-
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις βρε μπαγάσα
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Ο Δημήτρης είχε φέρει τις προσφορές που είχε πάρει από όλους, και είχε 116d με κάποιο πακέτο έξτρα 23500.Σωστά, sport line + xenon + κάτι άλλα (δε θυμάμαι ακριβώς, τις έχω πετάξει)
Μπορεί να έληξε η προσφορά όμως γιατί έλεγαν τότε μέχρι τέλος Απριλίου, δε ξέρω αν τη συνεχίζουν. -
Δημήτρη δεν μας τα λες καλά. Με τα extra που λες η τιμή είναι τουλάχιστον 28 χιλιάρικα. Μήπως μας κοροιδεύεις? Ευτυχώς δεν πήρες την πανάκριβη και (άδεια) προπέλα για μόστρα και για να μπεις στο μάτι του γείτονα, γλίτωσες. Κρίμα που έκλεισες το civic, βιάστηκες. Σου είχα μια πρόταση μούρλια. Suzuki s-cross λέγεται, τα έχει όλα και συμφέρει σε τιμή χάρισμα
-
Γιατρέ αν πάρεις καινούριο το Α4 τι θ'απογίνει, το κρατάει η γυναίκα;
Αν δε σε 'χαλάει' το Α4 γιατί δε κρατάς αυτό για τα καθημερινά ταξίδια σου και να πάρει η σύζυγος ένα μικρό;
Ή έχεις και τα δύο για σένα, ένα για τη δουλειά κι ένα για τα σ/κ; -
Ή να βάλει υγραέριο στο a4 και όσο αντέξει, έτσι και αλλιώς είναι φορτωμένο ήδη με χιλιόμετρα. Αλλιώς θα πουληθεί στις βενζίνες και θα απαξιώσει εντελώς το audi με τα χιλιόμετρα που θα κάνει καθημερινά.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Γιατρέ αν πάρεις καινούριο το Α4 τι θ'απογίνει, το κρατάει η γυναίκα;
Αν δε σε 'χαλάει' το Α4 γιατί δε κρατάς αυτό για τα καθημερινά ταξίδια σου και να πάρει η σύζυγος ένα μικρό;
Ή έχεις και τα δύο για σένα, ένα για τη δουλειά κι ένα για τα σ/κ;To A4 σκέφτομαι να παραμείνει το αυτ/το της οικογένειας,η σύζυγος αρκετές μέρες θα κάνει το ίδιο δρομολόγιο...απλά η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό της ανάρτησης σου
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Για οικονομία Αν δε σ´ενδιαφέρει αυτός ο παράγοντας τότε πάρε αυτό που θα σου κάνει το κλικ Άλλωστε ΕΣΥ θα το οδηγεις και πέρα από τις επιδόσεις είναι να σε ικανοποιεί στο μέγιστο Οδήγησες την A180 που σου άρεσε; Εμένα πχ οδηγικά δε με κάλυψε παρά το ότι είναι κούκλα
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Ή να βάλει υγραέριο στο a4 και όσο αντέξει, έτσι και αλλιώς είναι φορτωμένο ήδη με χιλιόμετρα. Αλλιώς θα πουληθεί στις βενζίνες και θα απαξιώσει εντελώς το audi με τα χιλιόμετρα που θα κάνει καθημερινά.Για να βάλω εργαστοσιακο αέριο θέλει 2000 και με τα ήδη 150000 χλμ δεν θα αντέξει και πολύ.ποσο περισσότερο να απαξιωθεί ένα αυτ/το 8 ετιας που αγοράστηκε γύρω στα 27000 με όλα τα σέρβις στην αντιπροσωπεία και δεν ξέρω και εγώ ποσά πιάνει τώρα....
