-
Στο car έχει ένα καινούριο κόκκινο 4κινητο QQ 1,6d (βασική έκδοση μάλλον) από την Λιβαδειά αν δεν κάνω λάθος. Αν τα εκεί '40 παλικάρια' το έχουν 'καθαρό' από ακύρωση ή έστω εκθεσιακό, το έχουν σε καλή τιμή χωρίς αναμονες και παραγγελίες.
-
Ναι τώρα που το λες,το είχα δει και παλιότερα.Το θέμα είναι πως η έκδοση αυτή δεν έχει προβολάκια,δερμάτινο τιμόνι και κλιματισμό και αντί για 6 έχει 4 ηχεία.Αυτές είναι οι πιο χτυπητές ελλείψεις για τα δικά μου γούστα και επίσης είναι τετρακίνητο, πράγμα που θα ήθελα να αποφύγω λόγω της ελαφρώς υψηλότερης κατανάλωσης...άλλωστε δε μου χρειάζεται!
Εμένα μου χρειάζεται το 1.6 acenta στην τιμή του 1.5 και αν ήταν και με γυάλινη οροφή ακόμα καλύτερα -
you spoke my mind...
Δεν ξέρω αν υπάρξουν μειώσεις των τιμών στους επόμενους μήνες λόγω του ανταγωνισμού ή και λόγω του βενζινοκινητήρα που αναμένεται...Φυσικά αυτό για κάποιον που μπορεί να περιμένει...Προσωπικά με παίρνει για αναμονή λίγων μηνών και δε βιάζομαι...Αλλά αρχές μέχρι μέσα του 15' θα πρέπει κι εγώ να πάρω μια απόφαση...Πάντως 27 χήνες για το σχεδόν full qq είναι πολλά...Με 4 χήνες κάτω και να μου κράταγαν και το δικό μου θα το έκανα παραγγελία...χθες... -
Εmperor,είμαστε γεΝνημέΝνοι ο ένας για τον άλλο
Δεν πάμε μαζί στο Θεοχαράκη να του τα πρήξουμε λίγο μήπως μας κόψει κανένα τριχίλιαρο ακόμα στον καθένα;!
Πέρα από την πλάκα,νομίζω πως βρισκόμαστε σε παρόμοια φάση.Τι άλλο κοιτάζεις εκτός του qashqai; -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
you spoke my mind...
Δεν ξέρω αν υπάρξουν μειώσεις των τιμών στους επόμενους μήνες λόγω του ανταγωνισμού ή και λόγω του βενζινοκινητήρα που αναμένεται...Φυσικά αυτό για κάποιον που μπορεί να περιμένει...Προσωπικά με παίρνει για αναμονή λίγων μηνών και δε βιάζομαι...Αλλά αρχές μέχρι μέσα του 15' θα πρέπει κι εγώ να πάρω μια απόφαση...Πάντως 27 χήνες για το σχεδόν full qq είναι πολλά...Με 4 χήνες κάτω και να μου κράταγαν και το δικό μου θα το έκανα παραγγελία...χθες...Καλα με 23 χιλιαρικα το φουλ εξτρα qq και αν μας κράταγαν και την παλιά σακαρακα θα έπαιρνε όλη η κοινωνια... Γενικά απο την στιγμη που εχεις τόσο μεγάλο χρονικό διαςτημα, νομιζω πρεπει να ψάχνεις κοντα 2 χρονια για νέο αμάξι, αφου εχεις περιθώριο ως τα μεσα του 2015 καποια καλη προσφορα θα βρεις που να σε βολεύει.
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Δεν πάμε μαζί στο Θεοχαράκη να του τα πρήξουμε λίγο μήπως μας κόψει κανένα τριχίλιαρο ακόμα στον καθένα;!
Πέρα από την πλάκα,νομίζω πως βρισκόμαστε σε παρόμοια φάση.Τι άλλο κοιτάζεις εκτός του qashqai;χαχα! μακάρι να ήταν τόσο απλό!
