-
Kατ' αρχην δεν ξερω κανεναν προσωπικα εδω μεσα και δεν εχω κατι προσωπικο με καποιον ..... απλα δεν ανεχομαι απο κανεναν Μ...... με Μ ΚΕΦΑΛΑΙΟ να απευθυνεται στο ατομο μου απροσωπα μεσα απο εναν Η/Υ...κυριε popol@ros οταν λεω (Μια χαρα ηταν αν και νομιζω οτι γυρω στα 150 με 160 ειναι το ιδανικο του πατημα) εννοω οτι σ΄αυτα τα km ειναι σταθερο αν δεν το καταλαβες αλλα το μονο που ξερεις ειναι να κανεις τον εξυπνο προφανως....κυριε red_monster καλα καρβουνα εχει στον Σταυρο Θεσσαλονικης...Απλα ασχοληθειτε με κατι αλλο και αφηστε εμας που επιλεξαμε αυτο το αχρηστο αμαξι να χαιρομαστε και να χαζολογουμε.......
-
Το Μ...... με Μ ΚΕΦΑΛΑΙΟ δεν απευθυνεται στους popol@ros κ red_monster φυσικα γιατι δεν τους γνωριζω.Απευθυνεται σε οποιον δεν σεβεται τους αλλους και θιγει ατομα χωρις να τους γνωριζει...ετσι για να μην δημιουργηθουν παρεξηγησεις...
-
-
Το βλεπω να φτιαχνουν δικο τους κλαμπ αυτοι και να πλακωνονται με το υπαρχων qashqaiclubgr
-
Εγω δεν εχω προβληματα υπαρξιακα για να καθομαι να πικαρω τον καθενα που γραφει εδω μεσα, ουτε με το τι μαρκα αυτοκινητο οδηγει.....Απλα εκανα εγγραφη για να ανταλλασω αποψεις γνωμες γνωσεις γυρο απο τα αυτοκινητα και βλεπω καποιους συγκεκριμενους να πουλανε ειρωνια εξυπναδες και τιποτα αλλο....Λυπαμαι.......
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Φιλε, η καταναλωση που αναφέρεις είναι απίστευτα καλη για SUV και το μοτερ αυτο. Π.χ. η Giulietta που εχει πανω κατω το ιδιο μοτερ με λιγοτερα κιολας αλογα (105 HP) και καλυτερη αεροδυναμικη καιει περισσοτερο!
Μιλαμε για νορμαλ οδηγηση ή για αυγο κατω απο το ποδι;
Να παραθέσω κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος.
Σ αυτό το άρθρο της wiki διαβάζω:
' The DLD-416 (or DV6) is a 1.6 L (1560 cc/95 cu in) version used by Ford, Volvo, PSA, Mini and Mazda.The DV6 has a DOHC 16-valve design, with an intercooled variable geometry turbocharger (for example, Garrett GT1544V), and with Diesel particulate filter is Euro 5compliant. In 2011 the 16V DOHC was reduced to 8V and only SOHC and called DV-6C/DV-6D
Applications include:
2007–2008 Suzuki SX4 1.6 DDiS, 90 PS (89 hp/66 kW) and 159 lb·ft (215 N·m)...'
πηγή: http://en.m.wikipedia.org/wiki/Ford_DLD_engineΓνωρίζω ότι ο 1.3ddis που φοράνε τα Swift προέρχεται από συνεργασία με την Fiat. Όμως το παραπάνω άρθρο δείχνει ότι το Sx-4 μέχρι το 2008 φορούσε τον 1.6 hdi (dv6) της Ford/PSA.
Οι χρήστες ξέρετε από που είναι τώρα το μοτέρ του s-cross; Μήπως δεν είναι Fiat, αλλά και πάλι είναι o dv6?
edit: Σύμφωνα με αυτό το άρθρο http://en.m.wikipedia.org/wiki/JTD_engine, τα sx4 scross, φοράνε τον JTD της Fiat. Άκυρη η παρατήρησή μου λοιπόν.
Πολύ καλές καταναλώσεις πάντως για αυτό το αμάξι.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Εγω δεν εχω προβληματα υπαρξιακα για να καθομαι να πικαρω τον καθενα που γραφει εδω μεσα, ουτε με το τι μαρκα αυτοκινητο οδηγει.....Απλα εκανα εγγραφη για να ανταλλασω αποψεις γνωμες γνωσεις γυρο απο τα αυτοκινητα και βλεπω καποιους συγκεκριμενους να πουλανε ειρωνια εξυπναδες και τιποτα αλλο....Λυπαμαι.......
