-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μέσα στην μουνταδα; Με θλιμενους ανθρώπους γύρω σου; Δύσκολο ρε συγια να κατεβάζει τα αντικαταθλιπτικά τον έπαιρνε
-
Πόσο μ'αρέσουν αυτές οι γενικεύσεις
-
:shock::shock::shock:>Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Μια χαρα ευχαριστιομουν και φρεντο εσπρεσσο στην Λονδιναρα παντως...
ΝΟΤ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μέσα στην μουνταδα; Με θλιμενους ανθρώπους γύρω σου; Δύσκολο ρε συSent from Corsair's brick
Πηγαινε ενα βραδυ στο Roof Gardens να αλλαξεις διαθεση.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Όλα φαίνονται καλυτερα κάτω απο τον ελληνικό ήλιο.
Sent from Corsair's brick
Συμφωνω απολυτα. Οι καφεδες που χρησιμοποιουντε για τα φθηνα φρεντο ειναι χαλια αλλα πινοντε λογω ζαχαρης, παγου και ζεστης. Γενικα η χωρα μεταμορφωνεται το καλοκαιρι.
Έχω την εντύπωση πως ειρωνεύονταν ο Μοντ.
-
Καθόλου καταθλιπτικό δεν είναι το Λονδίνο, το Παρίσι, Οι Βρυξέλλες, η Βιέννη κλπ κι ας έχουν πιο πολλή συννεφιά και βροχές από την Ελλάδα. Αν κάποιος έχει κατάθλιψη επειδή του λείπει η Ελλάδα είναι άλλο πράμα....
Πόσο τυχερός νιώθω που δεν πίνω καφέ.... και μόνο οι ορολογίες για μια απλή παραγγελία μου φαίνονται χαωτικές και κουραστικές. -
Εγω παλι δεν μπορουσα να πιω αυτον που εφτιαχνε το Βυζαντιο. Πολυ νερουλος.
Πηγαινε carpo στο piccadilly και πες μου εντυπωσεις. Κυριακη σημερα προλαβαινεις.
-
Χωρίς ανοησίες του στλ 'Η Ελλάδα είναι το καλύτερο μέρος στον κόσμο', μπορώ να καταλάβω γιατί στις χώρες του βορρά τα κρύα ροφήματα δεν έχουν τόση πέραση.
Πέρσι όταν πήγαμε ταξίδι του μέλιτος στη Βαρκελώνη όμως και βρήκαμε τα ίδια, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλή περίπτωση να ανοίγαμε καφετέρια ελληνικού στυλ
Πέρα από την πλάκα, έχω συνηθίσει τρελά να πίνω μόνο κρύους καφέδες, ακόμα και καταχείμωνο.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Εγω παλι δεν μπορουσα να πιω αυτον που εφτιαχνε το Βυζαντιο. Πολυ νερουλος.
Πηγαινε carpo στο piccadilly και πες μου εντυπωσεις. Κυριακη σημερα προλαβαινεις.
Ισως θα επρεπε να παω αλλα γενικα αποφευγω αυτες τις περιοχες λογω πολυκοσμιας. Αλλα τραπεζια εχει; Φρεντο χωρις θεα δεν λεει...
-
Βιέννη δεν έχει συγκρίσιμο καιρό με Λονδίνο και Βρυξέλλες, δεν εχει βροχές και έχει αρκετό ήλιο.
Οκ χιόνι παίζει το χειμώνα, αλλά με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας από ότι μαθαίνω.Εδώ και ένα μήνα πάντως που είμαι εδώ ο καιρός είναι τέλειος
-
Αν πεσεις στο Λονδινο σε εποχη που βρεχει 3 μηνες συνεχως ή ενα καλοκαιρι που δεν βγαζει σχεδον καθολου ηλιο σιγουρα θα υπαρξει προβλημα καταθλιψης.
Για Βιεννη πανω στην 3ετια θα δεις αν ο καιρος σου παει. Μπορει να εχει καποια δυσαρεστη εκπληξη το καλοκαιρι, δν ξερω την περιοχη πολλες φορες ο καιρος εξαρταται απο την τοποθεσια και τυχον βουνα που μπλοκαρουν κρυα ρευματα κλπ.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Είσαι τυχερός που δε σου αρέσουν τα παγωμένα καφεδοροφήματαΠολλές φορές είχα απορία αν θα έπιανε στην Ευρώπη ο φρέντο καπουτσίνο.
