-
Σε προσφορά που πήρα για το 1,4 4Χ4 με χρεώνει 600€ για μεταλλικό χρώμα.
Εκ των υστέρων διάβασα στον ενδεικτικό τιμοκατάλογο της εταιρείας στα ψιλά γράμματα κάτω κάτω,
ότι η συγκεκριμένη έκδοση του μοντέλου διατίθεται με μεταλλικό χρώμα με μηδενική χρέωση...
-
-
Τι ωραίο βίντεο και πόσο μεστή παρουσίαση! Ακούς καλά λόγια όπως στο 99/100 των δημοσιογραφικών τεστ αλλά τα βλέπεις τα καλά στην πράξη ! Έμπειρος δείχνει ο τύπος....
-
Τι ωραίο βίντεο και πόσο μεστή παρουσίαση! Ακούς καλά λόγια όπως στο 99/100 των δημοσιογραφικών τεστ αλλά τα βλέπεις τα καλά στην πράξη ! Έμπειρος δείχνει ο τύπος....
Ναι είναι έμπειρος, είναι οδηγός αγώνων με συμμετοχές και τερματισμού σε ραλλυ Ακρόπολις κλπ. Επίσης είναι διαπιστευμενος δημοσιογράφος αυτοκίνησης..... Πάντως έχω δει ότι review υπάρχει δεν έχω διαβάσει ακούσει άσχημη κριτική για το αυτοκίνητο και το πως στέκεται στο δρόμο, εκτός δρόμου και τι ωραίο στήσιμο και μοτέρ έχει. Το μόνο που κριτικάρουν μερικοί είναι τα σκληρά πλαστικά και μερικοί τη μάσκα. Σαν αυτοκίνητο πάντως το χαρακτηριζουν οδηγικα πολύ ευχάριστο και οδηγό κεντρικό. Αυτό είχα προσλάβει και εγώ όταν το είχα πρωτοδηγησει.
-
Tkin73 wrote:
Ναι είναι έμπειρος, είναι οδηγός αγώνων με συμμετοχές και τερματισμού σε ραλλυ Ακρόπολις κλπ. Επίσης είναι διαπιστευμενος δημοσιογράφος αυτοκίνησης..... Πάντως έχω δει ότι review υπάρχει δεν έχω διαβάσει ακούσει άσχημη κριτική για το αυτοκίνητο και το πως στέκεται στο δρόμο, εκτός δρόμου και τι ωραίο στήσιμο και μοτέρ έχει. Το μόνο που κριτικάρουν μερικοί είναι τα σκληρά πλαστικά και μερικοί τη μάσκα. Σαν αυτοκίνητο πάντως το χαρακτηριζουν οδηγικα πολύ ευχάριστο και οδηγό κεντρικό. Αυτό είχα προσλάβει και εγώ όταν το είχα πρωτοδηγησει.
Αν είχε και σχεδίαση σαν να είναι το μεγαλύτερο Vitara, θα ήταν best seller, πολύ χρηστικό αυτοκίνητο ειδικά για Ελλάδα, αλλά δυστυχώς είναι πολύ ...ιδιαίτερη η εμφάνισή του και υπό προϋποθέσεις το λες και άσχημο. Θα είχε εξαλείψει QQ κλπ. αν ήταν λίγο πιο συμβατικά όμορφο. Μάλλον όμως θα είχε εξαλείψει και το ίδιο το vitara, και κάπου εκεί την πάτησε η Suzuki...
-
Άλλαξα μπαταρία σήμερα μέρα από 5.5 χρόνια καθώς το Σάββατο (έδωσα δικαιώματα βέβαια ξεχνώντας φωτακι αναμμένο όλο το βράδυ) δεν έπαιρνε μπρος παρά μόνο με καλώδια. Την μετρησαν ήταν στο 77% αλλά στην βυθιση που δοκίμασε έπεφτε εύκολα κάτω από το 9 και επειδή δεν ήθελα πάλι να με αφήσει την άλλαξα. Με προσοχή θα με έβγαζε και αυτό το χειμώνα αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω.
Η μαμά ήταν varta 60Ah και την άλλαξα με standard των 80Ah με 4 χρόνια εγγύηση.
-
Η μαμά ήταν varta 60Ah και την άλλαξα με standard των 80Ah με 4 χρόνια εγγύηση.
¨Εχεις Start/Stop ;
-
Όχι
-
O φιλος που μου εστειλε μνμ και ηρθε στο gmail ας μου ξαναστελει γιατι κατα λαθος το εσβησα.....
-
Έχει βάλει κανείς το τελευταίο Firmware 1870.2 στο Infotainment?
Φαίνεται να υπάρχει αρκετούς μήνες, αλλά δεν διάβασα και πολύ καλά λόγια σε κάτι ξένα forum. Κάποιοι είχαν προβλήματα στην εγκατάσταση ενώ κάποιοι άλλοι, ενώ πριν είχαν Android Auto, μετά to θπδατε λέει δεν συνδεόταν.
