-
Ε κι εγώ κάπου εκεί έχω σκαλώσει ντοκ
-
Καλά τα 21 χιλιάρικα δεν είναι καλή πρόταση αλλά τρίκαλη
Ακόμα και τα 23 που έδωσα εγώ με μερικά extra επιπλέον από το δικό σου είναι αντικειμενικά καλή τιμή και δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή γιατί πολύ απλά κάθε βόλτα την ευχαριστιέμαι και όποτε μπαίνω μέσα ο feel good factor είναι σε ψηλά επίπεδα. -
γιατρέ ψάξου καλά υπάρχουν προσφορές σε διαφορετικους αντιπροσώπους της ίδια μάρκας.
μέχρι πριν μερικες μέρες υπήρχε μια προσφορά για ένα μεταλλικο μάυρο άσσο που ήθελε ξεστοκάρισμα με χενον στα 22 χιλ -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Γενικά ψιλοαπογοητευτικά και απο τα 2 για 23 και 21 χιλιαρικα αντιστοιχα νομίζω οτι ειναι too much....
μην γκρεμιζεις τον μυθο του 1 .... πινουν πολλοι νερο στο ονομα του!!! συμφωνω σε ολα οσα εγραψες.
εδω ειμαστε για να γκρεμίζουμε τους μυθους,ειναι χαρακτηριστικο το σχόλιο τις γυναίκας μου,πόσο κάνει η a class?αν ειναι να δωσουμε τοσα ας πάρουμε mercedes Τα σχόλια δικά σας
Το μόνο που δείχνει είναι η νεοπλουτιστική νοοτροπία που υπάρχει σε πολύ κόσμο.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Γενικά ψιλοαπογοητευτικά και απο τα 2 για 23 και 21 χιλιαρικα αντιστοιχα νομίζω οτι ειναι too much....
μην γκρεμιζεις τον μυθο του 1 .... πινουν πολλοι νερο στο ονομα του!!! συμφωνω σε ολα οσα εγραψες.
εδω ειμαστε για να γκρεμίζουμε τους μυθους,ειναι χαρακτηριστικο το σχόλιο τις γυναίκας μου,πόσο κάνει η a class?αν ειναι να δωσουμε τοσα ας πάρουμε mercedes Τα σχόλια δικά σας
Που το είδες αυτό
Αν υπήρχε τετοια νοοτροπία θα επερνα την a με δόσεις,και οχι θα κοιτουσα να μειωσω το κόστος της μετακινησης μου ποιοτικά
Ειπαμε τα σχολια δικα σας αλλά οχι αλακίες... -
Ε καλα δεν είναι θεμα νεοπλουτισμου, αυτό που μαλλον ηθελε να πει η γυναικα είναι ότι όταν φτασεις να δωσεις τοσα λεφτα, η Μερκ αξιζει περισσοτερο τα λεφτα της αποτι η BMW.
Και βασει αποκλειστικα αισθητικών κριτηριων μαλλον εχει δικιο.
-
Άλλο να φτάσεις να δώσεις 22-23 και άλλο 28-30...
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Άλλο να φτάσεις να δώσεις 22-23 και άλλο 28-30...6000 διαφορα εχουν, εισαι σιγουρος; Αν ισχυει ειναι τραγικο.
-
Γιατί τα 6 χιλιάρικα σου φαίνονται λίγα?
Μια μέση διαφορά με παρόμοιο εξοπλισμό είναι 5 με 6 χιλιάρικα η οποία μεγαλώνει αν πετύχεις προσφορές σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα που κάνουν συχνά κάποιοι dealers της bmw. Όταν έψαχνα εγώ πριν ένα χρόνο η διαφορά ήταν στα 6500 ευρώ. Η merc ακόμα και τα td τα δίνει σε τιμές a3 ambition καινούριου. -
Το αντίθετο ακριβώς, ειναι παρα πολλα. Απορώ πως πουλάει τόσο με αυτή την τιμη. 28000-30000 για μικρομεσαίο αναιμικό ντίζελ; Ειναι να τρελαίνεσαι.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ε καλα δεν είναι θεμα νεοπλουτισμου, αυτό που μαλλον ηθελε να πει η γυναικα είναι ότι όταν φτασεις να δωσεις τοσα λεφτα, η Μερκ αξιζει περισσοτερο τα λεφτα της αποτι η BMW.Και βασει αποκλειστικα αισθητικών κριτηριων μαλλον εχει δικιο.