Έχεις μείνει πίσω! Πλεόν τα καφέ τύπου nero, costa κλπ σερβίρουν iced cappucino για εκείνες τις 10-15 μέρες τον χρόνο που έχει κοντά 30 βαθμούς...
-
Αν πεσεις στο Λονδινο σε εποχη που βρεχει 3 μηνες συνεχως ή ενα καλοκαιρι που δεν βγαζει σχεδον καθολου ηλιο **σιγουρα **θα υπαρξει προβλημα καταθλιψης.Σιγουράκι αυτό; Πόσο δίνει ο άσσος;
-
Οι Βεδουίνοι θα πρέπει να είναι μέσα στην τρελή χαρά!!!
-
Βλέπω την κατάσταση στην Μέση Ανατολή και την Αφρική που σκοτώνονται συνέχεια. Μεταξύ μας με τόση ζέστη και ήλιο, λογικό είναι τα νεύρα να είναι τσίτα! ΚΙ εγώ όταν έχει ζέστη θέλω να σκοτώσω άνθρωπο...
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Βιέννη δεν έχει συγκρίσιμο καιρό με Λονδίνο και Βρυξέλλες, δεν εχει βροχές και έχει αρκετό ήλιο.
Οκ χιόνι παίζει το χειμώνα, αλλά με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας από ότι μαθαίνω...Θα ήθελα να διαφοροποιήσω τον καιρό Λονδίνου - Βρυξελλών. Το Λονδίνο έχει πολύ πιο ήπιες θερμοκρασίες και πολύ λιγότερες βροχές και χιόνια από τις Βρυξέλλες. Από Βιέννη δεν κατέχω αλλά εκεί πρέπει να έχει πιο κρύο από Λονδίνο, από ηλιοφάνεια ή υγρασία δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πόσο τυχερός νιώθω που δεν πίνω καφέ....+1
Αχ, δε είναι καλός ο καφές εδώ. Πω-πω, πολύ γλυκό τον κάνανε. Έναν καφέ βρε παιδιά, πως θα ανοίξει το μάτι μου. Αν δεν πιω καφέ το πρωί δε μπορώ.
Και άλλα τέτοια ωραία. Δεν πίνεις και είσαι ήσυχος.Sent from Samsung Mobile
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Πόσο τυχερός νιώθω που δεν πίνω καφέ....
+1
Αχ, δε είναι καλός ο καφές εδώ. Πω-πω, πολύ γλυκό τον κάνανε. Έναν καφέ βρε παιδιά, πως θα ανοίξει το μάτι μου. Αν δεν πιω καφέ το πρωί δε μπορώ.
Και άλλα τέτοια ωραία. Δεν πίνεις και είσαι ήσυχος.Sent from Samsung Mobile
Χμμμ, άλλα λέγατε παλιότερα κύριος....
viewtopic.php?f=13&t=18415&p=2025972&hilit=nespresso+tassimo#p2025972
-
Δημήτριε!
Ήταν παγίδα. Ήθελα να δω αν διαβάζεις 4τφ
Εξάλλου για τους επισκέπτες ήταν/είναι η tassimo και το ενδιαφέρον για τη γεύση και το άρωμα του καφέSent from Samsung Mobile
-
Κλείσαμε το μήνα και το αμαξι εχει ακομα ελληνικές πινακίδες
Πολυ γραφειοκρατία, πίστευα οτι θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα εντος ΕΕ
Ακομα εχω δρομο εμπρος μου και δεν ειμαι και 100% σιγουρος οτι η διαδικασια ειναι η σωστη
Αν και οταν τελειωσω θα τα γραψω αναλυτικα ολα τα βηματα , μακαρι να τα ηξερα και εγω απο πριν
(Μεχρι και να μην εφερνα καν το αμαξι μπορει να επαιζε ως σκηνικο)Προς το παρον προσπαθω να συννενοηθω με καποια τοπικη Citroen αυστριακη να μου κλεισουνε ραντεβου να παω να καταθεσω καποια χαρτια για να μου εκδωσουνε ενα πιστοποιητικο (κατι σαν το CoC τοι οποιο εχω ηδη αλλα δε φτανει, ειναι τοπικη νομοθεσια..) και γιΑ τεχνικό έλεγχο
Το ημερολόγιο του μετανάστη