-
Ο χρήστης nikstav έγραψε:
πες τα ρε Κωστα!! πεσαν να με φανε κατευθείαν..
Λοιπόν παιδιά θα σας στεναχωρήσω..
ΔΕΝ είμαι σιδεροφάγος!!!
στα καλα κάθούμενα έγινε ύστερα από 5 λεπτά λειτουργίας μες στην πόλη
τα σημάδια στα έμβολα και στους κυλίνδρους γίνανε από κάτι ελατήρια και σπασμένα κομμάτια
που μπήκαν απτην τουρμπίνα μέσα
Αν είναι από φτωχό μίγμα είναι μεγάλη τρέλα πάντως
Πέρα από ειρωνίες δεν είδα και πολλές λύσεις έτσι??Πρίν κάνεις οτιδήποτε θα πρέπει να δείς γιατί έσπασε κάτι μέσα από την τουρμπίνα και έπαθαν τα έμβολα ζημιά, και προφανώς και το καπάκι, και κάποιες βαλβίδες και οι οδηγοί τους κλπ.
Και εντάξει το έπαθε στην πόλη σε 5 ΄λειτουργίας, δεν μας λές πόσο ξύλο είχε φάει το μοτέρ πρίν για να γίνει κομμάτια η τουρμπίνα, δες γιατί έσπασε η τουρμπίνα και τα ξαναλέμε, γιατί αν δεν καταλάβεις από τι έγινε η ζημιά θα την ξαναπάθεις. -
Δηλ. τι σημαίνει σιδεροφάγος?
Ό,τι και να του κάνεις αν το αμάξι είναι νορμάλ και κάνει κανονικά τη συντήρησή του τί θα πάθει?
Δεν είναι δα και κάνα τρελλά τσιτωμένο μοτέρ.
Κάθε μήνα έπερεπε να πηγαίναμε για τουρμπίνα.
Προφανώς κάποια αστοχία υλικού στην τουρμπίνα, κακή λίπανση ίσως. -
οπως και να χει δεν το σκιζα
κι οταν το σκιζα ηταν σίγουρα μιση ωρα προθερμασμενο
ολα λαδια ξυδια κανονικα
σερβις ολα
και ειμαι σιγουρος οτι δεν εφταιγα εγω
σε περιπτωση αστοχιας υλικου δεν ευθυνεται η εταιρια??
αλλα αντε να βρεις το δικιο σου
η ερωτηση ειναι τωρα τι κανω
βαζω παλι μια ΙΗΙ? και αν μου ξαναβγει κανα τετοιο??
αν ειναι να βάλω και ενα προγραμμα μια και μια
να το σκισω κανονικα τωρα πια και οτι γινει
ουτως η αλλως εχω φρικαρει με το εργαλειο
7 χρονια το φχαριστηθηκα αλλα τωρα εχω ξενερωσει -
Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο μοτέρ καθόλου.
Αν όμως πας σε μεγαλύτερη τουρμπίνα, πρόγραμμα κλπ να ξέρεις ότι μπαίνεις σε άλλα κόλπα και δε ξέρω άμα αξίζει για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Όχι ότι είναι κακό, το αντίθετο αλλά δε ξέρω σα στήσιμο και σα σασί αν μπορεί να ανταπεξέλθει.
Είναι αυτό που λένε: 'επειδή δεν έχω δει πολλά να κυκλοφορούν ρε φίλε, καλό είναι?' -
Το μοτέρ το άνοιξες για να λες για 2 έμβολα, το καπάκι πως είναι ? Από την τουρμπίνα γιατί δεν μας λες τι έσπασε ? έφυγε κομμάτι από πτερύγιο της εισαγωγής ?
Μας ρωτάς τι να κάνεις και δεν μας λες όλο το story. Να σου πούμε βάλε μια πχ Garrett δεν λέει τίποτα, με τα έμβολα τι θα κάνεις ? Με το καπάκι ? Αν ήτανε γερή η τράκα που έφαγαν τα έμβολα με τα κουζινέτα τι θα κάνεις ?
Επειδή δεν έιναι έτσι άντε βάλε μια τουρμπίνα, και επειδή με μισόλογα δεν μπορούμε να σου πούμε τίποτα περισσότερο, κάνε ότι σε φωτίσει ο θεός.
-
ολα λαδια ξυδια κανονικα
σερβις ολα
7 χρονια το φχαριστηθηκα αλλα τωρα εχω ξενερωσειΚαι δεν το έσκιζες αλλά και το έσκιζες. 7 απροβλημάτιστα χρόνια αλλά και αστοχία υλικού με ευθύνη της εταιρίας.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ολα λαδια ξυδια κανονικα
σερβις ολα
7 χρονια το φχαριστηθηκα αλλα τωρα εχω ξενερωσειΚαι δεν το έσκιζες αλλά και το έσκιζες. 7 απροβλημάτιστα χρόνια αλλά και αστοχία υλικού με ευθύνη της εταιρίας.
Πάντως ό,τι και να του κάνεις σε νορμάλ μοτέρ, 70,000 χλμ είναι ελάχιστα για να την ακούσει μια τουρμπίνα που είναι από τη μάνα της εντάξει.
-
Το τοπικ βγαζει τοσο πολυ νοημα, ας προσθεσω και 'γω λιγο στη συζητηση.
Κατ'αρχην οτι και να μας λες περι συντηρησης η σκισιματος, ειναι τελειως υποκειμενικο ζητημα.
Αλλιως 'σκιζει' ο μπαρμπαμητσος, αλλιως σκιζει ο πιτσιρικάς ενα αμαξι και παει λεγοντας.
