-
Ο χρήστης design26 έγραψε:
To kadjar ολα τα τεστ λενε οτι ειναι αρκετα καλυτερο του Qq.ουτε εμενα μου αρεσε απο κοντα.μου φανηκε πολυ ακριβο γι αυτο που ειναι.για μενα υπερτιμημενο αυτοκινητο.γι αυτο στραφηκα αλλουΑν και κάτοχος, όχι όμως και ενθουσιασμένος, του qq, αναρωτιέμαι πως ένα ίδιο όχημα θα είναι καλύτερο.
Μπορεί να είναι πιο προσεγμένο τώρα που το alter ego του περασε όλες τις παιδικές, αλλα κατά τα λοιπά μιλάμε ακριβώς για το ίδιο όχημα, την ίδια ακριβως αντιπροσωπεία με τα καλά και τα κακά της .... -
Ψυχογράφημα κανονικό Σπύρο ε; Χαχα,κολακευτικό το σχόλιό σου...να είσαι καλά
Για όσους ψάχνετε,να πούμε ότι στις αρχές του 2016 έρχεται και το νέο KIA Sportage .
Άντε να μπει στην παραγωγή και αυτό μέσα στα επόμενα χρόνια! -
Leo καλές off road εξορμήσεις! Με τους ανθρώπους δεν πέφτω ποτέ σχεδόν έξω. Να σου πω επίσης πως χαίρομαι για την επιλογή σου αν και τελικά έπρεπε να αφορά θέμα με τίτλο 'Αγορά πετρελαιοκίνητου suv' και όχι δεν ειρωνεύομαι. Ο 'ηγέτης' για να θυμίσω ένα παλιό moto έχει διαχρονική αξία.
-
Δεν το λεω εγω για το kadjar,αλλα τα ξενα σαιτ που κανουν δοκιμες και το συγκρινουν αμεσα με το νισσαν....
Η αληθεια ειναι ομως οτι εμφανισιακα φαινεται πιο μοντερνο και εσωτερικα ποιο ποιοτικο... -
Με το καλό να μου έρθουν Σπύρο,το ίδιο εύχομαι και εγώ
Ο τίτλος έχει ήδη αλλάξει μια φορά και θα μπορούσε να έχει αλλάξει 2-3 ακόμα με τις διαφοροποιήσεις που υπήρξαν από την περίοδο που ξεκίνησα να ψάχνομαι...κοίταζα 2 κατηγορίες και για κάποιο διάστημα ενδιαφερόμουν και για βενζινοκίνητα!
Να πω πάντως ότι όσο χρήσιμη μπορεί να αποδειχτεί η ενδελεχής έρευνα αγοράς και η αναζήτηση πληροφοριών μέσω διαδικτύου,εντύπων,συζητήσεων κτλ καμιά φορά το εκνευριστικά πολύ ψάξιμο γίνεται κουραστικό και χαλάει κάτι από τη μαγεία αυτής της διαδικασίας.Κατά την άποψή μου,χρειάζεται να κατασταλάξει κανείς σε 3-4 μοντέλα το πολύ(αν είναι λιγότερα,ακόμα καλύτερα),να πάρει προσφορές,να σταθμίσει τα υπέρ και τα κατά του καθενός με βάση τις δικές του ανάγκες/προτεραιότητες,οπωσδήποτε να πάει να τα οδηγήσει και μάλιστα σε ένα καλό test drive(όχι 10λεπτο) και στο τέλος να λάβει μια απόφαση διότι μπορεί ποτέ να μη νιώσει απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του,ιδίως αν είναι αναποφάσιστος όπως εγώ.
Εγώ ακόμα και την ώρα που το πήρα (όπως και τώρα) σκέφτομαι πώς θα ήταν αν είχα πάρει το άλλο που σκεφτόμουν,αν έκανα σωστή επιλογή κτλ αλλά η αλήθεια είναι ότι πρέπει να επιλέξουμε ένα αμάξι,δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε δύο! -
καλοταξιδο φιλε μου λεωνιδα , να το χαρεις και να απολαυσεις βολτες.
-
Ο χρήστης design26 έγραψε:
Δεν το λεω εγω για το kadjar,αλλα τα ξενα σαιτ που κανουν δοκιμες και το συγκρινουν αμεσα με το νισσαν....
Η αληθεια ειναι ομως οτι εμφανισιακα φαινεται πιο μοντερνο και εσωτερικα ποιο ποιοτικο...Πως μπορεί να φαίνεται κατι ποιοτικό απο τις φωτό;
-
Δεν ειναι μονο απο τις φωτο,ολοι οι δημοσιογραφοι που το εχουν οδηγησει,ελληνες και ξενοι επειδη το συγκρινουν αμεσα λενε ολοι οτι ειναι καλυτερο.ολοι κανουν λαθος η ειναι εμπαθεις?δεν γινεται...
-
Δεν εχω αντίρρηση, αλλά το εγραψες αλλιώς αρχικά. ...
