-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Πάντα ρωτάμε και παίρνουμε προσφορά εκτός και αν είναι συνεργείο που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε χρόνια.Εσυ καλα τα λες εγω τι μ@λ@κ@ ειμαι....Εστω και αργα βαζουμε μυαλο σε καποια πραγματα....
Νικος...
-
Ξέρει κανένας αν οι αναρτήσεις από το S-Cross μπορούν να ανέβουν και άλλο η είναι σταθερές ?
-
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν οι χάρτες HERE στην SDcard περιλαμβάνουν κάμερες ταχύτητας για να δω αν αξίζει να αγοράσω την κάρτα από το ebay ή να χρησιμοποιώ χάρτες από το κινητό (έχω λειτουργικό Windows και δεν συνεργάζεται με το ηχοσύστημα του SCross...).
-
Το HERE σε Windows Phone είχαν ειδοποίηση για κάμερες, οπότε λογικά και στο navi του αυτοκινήτου θα έχουν. Μεγάλο κρίμα που το χάσαμε στα WP...
-
Ο χρήστης john333 έγραψε:
Ξέρει κανένας αν οι αναρτήσεις από το S-Cross μπορούν να ανέβουν και άλλο η είναι σταθερές ?Τι το πέρασες citroen ???
-
Μάλλον εννοεί ψήλωμα, κάτι που γίνεται σε όλα τα αυτοκίνητα με άλλα ελατήρια και αμορτισέρ.
-
Ο χρήστης Da Tsun έγραψε:
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν οι χάρτες HERE στην SDcard περιλαμβάνουν κάμερες ταχύτητας για να δω αν αξίζει να αγοράσω την κάρτα από το ebay ή να χρησιμοποιώ χάρτες από το κινητό (έχω λειτουργικό Windows και δεν συνεργάζεται με το ηχοσύστημα του SCross...).Έχω την sd card (από ebay αγορασμένη),αλλά δεν έχω παρατηρήσει να έχει τις κάμερες ταχύτητας στις διαδρομές.Έχει όμως τα όρια ταχύτητας.
Άλλωστε,πιστεύω πως τα μπλόκα κι οι κάμερες σε λειτουργία θα αλλάζουν ,οπότε σ'αυτό το θέμα δε νομίζω ότι προσφέρουν κάτι οι χάρτες. -
Η sd card διαθέτει και menu με σημεία ενδιαφέροντος ?
-
Η sd card διαθέτει και menu με σημεία ενδιαφέροντος ?Nαι.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Η sd card διαθέτει και menu με σημεία ενδιαφέροντος ?
Nαι.
Ευχαριστώ πολύ.
-
Nα ρωτήσω τους κατόχους του s-cross,,το φως στα πόδια του οδηγού και του συνοδηγού όπως το αναφέρει το μοντέλο,υπάρχει ?
-
Nα ρωτήσω τους κατόχους του s-cross,,το φως στα πόδια του οδηγού και του συνοδηγού όπως το αναφέρει το μοντέλο,υπάρχει ?Ναι, και ρυθμίζονται από το μενου στο καντράν.
-
Nα ρωτήσω τους κατόχους του s-cross,,το φως στα πόδια του οδηγού και του συνοδηγού όπως το αναφέρει το μοντέλο,υπάρχει ?Ναι.Επιπλέον,υπάρχει κι ένα μικρό λευκό led για φωτισμό στο κάτω μέρος της κονσόλας,στη θήκη πάνω από τους διακόπτες των θερμαινόμενων καθισμάτων (μη φανταστείς κάτι δυνατό,αλλά στο πολύ σκοτάδι φωτίζει).
-
Nα ρωτήσω τους κατόχους του s-cross,,το φως στα πόδια του οδηγού και του συνοδηγού όπως το αναφέρει το μοντέλο,υπάρχει ?
Ναι.Επιπλέον,υπάρχει κι ένα μικρό λευκό led για φωτισμό στο κάτω μέρος της κονσόλας,στη θήκη πάνω από τους διακόπτες των θερμαινόμενων καθισμάτων (μη φανταστείς κάτι δυνατό,αλλά στο πολύ σκοτάδι φωτίζει).
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.Αλλα να σε ρωτήσω,μιας και σεβρήκα που λένε,εγώ γιατί δεν τα βλέπω όλα αυτά τα φωτάκια ???
το αυτοκίνητο έχω 2 μέρες που το έχω παραλάβει και δεν τα έχω δει.Πότε είναι ορατά αυτά,όταν έχω αναμένα τα φώτα ?
Οπως και εχθές που ψιλοέβρεξε,έβαλα τους υαλοκαθαριστήρες στο αυτόματο αλλά ούτε που κουνήθηκαν. -
john333,ενεργοποιούνται με αναμμένα τα φώτα.
Κι όπως έγραψα και πιο πάνω,μη φανταστείς καμιά μεγάλη φωταψία! Θέλει πολύ σκοτεινά κι αν είναι βάλε και το χέρι σου από κάτω για να δεις.Ίσως χρειαστεί να κάνεις και ρύθμιση ενεργοποίησης και φωτεινότητας απ'το μενού στο καντράν.
