-
Ναι μολις ερθουν απο εξω γιατι δεν υπαρχουν διαθεσιμα. Εχω 54000 και δεν μπορω να ρισκαρω τα 40αρια του καλοκαιριου με τοσο παλια λαστιχα. Αν και ακομα εχω πελμα στην επιστροφη φετος που επεσα σε βροχη ενιωθα εντονα την υδροολισθιση.
-
Και εγω πιστευω οτι τα 205/55/17 ειναι καλη λυση και ισως η πιο αποδεκτη.Τωρα που ο φιλος Tkin73 θα τα βαλει θα μας πει εντυπωσεις αν και νομιζω οτι και ο Εκτωρας τα φοραει σε χειμερινα αν θυμαμαι καλα.Ομως το θεμα ολο ειναι αν εχουμε βελτιωση στο κοπανημα του πισω αξονα και ποιες λυσεις σε καλα ελαστικα εχουμε και φυσικα ποσο διαφορα στην καταναλωση και την συμπεριφορα του αυτοκινητου( αλλαγη βηματος του αυτ/του)....
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Και εγω πιστευω οτι τα 205/55/17 ειναι καλη λυση και ισως η πιο αποδεκτη.Τωρα που ο φιλος Tkin73 θα τα βαλει θα μας πει εντυπωσεις αν και νομιζω οτι και ο Εκτωρας τα φοραει σε χειμερινα αν θυμαμαι καλα.Ομως το θεμα ολο ειναι αν εχουμε βελτιωση στο κοπανημα του πισω αξονα και ποιες λυσεις σε καλα ελαστικα εχουμε και φυσικα ποσο διαφορα στην καταναλωση και την συμπεριφορα του αυτοκινητου( αλλαγη βηματος του αυτ/του)....Νομίζω ότι από την στιγμή που έχουμε ημιάκαμπτο πάντα θα βαράει. Πάντως στο club vitara όσοι έχουν το νέο βιτάρα και πήγαν από 215/55/17 σε 215/60/17 ανάφεραν λιγότερο κοπάνημα.
-
Αναμένω τα 205 55 17 σε 15 μέρες από έξω. Από εδώ είτε δεν υπήρχαν είτε ήταν οικονομικά ασύμφορο +15-20%
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Αχχχχχ.... Είναι κανείς άλλος που περιμένει παράδοση τέλη Ιουλίου (90+ μέρες), να μοιραστούμε τον πόνο μας και να κλάψουμε ο ένας στον ώμο του άλλου;
...Αλήθεια πάντως, αναρωτιόμουν... Γιατί τα εργοστάσια δεν παράγουν ανάλογα με τις παραγγελίες αλλά κρατούν σταθερό αριθμό παραγωγής και όποιος προλάβει το τσίμπησε; Δεν μου φαίνεται και πολύ έξυπνο εμπορικά, εκτός αν μου ξεφεύγει κάτι...!
-
- από panormus772 » 27 Μαρ 2017 17:56
'Σ'ευχαριστώ japanese1! Να χαίρεσαι κι εσύ το Vitara σου (πολύ ωραίο κι αρχικά είχα κάνει μια σκέψη γι αυτό,αλλά ξέφευγε από το budget μου).
Ωραίο το βιντεάκι,έχω δει πολλά στο youtube κι έχω διαβάσει στο internet σχεδόν όλες τις δοκιμές για to scross (ξένες κι ελληνικές)
Να ρωτήσω και κάτι ακόμη.Η sd card για το navi,παίζει κανονικά σε όσους την πήραν από ebay; Διάβασα για 1-2 παιδιά που σε 1η φάση ήταν ο.κ.,αλλά τελικά αξίζει; Ενδιαφέρομαι να την παραγγείλω κι εγώ -αργότερα όμως,για να έχω το δικαίωμα επιστροφής αν την πατήσω-.' *
H sd card απο το ebay λειτούργησε 3 μήνες κανονικότατα αλλά στην συνέχεια μπλόκαρε ..... μετά όμως από αναβάθμιση του frimware από την έκδοση 840 στην 850 που έγινε στην αντιπροσωπεία ξεμπλόκαρε και δουλεύει πάλι μία χαρά
-
Ο χρήστης ssivakas έγραψε:
'Σ'ευχαριστώ japanese1! Να χαίρεσαι κι εσύ το Vitara σου (πολύ ωραίο κι αρχικά είχα κάνει μια σκέψη γι αυτό,αλλά ξέφευγε από το budget μου).
Ωραίο το βιντεάκι,έχω δει πολλά στο youtube κι έχω διαβάσει στο internet σχεδόν όλες τις δοκιμές για to scross (ξένες κι ελληνικές)
Να ρωτήσω και κάτι ακόμη.Η sd card για το navi,παίζει κανονικά σε όσους την πήραν από ebay; Διάβασα για 1-2 παιδιά που σε 1η φάση ήταν ο.κ.,αλλά τελικά αξίζει; Ενδιαφέρομαι να την παραγγείλω κι εγώ -αργότερα όμως,για να έχω το δικαίωμα επιστροφής αν την πατήσω-.' *
H sd card απο το ebay λειτούργησε 3 μήνες κανονικότατα αλλά στην συνέχεια μπλόκαρε ..... μετά όμως από αναβάθμιση του frimware από την έκδοση 840 στην 850 που έγινε στην αντιπροσωπεία ξεμπλόκαρε και δουλεύει πάλι μία χαρά
Το οποίο update σε firmware το κανεις και μονος σου:
http://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=25&t=28478Agapi mono...
-
Ναι φυσικά αλλά μπορούν να την κάνουν δωρεάν στον αντιπρόσωπο.
