-
Αρνητικά που φαίνονται πολυ εύκολα ειναι η πολυ μέτριας ποιότητας διακόπτες της πλαφονιερας, οπως και των ασφαλειών στις πόρτες. Τα κουμπιά για τα παράθυρα μάλλον λίγο καλύτερης αίσθησης αλλα και αυτα απο μεσαίο ράφι το πολυ.
-
Eπειδη και κάποιος φίλος με ρώτησε για το ψυκτικό του ac είναι το ΗFO1234yf
-
http://m.youtube.com/watch?v=nFSV-TnEydI
9.3 sec 0-100 !
-
Μπράβο το scross!
Είναι καλύτερο απο στάση ακόμα και απο τη σειρά 1 (9.4 νομίζω είναι η καλύτερη μέτρηση της 116d) και μάλλον το πιο γρήγορο μικρομεσαίο πλην του dci της ρενο.
-
Τελικα οι ντιζελοκινητηρες τελευταία καταφέρνουν να ειναι και διασκεδαστικοι οταν τους πιέσεις!
Διάβαζα οτι το scross ειναι βαρύ απο στάση και κατι για 12 sec αλλα διαπιστώνω οτι ειναι αρκετα σβελτο και απο στάση εκτός απο τις ρεπριζ που ηταν το δυνατο του σημειο για την κατηγορία του! Σβελτο οταν το πιέσεις, εξαιρετικά οικονομικο οταν πας απαλά! 4.2 λτ/100 μέχρι στιγμής στην φαση στρωσιματος! Με 1750 στροφές 6η και 110 χλμ για την καθημερινή διαδρομή της δουλειάς!
Πραγματικα απολαυστικό χωρις θόρυβο στην καμπίνα, με πολυ καλη ανάρτηση όση σκληρή χρειάζεται , κοπανηματα αναρτηςης φυσικα ουτε για αστείο σε αυτές τις ταχύτητες! Και με την σιγουριά οτι το γκάζι αν το χρειαστείς θα ειναι εκει ακόμα και με 6η στα 110! Δεν χρειάζεται να κατεβασεις σχέση!
-
Αντε βαλε καμια φωτο!
-
Άτσα το σκροσς. Διερωτώμαι, ευρισκόμεθα ενώπιον ενός νέου υπερατού?
-
Οχι βέβαια! Απλα ειναι νομιζω πολυ τίμιο άμαξακι. Κρύβει τον όγκο του απο το πλάι δείχνει μικρότερο απο το 4.3, απο μπροστα και πισω δείχνει τον οποίο όγκο του.
Ειναι καλοστημένο πατάει καλα , το τιμόνι του τελικα μάλλον μου αρεσει , στρίβει καλα και εύκολα, ο κινητήρας του ταιριάζει αρκετα καλα για τα κιλά του , το κιβώτιο κουμπώνει με αυτοπεποίθηση, και εσωτερικά λόγω των μεγάλων ανοιγματων το φως διαχέεται και ειναι πολυ ευχάριστο .Για την ωρα οπως εχω γράψει το μονο αρνητικο που βρήκα ειναι τα μέτριας ποιότητας κουμπιά, τα οποία πλην των χεριστηριων του τιμονιού , έχουν μια κάπως κούφια αίσθηση. Η αλήθεια ειναι οτι ημουν καλομαθημένος απο αμάξι αρκετα μεγαλύτερης κατηγορίας οπου ολα τα κουμπιά για 7 χρονια δεν ειχαν κανει ουτε κιχ με αψογη αίσθηση και τέλεια επαναφορά. Εδω το σουσουζουκακι ειναι αρκετα μίζερο μπροστα στο διπλής βέβαια τιμής μαζντα. Και στο επίπεδο του ήχου εχω μεγάλη διαφορα προς το χειρότερο σε σχέση με το 6δισκο cdplayer με τα 9 ηχεια Bose. Αλλα αυτα ηταν λίγο πολυ γνωστα και αναμενόμενα.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
http://m.youtube.com/watch?v=nFSV-TnEydI9.3 sec 0-100 !