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Για οικονομία Αν δε σ´ενδιαφέρει αυτός ο παράγοντας τότε πάρε αυτό που θα σου κάνει το κλικ Άλλωστε ΕΣΥ θα το οδηγεις και πέρα από τις επιδόσεις είναι να σε ικανοποιεί στο μέγιστο Οδήγησες την A180 που σου άρεσε; Εμένα πχ οδηγικά δε με κάλυψε παρά το ότι είναι κούκλαΌχι δεν έχω οδηγήσει κανένα ακόμη εκεί πολύ πιθανόν να αλλάξω άποψη ,πλέον δεν είμαι κολλημένος με μάρκες
-
Ένα υγραέριο έχει 1.000 ευρά, οι τιμές έχουν πέσει. Η αγοραία αξία ενός ΙΧ 8ετίας και αρχικής τιμής 27.000 ευρώ είναι περί τα 7-8 χιλιάρικα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ένα υγραέριο έχει 1.000 ευρά, οι τιμές έχουν πέσει. Η αγοραία αξία ενός ΙΧ 8ετίας και αρχικής τιμής 27.000 ευρώ είναι περί τα 7-8 χιλιάρικα.Υγραερίο αν έβαζα θα έβαζα μόνο καρέντα που είναι πιο εξελιγμένο και κάνει 2000 τα είχα σκεφτεί αυτά που λέτε,το πολύ να πιάσει μια 8αρα αξία που δεν έχει καμμιά σχέση με την πραγματική αξία του αυτ/του
-
Πολύ φοβάμαι ότι a4 9 ετών με αυτά τα χιλιόμετρα δύσκολα θα πουληθεί πάνω από 6.5 χιλιάρικα. 7 με 8 πωλούνται στο car αυτοκίνητα με λιγότερα χιλιόμετρα (προφανώς κάποια είναι γυρισμένα).
Η καρέντα δεν έχει εξελίξει κάποιο δικό της σύστημα, είναι εγκαταστάτης της εταιρείας vialle. Μπορείς κάλλιστα να πας σε έναν άλλο συνεργάτη της vialle και να γλιτώσεις λεφτά σε σχέση με την αντιπροσωπεία. Το αν ο κινητήρας του a4 είναι ευαίσθητος στο υγραέριο θα στο πει ένας ειδικός. Τα χιλιόμετρα δεν νομίζω ότι παίζουν σημαντικό ρόλο. Σίγουρα η καλύτερη λύση είναι ένα καινούριο diesel αλλά αν βάλουμε στην εξίσωση τους παράγοντες κόστους αγοράς και χρόνου απόσβεσης αλλάζουν τα δεδομένα. Όλα εξαρτώνται από το τι θες εσύ να κάνεις και πόσα διαθέτεις. -
Για ποιο Α4 μιλάμε και με τι κινητηρα?
-
@giatros
Ένα μικρό σχόλιο και θα το γράψω και πιστεύω να μην με παρεξηγήσεις. Αν και καταλαβαίνω την 'ανάγκη' του Premium σήματος ίσως και λόγω επαγγέλματος, να ξέρεις ότι το ρητό που λέγανε οι παλιοί 'Αν δεν έχει άστρο άστο' = Mercedes και ξερό ψωμί δεν ισχύει πλέον. Ναι είναι πολυτελή είναι ασφαλή κλπ αλλά και θα πληρώσεις παραπάνω στην αγορά του, και η απαξία του θα είναι μεγάλη με τα σημερινά δεδομένα και η συντήρηση του είναι εξωφρενικά πιο ακριβή και αξιοπιστία κάτω του μετρίου. Θα μου πεις οκ αλλά αν χρειαστεί να πας συνεργείο και θα δεις χρεώσεις διπλά και τριπλά λεφτά από μια πιο ταπεινή μάρκα θα σε πειράξει πιστεύω και το νούμερο εύκολα φτάνει τετραψήφιο. Για τις προπέλες (BMW) εν έχω ίδια άποψη αλλά από αυτά που διαβάζω πιστέυω ότι κάπως έτσι είναι και εκεί. Δεν σου λέω ότι είναι κακά αυτοκίνητα απλά έχουν χαμηλή απόδοση τιμής /αξίας. Υπάρχουν πολλά κριτήρια για την αγορά και σίγουρα η ομορφιά και η αξία του σήματος είναι μία από αυτές και τα οικονομικά σου τα ξέρεις μόνο εσύ. Τα καλύτερα σε αυτό τον τομέα το ξαναέγραψα είναι τα Skoda γι'αυτό βλέπεις και πολλά ταξί , οκ όμως δεν σου αρέσουν, από εκεί και πέρα το group PSA είναι καλός συμβιβασμός. Προσωπικά θεωρώ ότι το Civic είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές στην κατηγορία αν και τιμολογιακά το έχουν χαντακώσει. Επίσης θα κοιτούσα και σε Volvo. -
δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει όπως και να χει ο φιλος να παρει νεο ντιζελ και οχι να μετατρεψει το υπαρχων splash σε lpg..(brc~900E)..
