-
Ο χρήστης DIMITRIS P έγραψε:
Ακόμα περιμένω να κάνω το test drive, αν μου αρέσει και στην οδήγηση θα το πάρω το 1,4 το fwd. Ρε παιδιά, εσεις που έχετε εμπειρία από το αυτοκίνητο και επειδή εσωτερικά δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα στο facelift, από τριγμους πως πάει ?Απο το facelift εχουν αλλαξειτα υλικά. Ειναι πιο ποιοτικά. Υπαρχουν και καποια μαλακά που δεν ειχε πριν.Η συναρμογη τους είναι άψογη. Κοινως 'άκρα του ταφου σιωπη' κανε ενα tedt drive και θα το διαπιστώσεις και εσυ.
Update στην κατανάλωση Απο 6.9 με εκνευριστικη οδήγηση μεχρι 7.2 με νορμαλ.Οχι ακροτητες fast n furious κλπ.
-
[quote='DIMITRIS P']Ακόμα περιμένω να κάνω το test drive, αν μου αρέσει και στην οδήγηση θα το πάρω το 1,4 το fwd. Ρε παιδιά, εσεις που έχετε εμπειρία από το αυτοκίνητο και επειδή εσωτερικά δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα στο facelift, από τριγμους πως πάει ?[
Διαφημιζουν οτι τα εχουν αλλαξει τα υλικα σε πιο μαλακα και ποιοτικα.Εχω το προ face και ειδα στην αντι/εια το νεο, εσωτερικα μου φανηκαν ολα ιδια σε οψη και αφη μονη αλλαγη στην κεντρικη οθονη.Τωρα αν εβαλαν καλυτερα υλικα ο χρονος θα δειξει...Νικος...
-
Ακόμα περιμένω να κάνω το test drive, αν μου αρέσει και στην οδήγηση θα το πάρω το 1,4 το fwd. Ρε παιδιά, εσεις που έχετε εμπειρία από το αυτοκίνητο και επειδή εσωτερικά δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα στο facelift, από τριγμους πως πάει ?Στα 86.000 km μηδενικοί τριγμοί από τα πλαστικά ή το αμάξωμα, τα υλικά ίδια στο προ και FL με μικρές διαφορές στο ανάγλυφο του μαλακού πλαστικού του ταμπλό και στο σχέδιο των υφασμάτων στα καθίσματα. Δεν εντυπωσιάζουν τα υλικά αλλά αντέχουν
-
Από προσωπική άποψη δεν έχει τόση σημασία αν είναι σκληρά ή μαλακά αλλά η συναρμογή. Στο mx5 που είχα, σκληρά είχε αλλά δεν ετριζε τίποτα στα 9 χρόνια που το κράτησα. Οπότε χαίρομαι που ακούω καλά λόγια για το S-cross. Ένα βήμα πιο κοντά
-
Τα 6,9L/100km φαντάζομαι είναι κυρίως πόλη ε? Εγώ το 90% των χιλιομέτρων τα κάνω Πάτρα -Αίγιο με ταχύτητα 100 - 110km/h. Τι μέση κατανάλωση θα έχω περίπου με αυτή τη ταχύτητα με το 1.4, μπορεί να εκτιμήσει κάποιος?
-
Τα 6,9L/100km φαντάζομαι είναι κυρίως πόλη ε? Εγώ το 90% των χιλιομέτρων τα κάνω Πάτρα -Αίγιο με ταχύτητα 100 - 110km/h. Τι μέση κατανάλωση θα έχω περίπου με αυτή τη ταχύτητα με το 1.4, μπορεί να εκτιμήσει κάποιος?Εγώ με cruise control στα 120χλμ είχα κατανάλωση 7.0
Στα 110χλμ υποθέτω θαχεις γύρω στο 6.8 -
Το allgrip έχεις ?
