-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Το Χιουντάι φυσικά ειναι φθηνότερο αφού ειναι Χιουντάι!!!!!!
Η λογική σου είναι για κλάματα....
Μάλιστα.... Να σου φέρω ενα χαρτομάντηλο βρε αδερφέ!
Για πες μου τωρα.... Δεν υπάρχει οικονομική διαβάθμιση στις μάρκες των αυτοκινήτων;;; Το 'μικρό' ξέρω γω της fiat δεν ειναι φθηνότερο απ το μικρό της Ρένο ; Το οποίο ειναι φθηνότερο απο το μικρό της vw που με τη σειρά του ειναι φθηνότερο απ το μικρό της Mercedes;; Που θα ήταν φθηνότερο απ το μικρό της jaguar -αν υπήρχε
Όχι;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
http://www.tiguan.gr/forum/viewforum.php?f=12 Περιηγηθείτε άφοβα.Εντάξει μιλαμε για προβληματα, οχι αστεία.
Βάλε μεςα κ το πανάκριβο κ απαράδεκτο αφτερ σειλς κ τη μικρη εγγύηση κ έδεσε το γλυκό.
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Το Tiguan 1.6 tdi 115ps παντως κανει 28.300 αν το Tucson 141ps ειναι στην ίδια τιμη πάνω κατω θα προτιμούσα το δεύτερο.
(Σε χώρα διαφορετική της Ελλάδας παντως το διλιτρο vw των 190 ίππων θα ηταν η καλύτερη επιλογη)Hyundai Tucson blue 1.7 CRDi CLASSIC 27.750 με τα 141 αλογα και το αυτοματο και ειναι η βασικη εκδοση χωρις μεταλλικο
0 - 100 Km/h (sec) 11,5 τελικη 185
Η αμεσως επομενη εκδοση που θα εχει αναλογο εξοπλισμο του τιγκουαν εχει 30.250.
Ε δε το παιρνεις με αυτα τα λεφτα,με αυτες τις επιδοσειςΤι εννοείς ανάλογο εξοπλισμό του Tiguan; Αφου γράφεις οτι το Tucson εχει αυτόματο που ειναι απο μόνο του έξτρα 2-3 χιλιαρικα.
Το Tiguan 1.6 γνωρίζεις ποσο κανει στην γερμανια;Εννοω αναλογο εξοπλισμο δηλαδη ιδιο.
Το τουσον βγαινει μονο με αυτοματο το οποιο παρολα τα αλογα εχει επιδοσεις που αντιστοιχουν σε 110-115αλογα.
Το τουσον με τα 115 με αναλογο εξοπλισμο και μηχανικο κιβωτιο φτανει κοντα στο τιγκουαν.
To tigkoyan einai pio fthno sth Germania ap oti sthn Ellada 27.950Εν κατακλείδι Tucson 141ps+ αυτόματο ίδια τιμη με Tiguan 115 ίππων μηχανικό κιβώτιο.
Το Tucson τι έλλειψη εχει στον βασικό εξοπλισμό; -
Το Tiguan 1.6 tdi 115ps παντως κανει 28.300 αν το Tucson 141ps ειναι στην ίδια τιμη πάνω κατω θα προτιμούσα το δεύτερο.
(Σε χώρα διαφορετική της Ελλάδας παντως το διλιτρο vw των 190 ίππων θα ηταν η καλύτερη επιλογη)Hyundai Tucson blue 1.7 CRDi CLASSIC 27.750 με τα 141 αλογα και το αυτοματο και ειναι η βασικη εκδοση χωρις μεταλλικο
0 - 100 Km/h (sec) 11,5 τελικη 185
Η αμεσως επομενη εκδοση που θα εχει αναλογο εξοπλισμο του τιγκουαν εχει 30.250.
Ε δε το παιρνεις με αυτα τα λεφτα,με αυτες τις επιδοσειςΤι εννοείς ανάλογο εξοπλισμό του Tiguan; Αφου γράφεις οτι το Tucson εχει αυτόματο που ειναι απο μόνο του έξτρα 2-3 χιλιαρικα.
Το Tiguan 1.6 γνωρίζεις ποσο κανει στην γερμανια;Εννοω αναλογο εξοπλισμο δηλαδη ιδιο.
Το τουσον βγαινει μονο με αυτοματο το οποιο παρολα τα αλογα εχει επιδοσεις που αντιστοιχουν σε 110-115αλογα.
Το τουσον με τα 115 με αναλογο εξοπλισμο και μηχανικο κιβωτιο φτανει κοντα στο τιγκουαν στα 27.550
Το τιγκουαν στη Γερμανια ειναι φτηνοτερο απο εδω και εχει 27.950Επισης το τουσον με τα 141 και αναλογο εξοπλισμο φτανει τα 30.250
Ολες αυτες ειναι τιμες Γερμανιας για να εχουμε μια συγκριση
-
Λογικο να ειναι φθηνοτερο το Vw στη Γερμανια απο το Τουσον που ειναι εισαγωγης. Δειτε τις τιμες σε καμια τριτη χωρα για μεγαλυτερη βεβαιοτητα.
