-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
κανονικά άνθρωπος που έχει μεταπτυχιακά, πτυχία και phd δεν αρμόζει να μιλάει με την πλέμπα...κατά τα άλλα, οι απαντήσεις είναι ανάλογες με την χροιά της ερώτησης
Υπάρχει και παροιμία: όποιος πετά πέτρες στα σ…ά, λερώνεται!
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η απορία ελύθηκε.
Όσο για τα άλλα, στην Ελλάδα, άλλος είναι υπερήφανος που έκλεψε, άλλος καυχιέται που δε δουλεύει, άλλος κλαίγεται που αδικήθηκε από την κοινωνία και δεν αναγνωρίστηκε η αξία του, να γίνει πχ πρωθυπουργός. Εδώ που τα λέμε άλλοι κι άλλοι γίναν… Ε ας είμαι και εγώ υπερήφανος που δεν έκλεψα, αλλά εργαζόμενος σκληρά και διαβάζοντας και κάνοντας έρευνα, όλα ταυτόχρονα και χωρίς να επιβαρύνω κανένα (ιδιαίτερα τους κοινωνικότατους σχολιαστές προηγουμένως) πήρα ορισμένα χαρτιά, ως αποδεικτικά για όλα αυτά που έκανα. Δε ξεχωρίζω ονόματα γιατί και στο τόπικ με τους παράνομους μετανάστες όταν μου πρωτοεπιτέθηκαν με τόση αυταπάρνηση, είναι ένα σώμα μια ψυχή. Άλλωστε από κει όλα ξεκινούν. Το καλύτερο ότι κάποτε θα βρεθούν στην ανάγκη μου αλλά ευτυχώς δε θα ξέρουμε ο ένας τον άλλον, όχι ότι δε θα τους βοήθαγα, αλλά θα δημιουργούσαν προβλήματα μόνοι τους στον εαυτό τους.
Γενικώς όμως με βοηθήσατε, οπότε ευχαριστώTo παρακάτω σου φαίνεται φυσιολογικό;
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
κανονικά άνθρωπος που έχει μεταπτυχιακά, πτυχία και phd δεν αρμόζει να μιλάει με την πλέμπα...
κατά τα άλλα, οι απαντήσεις είναι ανάλογες με την χροιά της ερώτησης
Υπάρχει και παροιμία: όποιος πετά πέτρες στα σ…ά, λερώνεται!
Αν ακόμα δεν εχεις καταλάβει το ύφος των απαντήσεων μάλλον τα πτυχία δεν άνοιξαν αρκετά τους ορίζοντες σου
-
Στην Αμερική το πρώτο πράγμα που σου λένε: δεν υπάρχουν χαζές (stupid: έκανα την πιο ήπια μετάφραση) ερωτήσεις, αλλά χαζές απαντήσεις. Αυτό προκειμένου να σε ενθαρρύνουν να ρωτάς ώστε να μάθεις
-
Eγώ φιλικά θα σου πρότεινα να κάνεις ένα λεύκωμα και να φυλάξεις ότι έχεις γράψει μέχρι τώρα, να το κλειδώσεις κάπου και να το ανοίξεις σε πχ 10-20 χρόνια, τότε θα δείς με άλλο φίλτρο που δεν έχεις σήμερα, τα γραπτά σου και θα καταλάβεις τι σου λέμε όλοι εδώ που τώρα δεν....
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Eγώ φιλικά θα σου πρότεινα να κάνεις ένα λεύκωμα και να φυλάξεις ότι έχεις γράψει μέχρι τώρα, να το κλειδώσεις κάπου και να το ανοίξεις σε πχ 10-20 χρόνια, τότε θα δείς με άλλο φίλτρο που δεν έχεις σήμερα, τα γραπτά σου και θα καταλάβεις τι σου λέμε όλοι εδώ που τώρα δεν....κι εγω το ίδιο λεω για εσένα αφου άλλωστε έχεις πλήρη σύμπνοια.
