Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επανερχομαι στο θεμα σχολειου
εχω συμπληρωσει την αιτηση (που ειχα ανεβασει σελιδες πριν) και ειμαι ετοιμος να πληρωσω την 300αρα για να την υποβαλλω.
αλλα επειτα απο συντομη επαφη μαζι τους εφαγα ακυροΕιδα τι ζηταει και διαπιστωσα οτι δεν εχω ουτε ενα written school report
το μονο που δινουνε στο σχολειο στα πρωτακια ειναι ενα χαρτι στο τελος της χρονιας (Ιουνιο) που απλα λεει οτι τελειωσε την πρωτη και μπορει να παει στη δευτερα, χωρις καμια αλλη αξιολογηση.Οποτε οι τυποι απο το VIS μου την ειπανε, οτι ειτε θα τους στειλω εκεινο το δισελιδο αξιολογησης συμπληρωμενο ειτε θα τους στειλω (μεταφρασμενο) ενα σχολικο report αξιολογησης, αλλιως να μη στειλω καν την αιτηση....
'A statement that the child has completed one grade and is ready to move to the next grade is not enough as it does not provide any schooling information.'-->ρουφα τ'αυγό σουΕπειδη φτανουμε σε σημειο απελπισιας πλεον, για πειτε καμια ιδεα
Να πιεσω για το δισελιδο το δικο τους ή για ενα χαρτι του σχολειου με μια αξιολογηση, free form?
επισης ειναι προφανες οτι πρεπει να παω σε καποια παραπανω levels, πραγμα και το οποιο θα γινει
κανα Pointer?Είχα κι εγώ εμπειρία σε ξένα σχολεία. Οι τύποι που σου ζητάνε τέτοιες παπαριές είναι για πολλές μπάτσες!!! Πήγαινε το παιδάκι σου σε ένα άλλο αγγλόφωνο σχολείο και end of story!!!
2/10 για την προσπαθεια και μονο, περιμενω αιφνιδια επιθεση απο τους καταδρομεις τωρα.