-
Οδήγησέ τα όλα, και αυτά που αρχικά ψιλοαπορρίπτεις. Και μην κολλάς σε μάρκες, ίσως βρεις ότι ένα Σκόντα ή Χιουντάι είναι αυτό που θέλεις και στην τιμή που θέλεις.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
το v40 cc d2 με αρκετά καλό εξοπλισμό+χρώμα μου πήγε 24500, αρκετά καλή τιμή για το πακέτο που παίρνεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό στην κατηγορία. και παίρνεις μοντέλο του 12-13,όχι μοντέλο του 1821 (για τον 1 το λέω )
Εντάξει το πρόβλημα για μένα με τον 1 δεν ειναι του ποτε ειναι αλλα κυρίως το ασφυκτικό εσωτερικό, η άδεια βασικη έκδοση , η φόρμα αρβιλας που εχει ,και τελος οι συντονισμοι στο σταρτ στοπ που εχει. Όμως ανεξάρτητα του τι λεω και αρεσει σε εμενα το αμάξι πουλάει πολυ .
Που το βλεπεις οτι πουλαει πολυ;
http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... -3-seg.pdf
Πολυ πισω απο το Volvo και ακομα και το πανακριβο A3 παει πιο καλα. Σκεψου να μην ειχε και αυτη την τιμη η 1 τι θα γινοταν.
Πουλαει δε πουλαει δε βλεπω γιατι πρεπει ν απασχολει τον υποψηφιο κατοχο... Μπορω να παραθεσω αμαξαρες που πουλησαν το 1/10 αλλων σαφως κατωτερων ανταγωνιστων για χ,ψ ΜΗ ουσιαστικους λογους...
-
το v40 cc d2 με αρκετά καλό εξοπλισμό+χρώμα μου πήγε 24500, αρκετά καλή τιμή για το πακέτο που παίρνεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό στην κατηγορία. και παίρνεις μοντέλο του 12-13,όχι μοντέλο του 1821 (για τον 1 το λέω )
Εντάξει το πρόβλημα για μένα με τον 1 δεν ειναι του ποτε ειναι αλλα κυρίως το ασφυκτικό εσωτερικό, η άδεια βασικη έκδοση , η φόρμα αρβιλας που εχει ,και τελος οι συντονισμοι στο σταρτ στοπ που εχει. Όμως ανεξάρτητα του τι λεω και αρεσει σε εμενα το αμάξι πουλάει πολυ .
Πολυ πισω απο το Volvo και ακομα και το πανακριβο A3 παει πιο καλα. Σκεψου να μην ειχε και αυτη την τιμη η 1 τι θα γινοταν.
Η αληθεια ειναι παντως οτι η τιμη που τη δινουν ειναι αρκετα καλη. Για το σταρτ στοπ μηπως ειστε λιγο υπερβολικοι;
Από το ειδα ο πίνακας που έβαλες με ψιλό μπερδεύει και βλέπω και αλλα νούμερα εδω ο 1 ειναι πάνω απο το v40
http://www.autotriti.gr/data/newcars/be ... a/2014.asp
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Οδήγησέ τα όλα, και αυτά που αρχικά ψιλοαπορρίπτεις. Και μην κολλάς σε μάρκες, ίσως βρεις ότι ένα Σκόντα ή Χιουντάι είναι αυτό που θέλεις και στην τιμή που θέλεις.+1.
Και κυριως θα σου ελεγα να παρεις κατι που σου κανει κλικ και σου αρεσει ΠΟΛΥ αφου θα κανεις τοσα km με αυτο.
Παντως το V40 που ειναι πολυ ασφαλες και ανετο πιστευω οτι ειναι εξαιρετικη επιλογη για τη χρηση που θες να κανεις. Επισης, και τα γαλλικα που εχεις αναφερει.
-
doc έτσι πως σε βλέπω είσαι για c4 ή v40 δίνοντας πιθανότητες να κάνεις και την έκπληξη με κανένα golf
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Από το ειδα ο πίνακας που έβαλες με ψιλό μπερδεύει και βλέπω και αλλα νούμερα εδω ο 1 ειναι πάνω απο το v40
http://www.autotriti.gr/data/newcars/be ... a/2014.asp
Δεν ξερω που βρισκει το ωτοτριτη αυτα τα νουμερα. Ο πινακας ειναι του ΣΕΑΑ.