-
Εχεις δικιο,αλλα μου φαινεται προσωπικα πιο ομορφο ,ισως γιατι στο qq τα πλαστικα του μου φανηκαν αρκετα φτηνα και οχι τοσο ποιοτικα να πω την αληθεια για ενα αυτοκινητο 20.000+.νομιζω στη ρενω το ειδαν αυτο κ προσπαθουν να το εκμεταλευτουν αν κσι πχ του clio το εσωτερικο ειναι απο τα πιο ομορφα πιστευω
-
Leo το renegade πολυ ομορφο,ειδικα εσωτερικα και ανετο πστευω αλλα λιγο τσιμπημενο.αν ειχε 2 χιλιαρικα λιγοτερο θα γινοταν πιστευω best seller.Καλόταξιδο,πολυ καλη επιλογη για μενα παντως
-
London και design26, thanks για τις ευχές σας
Αισθητικά είναι πολύ ενδιαφέρον,το ίδιο και σε ό,τι αφορά την εκμετάλλευση των χώρων.Η τιμή είναι ένα θέμα το οποίο έχει διαφορετικές αναγνώσεις και ο καθένας το προσεγγίζει διαφορετικά...αν π.χ. το συγκρίνει κανείς με το vitara ή το mokka είναι ακριβό αλλά αν το συγκρίνει με την premium-ίλα του (μεγαλύτερου) Χ1 ή με την gla είναι φθηνό.
Η άποψή μου είναι ότι σε τόσο καινούρια αυτοκίνητα καλό είναι να περιμένουμε να δούμε πόσο αξιόπιστα θα αποδειχτούν σε ένα μέσο βάθος χρόνου και πόσο θα αγαπηθούν από το κοινό ώστε να κρίνουμε ασφαλέστερα το υπάρχον ή το μοντέλο που θα το διαδεχτεί και να συμπεράνουμε αν αξίζει τα χρήματά του,πόσο μάλλον σε μια μάρκα όπως η Jeep η οποία φαίνεται να κάνει με το Renegade μια πιο εμπορική στροφή. -
leo bro καλοταξιδο!! το καλο πραμα αργει να γινει και εγινε!! καλη επιλογη και καλα χιλιομετρα.
-
Ωωω,ευχαριστώ...να είσαι καλά!
Μέσα στον Αύγουστο πουλήθηκαν 50 αυτοκίνητα της Jeep πράγμα που σημαίνει αύξηση 1567% συγκριτικά με τον περσινό Αύγουστο!Λογικά τα περισσότερα,αν όχι όλα,είναι Renegade.
Το άλλο εντυπωσιακό στατιστικό είναι ότι μέσα σε ένα μήνα(εν μέσω capital controls)πουλήθηκαν συνολικά περίπου 600 Μercedes και BMW!
http://www.enikonomia.gr/auto/33164,Mer ... llada.html -
Φίλε Λεωνίδα, πέρα από τα χαρακτηριστικά, τα συγκριτικά κλπ. το σημαντικότερο είναι να σου αρέσει αυτό που τελικά παίρνεις. Τί να το κάνω να έχει λίγο καλύτερες επιδόσεις ή λίγο μεγαλύτερο χώρο, αν αυτό που παίρνω τελικά το βλέπω και δε νιώθω όμορφα. Κοίτα να χαρείς το αμάξι που πήρες και μην το πολυψάχνεις πως θα ήταν αν έπαιρνες κάτι άλλο.
Άλλωστε renegade είναι αυτό! -
Στις φωτογραφίες στο δίκτυο δεν μου είχε αρέσει. Γενικά τα τετράγωνα στυλ παλιό x-trail, yeti με χαλάνε...
Πριν λίγη ώρα είδα το πρώτο renegade live...μέχρι τώρα το είχα δει μόνο σε φωτογραφίες. Ομολογώ ότι μου φάνηκε πολύ καλύτερο live...Μάλιστα, η ιδιαιτερότητα στην εμφάνιση μου χτύπησε πολύ θετικά...
Καλοτάξιδο φίλε μου...Να το χαρείς όσο θέλεις! Άντε να ανέβεις τώρα να σου δείξω τις μαγικές παραλίες που έχουμε προς Σύβοτα και Πέρδικα ! -
Λοιπον η παραγγελια εγινε! Jeep Renegade 1.4, 170hp, 4x4, Μαυρο.
Δεν ειναι πετρελαιοκινητο οπως ειναι ο τιτλος του θεματος αλλα επειδη μιλησαμε εδω μεσα για τις επιλογες ειπα να το μοιραστω μαζι σας. Ευχαριστω παρα πολυ το lleonidas για τον χρονο του και την διαθεση του να βοηθησει.
-
Θέλω κι εγώ αυτοκίνητο!!!
όλοι παίρνουν εκτός από μένα!! -
Ελα σωπα σωπα θα παρεις και εσυ !!! Ετσι κι αλλιως και εγω πρεπει να περιμενω 3 μηνες μεχρι να ερθει και στο μεσοδιαστημα να πουλησω και το IQ. οποτε εχεις χρονο μπροστα σου.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Θέλω κι εγώ αυτοκίνητο!!!
όλοι παίρνουν εκτός από μένα!!Βρε θες να σου δώσω το qq μου;
Αγορά πετρελαιοκίνητου crossover