-
'dgrgtc' -> https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-au ... %2F50%2F17
-
Αυτά που ποσταρεις βέβαια είναι τα 50αρια. Επίσης φαντάζομαι να γνωρίζεις ότι τα λάστιχα του σκρουτζ δεν περιλαμβάνουν κάνα 15αρι μεταφορικά το λιγοτερο και κανα 30αρι περαστικά!
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
400 περασμένα . Τα βρήκα ως και 460. Ευχαριστώ!Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Πολύ καλή τιμή!!!
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι ετσι νομιζω και εγω! Οταν την εδωσα σε αλλον εμπορο αυτη την τιμη περασμενα μου ειπε αποκλειεται!
-
Mετά τα πρώτα 60 χλμ με τα toyo proxes εντυπωσεις:
Εχει μειωθει αισθητα ο θορυβος στην καμπινα
Ιδιαιτερη αυξηση στην ανεση στις ανωμαλιες του δρομου συνολικα και οχι μονο στον πισω αξονα. Τα ξερα γκαπ του πισω αξονα σταματησαν.
Γενικα ιδιαιτερα βελτιωμενη η ποιοτητα κυλισης σαν να οδηγω αλλο αμαξι!! Φυσικα φοραω νεα λαστιχα και η διαφορα απο τα conti 3ετιας με τα 55 χιλ χλμ στην πλατη ειναι πολυ αισθητη.Νομίζω ότι οι εντολές για την αλλαγή ταχυτητας εχουν αραιωσει δλδ χρειαζομαι πιο πολλα χλμ στο καντραν για να μου ζητήσει αλλαγη . Δεν ειμαι σιγουρος όμως θελω χρονο για να το πω σιγουρα.
Η καταναλωση δεν εχω κανει ακομα πληρη κυκλο κυκλοφοριας για να πω . Για την ωρα στα πηγαινε που είναι προς κατηφορα εγραψα 3,8 (ηταν δεν θυμομουν καλα) να δουμε συνολικα αν και ποσο θα τσιμπησει.
-
Μετα απο εναν πληρη κυκλο με τα λαστιχα δεν βλεπω αυξηση καταναλωσης αλλα μειωση! Προφανως ειναι πιο οικονομικα απο τα conti τοσο που αντιπαρερχονται το μεγαλωμα του κυκλου του τροχου. 100% πετυχημενη η αλλαγη στο προφιλ την προτεινω αναπυφιλακτα!
-
Με γεια το λάστιχο tkin.
τα εχω εδω και 25,000 χλμ στο vitara.
Στην αρχή θα έχεις αυξημένη τριβή και ισως τρέμουλο στο τιμόνι στα 140 με 145.
Αυτό θα στρώσει να ξέρεις μεχρι να φαγωθούν τα αγκάθια που έχει απο το εργοστάσιο.
Οχι, δεν είναι πιο οικονομικά απο τα conti....θα έλεγα το ιδιο ακριβώς...αν και στην αρχή ειχα και εγω πολυ μικρες καταναλώσεις!!!Μετα τα 25,000 που τα εχω, το πέλμα ειναι μια χαρά.
Δεν τρώγονται με τίποτα.
Γενικά τίμιο ελαστικό,καλο στη βροχή,καλο στο στεγνό αλλα με μέτρο γιατί σε πίεση χάνεται ο κωλος εύκολα.Καλά χιλιόμετρα σε όλους.
-
Tkin73 σε ευχαριστώ που επιβεβαίωσες όσα πίστευα μετά απο όλα τα χιλιόμετρα που έχω κάνει μόνο με αυτή τη διάσταση. Τα θετικά αυτής της μικρής αλλαγής είναι σημαντικότερα, τα αρνητικά είναι σχεδόν αμελητέα.
Πραγματικά σιχαίνομαι να περιαυτολογώ αλλά θυμάμαι τον εαυτό μου στη suzuki τον Απρίλιο του 2014 να ρωτάει επανειλημμένα και μανιωδώς: μα γιατί ρε παιδια? γιατί 50άρια? δεν είναι καλύτερα λίγο πιο παχιά? ρε παιδιά? ειναι λάθος ρε παιδιά!!! Στην Ελλάδα ζούμε!!! Δε το παίρνουμε για την Αττική Οδο και την Εγνατία. Αν ήταν έτσι θα παίρναμε κάτι άλλο!!! Και σίγουρα δεν είμαι και κανας 'expert' της αυτοκίνησης...