Συμφωνω παντως οτι δεν πρεπει να απασχολει σε τιποτα καποιον αγοραστη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προς θεού να μην ακυρώσουμε την μεγάλη αυτη μάρκα, απλα θεωρω οτι με τον άσο εισαι αρκετα κλικ κατω απο την ποιοτητα του ομίλου.
Γενικως ολα τα 'premium' στις κατωτερες κατηγοριες δεν εχουν σχεση με τις παροδοσιακες κατηγοριες μεγεθους με τις οποιες ιστορικα ασχολιοταν η καθε φιρμα.. Οι πρωτες γενιες της A-B class ειναι για γελια κατα τη γνωμη μου βαση κοστολογησης τοτε...
Η a class όμως θεωρω ειναι ποιο κοντά στα βαριά mercedes απο οτι ο 1 στα αντίστοιχα bmw.
Αν μη τι άλλο η 1 με την πισωκίνητη αρχιτεκτονική είναι πιο κοντά στις μεγαλύτερες BMW από ότι η Α στις μεγαλύτερες Mercedes.
απ το στόμα μου το πήρες
-
Ο χρήστης Elric83 έγραψε:
το v40 cc d2 με αρκετά καλό εξοπλισμό+χρώμα μου πήγε 24500, αρκετά καλή τιμή για το πακέτο που παίρνεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό στην κατηγορία. και παίρνεις μοντέλο του 12-13,όχι μοντέλο του 1821 (για τον 1 το λέω )Η 1 μοντελο του 1821;
Οσο για την τιμη μαλλον ο Ασσος βγαινει φθηνοτερος απο το Βολβο αυτη την περιοδο.
-
Ο χρήστης Elric83 έγραψε:
το v40 cc d2 με αρκετά καλό εξοπλισμό+χρώμα μου πήγε 24500, αρκετά καλή τιμή για το πακέτο που παίρνεις σε σχέση με τον ανταγωνισμό στην κατηγορία. και παίρνεις μοντέλο του 12-13,όχι μοντέλο του 1821 (για τον 1 το λέω )Με την f20 κυκλοφορούσε ο Κολοκοτρώνης. Το v40 είναι άλλο πράγμα, πολύ μπροστά λέμε. Και το βασικότερο, volvo από την κορυφή έως τα νύχια, καμιά επαφή με ford (φτου φτου)
Η αληθεια ειναι παντως οτι η τιμη που τη δινουν ειναι αρκετα καλη. Για το σταρτ στοπ μηπως ειστε λιγο υπερβολικοι;
Στις πωλήσεις της κατηγορίας μεγάλο ρόλο παίζουν τα leasing και τα fleet. Λιανικές πωλήσεις πόσες έχουν κάνει, υπάρχει κάποια πληροφόρηση? Η audi πάντα έκανε πολύ καλές εταιρικές πωλήσεις.
Ευτυχώς δεν έχουν όλοι το ίδιο γούστο, ανάγκες και κριτήρια επιλογής
Γιατρέ, τα 27 χιλιάρικα που έδωσες για τον τάφο που λέγεται a4 1.6 ήταν πολλά ακόμα και τότε που στα ίδια χρήματα ψώνιζες ένα mondeo 2.0 full extra ή ένα c5 ή ακόμα και ένα passat turbo και σου έμεναν και ρέστα. Ίσα ίσα που σήμερα η ψαλίδα των premium με τα υπόλοιπα έχει κλείσει (με εξαίρεση την αδικαιολόγητα ακριβή a-class). Στην τελική ένα μέρος από τα επιπλέον 4-5 χιλιάρικα θα τα πάρεις πίσω στην μεταπώληση. Δεν είναι θέμα πρεστίζ αλλά και λογικής. Όταν κάποιος μπορεί να αγοράσει bmw ή audi ή volvo στην τιμή του nissan qq πχ, από την στιγμή που δεν έχει το σύνδρομο του υπερυψωμένου και των επιπλέον χώρων γιατί να μην το κάνει. Αν πάλι τον ενδιαφέρει η οικονομία θα πάρει ένα c4 ή το skoda rapid spaceback ή το leon και θα είναι μια χαρά. Εσύ θέλεις να πάρεις πλαστικά premium, με εξοπλισμό γαλλικού (δηλαδή full) σε τιμή skoda. Δύσκολο
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Με την f20 κυκλοφορούσε ο Κολοκοτρώνης. Το v40 είναι άλλο πράγμα, πολύ μπροστά λέμε. Και το βασικότερο, volvo από την κορυφή έως τα νύχια, καμιά επαφή με ford (φτου φτου)
Καλα θυμομουν οτι την 1 την ειχα πρωτοδει στο Λιμποβιτσι
Στις πωλήσεις της κατηγορίας μεγάλο ρόλο παίζουν τα leasing και τα fleet. Λιανικές πωλήσεις πόσες έχουν κάνει, υπάρχει κάποια πληροφόρηση? Η audi πάντα έκανε πολύ καλές εταιρικές πωλήσεις.