-
Κι εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος αν ο καλύτερος συνδυασμός είναι να κάνει αυτό που θέλει....
Το Α4 μπορεί να μην πιάνει ούτε τόσα αλλά να αξίζει περισσότερα.... Αυτό πια δεν ισχύει. Γιατί στην αγορά υπάρχουν κι άλλα πολλά αντίστοιχα σε αυτές τις τιμές που επίσης αξίζουν περισσότερα. Για μένα καλύτερα είτε να κρατήσει το υπάρχον (με ή χωρίς αέριο) κι όσο αντέξει είτε να το δώσει και να πάρει αντίστοιχο αλλά πετρέλαιο κι επίσης όσο αντέξει.**Σχετικά με τις off topic προσωπικές επιθέσεις που αρνείστε να συνεχίζετε με πμ αλλά με αυτά χαλάτε το θέμα μαύρο φίδι που θα σας φάει αν δεν μαζευτείτε!! [mod] **
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Για ποιο Α4 μιλάμε και με τι κινητηρα?MY 2005 με τον ατμοσφαιρικό 1.6
δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει όπως και να χει ο φιλος να παρει νεο ντιζελ και οχι να μετατρεψει το υπαρχων splash σε lpg..(brc~900E)..
Το splash δεν είναι το ιδανικό όχημα για πολύωρα καθημερινά ταξίδια (για τέτοια χρήση το θέλει ο γιατρός). Αν είναι να βάλει υγραέριο καλύτερα να το βάλει στο a4.
-
Λοιπον έχουμε και λέμε....το splash σαφώς και δεν είναι το καταλληλότερο όχημα για να κανείς 250 χλμ καθημερινά οπότε δεν έχει κανένα νόημα να προβώ σε μετατροπή,έξαλλου ένα αυτ/το των 1200 κυβικών είναι κυρίως όχημα πόλης.
όσον αφορά το Audi η αλήθεια είναι ότι δεν σκέφτηκα ότι υπάρχει η εναλλακτική να καταφυγω σε κάποιον συνεργάτη της vialle και να μειώσω το κόστος της μετατροπής από τα 2000!!!Η ερώτηση μου είναι απλά πόσο περίπου μπορεί να παει ένα αυτοκίνητο με 150.000 χλμ με αέριο.Το αυτ/το είναι σε άριστη κατάσταση με όλα τα σέρβις στην ώρα του και στην αντιπροσωπεία
Αν τελικά καταλήξω να αγοράσω αυτ/το αυτό θα είναι με κριτήριο την άνεση την ασφάλεια και την οικονομία αυτοί θα είναι οι 3 βασικοί άξονες τώρα η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει η a class άλλα ποτέ δεν θα έδινα τα χρήματα μου για πουλμουρ αν δεν πιστεύω ότι αξίζει.Θα δώ πάντως και το civic και όλα τα αλλά παντως στην Αθήνα είδα και πολλά c4 taxiSent from my iPhone using Tapatalk
-
Αφου είναι το 1,6 μπαίνει ευκολα και φθηνότερα αεριο απο οτι ξέρω.Δεν υπαρχει λογος να πας στην Audi.Το αντιθετο θα ελεγα.
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Αν τελικά καταλήξω να αγοράσω αυτ/το αυτό θα είναι με κριτήριο την άνεση την ασφάλεια και την οικονομία αυτοί θα είναι οι 3 βασικοί άξονεςΗ δουλειά μυρίζει για PSA ή για V40 σε πιο premium
Νεο diesel για πολλά χλμ