-
Καλησπερα παιδια, μετα απο ψαξιμο κτλ, κατεληξα στο audi a1. Ο πωλητης μου ειχε πει πως υπαρχει ενα χρηματοδοτικο με 9.5% επιτοκιο, που στους 6 μηνες μπορω να το ξοφλησω χωρις ρητρα. Δεν μπορω να βρω ομως τιποτα στο internet γι αυτο, ουτε καν το επιτοκιο δε λεει στο site της vw. Ξερετε που μπορω να βρω πληροφοριες για τα χρηματοδοτικα τou vag και τους ορους για το καθενα? Η θα πρεπει να παω στην αντιπρωσοπεια και να τα παρω απο κει πως γινεται?
(αν το εχω σε λαθος κατηγορια μετακινηστε το) -
Καλησπερα παιδια, μετα απο ψαξιμο κτλ, κατεληξα στο audi a1. Ο πωλητης μου ειχε πει πως υπαρχει ενα χρηματοδοτικο με 9.5% επιτοκιο, που στους 6 μηνες μπορω να το ξοφλησω χωρις ρητρα. Δεν μπορω να βρω ομως τιποτα στο internet γι αυτο, ουτε καν το επιτοκιο δε λεει στο site της vw. Ξερετε που μπορω να βρω πληροφοριες για τα χρηματοδοτικα τou vag και τους ορους για το καθενα? Η θα πρεπει να παω στην αντιπρωσοπεια και να τα παρω απο κει πως γινεται?
Ίσως το χρηματοδοτικό αυτό να μην είναι της αντιπροσωπείας αλλά του πωλητή ή για την ακρίβεια του μπατζανάκη του.
-
Στο site της audi έχει όλες τις πληροφορίες.
Μπες στο link audifinancialservices -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στο site της audi έχει όλες τις πληροφορίες.
Μπες στο link audifinancialservicesEχω ηδη μπει στο λινκ, και οχι ολες, δεν εχει σχεδον καθολου πληροφοριες...πχ για το easy credit λεει:
Σταθερό Επιτόκιο σε όλη τη διάρκεια του δανείου
ναι ρε φιλε αλλα ποσο ειναι το επιτοκιο?
επιπλεον, εγω θελω να διαβασω ολους τους ορους του καθε προγραμματος, οπως πχ αυτο που μου ειπε αυτος για τους 6 μηνες που ειναι βασικο για μενα, μπορω να τα βρω καπου αυτα?
-
Ακριβά αμαξια, επιτοκια 9.5% σε σκληρο νόμισμα, μέτρια ποιότητα, αξιοπιστία......τι άλλο να ζητήσει κανείς....
Το 2006 αγόρασα το Megane 3d 1.6 VVTi Sport Dynamique 17 χιλιάδες ευρώ όταν το αντίστοιχο Golf IV έκανε 22 χιλιάδες.....
Το κορυφαίο ήταν ότι πλήρωσα 5 χιλιάδες προκαταβαολη και τα υπόλοιπα 12 χιλιάδες σε 60 άτοκες (που ως γνωστόν δεν υπάρχουν άτοκες, αφού τα πληρώνουμε όλα). Με μόνη αλλαγη 2 πολλαπλασιαστές το αμάξι έχει κάνει 160 χιλιάδες χιλιόμετρα με τον 2ο ιδιοκτήτη.
Απλα όλα αυτά τα αναφέρω γιατί ορισμένες αποφάσεις δεν έχουν νόημα...
Φίλε μου αν αφήσεις 10 χιλιάδες ευρω υπόλοιπο για 3 χρόνια , σημαίνει ότι θα πληρώσεις συνολικά 1650 ευρώ σε τόκους....δηλαδή 16.5% του αρχικού σου κεφαλαίου.....εισαι σίγουρος όσα λεφτά και αν έχεις η βγάζεις ότι αυτό είναι μια σωστή απόφαση ?
Ρωτάω με όλο τον σεβασμό και εκτίμηση και το θάρρος που δίνει αυτή η κοινότητα. -
Καλός ο υπολογισμός, αλλά πρέπει να βάλεις μέσα στο ολικό κόστος και την αξία μεταπώλησης.
