-
Πολύ καλή επιλογή. Τα πορτοκαλί είχα βάλει τότε... στην corolla συνδυασμένα με μισελέν ένερτζυ και σώθηκα.
-
Εχετε ξεφυγει,λεμε!
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Αναγνώστης των 4Τ από παλιά,παρακολουθώ το forum εδώ και λίγους μήνες και ειδικά το συγκεκριμένο νήμα, λόγω του ότι ενδιαφερόμουν για τo S cross και τελικά πριν 2 βδομάδες έκλεισα το 1.4 GL+ AllGrip(4wd).Παράδοση τέλη Ιουνίου,γιατί δεν υπήρχε ελεύθερο τίποτα σε παραγωγή Μαρτίου-Απριλίου (!) και πήγα παραγωγή Μαϊου.Έχω τεστάρει το δικίνητο 1.4 και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για crossover.Υπάρχει κανείς που να έχει στην κατοχή του το τετρακίνητο ή να το έχει δοκιμάσει; (αν και διαβάζοντας κατόχους για το profacelift είδα πως είναι αρκετά vfm για το συνδυασμό ασφάλτου-ταξίδια και light offroad).
-
Με το καλό panormus.
Αυτά που ρωτάς, έχουν απαντηθεί σε προηγούμενα posts.
Για περισσότερα στο βενζινοκίνητο, θα σου απαντήσει ο gatoz.Και ένα βίντεο με όμορφη μουσική:
Youtube Video -
Σ'ευχαριστώ japanese1! Να χαίρεσαι κι εσύ το Vitara σου (πολύ ωραίο κι αρχικά είχα κάνει μια σκέψη γι αυτό,αλλά ξέφευγε από το budget μου).
Ωραίο το βιντεάκι,έχω δει πολλά στο youtube κι έχω διαβάσει στο internet σχεδόν όλες τις δοκιμές για to scross (ξένες κι ελληνικές)
Να ρωτήσω και κάτι ακόμη.Η sd card για το navi,παίζει κανονικά σε όσους την πήραν από ebay; Διάβασα για 1-2 παιδιά που σε 1η φάση ήταν ο.κ.,αλλά τελικά αξίζει; Ενδιαφέρομαι να την παραγγείλω κι εγώ -αργότερα όμως,για να έχω το δικαίωμα επιστροφής αν την πατήσω-. -
Σε αυτό δεν ξέρω να απαντήσω panormus.
Μου την έδωσαν σε μένα δωρεάν επειδή.... είμαι όμορφο αγόρι. -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Αναγνώστης των 4Τ από παλιά,παρακολουθώ το forum εδώ και λίγους μήνες και ειδικά το συγκεκριμένο νήμα, λόγω του ότι ενδιαφερόμουν για τo S cross και τελικά πριν 2 βδομάδες έκλεισα το 1.4 GL+ AllGrip(4wd).Παράδοση τέλη Ιουνίου,γιατί δεν υπήρχε ελεύθερο τίποτα σε παραγωγή Μαρτίου-Απριλίου (!) και πήγα παραγωγή Μαϊου.Έχω τεστάρει το δικίνητο 1.4 και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για crossover.Υπάρχει κανείς που να έχει στην κατοχή του το τετρακίνητο ή να το έχει δοκιμάσει; (αν και διαβάζοντας κατόχους για το profacelift είδα πως είναι αρκετά vfm για το συνδυασμό ασφάλτου-ταξίδια και light offroad).Συγχαρητήρια για την επιλογή. Με το καλό να παραλάβεις! Καλως ήρθες στο φόρουμ.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Αναγνώστης των 4Τ από παλιά,παρακολουθώ το forum εδώ και λίγους μήνες και ειδικά το συγκεκριμένο νήμα, λόγω του ότι ενδιαφερόμουν για τo S cross και τελικά πριν 2 βδομάδες έκλεισα το 1.4 GL+ AllGrip(4wd).Καλώς μας ήρθες!
Έκανες πολύ καλή επιλογή αυτοκινήτου, από τις καλύτερες επιλογές για την Ελλάδα!! Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς με Υγεία!! Τι χρώμα το πήρες?
-
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Fanis75, λευκό το πήρα (παρά το ότι και το προηγούμενο ήταν λευκό).Μου άρεσε και το μπλε μεταλλικό,αλλά δεν υπήρχε τίποτα σε παραγωγή ως τον Ιούλιο,δηλ. θα ερχόταν τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβριο!
Να χαίρεσαι κι εσύ το Kuga,πολύ καλό,ποιοτικό αμάξι και επίσης σε καλή τιμή. -
Το λευκό μοιάζει για πολλούς τετριμμένο όμως στη χώρα μας ειδικά το καλοκαίρι είναι πολύ καλύτερη επιλογή. Εχω δει συγκριτικό στο παρελθόν και νομίζω πως ήταν στους 4 τροχούς όπου στο ίδιο μοντέλο είχαν πραγματοποιήσει μετρήσεις σε διάφορα χρώματα. Η διαφορά θερμοκρασίας ανάμεσα στο λευκό και το μαύρο έπαιζε μεταξύ των 15 - 20 βαθμών Κελσίου . Επίσης το λευκό με εξαίρεση τα χιονισμένα τοπία είναι το χρώμα που κάνει πιο ευδιάκριτη τη σιλουέτα του αυτοκινήτου τα πρώτα λεπτά μετά την ανατολή και τα αμέσως επόμενα μετά την δύση του ήλιου.