Για τους αυτόματους υαλοκαθαριστήρες δε γνωρίζω,δεν έτυχε να μου χρησιμέψουν ως τώρα και γενικά δε το θεωρώ και πολύ χρήσιμο με τις εναλλαγές στη βροχόπτωση.Αλλά τα αυτόματα φώτα,-ιδίως στα τούνελ-λειτουργούν μια χαρά. -
john333,ενεργοποιούνται με αναμμένα τα φώτα.
Κι όπως έγραψα και πιο πάνω,μη φανταστείς καμιά μεγάλη φωταψία! Θέλει πολύ σκοτεινά κι αν είναι βάλε και το χέρι σου από κάτω για να δεις.Ίσως χρειαστεί να κάνεις και ρύθμιση ενεργοποίησης και φωτεινότητας απ'το μενού στο καντράν.
Για τους αυτόματους υαλοκαθαριστήρες δε γνωρίζω,δεν έτυχε να μου χρησιμέψουν ως τώρα και γενικά δε το θεωρώ και πολύ χρήσιμο με τις εναλλαγές στη βροχόπτωση.Αλλά τα αυτόματα φώτα,-ιδίως στα τούνελ-λειτουργούν μια χαρά.Ωραία,θα το τσεκάρω αύριο.Οσον αφορα τα αυτόματα φώτα,ναι δουλέυουν τέλεια.
-
Οι υαλοκαθαριστηρες δεν θέλουν σταγόνες για να ενεργοποιηθουν...θέλουν αρκετη ποσότητα. Το ειχα παρατηρήσει και εγω σε κάτι ψιχαλες.Αλλα μολις έπιασε καλά δούλεψαν. Τους φωτισμους υπαρχε μενού που καποιους μπορείς να τους ενεργοποιησεις και το αντίθετο.
-
John333 καλορίζικο, γραψε εντυπώσεις όποτε μπορεσεις.Ποιο χρώμα τελικά galactic grey?
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
John333 καλορίζικο, γραψε εντυπώσεις όποτε μπορεσεις.Ποιο χρώμα τελικά galactic grey?Σε ευχαριστώ πολύ.Ναι το χρώμα είναι το galactic grey.
Από εντυπώσεις θα έλεγα άριστες,Πάρα πολύ οικονομικό,Αθήνα-Θεσσαλονίκη = Κατανάλωση 5,8,με ένα γέμισμα και μέχρι να μου ανάψει το κοκκινο λαμπάκι της ρεζέρβας έβγαλε 679 χλμ.Μέσα στην πόλη κατανάλωση 6,1.Απίστευτη οικονομία.
Τελείως αθόρυβη η μηχανή μέσα στην καμπίνα αν εξαιρέσεις τον αεροδυναμικό ήχο που ακούγεται λίγο.Αρκετά εύχρηστο όσον αφορά τα εσωτερικά του χαρακτηριστίκα,όπως επίσης δεν αντιλήφθηκα καθόλου το εξόγκωμα στην πλάτη της θέσης του οδηγού που αναφέρθηκε από μερικούς στο forum.Τα εξωτερικά του φώτα κάνουν ξυριολεκτικά την νύχτα μέρα.Επίσης τα φώτα στο αυτόματο δουλεύουν αψογα,αλλά όσον αφορά τους υαλοκαθαριστηρες στο αυτόματο όπως έγραψα και νωρίτερα με βροχή όπως την σημερινή δεν δούλεψαν και δεν ξέρω γιατί.Εχεις λιγο την αίσθηση στους ανώμαλους δρόμους ότι είναι λίγο ξερό αλλα τίποτα το ιδιαιτερο.Οι χώροι μέσα στην καμπίνα πάρα πολύ ικανοποιητικοι ακόμα και σε ύψος 1,87 και στο μπροστινό μέρος αλλά και στο πίσω.Επίσης αρκετά μεγάλος ο χώρος των αποσκευών και με μεγάλη χρηστικότητα και το φωτάκι αλλά και η μπρίζα.Γενικά έχω μείνει καταενθουσιασμένος,,,αν εξαιρέσουμε την χρήση των υαλοκαθαριστήρων στο αυτόματο που μου έχει κολλήσει στο τι γίνεται. -
Καλησπέρα!
Προ 20-25 ημερών,ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού στην πυλωτή -αν κι έχω διαφανή προστατευτικά στις πόρτες,βρήκε ελαφρώς το μαύρο πλαστικό της κολώνας ψηλά,στο σιδερένιο πλέγμα του φωτός τύπου 'χελώνας' που εξέχει του τοίχου,επισυνάπτω φώτο-.Δε φαίνεται να έφυγε χρώμα,αλλά λίγο γδάρθηκε-τσαλακώθηκε η μαύρη φάσα σ'εκείνο το σημείο (έχω σημειώσει με κόκκινα βελάκια).
Είναι κάτι ελάχιστο,ίσως και μικρότερο από μισό εκατοστό,αλλά είναι 4μηνών αμάξι κι όταν το βλέπω μου τι δίνει λίγο
Υπάρχει καμιά λύση ή έστω κάτι που κάπως να το κάνει να φαίνεται λιγότερο;Υ.Γ. Στα υπόλοιπα,προς το παρόν ένας ευχαριστημένος ιδιοκτήτης,κανένα παράπονο απ'το αυτοκίνητο.
SUZUKI SX4 SCROSS