το qq αυτή τη στιγμή από εμφάνιση μάλλον μου αρέσει περισσότερο από όλα. Το test drive που έκανα στο 1.6 dci όμως δε με ενθουσίασε οδηγικά χωρίς να πω ότι απογοητεύτηκα κόλας. Περιμένω και το βενζινοκίνητο 1.6 με τα 163 άλογα.
Ποια άλλα μου αρέσουν; Στα 1600 κυβικά σε εμφάνιση μόνο το X-trail που όμως με τον ίδιο κινητήρα θα είναι ακόμη πιο αργό. Ωραίο (μόνο απέξω) μου φαίνεται και το ix35 αλλά υστερεί σε μηχανή, επιδόσεις και κατανάλωση, όπως και το ΚΙΑ που δε μου αρέσει κιόλας...Καλές επιδόσεις έχει και το SX4 αλλά με χαλάει πάρα πολύ η μούρη... Τα Audi Q3 (1400cc), BMW X1 και Ford Kuga από όσα έχω διαβάσει πρέπει να έχουν καλύτερες επιδόσεις από το qq αλλά καίνε απείρως περισσότερο (καταναλώσεις από 8 έως 10...άρα άστο). Το Honda CRV είναι αργό.
Στα 2000cc το RAV4 δεν αποτελεί για μένα καλή επιλογή και λόγω φορολογίας και λόγω μετρίων επιδόσεων. Αναμένεται όμως και 1600 από τη συνεργασία με τη BMW. Εδώ μπορεί να γίνει κίνηση ματ, αλλά πότε ; Αν πάμε παραπάνω φτάνουμε σε αρκετά πιο ακριβές επιλογές (Volvo, ΒΜW, Subaru κτλ.) που μόνο μεταχειρισμένα θα τα κοιτούσα (πράγμα το οποίο είναι έξυπνη επιλογή αν βρεις αμάξι σε καλή κατάσταση π.χ. κανένα Χ3 diesel σε τιμή γύρω στα 15.000 ευρώ...). Αν τα βάλεις κάτω σε βάθος 5ετίας το μεταχειρισμένο θα σε γλιτώσει από 5.000 με 10.000 ευρώ τουλάχιστον εάν δεν έχεις σημαντικές βλάβες. Και το τωρινό μου αμάξι που το πήρα 3ετίας μισοτιμής μεταχειρισμένο δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό εδώ και 5 χρόνια και ήταν εξαιρετική επιλογή...Από εμφάνιση τέλος πολύ ωραίο είναι και το lexus nx αλλά μάλλον για κανένα 35.000 ευρώ θα πάει το λιγότερο όταν κυκλοφορήσει.
Εσύ τι σκέφτεσαι/προτιμάς ;; -
Aπο αυτα που λες μάλλον στο qq σε βλέπω να καταλήγεις. Σε καλύπτει εμφανισιακα, απο χώρους , επιδοσεις , καταναλωση, δεν σε κάλυψε απλα πλήρως οδηγικα. Το 1.6 βενζινη που λες να περιμένεις στο qq μάλλον δεν θα σε καλύψει απο καταναλωση.
Εγω φυσικα θα σου έλεγα να ξανακοιτουσες το scross εντάξει η μούρη δεν τρελενει αλλα γλιτωνεις τα χιλιαρικα που δεν θες να δώσεις για το qq ειναι ακομα πιο οικονομικο απο το qq εχει ανάλογες επιδοσεις, χώρους, αξιοπιςτια και πιστεύω οτι θα σε καλύψει περισσότερο οδηγικα γιατι εχει καλυτερο περπάτημα και σταθερότητα απο το qq οπως ειχα διαπιστώσει στα επανελλημενα td που ειχα κανει. Td έκανες το suzuki ?