Αδιαφόρησε για κάγκουρες και άντλησε πληροφορίες από όσους αξιζει...
Ακριβώς! Κάνε τις επιλογές σου σε τι και σε ποιον θα δίνεις σημασία, και τότε το forum θα μπορέσει να σου προσφέρει αρκετή πληροφόρηση και ανταλλαγές απόψεων. Αλλιώς ψάχνεις για άλλο forum, όπως θα ψάξεις για άλλη παρέα αν δεν μπορείς να συνεννοηθείς με αυτή που είσαι. Κατά τα άλλα συμφωνώ.
-
Ο χρήστης Sailor66 έγραψε:
Αδιαφόρησε για κάγκουρες και άντλησε πληροφορίες από όσους αξιζει...
Ακριβώς! Κάνε τις επιλογές σου σε τι και σε ποιον θα δίνεις σημασία, και τότε το forum θα μπορέσει να σου προσφέρει αρκετή πληροφόρηση και ανταλλαγές απόψεων. Αλλιώς ψάχνεις για άλλο forum, όπως θα ψάξεις για άλλη παρέα αν δεν μπορείς να συνεννοηθείς με αυτή που είσαι. Κατά τα άλλα συμφωνώ.
Ετσι! Αφηστε τον καθενα να γραφει οτι γουσταρει καθως δεν υπαρχει και καποιος περιορισμος. Σιγουρα το νημα γεμιζει με ενα σωρο σκουπιδια και παιδικες ειρωνιες , κανοντας δυσκολη την ανευρεση πληροφοριων ...αλλα δυστυχως αυτοι ειναι οι ατυποι κανονες....
-
Χαιρετώ τους φίλους του φόρουμ
Μετά από 15 χρόνια συμβίωσης με το CITROEN XSARA ήρθε η ώρα να το αντικαταστήσω. Έπειτα από αρκετό ψάξιμο και ενώ είχα αρχικά προσανατολιστεί για το NISSAN QASHQAI 1.6 σχεδόν έχω καταλήξει στο SUZUKI SX4 S-CROSS 4χ4 GL+ διότι το βρίσκω φθηνότερο τουλάχιστον κατά 2500 ευρώ από το αντίστοιχο ACENTA και οικονομικότερο στην κατανάλωση καυσίμου.
Διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για το θέμα αξιοπιστίας.Γιαυτό θα ήθελα την γνώμη των φίλων κατόχων του SUZUKI SX4 S-CROSS σχετικά με το αν έχουν μείνει ικανοποιημένοι με την μέχρι σήμερα πορεία του αυτοκινήτου και αν τους έχει εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ.
-
Ο χρήστης panpag έγραψε:
Χαιρετώ τους φίλους του φόρουμΜετά από 15 χρόνια συμβίωσης με το CITROEN XSARA ήρθε η ώρα να το αντικαταστήσω. Έπειτα από αρκετό ψάξιμο και ενώ είχα αρχικά προσανατολιστεί για το NISSAN QASHQAI 1.6 σχεδόν έχω καταλήξει στο SUZUKI SX4 S-CROSS 4χ4 GL+ διότι το βρίσκω φθηνότερο τουλάχιστον κατά 2500 ευρώ από το αντίστοιχο ACENTA και οικονομικότερο στην κατανάλωση καυσίμου.
Διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για το θέμα αξιοπιστίας.Γιαυτό θα ήθελα την γνώμη των φίλων κατόχων του SUZUKI SX4 S-CROSS σχετικά με το αν έχουν μείνει ικανοποιημένοι με την μέχρι σήμερα πορεία του αυτοκινήτου και αν τους έχει εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ.
Εχει να κανει απο τι αμαξι προερχεσαι! Απο το citroen θα σου φανει πολυ καλη η μεταβαση στο σουζουκι. Εμενα που προερχομουν απο μεγαλυτερης κατηγοριας αμαξι , τα τριξιματα και οι συντονισμοι των πλαστικων που συναντησα απο την πρωτη μερα σε παραθυρο και ταμπλο μου ξενισαν οντας κατοχος αμαξιου που σχεδον 7 χρονια δεν ειχε κανει κιχ.