Έχουν πολύ γέλιο οι Ιταλοί...
Το πραγματικό κοντέρ δεν το δείχνουν καθόλου, παρά μόνο λίγα δευτερόλεπτα πριν φτάσει στα 100. Τα άλλα όργανα που παραθέτουν από πάνω, δείχνουν το στροφόμετρο να φτάνει 8άρες. . Να μη σχολιάσω το γεγονός ότι σταματάει όταν ακουμπήσει τα 100 στο κοντέρ(που στην πραγμτικότητα έχει 97 πραγματικά χλμ/ώρα). Βρωμάει από μακριά ότι είναι φτιαχτό...Για την ιστορία, έχει μετρηθεί πραγματικά στα 10,3', τιμή που είναι ΠΑΡΑ πολύ καλή.
btw, καλορίζικο.
Edit: 1000 συγνώμη, αλλά δεν τα κοίταξα σωστά νωρίτερα. Τα νούμερα που παρέθεσα(10,3' και 97χλμ σφάλμα κοντέρ) αφορούν το δικίνητο qashqai. Το τετρακίνητο sx4 έχει 12,2' 0-100 και 95 πραγματικά χλμ όταν δείχνει 100. Οπότε το δικίνητο πρέπει να είναι 4-5 δέκατα ταχύτερο στην επιτάχυνση.
-
Υπάρχει περίπτωση από το εργοστασιακό 0-100 σε 12 sec το πραγματικό να είναι σχεδόν 3 sec κάτω? Μιλάμε για χάος. Tόσο κουλομαρίες είναι οι test drivers της suzuki που το μέτρησαν στα 12? Ή είχαν κάποιον λόγο να το εμφανίσουν πιο αργό από ότι είναι?
-
Αν εχουν πλακα οι Ιταλοι δεν ξερω παντως εγω με το 4κινητο SCROSS μου κερναω πολλες πικρες σε κατι αμαξακια πολυδιαφημιζόμενα με φοβερα νουμερα σε μετρησεις και ρεπριζ...Φιλε Tkin73 μην ακους τιποτα οπως ολα τα αυτ/τα εχει τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του.
-
Παίζεις και άδειες;
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Αν εχουν πλακα οι Ιταλοι δεν ξερω παντως εγω με το 4κινητο SCROSS μου κερναω πολλες πικρες σε κατι αμαξακια πολυδιαφημιζόμενα με φοβερα νουμερα σε μετρησεις και ρεπριζ...Φιλε Tkin73 μην ακους τιποτα οπως ολα τα αυτ/τα εχει τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του.Αυτοί το ξέρουν?
-
Τι εννοεις φιλος?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παίζεις και άδειες;Εσυ τι παιζεις...
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Τι εννοεις φιλος?Πως για να μοιράζεις πίκρες πρέπει να το ξέρουν και οι άλλοι.
Πολλοί έχουν συνήθεια να βάζουν κόντρες μόνοι τους.Τώρα τι πίκρες και τι κόντρες με diesel των 120 αλόγων είναι άλλο θέμα.
-
Οπως νομιζεις γρηγορε ουτε για κοντρες μιλησα ουτε για μαγκιες.Απλα οταν ενα αμαξι εχει 33 κιλα ροπη ε σε μια ανηφορα διχνει τι μπορει να κανει...
-
Έγραψα εγώ πουθενά πως είμαι γρήγορος?
Εσύ κερνάς πίκρες. Εγώ ούτε αμάξι δεν έχω.
Φαντάζομαι το Golf V GTi που είχε μόνο 28.5 δεν θα τη βγάζει την ανηφόρα. -
Ίσα που θα ακολουθεί την κίνηση αυτο.
-
Sorry φιλε δεν υπαρχει λογος να αρπαζομαστε ετσι?Ουτε τον μαγκα κανω στο δρομο ουτε κανω κοντρες.
SUZUKI SX4 SCROSS