Εγω δεν διάβασα πάντως να λέει για την Α επειδή είναι πιο όμορφη.
Είδα να λέει να πάρουμε τη Mercedes επειδή απλά είναι Mercedes. Ούτε επειδή είναι καλύτερη κάπου ούτε τίποτα σχετικό. -
Που το είδες αυτό
Αν υπήρχε τετοια νοοτροπία θα επερνα την a με δόσεις,και οχι θα κοιτουσα να μειωσω το κόστος της μετακινησης μου ποιοτικά
Ειπαμε τα σχολια δικα σας αλλά οχι αλακίες...Λιπαντικο να βάλεις μην αρπάξει το χέρι σου.
-
Που το είδες αυτό
Ειπαμε τα σχολια δικα σας αλλά οχι αλακίες...Λιπαντικο να βάλεις μην αρπάξει το χέρι σου.
ξυλοκαινη σου κάνει που εχω και προχειρη?
καλά ειναι οτι κάνεις σχολια χωρις να γνωριζεις καποιον να εισαι πιο προσεκτικός γι αυτο σου εβαλα και το εικονίδιο...
Βεβαια οπως παντου ετσι και στα forum πάντα θα υπάρχουν οι ευκολοι κριτες και οι ετοιμοι να οδηγησουν την κουβεντα σε
Πίστεψε με αν με φτιαξει τοσο πολυ ενα αμαξι εχω να δωσω τα παραπάνω και δεν θα το κάνω για νεοπλουτισμό οπως λές -
Ε καλα δεν είναι θεμα νεοπλουτισμου, αυτό που μαλλον ηθελε να πει η γυναικα είναι ότι όταν φτασεις να δωσεις τοσα λεφτα, η Μερκ αξιζει περισσοτερο τα λεφτα της αποτι η BMW.Και βασει αποκλειστικα αισθητικών κριτηριων μαλλον εχει δικιο.
ευτυχως που υπάρχεις και εξηγεις τα τοσα δυσκολα που γραφω
-
Το αντίθετο ακριβώς, ειναι παρα πολλα. Απορώ πως πουλάει τόσο με αυτή την τιμη. 28000-30000 για μικρομεσαίο αναιμικό ντίζελ; Ειναι να τρελαίνεσαι.Όντως είναι απίστευτο. Βέβαια στο πρώτο τρίμηνο έχει πουλήσει μόνο 47 αυτοκίνητα πολλά εκ των οποίων θα είναι leasing/fleet.
-
καλά ειναι οτι κάνεις σχολια χωρις να γνωριζεις καποιον να εισαι πιο προσεκτικός γι αυτο σου εβαλα και το εικονίδιο...
Βεβαια οπως παντου ετσι και στα forum πάντα θα υπάρχουν οι ευκολοι κριτες και οι ετοιμοι να οδηγησουν την κουβεντα σε
Πίστεψε με αν με φτιαξει τοσο πολυ ενα αμαξι εχω να δωσω τα παραπάνω και δεν θα το κάνω για νεοπλουτισμό οπως λέςΑν σου κάνει βάλε. Δεν ξέρω με τι την βρίσκεις.
Από εκεί και πέρα όπως ήδη έγραψα δεν διάβασα πουθενά πως η γυναίκα σου είπε να πάρετε την Α-class επειδή είναι πιο όμορφη, πιο καλή, πιο γρήγορη ή ότιδήποτε αλλά να την πάρετε επειδή απλά είναι Mercedes. -
Πίστεψε με αν με φτιαξει τοσο πολυ ενα αμαξι εχω να δωσω τα παραπάνω και δεν θα το κάνω για νεοπλουτισμό οπως λέςΑν σου κάνει βάλε. Δεν ξέρω με τι την βρίσκεις.