Τελικά βγήκε και το fl, και με επιβεβαίωσε, μαζί με τα εξαιρετικά 120.000 km με 205/55/17.Πολλά καλά km σε όλους!
ΥΓ. Βέβαια το πότε προτείνει για αλλαγή ταχύτητας στο καντράν το αγνοώ πλήρως εδώ και πολύ καιρό.
ΥΓ2. Έχω το 4Χ4 και μερικές φορές σε βουνά με στροφές βάζω το sport που βοηθάει να μην χρειάζονται και πολλά κατεβάσματα, αλλά είμαι σίγουρος οτι και το 2Χ4 τη βγάζει άνετα έχοντας και λιγάκι καλύτερες επιδόσεις overall. -
Καλημέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος εδώ και ενδιαφέρομαι για το s-croos 2wd 1.0 με τον τρικυλινδρο κινητήρα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικές πληροφορίες; Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
Tkin73 σε ευχαριστώ που επιβεβαίωσες όσα πίστευα μετά απο όλα τα χιλιόμετρα που έχω κάνει μόνο με αυτή τη διάσταση. Τα θετικά αυτής της μικρής αλλαγής είναι σημαντικότερα, τα αρνητικά είναι σχεδόν αμελητέα.Πραγματικά σιχαίνομαι να περιαυτολογώ αλλά θυμάμαι τον εαυτό μου στη suzuki τον Απρίλιο του 2014 να ρωτάει επανειλημμένα και μανιωδώς: μα γιατί ρε παιδια? γιατί 50άρια? δεν είναι καλύτερα λίγο πιο παχιά? ρε παιδιά? ειναι λάθος ρε παιδιά!!! Στην Ελλάδα ζούμε!!! Δε το παίρνουμε για την Αττική Οδο και την Εγνατία. Αν ήταν έτσι θα παίρναμε κάτι άλλο!!! Και σίγουρα δεν είμαι και κανας 'expert' της αυτοκίνησης...
Τελικά βγήκε και το fl, και με επιβεβαίωσε, μαζί με τα εξαιρετικά 120.000 km με 205/55/17.Πολλά καλά km σε όλους!
ΥΓ. Βέβαια το πότε προτείνει για αλλαγή ταχύτητας στο καντράν το αγνοώ πλήρως εδώ και πολύ καιρό.
ΥΓ2. Έχω το 4Χ4 και μερικές φορές σε βουνά με στροφές βάζω το sport που βοηθάει να μην χρειάζονται και πολλά κατεβάσματα, αλλά είμαι σίγουρος οτι και το 2Χ4 τη βγάζει άνετα έχοντας και λιγάκι καλύτερες επιδόσεις overall.Πιστεύω η καλύτερη επιλογή είναι 215/60/17
-
Η καταναλωση για την ωρα παρότι μεγαλωσε η διαμετρος της ροδας κατά 2εκ επεσε κατα 0,5 λτ !!! πιθανον να ειναι παροδικο...
-
Ο χρήστης dimitris_chania έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος εδώ και ενδιαφέρομαι για το s-croos 2wd 1.0 με τον τρικυλινδρο κινητήρα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει μερικές πληροφορίες; Ευχαριστώ.Καλησπέρα και από εμένα. Έχω καιρό να γράψω στο φόρουμ, αλλά παρακολουθώ, κυρίως τα suv.
Αφορμή το SX Cross που οδήγησα σήμερα στα 1000 κυβικά βενζίνη έκδοση Upper.
Αυτό που μου άρεσε πριν ακόμα το οδηγήσω είναι ότι είναι πάρα πολύ ελαφρύ, δηλαδή 1060 κιλά.
Είχα ξαναοδηγήσει το προ φεισλιφτ πετρέλαιο awd και είχα εντυπωσιαστεί από την ζωντάνια του κινητήρα, όλα τα άλλα γερμανικά μαζούτ που είχα οδηγήσει ήθελαν υπομονή και γερό πάτημα γκαζιού σε μικρές ταχύτητες.