-
Δεν το έκανα Td το suzuki γιατί είναι η πρώτη φορά που μάλλον θα δώσω τόσα χρήματα για αμάξι και δε θέλω να κάνω μεγάλο συμβιβασμό. Το γούστο είναι εντελώς υποκειμενικό και μπορεί αυτό που εμένα μου αρέσει ο άλλος να το βρίσκει χάλια και το αντίστροφο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η μούρη του suzuki με χαλάει περισσότερο από όλα τα μοντέλα που ανέφερα. Δε θέλω να δώσω 20 χιλιάρικα για αμάξι που δε θα μου αρέσει. Ακόμη και το KIA μου φαίνεται πιο ωραίο, ή και το Audi που το Q3 είναι πολύ πιο άσχημο από το Q5...Ή και το Χ1 που δεν με τρελαίνει...Αυτά θα μπορούσα να τα καταπιώ. Αλλά δυστυχώς το SX4 μπροστά έτσι όπως καμπυλώνει και με αυτά τα φανάρια με χαλάει πολύ. Ο κινητήρας του βέβαια πιθανότατα να είναι διαμάντι. Κρίμα...με άλλη μούρη πιθανότατα να το σκεφτόμουν σοβαρά.
Επίσης, θα ήθελα το safety shield που υπάρχει στις ακριβές εκδόσεις του qq. Το σύστημα για την αποφυγή σύγκρουσης σε χαμηλές ταχύτητες που πλέον υιοθετούν όλες οι καλές εταιρίες θα γίνει σύντομα must για όλα τα αυτοκίνητα. Τέλος, επειδη έχω και στο δικό μου αμάξι 7αρα οθόνη με mp3, bluetooth, gps, tv κτλ κτλ τα οποία χρησιμοποιώ συνεχώς δε μπορώ να μην τα έχω πια...Ιδίως το bluetooth είναι πλέον απαραίτητο και για τη δουλειά μου με τους μαθητές μου να μου τηλεφωνούν συχνότατα για απορίες ενώ οδηγώ... -
Νταξ αν σε χαλάει τόσο εμφανισιακα δεν το συζητάμε. Ρώτησα για το td γιατι πιστεύω οτι εκει θα σε κέρδιζε το σουζουκι. Και απο άποψη στησίματος αλλα και απο άποψη ρεπριζ αν το πιεςεις θα ανταποκριθει αμεςα. Και τα ηλεκτρονικά του scross στην πλούσια εκδοςη δουλεύουν άψογα. Το Bluetooth ειδικα με τις φωνητικές εντολές κλήσεις ειναι πραγματικα απολαυστικο , λύνει τα χερια.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Νταξ αν σε χαλάει τόσο εμφανισιακα δεν το συζητάμε. Ρώτησα για το td γιατι πιστεύω οτι εκει θα σε κέρδιζε το σουζουκι. Και απο άποψη στησίματος αλλα και απο άποψη ρεπριζ αν το πιεςεις θα ανταποκριθει αμεςα. Και τα ηλεκτρονικά του scross στην πλούσια εκδοςη δουλεύουν άψογα. Το Bluetooth ειδικα με τις φωνητικές εντολές κλήσεις ειναι πραγματικα απολαυστικο , λύνει τα χερια.Δεν αμφιβάλλω για όσα γράφεις. Τα έχω διαβάσει σε πολλές κριτικές.
Για το bluetooth συμφωνώ 100%. Κάνω 2-3 φορές την εβδομάδα διαδρομές 70 χλμ (πήγαινε έλα) όπου συχνά σκάνε τηλέφωνα. Επίσης, πέρα από την ευκολία και την ασφάλεια είναι και θέμα 'νομιμότητας' καθώς υπάρχουν αρκετές κάμερες και τροχαία στη διαδρομή που κάνω...Δεν είμαστε για κλήσεις τέτοια εποχή... -
Η αλήθεια είναι ότι εγώ αποκλείω να πάρω καινούριο βενζίνη.Είχα ένα δίλημμα,όπως ίσως να είχες διαβάσει στις προηγούμενες σελίδες του topic,όσον αφορά κάποιο μεταχειρισμένο βενζινοκίνητο Α4 ή C Class(με προοπτική να του εγκαταστήσω lpg) αλλά τείνω να καταλήγω σε καινούριο diesel και σαφώς όχι με μηχανή πάνω από 2 λίτρα!