Σωστη παρατηρηση. Δυστυχως δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος διαχωρισμος των εταιρικων.
Παντως με τις προσφορες που εχουν θα περιμενα να πουλαει πολυ περισσοτερο. Μην ξεχνας οτι Αουντι και Μερκ (και μαλλον ουτε και η Βολβο) δεν εχουν σε καμια περιπτωση τετοιες εκπτωσεις απο την τιμη καταλογου.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Με την f20 κυκλοφορούσε ο Κολοκοτρώνης. Το v40 είναι άλλο πράγμα, πολύ μπροστά λέμε. Και το βασικότερο, volvo από την κορυφή έως τα νύχια, καμιά επαφή με ford (φτου φτου)
Ευτυχώς δεν έχουν όλοι το ίδιο γούστο, ανάγκες και κριτήρια επιλογής
Γιατρέ, τα 27 χιλιάρικα που έδωσες για τον τάφο που λέγεται a4 1.6 ήταν πολλά ακόμα και τότε που στα ίδια χρήματα ψώνιζες ένα mondeo 2.0 full extra ή ένα c5 ή ακόμα και ένα passat turbo και σου έμεναν και ρέστα. Ίσα ίσα που σήμερα η ψαλίδα των premium με τα υπόλοιπα έχει κλείσει (με εξαίρεση την αδικαιολόγητα ακριβή a-class). Στην τελική ένα μέρος από τα επιπλέον 4-5 χιλιάρικα θα τα πάρεις πίσω στην μεταπώληση. Δεν είναι θέμα πρεστίζ αλλά και λογικής. Όταν κάποιος μπορεί να αγοράσει bmw ή audi ή volvo στην τιμή του nissan qq πχ, από την στιγμή που δεν έχει το σύνδρομο του υπερυψωμένου και των επιπλέον χώρων γιατί να μην το κάνει. Αν πάλι τον ενδιαφέρει η οικονομία θα πάρει ένα c4 ή το skoda rapid spaceback ή το leon και θα είναι μια χαρά. Εσύ θέλεις να πάρεις πλαστικά premium, με εξοπλισμό γαλλικού (δηλαδή full) σε τιμή skoda. Δύσκολο
Σε παρακαλώ μην λες το Α4 μου ταφο,οταν το πηρα το 2005 η 316 ή c εβγαιναν πολυ παραπάνω και ηδη ειχα ξεφυγει,δεν ξερω αν τελικά εκανα σωστα σε γενικές γραμμές ειμαι ικανοποιημένος και ακομα και τωρα αυτο το αυτ/το μου αρεσει,οχι ομως ο κινητηρας του
Δεν θέλω να πάρω premium αλλά δεν θελω να αισθανομαι και κοροιδο.
Το v40 cc ισως ειναι καλή λύση,θα δειξει θα το δουμε και αυτο απο κοντα,ειναι το αγαπημενο της γυναικας μου μαζι με την Α -
Καλα θυμομουν οτι την 1 την ειχα πρωτοδει στο Λιμποβιτσι
Ο γέροντας του μοριά πήγαινε από μάχη σε μάχη με τις πάντες, σήκωνε μπουχό και τρόμαζε τον οχτρό
Σωστη παρατηρηση. Δυστυχως δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος διαχωρισμος των εταιρικων.