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Και πως θα ζεστανουμε το λάδι, στο φουρνο μικροκυμμάτων; Υπαρχει περιπτωση ο αλουμινένιος κινητηρας να κάνει κρακ όταν αλλάζει τα λάδια ζεστος; Μήπως τελικά πρεπει να τον αφηνω να κρυώσει; όπως κάνουν στην αντιπροσωπία μέχρι να έλθει η σειρά σου. Βεβαια μενουν λαδια μεσα όταν είναι ζεστος, αλλά μεγαλύτερο κακο είναι να ραγίσει καμια μπιέλα!!!ξεκινάς ρωτώντας τα παραπάνω (λογικά με ειρωνεία) και καταλήγεις στα κεφαλαία... αν αυτό δεν είναι ένδειξη ανθρώπου που μιλάει (και δεν ρωτάει) για πράγμα που λίγη ιδέα έχει, τότε τι είναι?
-
βρε παιδες ενταξει μου το @#@#σατε το θεμα .... τελικα θα απαντησει καποιος (αν γνωριζει βεβαια ) θα πρεπει να βαζουμε καποια μικρη ποσοτητα λαδιου εστω 100 ml μεσα στο φιλτρο λαδιου προτου το βιδωσουμε η δεν χρειαζεται ???
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
βρε παιδες ενταξει μου το @#@#σατε το θεμα .... τελικα θα απαντησει καποιος (αν γνωριζει βεβαια ) θα πρεπει να βαζουμε καποια μικρη ποσοτητα λαδιου εστω 100 ml μεσα στο φιλτρο λαδιου προτου το βιδωσουμε η δεν χρειαζεται ???τιποτα μη βαλεις, ποτε κανεις δε βαζει και δεν επαθε τιποτα κανεις απο αυτο.
αλοιμονο να ψοφαγαν οι κινητηρες των αυτοκινητων απο τα 100ml λαδιου που θα εχει ή δε θα εχει μεσα το φιλτρο. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
βρε παιδες ενταξει μου το @#@#σατε το θεμα .... τελικα θα απαντησει καποιος (αν γνωριζει βεβαια ) θα πρεπει να βαζουμε καποια μικρη ποσοτητα λαδιου εστω 100 ml μεσα στο φιλτρο λαδιου προτου το βιδωσουμε η δεν χρειαζεται ???
τιποτα μη βαλεις, ποτε κανεις δε βαζει και δεν επαθε τιποτα κανεις απο αυτο.
αλοιμονο να ψοφαγαν οι κινητηρες των αυτοκινητων απο τα 100ml λαδιου που θα εχει ή δε θα εχει μεσα το φιλτρο.ευχαριστω φιλε τrident 1971 για την απαντηση
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
βρε παιδες ενταξει μου το @#@#σατε το θεμα .... τελικα θα απαντησει καποιος (αν γνωριζει βεβαια ) θα πρεπει να βαζουμε καποια μικρη ποσοτητα λαδιου εστω 100 ml μεσα στο φιλτρο λαδιου προτου το βιδωσουμε η δεν χρειαζεται ???Σου έχουν απαντήσει απο την πρώτη σελίδα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σου έχουν απαντήσει απο την πρώτη σελίδα
φιλε mirage μου λες σε παρακαλω σε ποια απαντηση φιλων το ειδες εσυ αυτό εκτος από τον φιλο trident ????
-
Η αρχίκη σου ερώτηση απαντήθηκε άμεσα απο τον Quadra. Αυτό με το λάδι στο φίλτρο ήταν νέα είσοδος, σημερινή
-
πηγε η αδελφη μου να αλλαξει λαδια...η αλλαγη εγινε μπροστα της κανονικα, με φρεσκα λαδια δεν υπαρχει αμφιβολια σε αυτο.