Tα δύο φαβορί στην παρούσα φάση είναι το qq και το cross country.
To sx4 με χαλάει αισθητικά...διαβάζω ότι έχει καλύτερες επιδόσεις και καλύτερο εξοπλισμό από το qq αλλά σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο:δε θα ήθελα να δώσω 22 χιλιάρικα για να έχω κάτι που δε θα με ικανοποιεί απόλυτα.Είδα και το mokka...βγαίνει κοντά στα 22 αλλά δε με τρελαίνει.Ίσως πάω να δω και το Α3 sport sedan 1.6 tdi μέσα στις μέρες αλλά φαντάζομαι ότι γυμνό θα κυμαίνεται κοντά στα 23 και εύκολα θα ανεβαίνει πάνω από τα 30 οπότε τζίφος.
Με προβληματίζει που λες ότι ο 1.6 dci του qq δε σε κάλυψε...σκέψου πώς θα είναι ο 1.5.
ΥΓ:Αν δεν ήταν τόσο ακριβό(κυρίως ως προς τα κόστη συντήρησης),το δίλημμα δε θα υπήρχε καν...μου αρέσει πολύ αυτό το εργαλειάκι http://www.newsauto.gr/pote-erchete-i-g ... -5-diesel/
Δεν ξέρω την τιμή ούτε έχω βρει πουθενά κάποια πληροφορία,δεν αναφέρεται καν στους καταλόγους αλλά το φαντάζομαι κοντά στα 35 χιλιάρικα -
Η αλήθεια είναι ότι εγώ αποκλείω να πάρω καινούριο βενζίνη.Είχα ένα δίλημμα,όπως ίσως να είχες διαβάσει στις προηγούμενες σελίδες του topic,όσον αφορά κάποιο μεταχειρισμένο βενζινοκίνητο Α4 ή C Class(με προοπτική να του εγκαταστήσω lpg) αλλά τείνω να καταλήγω σε καινούριο diesel και σαφώς όχι με μηχανή πάνω από 2 λίτρα!
To sx4 με χαλάει αισθητικά...διαβάζω ότι έχει καλύτερες επιδόσεις και καλύτερο εξοπλισμό από το qq αλλά σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο:δε θα ήθελα να δώσω 22 χιλιάρικα για να έχω κάτι που δε θα με ικανοποιεί απόλυτα.Είδα και το mokka...βγαίνει κοντά στα 22 αλλά δε με τρελαίνει.Ίσως πάω να δω και το Α3 sport sedan 1.6 tdi μέσα στις μέρες αλλά φαντάζομαι ότι γυμνό θα κυμαίνεται κοντά στα 23 και εύκολα θα ανεβαίνει πάνω από τα 30 οπότε τζίφος.
Με προβληματίζει που λες ότι ο 1.6 dci του qq δε σε κάλυψε...σκέψου πώς θα είναι ο 1.5.