-
Πολύ μεγάλη ζήτηση το S-Cross!! Ωραίο το λευκό (και εγώ όταν το κοίταζα για λευκό ή μεταλλικό μπλέ σκεφτόμουνα) και του ταιριάζει.
Σωστά τα λές Σπύρο (και σωστά θυμάσαι...σε ένα Cinquecento ήταν και είχαν δοκιμάσει 3 χρώματα εάν θυμάμαι καλά, λευκό, κίτρινο και μαύρο)....η εσωτερική θερμοκρασία μεταξύ λευκού και μαύρου είχε διαφορά κοντά στους 20οC...!!!
-
Φάνη έτσι είναι, το S-cross προσφέρει πολλά σε πολύ εύπεπτη τιμή όπως φυσικά πλέον και το kuga. Αυτά τα δύο και πιο πίσω από αυτά το duster (να ευλογήσω τα γένια μου )είναι από τα πιο vfm της αγοράς. Στα χρόνια που κύλησαν από την έλευση του πρώτου s-cross φάνηκε για άλλη μια φορά πως η suzuki έβγαλε ένα ακόμη αυτοκίνητο που τιμά την έννοια αξιοπιστία. Μια έννοια άρρηκτα συνυφασμένη με το όνομα της S. Παρεμπιπτόντως Ιάπωνα εντυπωσιακό το βίντεο. Βγάζει πολύ παιχνιδιάρικη χροιά για το s-cross.
-
Να σημειώσω πως από τα τέλη Φεβρουαρίου για αυτό το Scross (και ίσως και για άλλες εκδόσεις) τρέχει προσφορά στο μεταλλικό με χρέωση 300 ευρώ -το λευκό δεν έχει χρέωση-,αντί για σχεδόν 2000 (!) που ήταν πριν.Επειδή στο συγκεκριμένο η τιμή προ φόρων είναι 16.717 ευρώ, με το μεταλλικό ξεπερνά το όριο των 17.000,αλλά η αντιπροσωπεία απορροφά την αύξηση(προς το παρόν).Το θέμα είναι να υπάρχει και διαθέσιμο χρώμα που να σου αρέσει.
Για τα υπόλοιπα,συμφωνώ Σπύρο και Φάνη κι εύχομαι υγεία πάνω απ'όλα για να μπορεί ο καθένας μας να χαίρεται ότι έχει.
-
Επιτέλους το κατάλαβαν αυτό με την χρέωση του μεταλλικού χρώματος (όταν είχα πάρει προσφορά εγώ ήταν στα €2.170, τιμή που έκανε την επιλογή του λευκού μονόδρομο!), καιρός ήταν!
-
Στην προσφορά που πήρα και εγώ για το S-Cross μου είπαν όντως προσφορά το μεταλλικό στα 300 ευρώ αλλά από 600 αρχική.Όχι 2000+
Κατάλαβα λάθος; -
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Στην προσφορά που πήρα και εγώ για το S-Cross μου είπαν όντως προσφορά το μεταλλικό στα 300 ευρώ αλλά από 600 αρχική.Όχι 2000+
Κατάλαβα λάθος;Καλά κατάλαβες! Να το πώ σωστά (αναλυτικά) για να μην μπερδευόμαστε. Το μεταλλικό όντως έχει €600 στο S Cross, αλλά σε 3-4 εκδόσεις του, τα €600 άλλαζαν κλίμακα φόρου στην ΛΤΠΦ (από 17Κ) και τελικά η τιμή αυξανόταν κατά €2.170 αντί για €600, λόγω των επιπλέον φόρων!
-
Επίσης ο πωλητης μου είπε ότι η suzuki (ή ο εισαγωγέας, δεν θυμάμαι καλά) πρόσφατα έριξε τις τιμές.
Επειδή πολύ πρόσφατα μου μπήκε το μικρόβιο για το S-Cross και δεν έχω πάνω από 3 βδομάδες που το παρακολουθώ...ισχύει κάτι τέτοιο; -
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Επίσης ο πωλητης μου είπε ότι η suzuki (ή ο εισαγωγέας, δεν θυμάμαι καλά) πρόσφατα έριξε τις τιμές.
Επειδή πολύ πρόσφατα μου μπήκε το μικρόβιο για το S-Cross και δεν έχω πάνω από 3 βδομάδες που το παρακολουθώ...ισχύει κάτι τέτοιο;Ναι πριν 1 μήνα περίπου μειώθηκαν ελαφρώς οι τιμές.
-
alnotas, όπως τα λέει ο Fanis είναι.
Επίσης, οι τιμές μειώθηκαν λίγο από 17-2-2017 (για το συγκεκριμένο μοντέλο που μιλάμε -1.4 4wd χειροκίνητο-, έγινε μια μείωση 250-300 ευρώ,ξεκινά από 21.890 χωρίς μεταλλικό,πινακίδες κ.α.)Δες κι εδώ: http://www.suzuki.gr/new-s-cross/assets ... celist.pdf
-
Και εγώ γι' αυτό ενδιαφέρομαι. 1.4 AWD Manual. Πήρα μια προσφορά γύρω στα 22.850 με μεταλλικό/πινακίδες κτλ.
Υπάρχει καμιά πληροφόρηση ή έστω εκτίμηση μέχρι πότε θα κρατήσουν αυτές οι εκπτώσεις στην Suzuki;
Κάπου επίσης είχε πάρει το μάτι μου είδηση ότι η κυβέρνηση έχει πρόθεση αναπροσαρμογής των φορολογικών συντελεστών. Γνωρίζει κανείς τίποτα;
SUZUKI SX4 SCROSS