Θεματα αξιοπιστιας δεν τιθενται η suzuki ειναι απο τις αξιοπιστες μαρκες με χαμηλες βλαβες. Τα αμαξια τους ειναι γενικα σκυλια για πολλα χλμ. Eπίσης καποιες αρρυθμιες που διαβαζω στα qq σχετικα με το connect το bluetooth και αλλα θεματα multimedia στο scross δεν υπαρχουν τουλαχιστον σε εμενα. Ολα δουλευουν ευκολα και απροσκοπτα.
Το αμαξι αν το παρεις θα το χαρεις γιατι εχει καλο πατημα στον δρομο , ειναι στιβαρο, ειναι πολυ οικονομικο, και οπου χρειαζεσαι δυναμη κινητηρα θα την εχεις καθώς είναι ροπάτο.Φυσικα ειναι νεο μοντελο και οι οποιοι κατοχοι δεν εχουν κανει καν το πρωτο σερβις. Και εγω ημουν στο ιδιο διλλημα με το qq αλλα η διαφορα τιμης ηταν καθοριστική . Εγω βεβαια ειχα +5.000 διαφορα μεταξύ acenta και gl+ τον Απριλιο οταν πηρα τις προσφορες, οποτε η ζυγαρια εκλεινε ευκολα στο σουζουκι, με την καμια δεν δικαιολογει τα +5000 επιπλεον η νισσαν στα ματια μου. Το gl+ τι τιμή το βρίσκεις?
-
Οποιος παιρνει ας μη το παιρνει σε εκεινο το εμετικο λαδι μεταλλικο..ειχα ενα μπροστα μου χθες και δε χρωσταμε τιποτα εμεις οι υπολοιποι...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οποιος παιρνει ας μη το παιρνει σε εκεινο το εμετικο λαδι μεταλλικο..ειχα ενα μπροστα μου χθες και δε χρωσταμε τιποτα εμεις οι υπολοιποι...Και εγω ειδα ενα προχθές και πηγα να ξερασω! Εμ σουζουκι, εμ στραβοχυμενος λουκουμας, εμ λαδι ....
Τι να πω...ποσο χαμηλα θα πέσει αυτη η κοινωνια...πρόστιμο πρεπει να βάζουν σε όποιον τολμά να το κυκλοφορεί....
-
Δε ξερω γιατι γινεσαι drama queen και δε με αφορα εγω για το χρωμα μιλησα μονο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε ξερω γιατι γινεσαι drama queen και δε με αφορα εγω για το χρωμα μιλησα μονο..Και εγω για το χρωμα έγραψα....απλα επέκτεινα και υπενθυμιςα την αποστροφή των ...κεφαλων του φόρουμ στο μοντελάκι...
-
Αυτά τα λαδοκαφέ είναι της μόδας! Μ' αρέσουν!
-
Με πολύ νίκελ όμως. Όχι σκέτα.
Sent from Corsair's brick
-
Και σεμεδακια..
-
Με τα όλα του!!!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Δε ξερω γιατι γινεσαι drama queen και δε με αφορα εγω για το χρωμα μιλησα μονο..
Και εγω για το χρωμα έγραψα....απλα επέκτεινα και υπενθυμιςα την αποστροφή των ...κεφαλων του φόρουμ στο μοντελάκι...
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι σημαίνει για την αντιληπτική σου ικανότητα, το γεγονός ότι έχει μπερδέψει τα αρνητικά σχόλια που έκαναν κάποιοι εδώ σχετικά με τον τρόπο που παρουσιάζεις το συγκεκριμένο μοντελάκι, με τη αίσθηση σου ότι οι ίδιοι αποστρέφονται το ίδιο το αμάξι ε
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Και εγω για το χρωμα έγραψα....απλα επέκτεινα και υπενθυμιςα την αποστροφή των ...κεφαλων του φόρουμ στο μοντελάκι...
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι σημαίνει για την αντιληπτική σου ικανότητα, το γεγονός ότι έχει μπερδέψει τα αρνητικά σχόλια που έκαναν κάποιοι εδώ σχετικά με τον τρόπο που παρουσιάζεις το συγκεκριμένο μοντελάκι, με τη αίσθηση σου ότι οι ίδιοι αποστρέφονται το ίδιο το αμάξι ε
Τύπε βαριέμαι να ασχολούμαι με το άτομο σου. Γράψε οτι γουστάρεις που σε βοηθά να νιώθεις ψυχικά καλα!
SUZUKI SX4 SCROSS