-
@pgp737ng said in Κατανάλωση Βενζίνης:
@nickthetrib said in Κατανάλωση Βενζίνης:
Γύρω στο 10 σε χαλαρή βόλτα έως και 15-18 σε κόντρες στην παραλία.
Μη λέμε ότι θέλουμε, δεν έκανες κόντρες στην παράλια με uno turbo!!!
Στην πρώτη στροφή έφευγες ευθεία!!!
Βουτά άνεταΣτροφές ήταν το στοιχείο του! Έμπαινε σαν τρένο!
Εκτροχιασμένο τρένο!
-
@pgp737ng
Πες κάποιο απο τα κόλπα που κάνετε για να ρίχνετε την κατανάλωση του Boeing μήπως πιάνουν στα υβριδικά της Toyota
Για παράδειγμα σήμερα πριν τα Μάλγαρα που με κτύπαγε ο Βαρδάρης πλαγιομετωπικά πήγαινα 105 μετα που με κτύπαγε απο πίσω 140 , αυτά κάνω και ανεβάζω χαμηλές καταναλώσεις με μεγάλη Μέση Ταχύτητα και τσιγκλάω τους ντιζελοκίνητους
-
@harisma23 said in Κατανάλωση Βενζίνης:
Εκτροχιασμένο τρένο!
Ότι πεις… δεν θα σου χαλάσω χατίρι… πάντως δεν ήταν τσεατ, να σκουριάζει, και να πέφτουν οι πόρτες.
Εσύ ξέρεις. Πάντως τα Uno Turbo δεν φημίζονταν για το στρίψιμο τους. Μάλλον από τα χειρότερα της κατηγορίας τους ήταν!
Υ.Γ.: Τα Seat πού κολλάνε; Μάλλον στα κόμπλεξ σου, ε;
-
2.5 τόννους την ώρα!
Συνολικά ή ο κάθε κινητήρας?
Πάντως καλά είναι, ένα σκάφος 30 μέτρα (τα ξέρεις και εσύ) καίει πιο πολλά....χαχαχα!
-
Εκτροχιασμένο τρένο!
Ότι πεις… δεν θα σου χαλάσω χατίρι… πάντως δεν ήταν τσεατ, να σκουριάζει, και να πέφτουν οι πόρτες.
Εσύ ξέρεις. Πάντως τα Uno Turbo δεν φημίζονταν για το στρίψιμο τους. Μάλλον από τα χειρότερα της κατηγορίας τους ήταν!
Υ.Γ.: Τα Seat πού κολλάνε; Μάλλον στα κόμπλεξ σου, ε;
Εγώ πουθενά δεν είπα ότι είχα uno. Άλλοι ίσως να το είπαν. Εγω είπα, ότι όλοι με uno ήταν πελάτες μου. Και από κάτω έγραψα με τι αμάξι τους ειχα πελάτες. Αν δεν ξέρεις ανάγνωση, μπορείς να ζητήσεις από κάποιον άλλο να σου το ξαναδιαβάσει.
Υ.Γ. Για το δικό σου υστερόγραφο, όπως μπορείς, κανεις και εσυ.
Εσύ λοιπόν που ξέρεις να διαβάζεις, πες μας που διάβασες σε δικό μου ποστ να γράφω ότι είχες Uno; Εγώ σχολίασα την χαζομαρα που πέταξες περί στριψίματος των Uno. Εσύ γιατί μυγιαστηκες;
Και επιπλέον γιατί δεν μας εξηγεις που κολλάει το "τσεατ"; Μήπως σε παρεξήγησα για κομπλεξικό και πρέπει να σου ζητήσω συγγνώμη... -
Παρακαλώ να ηρεμήσετε και οι 2, γιατί μάλλον λόγω παρελθόντος είστε έτοιμοι για την παραξήγηση και οι 2!!
Είναι εμφανέστατο ότι είναι παρεξήγηση γιατί ο Πάναγιώτς μιλάει για το Renault 5GT και ο Χάρης για το Uno Turbo. Χαθήκαμε στην μετάφραση....αχαχα!!
-
Μόνο με καρπυρατέρ έβγαινε το Ρενώ;
-
Η κατανάλωση της παλιάς corolla D4-D ανάλογα με την ταχύτητα
Σεντάν αμάξωμα, ντίζελ κινητήρας ,μακρυά 6η ο συνδυασμός για την απόλυτη οικονομία
απο ενα παλιό του autotriti
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Top-se-katanalwsh-aytokinhta_133201_22390.asp
Κατανάλωση Βενζίνης