όσο για την καρτούλα με τους χάρτες μία χαρά δούλευε περίπου 3 μήνες και κάποια στιγμή δεν έβρισκε δορυφόρους (μπορείς να δεις πόσους δορυφόρους πιάνει από τα γραναζάκια πατημένα για 10sec βγάζει μια νέα οθόνη με πληροφορίες), έκανα ότι μπορούσα (hardware reset κλπ) αλλά τίποτα μέχρη που αναβάθμισα την έκδοση σε 850 και όλα του πέρασαν τώρα λειτουργεί πάλι μία χαρά !!
-
Μία καλή πρόταση για αγορά απο https://www.aliexpress.com/item/Car-sty ... 82245.html
Εμένα με βόλεψε αρκετά γιατί δημιουργεί δύο χώρους μέσα στον τεμπέλη ένα πάνω και έναν από κάτω βολικό και οικονομικό νομίζω πως θα έπρεπε να το έχει από τη μάνα του -
Και μερικές εντυπώσεις από το (GL+ 1,6D 2WD) μετά από 4 μήνες και αφού έχουμε διανύσει 6500χιλ κάναμε ένα μεγαλούτσικο ταξίδι Θεσσαλονίκη - Ηγουμενίτσα.
Το s-cross στις ανηφόρες και στις στροφές της Εγνατίας στο ύψος της κατάρας ήταν εντυπωσιακό, το τράβηγμα του η σταθερότητα του στις στροφές όλα του άψογα.Το καλύτερο όμως από όλα ήταν η κατανάλωση στο σύνολο του ταξιδίου η κατανάλωση ήταν 4,8l/100χιλ
Με το πόδι μου να είναι αρκετά βαρύ ειδικά στις ευθείες της Κοζάνης όπου είχα κλειδώσει το Cruise Control στα 150 και η κατανάλωση με 150 και 2,3 χιλ στροφές ήταν κάτω από 5 !!Ήταν από τα πιο ξεκούραστα και άνετα ταξίδια που έχω κάνει
Πραγματικά ένα πολύ καλό αυτοκίνητο υπέροχη επιλογή να το χαιρόμαστε !!
-
Ετσι ειναι το σημαντικοτερο ατου το αμαξιου ειναι η το πακετο των αξιοπρεπων επιδοσεων δλδ κινηση με πληρες φορτιο χωρις το αγχος των αργων προσπερασεων και ταυτοχρονα χωρις το αγχος στην βελονα των καυσιμων και χωρις το αγχος του τι αχρειαστο απο αποσκευη θα αφησεις πισω σε καθε οικογενειακη εξορμηση.
Ειναι φοβερη η ανακουφιση να κινεισαι με οικογενειακο αμαξι κανοντας 1800 χλμ το μηνα με λιγοτερο απο 100 ευρω!
-
Αμα δεν τρίζει καλό θα είναι !
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αμάν δεν τρίζει καλό θα είναι !Το σημαντικότερο. Ήμουν έτοιμος για QQ 1.6 βενζίνη με τα 160HP. Τιμή 27000 ακατέβατα. Αλλά με αυτά που διάβασα κατέληξα στο scross.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αμα δεν τρίζει καλό θα είναι !Ενταξει τα σουζουκι εχουν εξαρχης καποιους τριγμους που τελικα ....μαθαινεις να ζεις μαζι τους μετα απο 3 χρονια δεν με ενοχλει πλεον κανενας τριγμος.
-
Όχι δεν τρίζει καθόλου εφαρμόζει τέλεια αναφέρομαι στο καπάκι που μπαίνει στον τεμπέλη και δημιουργεί δύο χώρους.
https://www.aliexpress.com/item/Car-sty ... 82245.html
Γενικά πάντως δεν έχω εντοπίσει τριγμούς από κανένα σημείο του s-cross !!
-
Ο χρήστης ssivakas έγραψε:
Όχι δεν τρίζει καθόλου εφαρμόζει τέλεια αναφέρομαι στο καπάκι που μπαίνει στον τεμπέλη και δημιουργεί δύο χώρους.https://www.aliexpress.com/item/Car-sty ... 82245.html
Γενικά πάντως δεν έχω εντοπίσει τριγμούς από κανένα σημείο του s-cross !!
Ουτε απο το παραθυρο του οδηγου οταν ειναι στα 3/4 κλειστο? Το εφτιαξαν ?
-
Όχι εντελώς.....!! Όταν έχει πολλή ζέστη και το αφήσεις στον ήλιο τότε μόνο τρίζει και αυτό μέχρι να κρυώσει τότε σταματάει.
-
Πέρασα σήμερα τελικά τα toyo cf2 205 55 17 ήρθαν γρηγορότερα από ότι αρχικά μου είχαν πει. Πρώτα χλμ και διαπίστωσα μια πιο ομαλή κύλιση πάνω από λακκούβες όχι μόνο στον επίμαχο πίσω άξονα αλλά γενικά. Σταμάτησα να νιώθω αυτόν τον άμεσο αντίκτυπο των ανωμαλιών στο τιμόνι και στην καμπίνα. Για διάφορα στην κατανάλωση θα έχω τις επόμενες μέρες άποψη. Πάντως στον περιφερειακό έπιασα νομίζω τον εαυτό μου να κατεβάζει δύο φορές ταχύτητα από 6η σε 5η σε σημεία που δεν το έκανα ως τώρα. Και για αυτό όμως θέλω χρόνο για να δω ότι όντως ισχύει
-
Αν δεν έχεις πρόβλημα μπορείς να μας πεις την τιμή???
Καλοπατητα πάντως!!!
-
400 περασμένα . Τα βρήκα ως και 460. Ευχαριστώ!
SUZUKI SX4 SCROSS