Αν δεν κάνω λάθος, το golf πιάνει περισσότερα στο δεύτερο χέρι από το megane ίδιας ηλικίας και χλμ.Δε λέω ότι καλύπτεται όλη η διαφορά, αλλά μικραίνει αισθητά.
-
Παιδια, δεν σκοπευω να κρατησω το χρηματοδοτικο 3 χρονια..Αυτη τη στιγμη εχω 13-14 χιλιαρικα κεφαλαιο, και μεσα στους επομενους μηνες, θα εχω και τα υπολοιπα, απλα ειναι ετοιμοπαραδοτο το αμαξι και δε γινεται να περιμενω..γι αυτο θελω να δω τους ορους του χρηματοδοτικου, και γι αυτο κοιταω για τους 6 μηνες που μπορεις να σπασεις το προγραμμα χωρις ρητρα, γιατι σκοπευω σε 6 μηνες να το ξοφλησω το αμαξι, και απλα θα εχω πληρωσει γυρω στα 200-300 ευρω παραπανω απο την αξια του.
-
Ε τοτε φιλε μου παρε μονος σου ενα καταναλωτικο απο τραπεζα με το ποσο που σου λειπει για να μη μπλεξεις με προσημειωσεις, πεναλτι κλπ.
-
Γιατι δεν ζητας τις πληροφοριες που θες απο τον πωλητη που στο ειπε;Γραπτες:?
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατι δεν ζητας τις πληροφοριες που θες απο τον πωλητη που στο ειπε;Γραπτες:?Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο εκανα τελικα. Πηγα σημερα και φτιαξαμε μια υποτιθεμενη προσφορα, οπου απ τα 19000 θα βαλω στο χρηματοδοτικο τα 6. Το συμβολαιο λεει πως κατω απο 10000 ευρω κεφαλαιο, δεν υπαρχει πεναλτι εξοφλησης. Με επιτοκιο 9.5% βγαινει δοση 136 ευρω το μηνα για 5 χρονια, οπου απ τα 136, τα 26 ειναι ο τοκος. Επομενως για τους 5-6 μηνες που θα το κρατησω εγω, θα εχω κοστος γυρω στα 150 ευρω (τα οποια αποσβαινονται απ τα 600 ευρω λιγοτερα του αυτοκινητου, λογω ετοιμοπαραδοτου) αρα μου φαινεται καλη επιλογη, εκτος αν δε βλεπω κατι σωστα. Επισης θεωρω πως θα ηταν χειροτερο να μπλεξω σε ιστορια με τραπεζα(που δεν ξερω και τι παιζει απο πεναλτι εξοφλησης)
-
Φίλε μου ψάξε λίγο.
Μπες στο www.audifinancialservices.gr και θα δεις και επιτόκια και ολα.
Επίσης υπάρχει ειδικό προγραμμα για Α1.
Επίσης τα επιτόκια που λες ειναι πιο ψηλά απο αύρα που διαβάζω εγώ. Πρόσεξε μήπως κρατάει προμήθεια ο έμπορος που πηγές. -
για ετοιμοπαράδοτο τα -600 είναι πολύ λίγα για το συγκεκριμένο εύρος τιμολόγησης
-
Για ψάξε τα θέματα αξιοπιστίας γιατί οι γερμανοί τα τελευταία χρόνια βγαίνουν τελευταίοι. Και δεν είμαι ο γράφων που το λέω...
-
να παρεις ενα μεταχειρισμενο απο Γερμανια με τα λεφτα που εχεις και να τελειωνεις.
Για να ζητας την γνωμη αλλων σημαινει οτι τα πονας τα λεφτα σου.Εχω αγορασει 2 αυτοκινητα σε 15 χρονια και τα 2 μετχ/να απο Γερμανια, ενα audi a3 tou 98 και περυσι ενα golf 6 variant diesel, 2011 gia 13000 euro, full extra, με πανοραμικη οροφη. καινουργιο στην ελλαδα ειχε 24500 ευρω...
to audi το πουλησα περυσι 2000 ευρω!!!!!Να προσεχεις το αμαξι σου να το εχεις για χρονια και να μην χρωστας σε κανεναν, ποσο μαλλον σε τραπεζα
ελπιζω να μ'ακουσεις
Αγορα αυτοκινητου απο group vag