Η βόλτα ήταν πάρα πολύ μικρή, οπότε δεν κατάλαβα και πολλά.
Ο κινητήρας δεν πολυακούγεται εκτός και αν ανεβάζεις στροφές, πράγμα που το κάνει πολύ γρήγορα ενεργοποιώντας τον κόφτη αμέσως. Είναι πιο γρήγορο από το πετρέλαιο
Από χαμηλές στροφές (1500) δεν έχει καμμιά φοβερή ελαστικότητα, αλλά δεν είναι και άσχημα. Επίσης όταν αφήνεις το γκάζι δεν κόβει το αυτοκίνητο, εκτός αν έχεις παραπάνω στροφές.
Πολύ δεμένο μου φάνηκε και στιβαρό, καλή ηχομόνωση, δεν έτριζε τίποτα (με κλειστά παράθυρα, κλειστό ραδιόφωνο, ώστε να ακούω θορύβους). Πολύ καλά φρένα και σε μικρό τεστ γάτας (για τάρανδο δεν είχα χώρο ) ήταν σταθερότατο, δεν έγειρε καθόλου. Επίσης, καλά καθίσματα, καλή ορατότητα εμπρός. Ανέβηκα κια κατέβηκα ένα πεζοδρόμιο και δεν έτριξε τίποτα.
Συνολικά πιστεύω ότι έχει μεγάλο πλεονέκτημα επειδή είναι ελαφρύ, Π.χ. ένα Yeti 1200άρι που οδήγησα ΄το ένοιωθα πολύ βαρύ μπροστά.
Η υποβοήθηση στην ανωφέρεια είναι πολύ καλή, το κρατάει για δύο δευτερόλεπτα ακίνητο χωρίς να σε πάρει πίσω. Άχρηστο γενικά, αλλά χρήσιμο φαντάζομαι σε ανηφορικό κομμάτι κακού χωματόδρομου με πέτρες, όπου σου έσβησε στην ανηφόρα η αναγκάστηκες να σταματήσεις και να ξαναξεκινήσεις.
Η έκδοση που οδήγησα έχει 1200 ευρώ παραπάνω από την βασική έκδοση. Η διαφορά είναι οι ζάντες στην ίδια διάμετρο (δηλαδή 16, μεγάλο συν ότι είναι 16άρες), και η οθόνη, η οποία έχει και κάμερα που βλέπεις πίσω όταν βάζεις όπισθεν. Εδώ όμως έχω να πω ότι η οθόνη δεν είναι η εργοστασιακή, πράγμα που φαίνεται αμέσως ότι είναι πιο φτηνιάρικη. Επίσης στο κάτω μέρος της κονσόλας το αυτοκίνητο έχει τους περιστροφικούς διακόπτες παλαιού τύπου, που όσο ναναι δεν ταιριάζουν, φτηναίνουν πολύ την όψη.
Στο δια ταύτα πιστεύω ότι αξίζει το 1000αρι μόνο στην βασικη έκδοση στα 16.000 περίπου.Γιατί το GL+ πάει πάνω από 19.000, οπότε με 1200 ευρώ ακόμα παίρνεις το 1.4 που πέρα από τις επιδόσεις είναι και εξατάχυτο.
Κάπου εκεί πάνω υπάρχει και το Κασκάι 1.2 στα 18.700 περίπου που έχει πολύ καλό εξοπλισμό και αυτό εξατάχυτο.
Όμως λίγο πάνω από τις 22.000 το τετρακίνητο Κρος 1.4 μου φαίνεται η καλύτερη περίπτωση και ειδικά γιατί έχει χαμηλό βάρος στα 1210 κιλά αν θυμάμαι καλά.
Το κασκάι 1.2 προσπαθώ πολύ καιρό να το οδηγήσω, αλλά ακόμα περιμένω.
Θα οδηγήσω και το 1.4 και θα επανέλθω.