ομως ο βενζινας ΔΕΝ αλλαξε το φιλτρο, λεγοντας οτι δεν χρειαζεται και αντεχει και δυο αλλαγες.μαλακια του ή κολπο για να παρει τα ιδια χωρις να αλλαξει το φιλτρο;;
-
πως θα βγαλει τα ιδια αφου δεν αλλαξε/χρεωσε το φιλτρο λαδιου?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
πως θα βγαλει τα ιδια αφου δεν αλλαξε/χρεωσε το φιλτρο λαδιου?Και μιλάμε για βενζινάδικο που είναι δωρεάν η αλλαγή λαδιών
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
πως θα βγαλει τα ιδια αφου δεν αλλαξε/χρεωσε το φιλτρο λαδιου?τον ιδιο καιρο περισυ που ηταν αλλος εργαζομενος μου αλλαξε τα λαδια και φιλτρο με 50 ευρω.
φετος παλι 50 αλλα χωρις φιλτρο..(ο ιδιοκτητης)εν προκειμενω να το αλλαξω ή δεν εχει οντως θεμα;;
σε αυτ6ην την περιπτωση 'χανω' μονο το λαδι απο το φιλτρο, δεν θα τρεχει κανουλα μεχρι να ξαναβιδωσει καινουριο ετσι;;
λογικα τουλαχιστον αυτο ελπιζω, αφου το καρτερ και το φιλτρο εχουν αρκετη υψομετρικη διαφορα... -
Πόσα χιλιόμετρα είχαν τα λάδια και πόσο καιρό ήταν μέσα? Τί μοντέλο?
(Ρωτάω γιατί σε τέτοια σενάρια συνήθως δε θέλουν αλλαγή ούτε τα λάδια απλά τα βλέπει μαύρα ο βενζινάς και τα αλλάζει επειδή 'μαύρισαν' κάτι που δεν έχει σχέση με το πότε θέλουν αλλαγή)edit: αν έμειναν ένα χρόνο και δεν ήταν long life με ανάλογο φίλτρο, αλλάξτε και φίλτρο.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Πόσα χιλιόμετρα είχαν τα λάδια και πόσο καιρό ήταν μέσα? Τί μοντέλο?
(Ρωτάω γιατί σε τέτοια σενάρια συνήθως δε θέλουν αλλαγή ούτε τα λάδια απλά τα βλέπει μαύρα ο βενζινάς και τα αλλάζει επειδή 'μαύρισαν' κάτι που δεν έχει σχέση με το πότε θέλουν αλλαγή)edit: αν έμειναν ένα χρόνο και δεν ήταν long life με ανάλογο φίλτρο, αλλάξτε και φίλτρο.
ενα χρονο, καντετ του 84, μεσα στον χρονο ζητημα να εκανε 1000 χλμ
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
τον ιδιο καιρο περισυ που ηταν αλλος εργαζομενος μου αλλαξε τα λαδια και φιλτρο με 50 ευρω.
φετος παλι 50 αλλα χωρις φιλτρο..(ο ιδιοκτητης)μπορει να μην σου εβαλε την ιδια μαρκα λαδιων.Ιδια ρευστοτητα,αλλα μαρκα=διαφορετικη τιμη.
μπορει να σου εβαλε την ιδια μαρκα,αλλα οι τιμη να ειναι ακριβοτερη μετα απο 1 χρονο.Ειχαν ανατιμησεις τα λαδια τον τελευταιο χρονο.εν προκειμενω να το αλλαξω ή δεν εχει οντως θεμα;;
να μην το αλλαξεις,και να ηρεμησεις.
σε αυτ6ην την περιπτωση 'χανω' μονο το λαδι απο το φιλτρο, δεν θα τρεχει κανουλα μεχρι να ξαναβιδωσει καινουριο ετσι;;
λογικα τουλαχιστον αυτο ελπιζω, αφου το καρτερ και το φιλτρο εχουν αρκετη υψομετρικη διαφορα...δεν θα τρεχει εαν αλλαξεις τωρα μονο το φιλτρο.Πολυ μικρη ποσοτητα θα χαθει εκτος απο την ποσοτητα του φιλτρου,που ειναι αμελητεα.
αλλαγη λαδιων + φιλτρο λαδιου = πως ???