-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η Αθηνα ειναι ιδανικη πολη για μπουζουξηδες-σκυλαδες,και εχει ωραιο καιρο,κατι αλλο δεν υπαρχει.Προφανως δεν εχεις παει ποτε εξω...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Η Αθηνα ειναι ιδανικη πολη για μπουζουξηδες-σκυλαδες,και εχει ωραιο καιρο,κατι αλλο δεν υπαρχει.
Προφανως δεν εχεις παει ποτε εξω...
ε ναι γιατι δεν κανουμε τιποτα αλλο οταν εχει ηλιο περνουμε το μπουζουκι και παμε στα κουκακια να τραγουδησουμε μετα αναλογα την προγνωση της ΕΜΥ (χεσε μεσα δηλαδη) μπορει να παρουμε τα μπαντζο η κανα νταρμπουκα για πιο μουντες καταστασεις
-
Χαχαχα , ο τιγρης το ισοπεδωσε τελειως..
Απο ολη την Ευρωπη , οπου εχω παει , μονο στην Βαρκελωνη ειπα το περιφημο 'εδω μπορω να ζησω..' , περι ορεξεως βεβαια... -
Ηλθον, ειδον και απηλθον ,ισχυει .
Σαν την ελλαδιτσα ,πουθενα δεν υπαρχει στον κοσμο. -
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Ηλθον, ειδον και απηλθον ,ισχυει .
Σαν την ελλαδιτσα ,πουθενα δεν υπαρχει στον κοσμο.Πες τα ρε ιταλάκια κοσμογυρισμένε...!
-
Tα πιο πολλά τρακαρισμένα αυτοκίνητα τα έχω δει στην Αίγυπτο. Ήταν όλα έτσι, με χοντρές μπασιές γύρω γύρω και πρόχειρα μπαλώματα και βαψίματα. Δεύτερη μακράν και καταιδρωμένη... η Νέα Υόρκη, πρώτη όμως από τα ανεπτυγμένα κράτη που έχω πάει. Κλειδιές πάντως δεν υπήρχαν.
-
Δεν νομίζω να υπάρχει αμφισβήτηση στο ότι η ποιότητα ζωής στην Ελλάδα είναι πολύ χαμηλή για τα δυτικά δεδομένα. Φτώχεια, ανεργία, κοινωνικές παροχές, φορολόγηση, ευκολία συναλλαγών με το δημόσιο, υποδομές... από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις; Δεν μιλάω τώρα για το κλίμα γιατί αυτό είναι υποκειμενικό, σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Όμως αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, η Ελλάδα κάνει μόνο για διακοπές και όχι για να ζεις και να εργάζεσαι, εκτός αν φυσικά είσαι ο Λάτσης ή κανένας βαρβάτος εισοδηματίας ή έστω Άγγλος/Γερμανός συνταξιούχος που την έχεις δει Ζορμπάς και πίνεις τσίπουρο και ψαρεύεις όλη μέρα. Λίγο κρασί, λίγη θάλασσα και το αγόρι μου φάση...
-
Τωρα το καλοκαιρακι ειδικα,δεν υπαρχει.
Μπανακι στην θαλασσα,μετα ουζακι με χταποδακι και το βραδυ αραζεις στο μπαλκονι ή στην αυλη .
Σε οσους δεν αρεσει εδω και θελουν εξωτερικο φαση να μην γρατζουνανε τις λαμαρινες τους,ξυδακι.
Στο καλο και να μας γραφουν απτα ξενα. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν νομίζω να υπάρχει αμφισβήτηση στο ότι η ποιότητα ζωής στην Ελλάδα είναι πολύ χαμηλή για τα δυτικά δεδομένα. Φτώχεια, ανεργία, κοινωνικές παροχές, φορολόγηση, ευκολία συναλλαγών με το δημόσιο, υποδομές... από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις; Δεν μιλάω τώρα για το κλίμα γιατί αυτό είναι υποκειμενικό, σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Όμως αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, η Ελλάδα κάνει μόνο για διακοπές και όχι για να ζεις και να εργάζεσαι, εκτός αν φυσικά είσαι ο Λάτσης ή κανένας βαρβάτος εισοδηματίας ή έστω Άγγλος/Γερμανός συνταξιούχος που την έχεις δει Ζορμπάς και πίνεις τσίπουρο και ψαρεύεις όλη μέρα. Λίγο κρασί, λίγη θάλασσα και το αγόρι μου φάση...Δεν θα μπορούσα να διαφωνώ περισσότερο
-
Φορουμ ειναι κι ανταλλάσσουμε απόψεις. Σε τι ακριβως διαφωνεις Κωστα;
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Στην ποιότητα ζωής της Ελλάδας... Εχει τα πλην της και τα συν της....
-
οταν συνταξιουχοι αλλων κρατων ερχονται εδω για να ζησουν σχεδον μονιμα κατι λεει αυτο για τα συν και πλην... με την υγεια εχουμε ενα θεμα αλλα αυτοι συνηθως εχουν καλυψη ιδιωτικη και πανε εδω ακομα σε καλα νοσοκομεια.. η πετανε στη χωρα τους.. αν και οι γιατροι μας εδω ειναι αριστοι.. και θα βρουν λυση, αλλα συνηθως η ταχυτητα ενεργειων εχει σημασια και προτιμανε αλλου αν και οι γιατροι εκει μπορει να ειναιλιγωτεροι καλοι..