Δεν υπαρχει 'σκισομετρο' η καποιο οργανο τελοσπαντων να μετρησουμε τον κανονα. Ενα αυτο.Δευτερον, μηχανικος απεφανθη τι εγινε; Ανοιχτηκε η τουρμπινα η οτι απεμεινε για να δει κουζινετα/ρουλεμαν η οτι εχει σε τι κατασταση ηταν; Απο τι προηλθε η φθορα, μπορει να διαπιστωθει...
Εαν εν τελει την εσκιζες την τουρμπινα με ευλαβικο τροπο, shit happens. Αστοχια υλικου, γκαντεμια πες το οπως θες.
Για καινουρια, πηγαινεις σε οτι θες, ποσα αντεχει η τσεπη σου; Το θες σε εργοστασιακες προδιαγραφες; Θες μαγειρεμα;
Αντε και μπονους τραγουδι σε περιπτωση που πιασουμε πατο.
-
oti τουρμπινα και να βαλεις,μιας και η ζημια προηλθε απο αυτην ,μην ξεχασεις να πλυνεις το ιντερκουλερ.Αν και καποιοι το αλλαζουν για να ειναι 100% ησυχοι απο εναπομειναντα κομματια μεσα του.
-
Σωστός !!!
-
Πολύ γέλιο ο βίν ντίζελ
Dim8 νασαι καλα φίλε έχεις απόλυτο δίκιο
Και στο σημείο που φτάσαμε μάλλον θα το αλλάξω κι αυτό.
Δε θέλω να ρισκαρω για κανα κωλοσκούπιδο να δώσω κανα χιλιαρικο παλι
Κατα τα αλλά για το μηχανικό είδε τη συμπίεση και δυο έχαναν.
άνοιξε το κεφαλάρι Και μου λέει έχει σημάδια στους κυλίνδρους λέω δεν είμαστε καλά
Μου λέει στα 25 χρόνια πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράμα
Μετα είδε το ραγισμα στην εξαγωγή της τουρμπινας
Έχω και φωτό αν είστε περίεργοι
Συγνώμη κιόλας αν δε βγάζει νόημα το τόπικ να με συμπαθάτε αλλά για μένα βγάζει μια χαρα
Για άλλες απορίες είμαι πρόθυμος να απαντήσω -
Morχ είμαι 33 και οδηγαω 15 χρόνια. Για να κρίνεις και πως το σκιζω δηλαδή!!
Μάλλον αυτό που λες για το ευλαβικό σκίσιμο έγινε -
Πολύ γέλιο ο βίν ντίζελ
Dim8 νασαι καλα φίλε έχεις απόλυτο δίκιο
Και στο σημείο που φτάσαμε μάλλον θα το αλλάξω κι αυτό.
Δε θέλω να ρισκαρω για κανα κωλοσκούπιδο να δώσω κανα χιλιαρικο παλι
Κατα τα αλλά για το μηχανικό είδε τη συμπίεση και δυο έχαναν.
άνοιξε το κεφαλάρι Και μου λέει έχει σημάδια στους κυλίνδρους λέω δεν είμαστε καλά
Μου λέει στα 25 χρόνια πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράμα
Μετα είδε το ραγισμα στην εξαγωγή της τουρμπινας
Έχω και φωτό αν είστε περίεργοι
Συγνώμη κιόλας αν δε βγάζει νόημα το τόπικ να με συμπαθάτε αλλά για μένα βγάζει μια χαρα
Για άλλες απορίες είμαι πρόθυμος να απαντήσωΒάλε φωτό !
-
Αν η εισαγωγή έχει διαρροή πίεσης, το (πολύ ελαφρύ) τούρμπο γυρίζει με εκατοντάδες χιλιάδες στροφές και είναι πιθανό να σπάσουν κομμάτια από τα πτερύγια.
Η ζημιά στο τούρμπο μοιάζει σαν να ρούφηξε μπίλιες. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η ζημιά στο τούρμπο μοιάζει σαν να ρούφηξε μπίλιες.
What is 'ρούφηξε μπίλιες';;;
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
'Suck my balls' που λενε;;
Ισως εννοει, οτι απο κακη λιπανση, το/τα ρουλεμαν σκορπισε/σκορπισαν και εγινε της πορνης εκει μεσα...
Αν και οταν γινει κατι τετοιο, ηδη η φτερωτη χορευει κλακετες και κουρευει πτερυγια οποτε τα μπαλακια τα ρουφας οπως και να 'χει στο κατοπι... -
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Ισως εννοει, οτι απο κακη λιπανση, το/τα ρουλεμαν σκορπισε/σκορπισαν και εγινε της πορνης εκει μεσα...
Αν και οταν γινει κατι τετοιο, ηδη η φτερωτη χορευει κλακετες και κουρευει πτερυγια οποτε τα μπαλακια τα ρουφας οπως και να 'χει στο κατοπι...Αστοχία υλικού κατά τα άλλα!!!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
-
Το τούρμπο ρουφάει αέρα.
Αν ρουφήξει μπίλιες θα σπάσουν κομμάτια από τα πτερύγια - έτσι μοιάζει η ζημιά από υπερβολικές στροφές. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το τούρμπο ρουφάει αέρα.
Αν ρουφήξει μπίλιες θα σπάσουν κομμάτια από τα πτερύγια - έτσι μοιάζει η ζημιά από υπερβολικές στροφές.Ξαναλεω, τι εννοεις 'να ρουφηξει μπιλιες'.
turbo τελος