-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
sorry για το off topic, για ενημέρωση, έχεις κάποια 'μελέτη' (λινκ) που να περιγράφει τα παραπάνω.Φαντάζομαι ότι απ το 2018 θα αλλάξει κάτι έτσι ώστε οι κατασκευαστές πχ ....
να μην επιλέγουν τις σχέσεις μετάδοσης σύμφωνα με τον τυποποιημένο κύκλο
να παίζει ρόλο η αεροδ αντίσταη
να γίνονται οι μετρήσεις όχι με το min των λαδιών κτλ ....κτλ κτλhttp://www.nobile.gr/2301/giati-oi-ergo ... matikothta
http://www.transportenvironment.org/pub ... igures-don’t-match-reality
http://issuu.com/transportenvironment/d ... 06/3235020
Αυτα βρήκα πρόχειρα, εχει τα λινκ απο κατω που τα εχει πάρει και υπαρχουν πολλές αναφορές σχετικές.
-
2 λιτρο παιδια το αποκλείω και για λόγους τεκμηρίου και επειδη ζουμε σε αυτην την αστατη χωρα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να προκυψει ξανα και με τα τελη κτλ
Τωρα ΚΙΑ το αποκλείω,skoda να πω την αλήθεια δεν μου κάνουν κλικ αν και ειναι πρακτικά αλλά επειδη θα περνω καθε μερα κανενα 3 ωρο μεσα στο αμαξι θέλω κατι που να μου κάνει κλικ
Προσωπικά χωρις να εχω οδηγησει καποιο νομιζω οτι to C4 ειναι το value for money,και μετα τα άλλα 2(megane και 308).Βέβαια σημερα ειδα μια λευκή 116 και μου αρεσε πάρα πολύ ενιωθα σαν να μου εκλεινε πονηρα το μάτι,ισως με τις προσφορες που τρεχουν αποτελει μια αξιολογη επιλογη,νομιζω πως θα την αφησω να την δοκιμάσω προς το τέλος -
Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να διαθεσεις λιγο απο τον πολυτιμο χρονο σου για test drives και προσφορες.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να διαθεσεις λιγο απο τον πολυτιμο χρονο σου για test drives και προσφορες.Αυτό ειναι το μόνο σίγουρο....
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
2 λιτρο παιδια το αποκλείω και για λόγους τεκμηρίου και επειδη ζουμε σε αυτην την αστατη χωρα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να προκυψει ξανα και με τα τελη κτλ
Τωρα ΚΙΑ το αποκλείω,skoda να πω την αλήθεια δεν μου κάνουν κλικ αν και ειναι πρακτικά αλλά επειδη θα περνω καθε μερα κανενα 3 ωρο μεσα στο αμαξι θέλω κατι που να μου κάνει κλικ
Προσωπικά χωρις να εχω οδηγησει καποιο νομιζω οτι to C4 ειναι το value for money,και μετα τα άλλα 2(megane και 308).Βέβαια σημερα ειδα μια λευκή 116 και μου αρεσε πάρα πολύ ενιωθα σαν να μου εκλεινε πονηρα το μάτι,ισως με τις προσφορες που τρεχουν αποτελει μια αξιολογη επιλογη,νομιζω πως θα την αφησω να την δοκιμάσω προς το τέλοςΝα οδηγήσεις και τους 3 γάλλους και αν βρεις την 116 σε προσφορά (από πέρυσι συνέχεια τρέχουν καλές εκπτώσεις) αξίζει η υπέρβαση. Στην εθνική είναι πολύ άνετη και ξεκούραστη και λόγω κλιμάκωσης (με έκτη κρουζάρεις με 130 χλμ και 2 χιλιάδες στροφές) ταξιδεύει αθόρυβα και πολύ οικονομικά. Από την στιγμή που θα κρατήσεις το a4 δεν βρίσκω λόγο να πας σε μεγαλύτερη κατηγορία. Για την χρήση που θες ακόμα και ο άσος θα σε καλύψει στις περισσότερες περιπτώσεις.
-
Θα μπορούσα να εχω την αποψη σας για αυτ/τα φυσικού αερίου πχ audi g tron σε σχέση με τα diesel?Βέβαια εκει ξεφευγουμε σε κόστος πολυ νομίζω....
-
Υπάρχει το seat leon 1.4 tgi με 110 άλογα και τιμή κάτω από 20 χιλιάρικα. Το πρόβλημα είναι το μικρό δίκτυο πρατηρίων φυσικού αερίου, βέβαια σε 1-2 χρόνια τα πράγματα θα είναι καλύτερα (όπως έγινε με το υγραέριο).
-
Θα μπορούσα να εχω την αποψη σας για αυτ/τα φυσικού αερίου πχ audi g tron σε σχέση με τα diesel?Βέβαια εκει ξεφευγουμε σε κόστος πολυ νομίζω....Γιατρέ αναμφίβολα είναι ενδιαφέρουσα επιλογή το a3 sportback 1.4 tfsi g tron το οποίο στα χαρτιά έχει παρόμοια αυτονομία με το tdi περίπου 1300 χλμ. Όμως δύσκολα η ελληνική Audi θα το δίνει κάτω από 25000...
-
Σημερα εκανα ενα γρηγορο περασμα απο μια αντιπροσωπεια της Θεσ/νικης BMW-PEUGEOT.
