-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
mpg=miles per galon ; ποσο εχει το γαλονι?
-
Λίτρα αγοράζουμε εδώ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λίτρα αγοράζουμε εδώ.προς £1.27 εδω γυρω
-
Το diesel? 1.339 είναι εδώ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το diesel? 1.333 είναι εδώ.ακυρο, για αμόλυβδη έλεγα.
ντιζελ πάει στα 1.33-1.34
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
έχω κόψει τις χαζογκόμενες... πλέον τις θέλω να στροφάρουν και λίγο
ετσι σε θελω αντρακλα μου!!! σαν τις διαφημισεις του στοιχηματος!!! λιγδα στην φανελα , λιγδα στο μαλλι, 50 κιλα υπερβαρος, αλλά την γκομενα @ουναρα και να στροφαρει!!! και μετα ερχεται η μανουλα και σε ξυπναει για να πεις το γαλα σου...
Τι παραλήρημα ειναι τούτο ;
Μάστορα, στο μυαλο σου δεν μπορείς να χωρίσεις 2 βοδιων αχυρα και θες να κανείς και προβλέψεις ;
Ας συνεχίσουμε το φτυσιμο
-
τωρα ειδα οτι ειναι δεξιοτιμονο, νομισα ησουνα στην αμερικα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
>>έχω κόψει τις χαζογκόμενες... πλέον τις θέλω να στροφάρουν και λίγοετσι σε θελω αντρακλα μου!!! σαν τις διαφημισεις του στοιχηματος!!! λιγδα στην φανελα , λιγδα στο μαλλι, 50 κιλα υπερβαρος, αλλά την γκομενα @ουναρα και να στροφαρει!!! και μετα ερχεται η μανουλα και σε ξυπναει για να πεις το γαλα σου...
Τι παραλήρημα ειναι τούτο ;
Μάστορα, στο μυαλο σου δεν μπορείς να χωρίσεις 2 βοδιων αχυρα και θες να κανείς και προβλέψεις ;
Ας συνεχίσουμε το φτυσιμο
Ε ρε κόμπλεξ....πρεπει να πέφτει πολυ παντόφλα στο σπίτι ή πολυ φαπα στην δουλεια....ή και τα δυο....
-
Συνεχίζεις να εκτίθεται χαζουλη
-
Ε, όχι και παντόφλα ο ρεντ, αυτός την γυναίκα την έχει στρώσει!
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ε, όχι και παντόφλα ο ρεντ, αυτός την γυναίκα την έχει στρώσει!Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
για γυναίκες μιλάτε εσείς τα μπαρμπάδια, εμείς τα νεούδια μιλάμε για γκομενέτα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Nα μαι και πάλι παίδες.
Ναι ξέρω είναι group VAG για την ακρίβεια Volkswagen, και μάλιστα καλά στρωμένο 113k χλμ πάνω το εργαλείο. Και για να κάνω ευρωσεντ την πικούλα η μέση κατανάλωση που βλέπετε είναι 4.7 l/100km.
Νot bad not bad Μιράγκε θα πείτε.
Θα μου πείτε πάλι ντάξει πες μας κοιμήθηκες οδηγώντας το; Για να πώ την αλήθεια όχι είχα cruise πάνω και αποφάσισα να κινηθώ με 110-120 στην Εθνική, μην φάμε και καμιά κλήση και γίνουμε ρεζίλι στην εταιρεία και μετά άντε να κάνεις fast track μάθημα για τους κινδύνους της οδήγησης , και φυσικά εντός αστικού περιβάλλοντος με τα 50 που είναι το όριο. Όλα αυτά μου δώσανε μια μέση ταχύτητα 85 km/h στο τέλος της μέρας, είχε και έργα σε ένα σημείο οπότε το όριο ήταν στα 80 για κανα 10 χλμ. Η διαδρομή έγινε δυο φορές πήγαινε-ελα μιλάμε πρπ για 370 χλμ.
Και τι θες να μας πείς θα μου πείτε. Well το εργαλείο είναι αυτό
7θεσιο Touran.
Kαινούργιο δεν είναι, μοντέλο 2011, δεν είναι 1600αρι αλλα δίλιτρο με 140 άλογα και ελαφρύ δεν το λές 1600 κιλά και κάτι ψιλά έχει το περίπτερο. Δεν κλέβω με DSG και λοιπά περίεργα χειροκίνητο 6αρι.
ΑυτάααααααΜπροστά σε αυτό το δικό μου είναι διθέσιο και ζμπόρ!!!!
-
Εγώ το ήξερα ότι αυτοί εκεί στο νησί, Τουραν και Γκαλαξι ΝΤΙΖΕΛ ονειρεύονται αλλά ντρέπονται να το πουν.
-
Τώρα που σταμάτησε το γκαλαξι και δώσανε στους μανατζαραιους transit custom να δεις κλάμα...
-
Που λέτε το ρημαδι το trip ηταν απαισιόδοξο... 4.5λιτρα/100 τελικά μετα το γέμισμα
Για όσους ανησυχούν για την ψυχική μου υγεια να πω πως το το θωρηκτό ήταν pool car της εταιρείαςSent from Corsair's brick
-
Το μάτι στην κατανάλωση όμως ε ?
Φανερώθηκες επιτέλους !
Μισό να φωνάξω τον Ποπ να βάλει μια τάξη !!!!
-
Ξετσιπωτοι όλοι σας. Φτου σας.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Το μάτι στην κατανάλωση όμως ε ?Φανερώθηκες επιτέλους !
Μισό να φωνάξω τον Ποπ να βάλει μια τάξη !!!!
Στο άκουσμα του ονόματός και μόνο η κατανάλωση έφτασε τα 10 mpg!
-
πως κάνετε μωρε έτσι για την κατανάλωση? Φτωχοί είστε?
Πλεμπιαρηδες... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Που λέτε το ρημαδι το trip ηταν απαισιόδοξο... 4.5λιτρα/100 τελικά μετα το γέμισμαSent from Corsair's brick
Καλή η κατανάλωση αλλα το Τουραν ντίζελ σου φάνηκε σβέλτο;
Tapatalk
SUZUKI SX4 SCROSS