-
Παιδια μια απλη ερωτηση,το αυτοκινητο παρουσιαζει τριγμους σαν το vitara??Ημουν ετοιμος να αγορασω απλα με φρεναρει λιγο η ποιοτητα συναρμογης του(vitara) και λεω να στραφω στο s-cross.
'Βλεπω και την φωτο του φιλου απο πανω και λεω απο μεσα μου....καλα τι ρωτας ρε μ@λ@κ@??δεν βλεπεις???'
-
Wd4 σιλικονης ...ψεκασε το στις γραμμες γυρω γυρω στο πλαστικο και υπαρχει περιπτωση να σταματησουν οι τριγμοι.
Γενιακ με αυτο τκ spray οπου εμφανιζονται τριγμοι εξαφανιζονται.
Που να δεις audi a1 πως τριζει και κοστιζει πολυ παραπανω απο ενα vitara.
-
Κοίτα εγώ το έχω 3 χρόνια και δεν τρίζει ακόμα.... Βέβαια μου φαίνεται δύσκολο ένα αυτοκίνητο σε αυτό το εύρος τιμής να μην τριξει σε κάποια φάση της ζωής του. Διάβαζα σε ένα άλλο τοπικ για έναν συνφορουμιτη ότι το Καροκ του από όσο θυμάμαι μια χαρά του τρίζει και αυτουνού. Που εάν μπεις στο Καροκ 'φαίνεται' πιο 'προσεγμενο' και καλά.
-
Φυσικά και έχει τριγμούς.Στο δικό μου τα παράθυρα και η μ@κ@κι@ που έχουν στην μέση ( που μοιάζει ότι είναι ηχείο ενώ δεν είναι γιατί το έχω δει ) όταν έχει ζέστη και ανάβω κλιματισμό και στο κρύο όταν αρχίζει να βγαίνει ζεστός αέρας.... Φυσικά τα περισσότερα αυτοκινητα έχουν τριγμούς λόγο πτώσης της ποιότητας....
-
Σπρευ παιδια ακουστς που σας λςω. Εχω κανει ολο το αυτοκινητο εγινε τελειο.
-
Έχω βάλει και σπρέι σιλικόνης μετά απο λίγες μερες τα ίδια....
-
Διαβάζω και στο vitara forum (για το diesel πάντα), ένα μικρό ρετάρισμα όταν είναι κρύο στην περιοχή του ρελαντί. Το είχαν αρκετοί και η αντιπροσωπεία τους άλλαξε την egr χωρίς αποτέλεσμα.
Το πρόβλημα δημιουργείται από 2 παράγοντες: Το ένα είναι το καύσιμο (κακό στην περίπτωση αυτή) και ο δεύτερος παράγοντας είναι το φίλτρο καυσίμου. Το μαμά φίλτρο (αυτό που είναι σαν χαρτί υγείας χοχοχο), έχει θέμα μάλλον με τα πετρέλαιά μας και μπουκώνει γρήγορα και κόβει παροχή στο ρελαντί(όταν μπουκώσει αρκετά κόβει και σε άσχετες στιγμές).
Πατέντα δική μου, και την έχουν ακολουθήσει και ο φίλος lemouz75, είναι το φίλτρο της MANN PU723X. Με το φίλτρο αυτό σταμάτησαν και κάτι χαζοδιακοπές που είχε σε πορεία.
Με την ευκαιρία βάζουμε στα μαζούτ που γράφει και ο GATONIZZZ, μόνο 0w30 c2. Αν μπει 5w30 c2, δεν υπάρχει θέμα μεγάλο απλά θα κάνει λίγες περισσότερες αναγεννήσεις dpf αν κυκλοφορούμε στην πόλη.
O υπογραφών 186,500χλμ χωρίς κανένα λαμπάκι ever ούτε ζημιά forever and ever.
-
-
Καλημέρα και καλή σαρακοστή!
Μου τελείωσε η μπαταρία -μετά από περίπου 3 χρόνια- από το ένα τηλεχειριστήριο του αυτοκινήτου κι αναγκάστηκα να ανοίξω με το κλειδί και να βάλω μπρος εφάπτοντας το keyless στο κουμπί της μίζας. Είδα στο manual πως ανοίγεις το καπάκι από το χειριστήριο για να αλλάξεις τη μπαταρία (κατσαβίδι με ύφασμα σε μια εγκοπή),αλλά επειδή προσπάθησα και φοβήθηκα μη σπάσω το πλαστικό καπάκι,το άφησα.
Αν πάω σε κάποιο κατάστημα 'Γερμανός' θα ξέρουν να το ανοίξουν και να μου αλλάξουν την μπαταρία ή θέλει αντιπροσωπία; Έχετε υπόψη κάτι άλλο;
-
Βεβαίως και θα σου αλλάξουν μπαταρία στο Γερμανό. Με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανες κι εσύ και ίσως με λίγο λιγότερη προσοχή. Θα σου κοστίσει και λίγο παραπάνω γιατί είναι γνωστό φαρμακείο.
Γιατί δεν το ψάχνεις στο youtube; Σίγουρα θα βρεις ένα βιντεάκι που θα δείχνει ακριβώς όπως γίνεται. Κι εγώ με το δικό μου (άλλο αυτοκίνητο βέβαια) αυτό έκανα και δεν είχα κανένα πρόβλημα!
-
το βίντεο για αλλαγή μπαταρίας στο κλειδί.Πρόσεξε μη το χαλάσεις, κοστίζει 300 ευρώ....
-
Thanks, japanese.
Θα κάνω καμιά προσπάθεια ακόμη με όσο γίνεται 'ελεγχόμενη βία'
-
Η γρίλια βαμμένη μαύρη....
Χάλι 'μαύρο'.