-
1.7 CRDiClassic85 ( 116 )6-Gang25.050,00 EUR
1.7 CRDiTrend85 ( 116 )6-Gang27.550,00 EUR
1.7 CRDiClassic104 ( 141 )DCT27.750,00 EUR
1.7 CRDiAdvantage85 ( 116 )6-Gang29.400,00 EUR
1.7 CRDiStyle85 ( 116 )6-Gang30.250,00 EUR
1.7 CRDiTrend104 ( 141 )DCT30.250,00 EUR
1.7 CRDiStyle104 ( 141 )DCT32.950,00 EUR
1.7 CRDiPremium104 ( 141 )DCT35.300,00 EURΙταλια ειναι λιγο φτηνοτερα αλλα και με λιγοτερο εξοπλισμο
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
(Σε χώρα διαφορετική της Ελλάδας παντως το διλιτρο vw των 190 ίππων θα ηταν η καλύτερη επιλογη)Ακόμα και στα ίδια λεφτά παίρνεις περισσότερα άλογα και αυτόματο καθώς και περισσότερη εγγύηση με το Hyundai
Βάζει δύσκολα η Hyundai -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Μάλιστα.... Να σου φέρω ενα χαρτομάντηλο βρε αδερφέ! [emoji14]
Για πες μου τωρα.... Δεν υπάρχει οικονομική διαβάθμιση στις μάρκες των αυτοκινήτων;;; Το 'μικρό' ξέρω γω της fiat δεν ειναι φθηνότερο απ το μικρό της Ρένο ; Το οποίο ειναι φθηνότερο απο το μικρό της vw που με τη σειρά του ειναι φθηνότερο απ το μικρό της Mercedes;; Που θα ήταν φθηνότερο απ το μικρό της jaguar -αν υπήρχε [emoji14]
Όχι;
Όχι.
Τι σχέση έχει αυτό που έγραψες αρχικά και παρέθεσα με αυτό που γράφεις μετά?? -
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Λογικο να ειναι φθηνοτερο το Vw στη Γερμανια απο το Τουσον που ειναι εισαγωγης. Δειτε τις τιμες σε καμια τριτη χωρα για μεγαλυτερη βεβαιοτητα.Uk παντως που κοίταξα δεν υπήρχε ο 1.6 tdi για να συγκρίνω.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
(Σε χώρα διαφορετική της Ελλάδας παντως το διλιτρο vw των 190 ίππων θα ηταν η καλύτερη επιλογη)Ακόμα και στα ίδια λεφτά παίρνεις περισσότερα άλογα και αυτόματο καθώς και περισσότερη εγγύηση με το Hyundai
Βάζει δύσκολα η HyundaiΣτα ιδια λεφτα παιρνεις λιγοτερο εξοπλισμο,επιδοσεις αλλων αυτοκινητων με 110 αλογα συν αυξημενη καταναλωση. Με ιδιο εξοπλισμο πας στα 30.250
-
Το Τουσον με τα 141 αλογα εχει 0-100 σε 11+ sec
Το τουσον με τα 115 αλογα εχει σε 13.9 -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Για πες μου τωρα.... Δεν υπάρχει οικονομική διαβάθμιση στις μάρκες των αυτοκινήτων;;; Το 'μικρό' ξέρω γω της fiat δεν ειναι φθηνότερο απ το μικρό της Ρένο ; Το οποίο ειναι φθηνότερο απο το μικρό της vw που με τη σειρά του ειναι φθηνότερο απ το μικρό της Mercedes;; Που θα ήταν φθηνότερο απ το μικρό της jaguar -αν υπήρχε [emoji14]
Όχι;
Όχι.
Τι σχέση έχει αυτό που έγραψες αρχικά και παρέθεσα με αυτό που γράφεις μετά??Δε καταλαβαινω τι περιεργο εγραψα αληθεια. Ειπα οτι χρηματικά δε συγκρίνονται οι δυο εταιρειες , ειπες οτι η λογικη μου ειναι για κλαμματα, την ανέπτυξα και παλι δε συμφωνεις.
Δε μπορω να καταλαβω τι απ αυτα που γραφω θεωρεις πως δεν ισχυει.
Μιλώντας για την Ελλαδα , η Χιουντάι ως εταιρεια θεωρειται - ειναι φθηνότερη της vw. Τωρα ποια η ενσταση σου πανω σε αυτο... συ ξερεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Το Τουσον με τα 141 αλογα εχει 0-100 σε 11 sec
Το τουσον με τα 115 αλογα εχει σε 13.9Αυτες ειναι καλες επιδοσεις για 141 αλογα?
11,5 το δινει η χιουνται οσο δηλαδη εχουν τα περισσοτερα κασκαι,κατζαρ,bmw,tiguan........