Ειδα απο κοντα την 116 και το 308.Εντυπώσεις?
Ας πιάσουμε τον 1.Πολύ καλή ποιοτητα κατασκευής,η θεση οδηγησης ειναι αυτό που λένε στραμένη στον οδηγό,οι χωροι για τους πίσω επιβάτες ειναι λίγοι,ιδιως οταν πηγα το καθισμα του οδηγου σε πιθανη θέση οδηγησης χωρούσε καποιος μετα βίας πίσω,αυτό που μου είπε και η γυναικα μου λίγο κλειστοφοβικό,σεν μου εκανε φοβερο κλικ μπορω να πω,δεν μπορουσα να κανω εκεινη την ωρα test γιατι δεν ειχαν διαθεσιμο αυτ/το.Το συγκεκριμένο απο 30Κ πήγαινε γυρω στα 24Κ με σπορ πακετα κτλ.Περιμενω απαντηση για ετοιμοπαραδοτα με καλυτερη τιμη και επικοινωνια για test drive
308 ωραίο εξωτερικά φοραει τον ιδιο κινητηρα με την 116 αλλά μεσα ενα πολυ μικρο κλικ πιο ανετο απο την 1 αλλά ποιοτητα πολύ χειροτερο,αυτο να νομίζεις οτι εχουν βαλει ενα tablet στην κεντρική κονσολα δεν με τρελενει,τα πλαστικά του μου θυμιζαν το suzuki που εχω και οχι ενα αυτ/το αξίας 21.000.Το θεωρω υπερτιμημένο.Δεν ζητησα test drive αλλά οταν θα με πάρουν για την 1 θα του πω
Γενικά ψιλοαπογοητευτικά και απο τα 2 για 23 και 21 χιλιαρικα αντιστοιχα νομίζω οτι ειναι too much.... -
Μείνε με το Suzuki.
Sent from Corsair's brick
-
Διαφωνω αρκετα ως προς την ποιοτητα του εσωτερικου του 308 !
-
Πηγαινε παρε ενα v40 cc να βρεις την υγεια σου
-
Γενικά ψιλοαπογοητευτικά και απο τα 2 για 23 και 21 χιλιαρικα αντιστοιχα νομίζω οτι ειναι too much....
μην γκρεμιζεις τον μυθο του 1 .... πινουν πολλοι νερο στο ονομα του!!! συμφωνω σε ολα οσα εγραψες.
-
Δες και το c4 αλλά αν έχεις τα λεφτά πάνε για το βολβο
Από το LG-E975 Tapatalk
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μείνε με το Suzuki.Sent from Corsair's brick
Λές?Αν απογοητευτώ πολύ μπορει και να γινει.....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Διαφωνω αρκετα ως προς την ποιοτητα του εσωτερικου του 308 !none τι να πω τα γουστα ειναι υποκειμενικά,ισως εχω συνηθίσει στο audi,αλλά δεν μου αρεσε ψέματα να πω?Εξωτερικά ειναι πολύ ωραιο,αλλά μέσα δεν ξερω λίγο η διάταξη λίγο η ποιότητα
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Γενικά ψιλοαπογοητευτικά και απο τα 2 για 23 και 21 χιλιαρικα αντιστοιχα νομίζω οτι ειναι too much....
μην γκρεμιζεις τον μυθο του 1 .... πινουν πολλοι νερο στο ονομα του!!! συμφωνω σε ολα οσα εγραψες.
εδω ειμαστε για να γκρεμίζουμε τους μυθους,ειναι χαρακτηριστικο το σχόλιο τις γυναίκας μου,πόσο κάνει η a class?αν ειναι να δωσουμε τοσα ας πάρουμε mercedes Τα σχόλια δικά σας
-
Μάλλον δεν πήγες στη mercedes να δεις πόσο κοστίζει μια a-class με τα απολύτως απαραίτητα . Αν σου φάνηκαν ακριβά τα άλλα να πας στο c4, για την χρήση που το θέλεις είναι μια χαρά και τα λεφτά που θα μείνουν στην τσέπη αγοράζουν πολλααααα λίτρα πετρέλαιο.
-
Ναι αλλά και τα 30.000 προ προσφορας για την 116 δεν ειναι και τιμή ευκαιρίας,εδω τα καλα τα χρονια εδωσα 27.000 για οικογενειακό αυτοκινητο Α4,δεν μπορει να κοστολογουν ετσι οι εταιρίες και αυτα τα χρόνια,αντε τοτε τα ειχαμε και τα διναμε τωρα?
Νομίζω οτι τα περισσότερα ειναι υπερκοστολογημένα,Φαντασου πόσα βγάζουν για να κάνουν προσφορές 6000 ευρω.... -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Μάλλον δεν πήγες στη mercedes να δεις πόσο κοστίζει μια a-class με τα απολύτως απαραίτητα . Αν σου φάνηκαν ακριβά τα άλλα να πας στο c4, για την χρήση που το θέλεις είναι μια χαρά και τα λεφτά που θα μείνουν στην τσέπη αγοράζουν πολλααααα λίτρα πετρέλαιο.Μα αν του φάνηκε φθηνό το εσωτερικό του 308 φαντάσου πως θα του φανεί του c4 !
Νεο diesel για πολλά χλμ