-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
Όπως πάντα η πλειοψηφία ψηφίζει αυτό που θέλει (να γίνει) και όχι αυτό που πιστεύει (ότι θα γίνει), με επακόλουθο να μην υπάρχει κανένα άξιο λόγου αποτέλεσμα.
Πχ ομορφότερο μονοθέσιο η Ferrariναι το καταλαβαίνω αλλά ποιο το νόημα τότε μιας ψηφοφορίας; Ξέρουμε τι θέλουν οι Φερραρικοί, οι Μερσεντικοί κτλ. Το νόημα είναι στο τι πιστεύουμε, όχι στο τι θέλουμε.
Από την άλλη, οσο και αν θέλουμε, 'ομορφότερο μονοθέσιο η Ferrari' δε γίνεταιΜερτσεντικοί??
Είσαι και εσύ στο klub? -
Πληρη υποτιμηση του Φετελ και της RBR βλεπω...
Μετραν τελικα διπλοι οι βαθμοι στον τελευταιο αγωνα; -
Μη-εργοστασιακή ομάδα πρωτάθλημα; Τσου.
Macca και Williams φαίνονται δυνατές, μπορεί να τσιμπήσουν καμιά νίκη-ες, αλλά βλέπω να ξεφουσκώνουν.
Η Williams ούτως ή άλλως και να μπορούσε, δεν έχει τον οδηγό για να το καταφέρει.
Περισσότερο με εμπνέει η Force India και αν υποτιμηθούν θα κάνουν ζημιές οι Χουλκ-Τσέκος.Ferrari; Καλό δίδυμο για Κατασκευαστών, αλλά δυνητικά καταστροφικό για Οδηγών.
Εκτός και αν είναι ή θα γίνει το καλύτερο μονοθέσιο και μονομαχήσουν οι δυο τους στην άγρια δύση.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει Φαρ Ουέστ εκεί μέσα.Merc; Μια απ'τα ίδια, αλλά σε μικρότερο βαθμό. Θεωρώ τον Λούη ανώτερο του Νίκου, αλλά πέρσι ήταν αρκετά κοντά και αν μυριστεί πρωτάθλημα δε νομίζω να του χαριστεί.
Red Bull-Vettel; Αν μέχρι το 1/4 του πρωταθλήματος βλέπουν το βάθρο με κυάλια, τότε μόνο θα πάψω να τους θεωρώ φαβορί.
-
Θα περιμένω κι εγώ τον πρώτο αγώνα, αν και νομίζω ότι θα είναι πολύ συντηρητική η προσέγγιση όλων εκεί.
Ελπίζω μόνο ότι οι φήμες για τόσο μεγάλη υστέρηση της Ferrari, αλλά και της Renault, να μην είναι ακριβείς.
Δε νομίζω ότι θα αρέσει σε κάποιον υγιώς σκεπτόμενο αν το μονοθέσιο της Red Bull υπολείπεται σε ταχύτητα από αυτό της Force India, μόνο και μόνο λόγω κινητήρα.
-
Ψηφισα Ferrari και Kimi, αλλα θα ειχε πλακα να το παρει ο Massa.
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Θα περιμένω κι εγώ τον πρώτο αγώνα, αν και νομίζω ότι θα είναι πολύ συντηρητική η προσέγγιση όλων εκεί.Ελπίζω μόνο ότι οι φήμες για τόσο μεγάλη υστέρηση της Ferrari, αλλά και της Renault, να μην είναι ακριβείς.
Δε νομίζω ότι θα αρέσει σε κάποιον υγιώς σκεπτόμενο αν το μονοθέσιο της Red Bull υπολείπεται σε ταχύτητα από αυτό της Force India, μόνο και μόνο λόγω κινητήρα.
Θέμα υστέρησης της Ferrari δεν υπάρχει από πλευράς κινητήρα. Λένε ότι είναι αρκετά νευρικό το μονοθέσιο όμως.
Όσο για την RBR, γιατί να μην υστερεί της Force India? Τόσα χρόνια που κέρδιζε ελέω Newey επειδή τα μοτέρ ήταν 'παγωμένα' ήταν καλύτερα σάμπως; H F1 δεν είναι μόνο αεροδυναμική!!! -
Λένε και για θέμα με την κατανάλωση και γι αυτό τρέχουν με λιγότερο downforce. Δεν αποκλείεται να ισχύει σε μια φωτογραφία που είδα είχαν σχετικά μικρή κλίση στην πίσω πτέρυγα.
-
Φερράρι και Αλόνσο. Σόρι αλλά πάει μόνο του το χέρι. Όπως και στο ομορφότερο. Αυτό το μαύρο αλογατάκι ομορφαίνει τα πάντα.
-
Χωρίς συναισθηματισμούς, Nico και Ferrari.
Ο Λούης θα καίει λάστιχο πριν πεις Kimi-νο ( ) και αν δει οτι χάνει απο NR στα ίσια, δεν το λες και τον ψυχραιμότερο... Επίσης ο εμφύλιος της Merc με το uber μονοθέσιο στην αρχή αναμένω να βοηθήσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Φαίνεται επίσης οτι η αξιοπιστία του κόκκινου μονοθεσίου είναι δεδομένη και 2 οδηγοί σκοράρουν καλύτερα απο... έναν και μισό.(Αν τα πράγματα για τη Ferrari είναι τόσο άσχημα -pace wise- όσο περιγράφεται απο τις διάφορες πηγές, ελπίζουμε σε ανάκαμψη στο 2ο μισό και ντεμαράζ όπως 2007
)
-
Φερράρι και Αλόνσο
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Χωρίς συναισθηματισμούς, Nico και Ferrari.Χωρίς συναισθηματισμούς, Lewis και Mercedes.
