-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το δεχτηκανε το dot-matrix τελικα?Δεν το έχω δώσει ακόμα λόγω έλλειψης διεύθυνσης, θα δούμε τις επόμενες ημέρες
-
Με το σχολειο τι εγινε τελικα?
-
Εχθες μολις πηγα και εγραψα τον μικρο σε αγγλοφωνο νηπιαγωγειο διπλα στη δουλεια ακριβως
Με ξεναγησανε οι δασκαλες και μιλησαμε πολυ ωρα με τη διευθυντρια
Βασικα ηθελα να δω τι κανουνε για παιδακια που δε μιλαγε αγγλικα καθολου
Θα ειναι λιγο δυσκολο αλλα φαινεται οτι θα τα καταφερει
Μαλιστα μου ειπανε οτι την κοιταξανε αρκετα την αιτηση μου, αν ηξερε γερμανικα ΔΕΝ θα τον περνανε στη μεγαλη τους ταξη (γιατι τα παιδακια εκει παλευουνε να επικοινωνησουνε με οτι ξερουνε και αν ξερουνε γερμανικα χαλανε την εκμαθηση αγλικης και για τα ιδια και για τα διπλανα).
Οι δασκαλες, τις γνωρισα ολες, Βρετανιδες, εξαιρετικες κοπελες, οι εγκαταστασεις καλες επισης,
Απο προγραμμα δεν βλεπω να εχουνε πολλα 'μαθηματα' , ειναι βιωματικη εμπειρια, τα πανε σε πολλες (μα πολλες ομως) δραστηριοτητες, εχει μια αυλη-παρκο σουπερ, εχει ενα παρκο-δασος διπλα που πανε εκδρομες κτλ
Απο λεφτα παει κανα 400αρι το μηνα, x0.25 που ειαι ο συντελεστης μου, αντε κανα 100αρι, ειναι οκ
Το μονο 'αρνητικο' που μου ειπανε να ον παω απο νωρις μιας και δεν μιλαει αγγλικα, μεσασ το καλοκαιρι δηλαδη και οχι 1/9 οπως υπολογιζα εγω.. απλα για να μαθει λιγα βασικα να επικοινωνει με τα αλλα παιδακια αργότεραΟ μεγαλος τωρα ειναι ακομα σε εκκρεμοτητα
Την αιτηση με τα πολλα καταφερα και την εκανα πριν λιγες μερες, ελεγχθηκε και εγινε δεκτη, απλα χασαμε πολυ καιρο και ειναι σε λιστα αναμονης το παιδι. Εχω καλες ελπιδες απο οτι καταλαβαινω, αλλα για σιγουρια θα παω την αλλη εβδομαδα να τον γραψω και στο σχολειο PlanB που μου ειπανε εχουνε θεσεις,
Απλα το πρωτο σχολειο ειναι σε ιδανικη θεση, κοντα στο σπιτι (το οποιο επιλεχθηκε και για αυτο το λογο)
Worst case να παει εκει απο του χρονου -
Το παρατηρώ από όταν ήρθα.... Δεν έχω δει Ούτε ένα αυτοκίνητο με κλειδιές (γρατζουνιές) πάνω
Αυτή η καφρίλα η ελληνική δεν ερμηνεύεται -
Αλλες χωρες εχουν μεγαλυτερο προβλημα με βανδαλισμους και μικροζημιες.
-
Οι κλειδιες στο αμαξι γενικα δεν παιζουν εξω, αν ειναι βαζουν φοκο και τελειωνουν.
-
Εγώ στην Ελλάδα όπου βρεθείς και όπου σταθείς, βλέπεις αυτοκίνητα με κλειδιές...
Τι τα θέλετε, έξω τα πάντα είναι καλύτερα, πώς να το κάνουμε!
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ στην Ελλάδα όπου βρεθείς και όπου σταθείς, βλέπεις αυτοκίνητα με κλειδιές...Τι τα θέλετε, έξω τα πάντα είναι καλύτερα, πώς να το κάνουμε!
Ναι, το αμφισβητείς ότι έχουμε πρόβλημα με τις κλειδιές;
-
Απο προσωπικη εμπηρεια περισσοτερο κινδυνευει ενα αυτοκινητο σε Ν Υορκη και Λονδινο παρα στην Αθηνα. Ειδικα στην Ν Υορκη ολα τα αυτοκινητα ειναι χτυπημενα (δεν προσεχουν στο παρκαρισμα και οταν περνουν απο διπλα).
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Εγώ στην Ελλάδα όπου βρεθείς και όπου σταθείς, βλέπεις αυτοκίνητα με κλειδιές...
Τι τα θέλετε, έξω τα πάντα είναι καλύτερα, πώς να το κάνουμε!
Ναι, το αμφισβητείς ότι έχουμε πρόβλημα με τις κλειδιές;
Τι να σου πω, φυσικά γίνονται και τέτοια, αλλά δεν έχω πετύχει και πολλά αυτοκίνητα τόσα χρόνια στην Αθήνα... Να έχω δει 5; 10;
Ε, 10 αυτοκίνητα σε 10 χρόνια. Εσύ πόσα περίμενες να δεις μέσα σε λίγες μέρες;Επιπλέον, οι κλειδιές πολλές φορές γίνονται όταν κάποιος δεν φταίει σε κάτι και απλά πέρασε κάποιο ζωάκι και τις έκανε, ενώ άλλες φορές κάποιος έχει παρκάρει σαν ζώο και κάποιος άλλος τον ανταμοίβει με παρόμοια... κομψότητα.