-
Τα 6,9L/100km φαντάζομαι είναι κυρίως πόλη ε? Εγώ το 90% των χιλιομέτρων τα κάνω Πάτρα -Αίγιο με ταχύτητα 100 - 110km/h. Τι μέση κατανάλωση θα έχω περίπου με αυτή τη ταχύτητα με το 1.4, μπορεί να εκτιμήσει κάποιος?Καινούργιο 6.6-6.7 μετά πιο κάτω σίγουρα.Γνωμη μου πάντα.Το 6.9 που έγραψα είναι πόλη ναι.Αλλα είναι με εκνευριστικη οδήγηση.Αλλαγες μόνο και μόνο για οικονομία και να δω πόσο θα κάψει.Πσντα δεξιά και με προσπερναγαν οι περισσότεροι.7.2 πιο ρεαλιστική οδήγηση.Εμενα είναι και 4wd μην το ξεχνάς, εσύ θα βλέπεις καλύτερα νούμερα.
-
Το allgrip έχεις ?Ναι, αλλά σε συνθήκες ταξιδιού δεν νομίζω ναχει διαφορά από το 2WD, όσο ο επιλογέας είναι στο AUTO
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Το allgrip έχεις ?
Ναι, αλλά σε συνθήκες ταξιδιού δεν νομίζω ναχει διαφορά από το 2WD, όσο ο επιλογέας είναι στο AUTO
Όλο και κάτι σέρνω παραπάνω
-
Βασικά πρέπει να κάνω ένα test drive στις ταχύτητες που κινουμαι. Νομίζω - αφού έχω διαβάσει φυσικά και τος 148 σελίδες του φόρουμ και όλα τα reviews - ότι θα κινουμαι σε κατανάλωση 6,0 - 6,5. Έχω και μαλακό πόδι. Στο mx5 που ήταν 1.8 ατμοσφαιρικό όταν πήγαινα μαλακά είχα περίπου 7. Στο fiat 500 της γυναίκας μου 1.2 Βενζίνη στην Εθνική έχω μέση 5.5. Νομίζω η τελική απόφαση θα παίξει με το test drive. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ευπροσδεκτες φυσικά και από άλλους χρήστες
-
Βασικά πρέπει να κάνω ένα test drive στις ταχύτητες που κινουμαι. Νομίζω - αφού έχω διαβάσει φυσικά και τος 148 σελίδες του φόρουμ και όλα τα reviews - ότι θα κινουμαι σε κατανάλωση 6,0 - 6,5. Έχω και μαλακό πόδι. Στο mx5 που ήταν 1.8 ατμοσφαιρικό όταν πήγαινα μαλακά είχα περίπου 7. Στο fiat 500 της γυναίκας μου 1.2 Βενζίνη στην Εθνική έχω μέση 5.5. Νομίζω η τελική απόφαση θα παίξει με το test drive. Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ευπροσδεκτες φυσικά και από άλλους χρήστεςΜιλαω για αστρωτο αυτοκίνητο μην το ξεχνάς.
-
Ναι σε στρωμένο λέω 6.0 - 6.5. Μακάρι λιγότερο αλλά χλωμό το βλέπω
-
Ναι σε στρωμένο λέω 6.0 - 6.5. Μακάρι λιγότερο αλλά χλωμό το βλέπωΓια τέτοιο αυτοκίνητο αυτή η κατανάλωση είναι τρομερή.Μη κρυβόμαστε , κανένα άλλο του ανταγωνισμού δεν έχει τέτοια κατανάλωση σε βενζίνη και μάλιστα με τέτοιες επιδόσεις.
-
Έφθασα τα 1800χλμ. μετά από μια έξοδο το ΠΣΚ σε Βόλο-Πήλιο (Αγριά-Άφησσος).Ικανοποιημένος από το αμάξι (άρχισα και τα ανεβάσματα στις 4000+ σ.α.λ.),καλό τράβηγμα,αξιοπρεπές κράτημα στις ανοιχτές καμπές της Εθνικής και καλή συνολική κατανάλωση για άστρωτο ακόμη κινητήρα(6,9 lt/100km,το είχα μηδενίσει προ ταξιδιού).Εκτίμησα πολύ τα Full Led φώτα του το βράδυ και τον αυτόματο φωτισμό στα tunnel.