Α και κάτι που δεν μου άρεσε. Ένιωσα ότι το τιμόνι δεν κόβει πολύ, διαφορά αρκετή από άλλα αυτοκίνητα, (ίσως και να ήταν η ιδέα μου). -
Νομιζω το 215 60 17 ειναι πολυ παρατολμο εχει διαφορα 5,42% απο την βασικη εκδοση εκτος οτι μπορει να υπαρχουν και θεματα στον θολο και να βρισκεις σε πληρη στροφη του τιμονιου
-
Ευχαριστώ για την απάντηση, μπορεί κάποιος που ξέρει να μου πει από αξιοπιστία τι λέει ο τρικυλινδρος 1000cc?? Πάντα μιλάμε σε βάθος χρόνου.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Νομιζω το 215 60 17 ειναι πολυ παρατολμο εχει διαφορα 5,42% απο την βασικη εκδοση εκτος οτι μπορει να υπαρχουν και θεματα στον θολο και να βρισκεις σε πληρη στροφη του τιμονιουΤότε ίσως σε 225/55/17? Υπόψη ότι η βασική έκδοση του facelift φοράει 215/60/16.
-
Για ποιον λογο να βαλεις τοσο φαρδυτερο λαστιχο?
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Για ποιον λογο να βαλεις τοσο φαρδυτερο λαστιχο?Γιατί έχω περισσότερες επιλογές σε suv ελαστικά και προφανώς πιο φθηνά.
-
Ενταξει νομιζω δεν πρεπει να πηγαινουμε με το τι βρισκουμε την αγορα αλλα με το τι πηγαινει στο αμαξι. Εσυ ποιο αμαξι εχεις το αρχικο ή το fl? Αν εχεις το αρχικο εισαι σιγουρος οτι το fl δεν εχει καποια διαφορετικη ρυθμιση στο στησιμο εστω και για χιλιοστα για να φορα φαρδυτερο και ψηλοτερο λαστιχο?
Εγω οταν ρωτησα στην αθηνα δεν ηξεραν να απαντησουν.
Ηδη εχει αναφερθει οτι η αλλαγη απο το 205 στο 215 πλαδαρευει την συμπεριφορα . Θα ρισκαρεις να φαρδυνεις ακομα περισσοτερο ? Το 205 απο το 225 ειναι μεγαλη διαφορα.
Γιατι δεν κανεις την αλλαγη που εκανα εγω που ειναι πληρως ασφαλης και με κερδος στην ανεση χωρις να χανεις σε καταναλωση κατευθυντικοτητα και επιδοσεις. -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ενταξει νομιζω δεν πρεπει να πηγαινουμε με το τι βρισκουμε την αγορα αλλα με το τι πηγαινει στο αμαξι. Εσυ ποιο αμαξι εχεις το αρχικο ή το fl? Αν εχεις το αρχικο εισαι σιγουρος οτι το fl δεν εχει καποια διαφορετικη ρυθμιση στο στησιμο εστω και για χιλιοστα για να φορα φαρδυτερο και ψηλοτερο λαστιχο?
Εγω οταν ρωτησα στην αθηνα δεν ηξεραν να απαντησουν.
Ηδη εχει αναφερθει οτι η αλλαγη απο το 205 στο 215 πλαδαρευει την συμπεριφορα . Θα ρισκαρεις να φαρδυνεις ακομα περισσοτερο ? Το 205 απο το 225 ειναι μεγαλη διαφορα.
Γιατι δεν κανεις την αλλαγη που εκανα εγω που ειναι πληρως ασφαλης και με κερδος στην ανεση χωρις να χανεις σε καταναλωση κατευθυντικοτητα και επιδοσεις.Έχω το facelift με τα 215/55/17.
-
Με αυτο που φορας οντως η αλλαγη δεν ειναι μεγαλη. Εγω παντως δεν θα το φαρδενα αλλο το λαστιχο τα 225 θα τα επελεγα σε μεγαλυτερης ιπποδυναμης αμαξια.
Και με το 215 εχεις μια χαρα πολλες επιλογες δεν νομιζω να ειναι λιγες και η διαφορα στις τιμες ποση ειναι δλδ στην τετραδα δεν νομιζω να ειναι πανω απο 40 ευρω . Εδω εβγαλα ακρη με το 205 55 17 που οντως ειναι λιγες οι επιλογες. Αν ομως πλαδαρεψει το αμαξι δεν θα σκεφτεσαι τα 40 ευρω που γλιτωσες την επομενη τριετια αλλα την λαθος επιλογη...
SUZUKI SX4 SCROSS