Ξεκιναν με το πανω χερι, ειναι ταχυτατος στα quals, τα λαστιχα δεν παιζουν τοσο ρολο, ηδη περυσι ηταν πολυ δυνατοι, ειναι εργοστασιακη συμμετοχη, με οτι αυτο συνεπαγεται στη συνεργασια μοτερ-σασι την πρωτη χρονια.Θα ηθελα Κιμι και RBR.
-
Kimi Raikkonen and Sebastian Vettel. Δεν εχει μα και πως . Αν ειναι η χρονια τους θα το παρουν βρεξει χιονισει. Red Bull και mercedes σε κατασκευαστες αλλα εκει αν δεν δεις τουλαχιστον 5 αγωνες σαν ομαδα στα pit stop δε εχεις σωστη εικονα.
Η Φερραρι ειναι πιο πιθανο να βγαλει πρωταθλητη οδηγο παρα ομαδα. Δεν ξερω αλλα ετσι το βλεπω. -
1 οδηγός και 1 ομάδα παίρνουν πρωτάθλημα
-
Ψηφιζουμε μεχρι δυο επιλογες. Οι αλλες ειναι μπαλαντερ!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ψηφιζουμε μεχρι δυο επιλογες. Οι αλλες ειναι μπαλαντερ!Δυο ψηφοι φυσικα, για ομαδα και οδηγο.
.
-
Ferrari και Alonso
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Ψηφιζουμε μεχρι δυο επιλογες. Οι αλλες ειναι μπαλαντερ!
Δυο ψηφοι φυσικα, για ομαδα και οδηγο.
.
Οκ οκ!
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Όπως πάντα η πλειοψηφία ψηφίζει αυτό που θέλει (να γίνει) και όχι αυτό που πιστεύει (ότι θα γίνει), με επακόλουθο να μην υπάρχει κανένα άξιο λόγου αποτέλεσμα.
Πχ ομορφότερο μονοθέσιο η Ferrariναι το καταλαβαίνω αλλά ποιο το νόημα τότε μιας ψηφοφορίας; Ξέρουμε τι θέλουν οι Φερραρικοί, οι Μερσεντικοί κτλ. Το νόημα είναι στο τι πιστεύουμε, όχι στο τι θέλουμε.
Από την άλλη, οσο και αν θέλουμε, 'ομορφότερο μονοθέσιο η Ferrari' δε γίνεταιΜερτσεντικοί??
Είσαι και εσύ στο klub? -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα περιμένω κι εγώ τον πρώτο αγώνα, αν και νομίζω ότι θα είναι πολύ συντηρητική η προσέγγιση όλων εκεί.
Ελπίζω μόνο ότι οι φήμες για τόσο μεγάλη υστέρηση της Ferrari, αλλά και της Renault, να μην είναι ακριβείς.
Θέμα υστέρησης της Ferrari δεν υπάρχει από πλευράς κινητήρα. Λένε ότι είναι αρκετά νευρικό το μονοθέσιο όμως.
Όσο για την RBR, γιατί να μην υστερεί της Force India? Τόσα χρόνια που κέρδιζε ελέω Newey επειδή τα μοτέρ ήταν 'παγωμένα' ήταν καλύτερα σάμπως; H F1 δεν είναι μόνο αεροδυναμική!!!Δηλαδη τοσα χρονια βλεπαμε τους ιδιους κινητηρες και παλι μονο φημες ακουγαμε για την ιπποδυναμη τους, τωρα δεν εχει τρεξει κανεις σε αγωνα και ξερεις οτι η Ferrari δεν υστερει! Ουτε ο Χορταρεας τοση σιγουρια!
Οσο για την απλουστευση οτι ο Newey επαιρνε το μολυβι και εκανε χαβαλε με τους αλλους, εγω εβλεπα εναν τυπο να πλερω (Ματεζιτς), εναν αλλον να βαζει τους καταλληλους στις σωστες θεσεις (Χορνερ αλλα προφανως και Νιουι), και τελικα την ελιτ της F1 να παιρνει 4 συνεχομενα σπαζοντας ρεκορ και νευρα.
Αυτη η ελιτ φετος πιθανοτατα θα βλεπει την πλατη της χορς ιντια γιατι η τελευταια ψωνισε απο καλυτερο μαγαζι. Ειναι κεφατη γυριζει απ' του Βεροπουλου.
-
Να σου αντιστρέψω την ερώτηση και να ρωτήσω για το πως ξέρεις πως ο 059-3 υστερεί;
H F1 είναι και κινητήρες. Πρόβλημα της RBR και της Renault. Σιγά μην την λυπηθούμε κιόλας... Άσε που ο πραγματικός κατασκευαστής φτιάχνει ο ίδιος κινητήρες.
Προβλεψτε τους πρωταθλητες