ΥΓ:Αν δεν ήταν τόσο ακριβό(κυρίως ως προς τα κόστη συντήρησης),το δίλημμα δε θα υπήρχε καν...μου αρέσει πολύ αυτό το εργαλειάκι http://www.newsauto.gr/pote-erchete-i-g ... -5-diesel/
Δεν ξέρω την τιμή ούτε έχω βρει πουθενά κάποια πληροφορία,δεν αναφέρεται καν στους καταλόγους αλλά το φαντάζομαι κοντά στα 35 χιλιάρικαΌλοι οι επαγγελματίες μου λένε ότι εάν θέλεις επιδόσεις η βενζίνη υπερτερεί του ντίζελ. Έχω γράψει και σε άλλο τόπικ ότι δε χρειάζομαι τις επιδόσεις για να τη δω ραλίστας, αλλά για να προσπερνάω με άνεση σε επαρχιακό δρόμο όπου κάνω και τη συντριπτική πλειοψηφία των χιλιομέτρων μου και βρίσκω μπροστά μου όλο φορτηγά. Οι ευθείες είναι πολύ μικρές και ο χρόνος για προσπέραση περιορισμένος. Γι' αυτό το αμάξι πρέπει να έχει πολύ καλές ρεπρίζ για να μην περνάω με την ψυχή στο στόμα.
O 1.6 dci του qq συγκρίνοντάς τον με το δικό μου αμάξι (toyota corolla 1.4 με 97 άλογα βενζίνη) μου φάνηκε ΠΟΛΥ πιο δυνατός, αλλά ίσως επηρεασμένος και από τις διθυραμβικές κριτικές που διάβαζα τόσο καιρό περίμενα περισσότερα. Μετά το td μόλις ξαναμπήκα στο δικό μου, μου φάνηκε ότι σέρνεται...Αλλά και το qq δεν ένιωσα να με κολλάει και στο κάθισμα. Ίσως σε αυτήν την κατηγορία αυτοκινήτων να είναι λάθος ή υπερβολή να ζητάω επιδόσεις που κανονικά ανήκουν σε sport hatchback ή αυτοκίνητα με πολύ περισσότερα άλογα...
Τα 'μικρά suv' όπως τα Mokka και 2008 είναι ακόμη μικρότερα σε χώρους...Εγώ θεωρώ συμβιβασμό τα 430 λίτρα του qq...
To Mercedes είναι πολύ ωραίο μέσα, αλλά πραγματικά μικρό. Όταν μπήκα δεν μου φάνηκαν οι χώροι μεγαλύτεροι από του corolla. Ένα υπερυψωμένο hatch σκέψου, αλλά οδηγικά το βενζινοκίνητο πιστεύω ότι θα πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Το πετρέλαιο χλωμό!
Τέλος, αν και αυτή τη στιγμή η τάση είναι για μειώσεις στις τιμές του πετρελαίου, προσωπικά δεν έχω εμπιστοσύνη και δεν μου φεύγει από το μυαλό η κοινοτική οδηγία προς την ελληνική κυβέρνηση για αύξηση της τιμής του και ενδεχόμενη εξίσωσή του με τη βενζίνη. Ως κάτοχος αμαξιού με υγραέριο εδώ και 4 χρόνια δεν ξεκολλάει από το μυαλό μου το ότι βάζω καύσιμο με 0,82 και κάνω 530 χλμ με 31 ευρώ...Ιδίως εάν καταλήξω σε μεγάλο μεταχειρισμένο, η λύση του υγραερίου μοιάζει μονόδρομος... -
Δεν ξέρω την τιμή ούτε έχω βρει πουθενά κάποια πληροφορία,δεν αναφέρεται καν στους καταλόγους αλλά το φαντάζομαι κοντά στα 35 χιλιάρικαTo Α3 sport sedan 1.6 tdi γυμνό υπολόγιζε το γύρω στα 27. Αν σου περισσεύουν είναι πολύ καλή περίπτωση (ΝΟΤ)
Άποψη μου είναι ότι αν θες καλές επιδόσεις ΚΑΙ diesel, κοιτάς πάνω από 2.000 κυβικά και αυτόματο ... οπότε αν ζεις στο κωλοχανείο που λέγεται Ελλάς και δεν είσαι πλούσιος ή δεν θες να τα πετάς στο κουβά ξεχνάς επιδόσεις και diesel στο ίδιο αυτοκίνητο ... Επίσης, τo diesel όπως λέει και ο Αυτοκράτορας λογικά κάποια στιγμή θα εξομοιωθεί ή και θα ξεπεράσει σε τιμή τη βενζίνη οπότε ναι μεν και πάλι οικονομία θα κάνεις αλλά οι οποιοιδήποτε υπολογισμοί σχετικά με την απόσβεση της διαφοράς από αντίστοιχων επιδόσεων βενζίνη, θα πάνε στράφι...