Τέσπα, να με συμπαθάς, αλλά δεν μου λέει τίποτε το θέμα των κλειδιών.
Και αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου να τα βρίσκεις όλα γαμάτα εκεί επάνω. Και εύχομαι όντως να είναι. -
Το κλιακι μου μετα την πρωτη εβδομαδα που το χα αγορασει. Γυρω γυρω...
-
Και αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου να τα βρίσκεις όλα γαμάτα εκεί επάνω. Και εύχομαι όντως να είναι.Όπως άλλοι έχουν την ανάγκη να τα βρίσκουν όλα γαμάτα στην Αθήνα...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Και αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου να τα βρίσκεις όλα γαμάτα εκεί επάνω. Και εύχομαι όντως να είναι.
Όπως άλλοι έχουν την ανάγκη να τα βρίσκουν όλα γαμάτα στην Αθήνα...
Μπορώ να σου κάνω ολόκληρη λίστα με τα στραβά της Αθήνας, αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα εδώ, σωστά;
Αν κάποιος έρθει και μου πει πχ πως είναι πλεονέκτημα ο βροχερός καιρός γιατί γλιτώνεις το πότισμα, δεν θα τον πάρω και πολύ σοβαρά... -
Όλα τα αυτοκίνητα που είχαμε ποτέ, και όσων γνωρίζω, έχουνε κλειδιά πάνω.
That simple -
Και αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σου να τα βρίσκεις όλα γαμάτα εκεί επάνω. Και εύχομαι όντως να είναι.
Μπορώ να σου κάνω ολόκληρη λίστα με τα στραβά της Αθήνας, αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα εδώ, σωστά;
Αν κάποιος έρθει και μου πει πχ πως είναι πλεονέκτημα ο βροχερός καιρός γιατί γλιτώνεις το πότισμα, δεν θα τον πάρω και πολύ σοβαρά...- κάνεις πιο εύκολα ΜΠάΝΤεΖ...
-
Αν κάποιος έρθει και μου πει πχ πως είναι πλεονέκτημα ο βροχερός καιρός γιατί γλιτώνεις το πότισμα, δεν θα τον πάρω και πολύ σοβαρά...Αλλοι εδω μεσα θεωρουν πλεονεκτημα να εχεις συννεφια και βροχη ολο το καλοκαιρι γιατι δεν αντεχουν την καλοκαιρινη ζεστη της Αθηνας
(φυσικα ολο αυτο θεωρητικα γιατι αυτο που θαυμαζουν στο μυαλο τους δεν το ζουν...) -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αν κάποιος έρθει και μου πει πχ πως είναι πλεονέκτημα ο βροχερός καιρός γιατί γλιτώνεις το πότισμα, δεν θα τον πάρω και πολύ σοβαρά...Αλλοι εδω μεσα θεωρουν πλεονεκτημα να εχεις συννεφια και βροχη ολο το καλοκαιρι γιατι δεν αντεχουν την καλοκαιρινη ζεστη της Αθηνας
(φυσικα ολο αυτο θεωρητικα γιατι αυτο που θαυμαζουν στο μυαλο τους δεν το ζουν...)Αυτοί που το ζουν - και έζησαν το καλοκαίρι τις Αθήνας για 25 χρόνια - έχουν το δικαίωμα να λένε οτι προτιμούν καλοκαίρι με 20 βαθμούς και συννεφιά ή όχι; Να ξέρουμε δηλαδή...
-
Απο προσωπικη εμπηρεια περισσοτερο κινδυνευει ενα αυτοκινητο σε Ν Υορκη και Λονδινο παρα στην Αθηνα. Ειδικα στην Ν Υορκη ολα τα αυτοκινητα ειναι χτυπημενα (δεν προσεχουν στο παρκαρισμα και οταν περνουν απο διπλα).Ναι οκ..
Παντού κινδυνεύει το αμάξι. Η μόνη λύση είναι το γκαράζ, αλλά πάλι θα βρουν τρόπο..
-
Την θερμοκρασια την κανεις παραγγελια οσο σε βολευει;
Αλλα για να απαντησω στην ερωτηση σου συννεφια και 20 βαθμους, αν και δεν παιζει για μεγαλα διαστηματα στον βορρα, παλι θα σε ψυχοπλακωσει. Αυτο παι παιζει ειναι συνεφια και βροχη και θερμοκρασιες στο 12-16 συνηθως για κακο καλοκαιρι και ηλιος και 23-26 για καλο καλοκαιρι (συνηθως παει 1 καλο 2-3 κακα).
-
Την θερμοκρασια την κανεις παραγγελια οσο σε βολευει;Αλλα για να απαντησω στην ερωτηση σου συννεφια και 20 βαθμους, αν και δεν παιζει για μεγαλα διαστηματα στον βορρα, παλι θα σε ψυχοπλακωσει. Αυτο παι παιζει ειναι συνεφια και βροχη και θερμοκρασιες στο 12-16 συνηθως για κακο καλοκαιρι και ηλιος και 23-26 για καλο καλοκαιρι (συνηθως παει 1 καλο 2-3 κακα).
Για να το λες έτσι θα είναι **πάντα **και για όλους...
Το ημερολόγιο του μετανάστη