Μοιάζει σαν να είναι κάποια καινούργια, σούπερ φθηνή και λιτή έκδοση, προορισμένη μόνο για leasing εταιριών.
Καλημέρα και καλή σαρακοστή!
Μου τελείωσε η μπαταρία -μετά από περίπου 3 χρόνια- από το ένα τηλεχειριστήριο του αυτοκινήτου κι αναγκάστηκα να ανοίξω με το κλειδί και να βάλω μπρος εφάπτοντας το keyless στο κουμπί της μίζας. Είδα στο manual πως ανοίγεις το καπάκι από το χειριστήριο για να αλλάξεις τη μπαταρία (κατσαβίδι με ύφασμα σε μια εγκοπή),αλλά επειδή προσπάθησα και φοβήθηκα μη σπάσω το πλαστικό καπάκι,το άφησα.
Αν πάω σε κάποιο κατάστημα 'Γερμανός' θα ξέρουν να το ανοίξουν και να μου αλλάξουν την μπαταρία ή θέλει αντιπροσωπία; Έχετε υπόψη κάτι άλλο;
Καλημέρα. Και 'γω φοβόμουν πάρα πολύ αλλά το τόλμησα. Με είχε πρήξει να μου βγάζει ότι λείπει το κλειδί, όταν, αφού έμπαινα στο αμάξι, το έβαζα στην τσέπη.
Η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκα τρόπο που να μπορεί να γίνει η αλλαγή χωρίς να σημαδευτεί κάπως το κέλυφος, στα σημεία που κλείνουν τα δύο καπάκια, οπότε πρέπει να το περιμένεις. Αυτό που σου προτείνω για να γίνει όσο λιγότερη ζημιά είναι, προσπάθησε ότι κάνεις να μην το κάνεις με μεταλλικό εργαλείο (aka κατσαβίδι) παρόλο που όλα τα σχετικά βίντεο το δείχνουν. Πάρε καμιά πένα κιθάρας, ή καμιά παλιά πιστωτική κάρτα, ή τέλος πάντων, κάποιο άλλο πλαστικό 'εργαλείο'.
Και φυσικά ΜΗΝ πας στον Γερμανό. Καλύτερα να πήγαινες στην αντιπροσωπία που το πας για service να στο αλλάξουν.
-
Ξέρει κανείς να μου δώσει οδηγίες για το πως μπορώ να αφαιρέσω μόνος μου το μπροστινό πλαστικό πάνελ του ταμπλό, το κομμάτι που ακουμπάει στο παρμπρίζ;
Έχει φύγει το αφρώδες υλικό από κει, και οι τριγμοί εκτοξεύτηκαν. Θέλω να το βγάλω για να βάλω άλλο αφρώδες υλικό.έκανες τελικα τίποτα με το πλαστικό αυτό που σου ετριζε?
-
alnotas wrote:
Ξέρει κανείς να μου δώσει οδηγίες για το πως μπορώ να αφαιρέσω μόνος μου το μπροστινό πλαστικό πάνελ του ταμπλό, το κομμάτι που ακουμπάει στο παρμπρίζ;
Έχει φύγει το αφρώδες υλικό από κει, και οι τριγμοί εκτοξεύτηκαν. Θέλω να το βγάλω για να βάλω άλλο αφρώδες υλικό.έκανες τελικα τίποτα με το πλαστικό αυτό που σου ετριζε?
Ναι.
Αφαίρεσα το υπάρχων, ξεφτισμένο αφρώδες υλικό και έβαλα ένα άλλο, πιο σκληρό, μαύρου χρώματος και πάχους περί τα 0,5cm, με κολλώδη την μία πλευρά.
Μείωση θορύβων καμπίνας: 90%
-
ignantios wrote:
alnotas wrote:
Ναι.
Αφαίρεσα το υπάρχων, ξεφτισμένο αφρώδες υλικό και έβαλα ένα άλλο, πιο σκληρό, μαύρου χρώματος και πάχους περί τα 0,5cm, με κολλώδη την μία πλευρά.
Μείωση θορύβων καμπίνας: 90%
για πες ξεκουμπωνει εύκολα και εάν ναι πες λίγο διαδικασία. Εάν θες βέβαια.. Οπότε λύθηκε το πρόβλημα με τους τριγμούς.
-
για πες ξεκουμπωνει εύκολα και εάν ναι πες λίγο διαδικασία. Εάν θες βέβαια.. Οπότε λύθηκε το πρόβλημα με τους τριγμούς.
Δεν κατάφερα να βρω πουθενά πληροφορίες για το πως θα το ξεκουμπώσω. Όλα τα 'προφανή' απορίφθηκαν μετά από μικρή προσπάθεια. Οπότε όλο το υλικό μπήκε..... με σπρώξιμο.
Θα βγάλω καμιά φώτο.
Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα μέχρι και την χρήση μαύρης σιλικόνης (και ίσως να το κάνω κάποια στιγμή) αλλά αυτό που έκανα ήταν φθηνό, γρήγορο και απεδείχθει αποτελεσματικό.
-
Δεν κατάλαβα ακριβώς πως κατόρθωσες και έβγαλες το παλιό υλικό και έσπρωξες στη θέση του το καινούργιο χωρίς να βγάλεις πλαστικό.....
-
Εξείχε ολίγον. Εδώ και ενα χρόνο+. Το είχα ποστάρει κιόλας παλιότερα. Με ενα πλαστικό μαχαίρι το έπιασα από μια άκρη και το τράβηξα σιγά-σιγά. Δεν ήταν και πολύ 'σόι'. Μια χαρά ξεκόλλησε και βγήκε από την θέση του.
-
Θα βγάλω καμιά φώτο.
SUZUKI SX4 SCROSS