Από εκεί και πέρα όπως ήδη έγραψα δεν διάβασα πουθενά πως η γυναίκα σου είπε να πάρετε την Α-class επειδή είναι πιο όμορφη, πιο καλή, πιο γρήγορη ή ότιδήποτε αλλά να την πάρετε επειδή απλά είναι Mercedes.Ας το αφησουμε εδω γιατι καταντα κουραστικό,απλα θα επρεπε να καταλαβεις οτι τις γυναικες τις ενδιαφερει η ομορφια,η φινετσα,οποτε αναλογα και τα κριτηρια,τωρα αν μου πει καποιος οτι πιστευει οτι η οποιαδηποτε merc δεν ειναι ποιοτική και πάνω απο τον μέσο ορο ε τι να πω.....και τα περι νεοπλουτισμού στην ελλάδα του 2014 ειναι γραφικά και μακριά απο εμένα και την οικογενεια μου
Τέλος το off topic please!!!! -
Γιατρέ δεν υπάρχει κάποιο αξίωμα σύμφωνα με το οποίο a priori όλες οι merc είναι ανώτερες του ανταγωνισμού. Ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση η a-class δεν υπερτερεί ούτε τεχνολογικά ούτε ποιοτικά ούτε εξοπλιστικά ούτε ακόμα και σε χώρους από audi-bmw-volvo για να δικαιολογήσει την παράλογη τιμή της. Χώρια που το μοτέρ της 180 cdi είναι renault.
Βέβαια αν πιστεύεις ότι αξίζει να δώσεις σχεδόν 30 χιλιάρικα καθαρά για λόγους εμφάνισης και σήματος δικαίωμά σου και πάω πάσο
Φαντάσου ότι η νέα c-class που είναι αλλού σε όλα τα επίπεδα ξεκινάει από τα 31.000 ευρώ και με έναν βενζινοκινητήρα που προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις και μπορεί να γίνει αρκετά οικονομικός. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Γιατρέ δεν υπάρχει κάποιο αξίωμα σύμφωνα με το οποίο a priori όλες οι merc είναι ανώτερες του ανταγωνισμού. Ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση η a-class δεν υπερτερεί ούτε τεχνολογικά ούτε ποιοτικά ούτε εξοπλιστικά ούτε ακόμα και σε χώρους από audi-bmw-volvo για να δικαιολογήσει την παράλογη τιμή της. Χώρια που το μοτέρ της 180 cdi είναι renault.
Βέβαια αν πιστεύεις ότι αξίζει να δώσεις σχεδόν 30 χιλιάρικα καθαρά για λόγους εμφάνισης και σήματος δικαίωμά σου και πάω πάσο
Φαντάσου ότι η νέα c-class που είναι αλλού σε όλα τα επίπεδα ξεκινάει από τα 31.000 ευρώ και με έναν βενζινοκινητήρα που προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις και μπορεί να γίνει αρκετά οικονομικός.Προσωπικά δεν την εχω δει μόνο στον δρομο....οταν πάω να την δω θα σας πω,αλλά η προσωπική μου αποψη ειναι οτι για ενα μικρομεσαιο αυτ/το δεν χρειαζεται να δδωσεις τοσα χρηματα,συμφωνω με την αποψη σου για την c class αν αλλαζα το Α4 νομιζω οτι θα ηταν στις πρωτες επιλογες μου.
Να ρωτησω ομως κάτι αν πάς σε κατι τετοιο ποια τιμή κοιτάς,και στην τελική πόσα περιπου βγαινουν?
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/me ... acity=1600 -
Πάντα κοιτάς την gross τιμή, είναι η τιμή με το φπα που σε συμφέρει να τον πληρώσεις στην Γερμανία γιατί ο συντελεστής είναι 19%. Τελωνείο δεν ξέρω πόσο θα σου βγει αλλά κάτω από 4 χιλιάρικα πολύ δύσκολα. Βάλε και τα μεταφορικά ή τα έξοδα ταξιδιού αν πας εσύ να το φέρεις οδικώς, πόση διαφορά να έχει από μια καινούρια?
Νεο diesel για πολλά χλμ