Κι ένα μικρό πρόβλημα.Συνδέοντας το κιν. με το Usb καλώδιο,απεγκαταστάθηκε το Android Auto από την οθόνη του infotainment και δεν μπόρεσα να το επανεγκαταστήσω κι έτσι σαν GPS,χρησιμοποίησα της κάρτας του αυτοκινήτου που δεν έχει ενημερωθεί και στο κομμάτι του Μαλιακού,στη Στυλίδα, με έδειχνε πως 'οργώνω' τα χωράφια!
Πως μπορεί να επανέλθει; -
Ένας φίλος με το diesel, σε δρόμο με μικρή κλίση-κατηφόρα.
-
To θέμα με το AndroidAuto fixed.
Eπανεγκατάσταση στο κιν. και εκ νέου σύνδεση με το infotainment του αυτοκινήτου κι όλα ο.κ. -
Έγινε και το test drive του S-cross 1.0. Η έκδοση του αυτοκινήτου ήταν το Gl. Λοιπόν έχουμε και λέμε: Το αυτοκίνητο είχε 50km στο κοντέρ. Η ποιότητα κυλησης ήταν πιο καλή από ότι περίμενα. Η πίσω ανάρτηση δεν κατάλαβα να κοπαναει όπως λένε. Αεροδοδυναμικο θόρυβο από τον εμπρός αριστερά καθρέπτη στα 110+, όχι κάτι ιδιαίτερο. Ο χιλιαρης με εντυπωσίασε με το τράβηγμά του, αν και δεν έχω ξαναοδηγήσει turbo. Αθόρυβο μοτερ, καθόλου κραδασμους. 3 ενήλικες στο αυτοκίνητο τραβαγε άνετα και σε ελαφρά ανηφορικους δρόμους που το πήγα και επιταχυνε ακόμα και με 5η αρκετά καλά. Για τα δεδομένα τα δικά μου που είμαι ένας οδηγός με ελαφρύ πόδι, με 100-120 στην Εθνική ο κινητήρας είναι υπεραρκετος και η 5η αρκετή. Για μεγαλύτερη ταχύτητα και για οικονομία νομίζω θα ήθελε 6 ταχύτητες. Ήσυχο στο ταξίδι, σβελτο... ο 1.4 θα το πηγαίνει σφαίρα φαντάζομαι. Αρνητικά: Κάτι πολύ πολύ μικρά 'μεταλλικά' τσικ τσικ άκουσα από το ταμπλό (η γυναίκα μου δεν άκουσε τίποτα), για καινούργιο δεν θα ήθελα να ακούσω τίποτα. Αεροδυναμικος θόρυβος καθρέπτη. Ελαφριά πόρτα σε σημείο παρεξηγήσεως.
Το αμάξι θα το πάρω γιατί μου άρεσε πολύ και νομίζω είναι value for money. Αν ήταν μεγαλύτερη η διαφορά τιμής με το 1.4 θα πήγαινα άφοβα για τον τρικίλυνδρο 1.0. -
Το αμάξι θα το πάρω γιατί μου άρεσε πολύ και νομίζω είναι value for money. Αν ήταν μεγαλύτερη η διαφορά τιμής με το 1.4 θα πήγαινα άφοβα για τον τρικίλυνδρο 1.0.
Καταρχήν χαίρομαι που σου άρεσε.Πιστευω εάν έκανες test drive τον 1,4 θα εντυπωσιαζόσουν και δεν θα κοιταζες τον 1000αρη εκτός και εάν έπαιζε κάποιος σοβαρός οικονομικός λόγος.Με το καλό. Τι κατανάλωση είχες?
-
Δεν ξέρω κατανάλωση, average στο τέλος έγραφε 7,3 αλλά δεν το μηδενισα στην αρχή (είχε 50km). Πάντως αν σκεφτείς ότι ήταν εντελώς νέο και το πάτησα αρκετά (μέσα στα όρια ταχύτητας) μόνο από το 7,3 το οποίο έπεφτε συνέχεια, η μέση θα είναι αρκετά πιο κάτω.
SUZUKI SX4 SCROSS