Η αγορά βενζινοκίνητου και η μετατροπή του σε υγραέριο είναι μια καλή λύση αλλά θέλει ψάξιμο γιατί δεν είναι όλοι οι κινητήρες 'ανεκτικοί' σε αυτό.
Γενικά, ότι κερδίζεις από κάπου το χάνεις από κάπου αλλού αλλά αυτό είναι φαντάζομαι ήδη γνωστό
-
Edit: double post
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Δεν ξέρω την τιμή ούτε έχω βρει πουθενά κάποια πληροφορία,δεν αναφέρεται καν στους καταλόγους αλλά το φαντάζομαι κοντά στα 35 χιλιάρικαΌλοι οι επαγγελματίες μου λένε ότι εάν θέλεις επιδόσεις η βενζίνη υπερτερεί του ντίζελ. Έχω γράψει και σε άλλο τόπικ ότι δε χρειάζομαι τις επιδόσεις για να τη δω ραλίστας, αλλά για να προσπερνάω με άνεση σε επαρχιακό δρόμο όπου κάνω και τη συντριπτική πλειοψηφία των χιλιομέτρων μου και βρίσκω μπροστά μου όλο φορτηγά. Οι ευθείες είναι πολύ μικρές και ο χρόνος για προσπέραση περιορισμένος. Γι' αυτό το αμάξι πρέπει να έχει πολύ καλές ρεπρίζ για να μην περνάω με την ψυχή στο στόμα.
O 1.6 dci του qq συγκρίνοντάς τον με το δικό μου αμάξι (toyota corolla 1.4 με 97 άλογα βενζίνη) μου φάνηκε ΠΟΛΥ πιο δυνατός, αλλά ίσως επηρεασμένος και από τις διθυραμβικές κριτικές που διάβαζα τόσο καιρό περίμενα περισσότερα. Μετά το td μόλις ξαναμπήκα στο δικό μου, μου φάνηκε ότι σέρνεται...Αλλά και το qq δεν ένιωσα να με κολλάει και στο κάθισμα. Ίσως σε αυτήν την κατηγορία αυτοκινήτων να είναι λάθος ή υπερβολή να ζητάω επιδόσεις που κανονικά ανήκουν σε sport hatchback ή αυτοκίνητα με πολύ περισσότερα άλογα...
Τα 'μικρά suv' όπως τα Mokka και 2008 είναι ακόμη μικρότερα σε χώρους...Εγώ θεωρώ συμβιβασμό τα 430 λίτρα του qq...
To Mercedes είναι πολύ ωραίο μέσα, αλλά πραγματικά μικρό. Όταν μπήκα δεν μου φάνηκαν οι χώροι μεγαλύτεροι από του corolla. Ένα υπερυψωμένο hatch σκέψου, αλλά οδηγικά το βενζινοκίνητο πιστεύω ότι θα πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Το πετρέλαιο χλωμό!
Τέλος, αν και αυτή τη στιγμή η τάση είναι για μειώσεις στις τιμές του πετρελαίου, προσωπικά δεν έχω εμπιστοσύνη και δεν μου φεύγει από το μυαλό η κοινοτική οδηγία προς την ελληνική κυβέρνηση για αύξηση της τιμής του και ενδεχόμενη εξίσωσή του με τη βενζίνη. Ως κάτοχος αμαξιού με υγραέριο εδώ και 4 χρόνια δεν ξεκολλάει από το μυαλό μου το ότι βάζω καύσιμο με 0,82 και κάνω 530 χλμ με 31 ευρώ...Ιδίως εάν καταλήξω σε μεγάλο μεταχειρισμένο, η λύση του υγραερίου μοιάζει μονόδρομος...QQ 1.6 dCi το βρίσκεις ετοιμοπαραδοτο και ποσο κανει μετρητοις με τι εξοπλισμο; Αν θελεις μου λες και την περιοχη που εχει ετοιμοπαραδοτο (αντιπρόσωπος).