Αν το έχει βάλει κανείς, ένα download link θα ήταν καλοδεχούμενο
-
Καλησπέρα.... Μου έκανε τις τελευταίες μέρες έναν μικρό τριγμο. Όχι πάντα μερικές φορές σε ανώμαλο δρόμο. Βρήκα τελικά από που προέρχεται. Είναι μπροστά από το τιμόνι κοντά στο παρμπρίζ εκεί που βγαίνει ο αερας του αεραγωγούς στα πλαστικά που εφάπτονται. Έβαλα ένα χαρτάκι διπλωμένο και το έβαλα μεταξύ των πλαστικών και τέλος. Το θέμα είναι υπάρχει κάποιο σπρευ να ρίξω? Εάν πάω αντιπροσωπεία και τους το δείξω θα βρουν καμία άλλη λύση. Ή το χαρτάκι θα μείνει for good εκεί?
P. S με έκοψε κρύος ιδρώτας εάν θα το βρω ή όχι. Το είχα συνηθίσει να μην κάνει κιχ και μου γύρισε το μυαλό..... Με έχει κακομάθει να πω την αληθειααλήθεια...
-
https://www.wd40.com/products/silicone-lubricant/
ειναι και για πλαστικα....Must εξοπλισμος στα suzuki χεχε
ή
https://www.joom.com/en/products/5cd28afe8b2c370101f17510
Γενικα με το wd4 το swift γινεται καινουργιο,
Τι τσάκ;;;;; Εμπρος καλο μου wd4
Παει το τσακ. Και κρατά ακομα και ετη απο την στιμγη που το βαλεις....
Αυτο θα μπει μεσα στο κενο των mm και το υπολοιπο με ενα πανακι το καθαριζεις....
...που ναι ο φιλος με το swift το αυτοματο;;;
-
Ωραία γιατί λάστιχο εκεί δεν μπαίνει μπήκε το χαρτάκι διπλωμένο με το ζόρι
-
https://www.wd40.com/products/silicone-lubricant/
ειναι και για πλαστικα....Must εξοπλισμος στα suzuki χεχε
ή
https://www.joom.com/en/products/5cd28afe8b2c370101f17510
Γενικα με το wd4 το swift γινεται καινουργιο,
Τι τσάκ;;;;; Εμπρος καλο μου wd4
Παει το τσακ. Και κρατά ακομα και ετη απο την στιμγη που το βαλεις....
Αυτο θα μπει μεσα στο κενο των mm και το υπολοιπο με ενα πανακι το καθαριζεις....
...που ναι ο φιλος με το swift το αυτοματο;;;
γειά σου ρε Lap ένα φστ και εξαφανίστηκε...
-
Χεχεχε, Βασικος εξοπλισμος απο εδω και εμπρος σε ολα τα σουτζουκια....
-
Χεχεχε, Βασικος εξοπλισμος απο εδω και εμπρος σε ολα τα σουτζουκια....
Οχι ρε συ 3 χρόνια τώρα το sx4 ήταν τάφος. Τίποτα δεν άκουγες. Και ξαφνικά άκουσα έναν μικρό τριγμο όχι συνέχεια σε άγριο οδόστρωμα και έπαθα εγκεφαλικό. Βρήκα που είναι μια ένωση δύο ξεχωριστών πλαστικών και τέλος. Γενικά έχει φοβερή συναρμογή το sx4.
-
Γενικα το s cross εχω την αισθηση εχει καλυτερη συναρμογη απο το swift.
Καποτε ειδαμε με φιλο το s cross σε μια εκθεση, αλλα ειχε αγορασει αυτοκινητο πριν κανα διμηνο απο τοτε.... γυριζει με γουρλωμενα ματια και μου ειπε...Καλα ρε μ@@@α γιατι δεν μου ειπες για αυτό;;;;
Ειχε παρει το duster...μια χαρα και αυτο.... αλλα του αρεσει πολυ το s cross.
Με εβριζε που και καλα ασχολουμε με αυτοκινητα και δεν του ειπα τιποτα για το s cross.
Και εγω εγκεφαλικο..το ειχα ξεχασει τελειως οτι βγαινει....
Ελα μωρε του λεω θα βγει καινουργιο.......
...... Με μουτζωσε.
-
Παιδιά τι τέλη κυκλοφορίας έχει το s cross 1.4 βενζίνη 4WD?έχει 141 ρύπους εάν δεν κάνω λάθος και σε ένα site είδα ότι έχει 260 κάτι ευρώ.τα λέω σωστά?για 1 μικρογραμμαριο σχεδον διπλασιάζονται τα τέλη.μεγαλη @@!!!και κάτι ακόμα αξίζει η αγορά του τώρα η να περιμένω το hybrid?
-
Η λογικη λεει πως με το mild hybrid θα πεσουν τα γραμμαρια και θα εχει χαμηλοτερα τελη.
-
Καλησπερα,
το diesel εχει βγει καλο γενικα;
ειδα οτι εχετε αρκετοί εδω, απλα οι πληροφοριες ειναι πολυ διασκορπισμενες και ειπα να ρωτησω για ποιο αμεσα.
Κινητηρας/σασμαν απο Fiat;
SUZUKI SX4 SCROSS