Παντως με τις προσφορες που εχουν θα περιμενα να πουλαει πολυ περισσοτερο. Μην ξεχνας οτι Αουντι και Μερκ (και μαλλον ουτε και η Βολβο) δεν εχουν σε καμια περιπτωση τετοιες εκπτωσεις απο την τιμη καταλογου.
Όντως οι εκπτώσεις της bmw είναι μεγαλύτερες από τους υπόλοιπους, ακολουθεί η volvo, μετά η audi με προσφορές κυρίως σε εξοπλισμό (πχ δώρο τα xenon) και η merc με ελάχιστες έως καθόλου προσφορές (τουλάχιστον πέρυσι). Η πορεία του v40 μέχρι τώρα είναι εντυπωσιακή αλλά δεν ξέρω μήπως άλλαξε κάτι στην πολιτική της εταιρείας όσον αφορά τα fleet.
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Σε παρακαλώ μην λες το Α4 μου ταφο,οταν το πηρα το 2005 η 316 ή c εβγαιναν πολυ παραπάνω και ηδη ειχα ξεφυγει,δεν ξερω αν τελικά εκανα σωστα σε γενικές γραμμές ειμαι ικανοποιημένος και ακομα και τωρα αυτο το αυτ/το μου αρεσει,οχι ομως ο κινητηρας του
Δεν θέλω να πάρω premium αλλά δεν θελω να αισθανομαι και κοροιδο.
Το v40 cc ισως ειναι καλή λύση,θα δειξει θα το δουμε και αυτο απο κοντα,ειναι το αγαπημενο της γυναικας μου μαζι με την ΑNo offence doc αλλά όταν μιλάμε για 105 ατίθασα ατμοσφαιρικά σε μεσαίο sedan δεν υπάρχει καλύτερος όρος
Αν τα κουκιά δεν βγαίνουν ή θέλεις να τα διαθέσεις αλλού γιατί να πας σε premium. Το volvo cc είναι πολύ ωραίο αλλά πρώτον πάσχει σε χώρους που τους κοιτάς από τα γραφόμενά σου και δεύτερον θέλει μια 24αρα στο νερό.
Και σε μένα αρέσει η a-class αλλά όταν πήρα προσφορά για μια μέτρια εξοπλισμένη 180 cdi στα 28.500 έφυγα ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ -
Μου λέτε συνεχεια για το V40 CC εψαξα και εγω στο ιντερνετ και δεστε που έπεσα
Η κοπέλα συμπεριλαμβάνεται στην τιμή?
Youtube Video -
Απορία άσχετου: το τάφος σημαίνει πολύ αργό;
-
yeap
-
26-28 χιλ(αρχική τιμή καταλόγου) για μια 116 βασικής έκδοσης είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά για αμάξι της κατηγορίας.
21 χιλ όμως για έκδοση που δεν της λειπει τίποτα ουσιαστικό νομίζω πως είναι μια τίμια πρόταση άρα κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί ''θύμα''.Θύμα γίνεσαι όταν πληρώσεις πριμιά μόνο και μόνο για να μοστράρεις πριμιά.
-
Μη κοιτάτε τιμές καταλόγου λέμε
-
το ίδιο λέμε.
τι πληρώνεις είναι όχι τι θα πλήρωνες -
Ο χρήστης axem έγραψε:
26-28 χιλ(αρχική τιμή καταλόγου) για μια 116 βασικής έκδοσης είναι ΠΟΛΛΑ λεφτά για αμάξι της κατηγορίας.21 χιλ όμως για έκδοση που δεν της λειπει τίποτα ουσιαστικό νομίζω πως είναι μια τίμια πρόταση άρα κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί ''θύμα''.Θύμα γίνεσαι όταν πληρώσεις πριμιά μόνο και μόνο για να μοστράρεις πριμιά.
Η τιμη με σπορ πακετο και καλουδια οπως αυτοματος καθαρισμός προβολέων χωρις αισθητηρες παρκαρισματος εβγαινε 30κ και κατεβαινε στα 24 αν ηταν 21 ναι οκ αλλα ειναι 23-24.
Νεο diesel για πολλά χλμ