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
οταν συνταξιουχοι αλλων κρατων ερχονται εδω για να ζησουν σχεδον μονιμα κατι λεει αυτο για τα συν και πλην...οτι στην δικη τους χώρα το κόστος επιβιωσης μπορει να έχει γίνει αρκετά ακριβό, σε σημείο μη βιώσιμο για την εκει συνταξη τους. Το νομισμα εχει 2 οψεις...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν νομίζω να υπάρχει αμφισβήτηση στο ότι η ποιότητα ζωής στην Ελλάδα είναι πολύ χαμηλή για τα δυτικά δεδομένα. Φτώχεια, ανεργία, κοινωνικές παροχές, φορολόγηση, ευκολία συναλλαγών με το δημόσιο, υποδομές... από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις; Δεν μιλάω τώρα για το κλίμα γιατί αυτό είναι υποκειμενικό, σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Όμως αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, η Ελλάδα κάνει μόνο για διακοπές και όχι για να ζεις και να εργάζεσαι, εκτός αν φυσικά είσαι ο Λάτσης ή κανένας βαρβάτος εισοδηματίας ή έστω Άγγλος/Γερμανός συνταξιούχος που την έχεις δει Ζορμπάς και πίνεις τσίπουρο και ψαρεύεις όλη μέρα. Λίγο κρασί, λίγη θάλασσα και το αγόρι μου φάση...Ή ο μέσος 4τφορουμίτης.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
οταν συνταξιουχοι αλλων κρατων ερχονται εδω για να ζησουν σχεδον μονιμα κατι λεει αυτο για τα συν και πλην...
οτι στην δικη τους χώρα το κόστος επιβιωσης μπορει να έχει γίνει αρκετά ακριβό, σε σημείο μη βιώσιμο για την εκει συνταξη τους. Το νομισμα εχει 2 οψεις...
ναι αυτό λέει, το βρήκες
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
οταν συνταξιουχοι αλλων κρατων ερχονται εδω για να ζησουν σχεδον μονιμα κατι λεει αυτο για τα συν και πλην...
οτι στην δικη τους χώρα το κόστος επιβιωσης μπορει να έχει γίνει αρκετά ακριβό, σε σημείο μη βιώσιμο για την εκει συνταξη τους. Το νομισμα εχει 2 οψεις...
ναι αυτό λέει, το βρήκες
εγω δεν ειπα τι λεει ο 224v.... ανέφερα την μια απο τις 2 οψεις του νομισματος!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
οταν συνταξιουχοι αλλων κρατων ερχονται εδω για να ζησουν σχεδον μονιμα κατι λεει αυτο για τα συν και πλην... με την υγεια εχουμε ενα θεμα αλλα αυτοι συνηθως εχουν καλυψη ιδιωτικη και πανε εδω ακομα σε καλα νοσοκομεια.. η πετανε στη χωρα τους.. αν και οι γιατροι μας εδω ειναι αριστοι.. και θα βρουν λυση, αλλα συνηθως η ταχυτητα ενεργειων εχει σημασια και προτιμανε αλλου αν και οι γιατροι εκει μπορει να ειναιλιγωτεροι καλοι..ενώ σε γερμανία και αγγλία το σύστημα υγείας είναι υποδειγματικό φίλος μου, έκανε 2 μήνες να διαγνωστεί για κοίλη με την επέμβαση να την ορίζουν σε 3-4 μήνες... και όταν στράφηκε σε ιδιωτικό, ήταν ακριβώς 4 φορές ακριβότερο από της Ελλάδας
λοντον κολλινγκ
-
ναι αυτό λέει, το βρήκες
Ελληνες συνταξιούχοι στην Βουλγαρία.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ναι αυτό λέει, το βρήκες
εγω δεν ειπα τι λεει ο 224v.... ανέφερα την μια απο τις 2 οψεις του νομισματος!
θες να πεις οτι έρχονται οι συνταξιούχοι στα ελληνικά νησία γιατί το κόστος επιβίωσης στη χώρα τους είναι μη βιώσιμο? σε τι ποσοστό? 0.1% ?
-
οταν συνταξιουχοι αλλων κρατων ερχονται εδω για να ζησουν σχεδον μονιμα κατι λεει αυτο για τα συν και πλην... με την υγεια εχουμε ενα θεμα αλλα αυτοι συνηθως εχουν καλυψη ιδιωτικη και πανε εδω ακομα σε καλα νοσοκομεια.. η πετανε στη χωρα τους.. αν και οι γιατροι μας εδω ειναι αριστοι.. και θα βρουν λυση, αλλα συνηθως η ταχυτητα ενεργειων εχει σημασια και προτιμανε αλλου αν και οι γιατροι εκει μπορει να ειναιλιγωτεροι καλοι..
ενώ σε γερμανία και αγγλία το σύστημα υγείας είναι υποδειγματικό φίλος μου, έκανε 2 μήνες να διαγνωστεί για κοίλη με την επέμβαση να την ορίζουν σε 3-4 μήνες... και όταν στράφηκε σε ιδιωτικό, ήταν ακριβώς 4 φορές ακριβότερο από της Ελλάδας
λοντον κολλινγκ
Εμ ήθελε Λονδινα ο φίλος σου χωρίς ιδιωτική ασφάλεια.
Sent from Corsair's brick
Το ημερολόγιο του μετανάστη