-
Hi guys!
Επισκέφτηκα και το Φιλιππαίο σήμερα για να ρωτήσω για Α3 sportback και Α3 SPORT SEDAN.Για το δεύτερο με ξεπέταξε γρήγορα λέγοντας πως δεν υπάρχει κάποια προωθητική ή προσφορά διότι πάει καλά και δεν υπάρχει ανάγκη ''σπρωξίματος''...τιμή κοντά στα 28 για την attraction έκδοση του 1.6 diesel.
Για το sportback 1.6 diesel μου είπε πως μέχρι την επόμενη Βδομάδα υπάρχει μια ενδιαφέρουσα προσφορά που βγαίνει στα 24 χιλιάρικα για το attraction και στα 25500 για την ambition(με απόσυρση και μεταλ.χρώμα).Αν θέλω το 3θυρο πάμε περίπου 1000 ευρώ λιγότερα.Πάντως η αίσθηση του εσωτερικού των audi είναι εξαιρετική!
Το άλλο ενδιαφέρον που συνέβη είναι ότι ρώτησα για ενδεχόμενη μετατροπή βενζινοκίνητου Α4 1.8 tfsi σε lpg.Κάνουν και οι ίδιοι τη συγκεκριμένη μετατροπή χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα απ'ό,τι μου είπε.
Όσο για τα προαναφερθέντα από unhackable και emperor...οι χώροι δε με πολυενδιαφέρουν.Ίσως είναι από τα λίγα σημεία που δε θα κάτσω να ασχοληθώ πολύ.Το θέμα της εξομοίωσης του πετρελαίου με τη βενζίνη σαφώς με ενδιαφέρει και αν γίνει θα ξαναφέρει ανακατατάξεις στην αγορά αλλά και πάλι το κόστος θα είναι μικρότερο λόγω της εκ των πραγμάτων χαμηλότερης κατανάλωσης των πετρελαιοκινητήρων.Οι επιδόσεις της βενζίνης επίσης θα εξακολουθούν πάντα να είναι ανώτερες οπότε άκρη δε βγαίνει!Το μπέρδεμα πάντως συνεχίζεται...τη μία σκέφτομαι το ένα και την άλλη θέλω το άλλο
Wantone δες εδώ και εδώ -
Αμάν με αυτήν την επικεφαλίδα premium είπε ένας κατασκευστής την μαλάκια του κ πάμε όλοι με την καραμέλα
-
Πέρα από την πλάκα,νομίζω πως βρισκόμαστε σε παρόμοια φάση.Τι άλλο κοιτάζεις εκτός του qashqai;Αυξάνεται ο ανταγωνισμός...
http://www.caroto.gr/2014/09/10/ι% ... onda-hr-v/
Δεν το λες και άσχημο αυτό ε;;; -
Το έχω ήδη δει ρε συ το HRV (vezel) όπως και τα volvo XC 30, mazda cx3 και το νέο suzuki vitara...έχω γράψει σχετικά και στην τρίτη σελίδα του παρόντος thread!
Αυτή τη φωτο δεν την είχα δει όμως, φαίνεται πολύ καλό
Άντε μακάρι να τα δούμε σύντομα και από κοντά! -
Ο χρήστης makrimanolis έγραψε:
Αμάν με αυτήν την επικεφαλίδα premium είπε ένας κατασκευστής την μαλάκια του κ πάμε όλοι με την καραμέλαΚαι πλέον ο τίτλος είναι άσχετος με το περιεχόμενο.
Αγορά πετρελαιοκίνητου crossover