Για το τουσον με τα 115 αστο καλυτερα -
Οχι δεν ειναι καλες επιδοσεις. Ειδικα αν το τιγκουαν ειναι ελαφρυτερο. Που αυτο δειχνουν τα specs. Περισσοτερο ενδιαφερον θα εχει οταν εχουμε πραγματικες μετρησεις στο δρομο απο τις δοκιμες. Γιατι το παρελθον εχει δειξει οτι οι εταιρειες ωραιοποιουν τα σχοιχεια.
-
Νικο τσέκαρε τα pm σου μηπως ειναι φουλ
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Όχι;
Όχι.
Τι σχέση έχει αυτό που έγραψες αρχικά και παρέθεσα με αυτό που γράφεις μετά??Δε καταλαβαινω τι περιεργο εγραψα αληθεια. Ειπα οτι χρηματικά δε συγκρίνονται οι δυο εταιρειες , ειπες οτι η λογικη μου ειναι για κλαμματα, την ανέπτυξα και παλι δε συμφωνεις.
Δε μπορω να καταλαβω τι απ αυτα που γραφω θεωρεις πως δεν ισχυει.
Μιλώντας για την Ελλαδα , η Χιουντάι ως εταιρεια θεωρειται - ειναι φθηνότερη της vw. Τωρα ποια η ενσταση σου πανω σε αυτο... συ ξερεις.
Είπες ότι το Hyundai είναι φθηνότερο γιατί είναι Hyundai!!
Αυτή η λογική είναι για κλάματα.
Στα υπόλοιπα πάνω - κάτω δε διαφωνώ -
Βάζει δύσκολα η HyundaiΣτα ιδια λεφτα παιρνεις λιγοτερο εξοπλισμο,επιδοσεις αλλων αυτοκινητων με 110 αλογα συν αυξημενη καταναλωση. Με ιδιο εξοπλισμο πας στα 30.250
Λοιπόν κοίταξα τιμοκαταλόγους στη γειτονική Ιταλία.
Το Tucson 141ps βγαίνει μόνο στην 3ή πλούσια έκδοση και μόνο με αυτόματο κιβώτιο στην τιμη 30.750
Το Tiguan 1.6 στην αντίστοιχη έκδοση με πάνω κατω τον ίδιο εξοπλισμό πλην αυτομάτου κιβωτίου κανει 29.850.
Εγώ θα πήγαινα προς Tucson πλευρά αν και θα προτιμούσα φθηνότερη τιμη με μηχανικό και κάποια δευτερεύουσας σημασίας έξτρα εκτός. -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Μάλιστα.... Να σου φέρω ενα χαρτομάντηλο βρε αδερφέ!
Για πες μου τωρα.... Δεν υπάρχει οικονομική διαβάθμιση στις μάρκες των αυτοκινήτων;;; Το 'μικρό' ξέρω γω της fiat δεν ειναι φθηνότερο απ το μικρό της Ρένο ; Το οποίο ειναι φθηνότερο απο το μικρό της vw που με τη σειρά του ειναι φθηνότερο απ το μικρό της Mercedes;; Που θα ήταν φθηνότερο απ το μικρό της jaguar -αν υπήρχε
Όχι;
Βασικά, όχι! Τα μικρά έχουν πάνω-κάτω ίδιες τιμές. Το δε Panda είναι από τα ακριβότερα μικρά και δικαίως.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Λοιπόν κοίταξα τιμοκαταλόγους στη γειτονική Ιταλία.
Το Tucson 141ps βγαίνει μόνο στην 3ή πλούσια έκδοση και μόνο με αυτόματο κιβώτιο στην τιμη 30.750
Το Tiguan 1.6 στην αντίστοιχη έκδοση με πάνω κατω τον ίδιο εξοπλισμό πλην αυτομάτου κιβωτίου κανει 29.850.
Εγώ θα πήγαινα προς Tucson πλευρά αν και θα προτιμούσα φθηνότερη τιμη με μηχανικό και κάποια δευτερεύουσας σημασίας έξτρα εκτός.Οταν ερθει με το καλο να το παρεις φιλε μου. Θα μπορουσες να παρεις και το κασκαι con με ιδιες επιδοσεις φουλ εξοπλισμο εκτος αυτοματο κιβωτιο και να γλυτωσεις 5.000.
Εννοειται καλυτερη μεταπωληση το νισσαν ενω αμα θελεις χτυπας και το κασκαι με τα 130 αλογα -
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Το tiguan το έχω δει μόνο εξωτερικά. Ούτε καν από μέσα. Οδήγησα το Tucson, το sportage 1.7 diesel με τα 115 και το 1600 turbo με τα 176.Ε τοτε πως εχεις αποψη οτι ειναι 2 σκαλες πανω απο το tiguan ποιοτικα μεσα οταν το τελευταιο το χεις δει μονο απ εξω ?
υ.γ. το ν ασχολειστε με το τι εχει ο γειτονας ειναι οτι πιο νεοελληνικο υπαρχει.
Δηλαδή κάποιο ενδεχόμενο τρίξιμο θα με προβλημάτισε περισσότερο από μια σκασμένη τουρμπινα;
Κι ομως υπαρχει μελος που ολη μερα στηνει αυτι..
Αγορά πετρελαιοκίνητου crossover