-
να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πόσο μου πε ο πωλητης για το κόστος της αλλά την Μ.Τετάρτη που παραλαμβάνω θα το συζητήσω να δω τι με συμφέρει.
το start stop σε ενα focus που οδήγησα ήταν πιο διακριτικό.
-
Ο χρήστης axem έγραψε:
να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πόσο μου πε ο πωλητης για το κόστος της αλλά την Μ.Τετάρτη που παραλαμβάνω θα το συζητήσω να δω τι με συμφέρει.το start stop σε ενα focus που οδήγησα ήταν πιο διακριτικό.
Επισης, υπαρχει και πακετο επεκτασης του service inclusive αν σε ενδιαφερει.
Παντως βλεποντας τον configurator στο site της BMW, η εκπτωση που πηρες ειναι κοντα στα 6500 απο την τιμη καταλογου. Δεν νομιζω να εχει ξαναγινει αυτο! Εξαιρετικη αγορα
-
η εταιρία προφανώς ήθελε να πιάσει το στόχο τριμήνου γι αυτό τα αγόρασε τα πινακίδωσε και τώρα ήθελε να τα διώξει.Για όποιον πάντως ενδιαφέρεται ο πωλητής μου έιπε ότι έχουν ένα ακόμα τελευταίο σε μάυρο μεταλλικό με xenon κοντά στα 22500 αν θυμάμαι καλά.
για το πακέτο επεκτασης έχεις υπόψιν σου πάνω κάτω τιμές?
-
Αν θυμάμαι καλα ειναι γύρω στα 300 ευρώ αλλα χωρίς τακακια και δισκοπλακες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
πόσο αλήθεια είναι το κοστολόγιο ενός τυπικού service στη bmw.
πάντως το πέντε χρόνια δωρεάν είναι καλή προσφορά.
-
Πρόσεχε ειναι 5 χρονια ή 60000 Km. Το οποίο σημαίνει οτι αν κανείς πχ 20000 το χρόνο, τα χρονια γίνονται 3...
Για το Σερβις ας απαντήσει κάποιος κάτοχος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Η BMW Hellas στη προσπάθεια της να κάνει τα μοντέλα της BMW και της Mini, ανακοίνωσε πως πλέον αναβαθμίζει το βασικό εξοπλισμό των μοντέλων της, ενσωματώνοντας από τον Μάρτιο, προγράμματα συντήρησης διάρκειας πέντε ετών.
Συγκεκριμένα, στο **βασικό εξοπλισμό των μοντέλων BMW περιλαμβάνεται το πακέτο συντήρησης BMW Service Inclusive Standard, με διάρκεια 5 χρόνια ή 60.000 χλμ., **ενώ αντίστοιχα στα μοντέλα MINI το πακέτο συντήρησης που ενσωματώνεται στο βασικό εξοπλισμό, είναι το “MINI Service Inclusive L” με διάρκεια 5 χρόνια ή 50.000 χλμ.
Τα πακέτα που περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό, καλύπτουν όλες τις βασικές εργασίες συντήρησης, όπως αλλαγή ή συμπλήρωση λιπαντικού κινητήρα, αντικατάσταση μπουζί, φίλτρου καυσίμου, φίλτρου αέρα και μικροφίλτρου, αντικατάσταση υγρών φρένων, έλεγχο αυτοκινήτου και άλλες εργασίες όπως αυτές περιγράφονται στο εγχειρίδιο συντήρησης.
Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι αυτοκινήτων BMW και ΜΙΝΙ, έχουν τη δυνατότητα να επεκτείνουν ή να αναβαθμίσουν ανά πάσα στιγμή τα standard πακέτα συντήρησης σε πακέτα “BMW Service Inclusive Plus”/ “MINI Service Inclusive XL (με επιπλέον καλύψεις που αφορούν στα υλικά τριβής των φρένων εμπρός και πίσω, στον συμπλέκτη και τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων), καθώς και να αποκτήσουν κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα Επέκτασης Εργοστασιακής Εγγύησης BMW και ΜΙΝΙ.
Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Η BMW κάνει δώρο 5 χρόνια service στα νέα της μοντέλα – Autoblog.gr
Follow us: @Autoblogr on Twitter | Autoblog.gr on FacebookΑπο τα παραπάνω εγω δεν συμπεραίνω οτι ειναι δωρεαν τα Σερβις για 5 χρονια ή 60000 αλλα οτι τα ενσωματώνει στο βασικο πακετο εξοπλισμού! Αυτο δεν σημαίνει οτι ειναι απαραίτητα δωρεαν! Επισης παρακάτω μιλάει για τις εργασίες που περιλαμβάνονται στο πακετο, δεν βλέπω να μιλά για τα αναλώσιμα των Σερβις, Δλδ κοστος λάδιων, Μπουζια, φίλτρων κλπ. Αυτα μηπως τα πληρωνεις κανονικα? και αν προφανώς τα πληρωνεις τότε δεν μιλάμε για δωρεάν Σερβις ,αλλα για δωρεαν εργασία εφόσον και αυτη δεν ανεβαίνει η τιμη των μοντέλων του βασικού εξοπλισμού , γιατι αν η τιμη ειναι αναπροσαρμοσμενη προς τα πάνω τότε απλα πρόκειται για ενα διαφημιστικό τρικ....
-
Το πρώτο service που έκανα στον άσο κόστισε 100 ευρώ (6 λίτρα full συνθετικό λάδι bmw, φίλτρο λαδιού, υγρό υαλοκαθαριστήρων, μπρίζωμα στο διαγνωστικό για τυχόν σφάλματα ή updates και οι τυπικοί έλεγχοι). Το μοτέρ της 116 d παίρνει 5.2 λίτρα και το περίσσευμα το έχω στο πορτ μπαγκάζ για τυχόν συμπλήρωμα (γενικά δεν καίει καθόλου λάδι). Γενικά τα κόστη θα είναι σε φυσιολογικά πλαίσια εκτός απροόπτου (αντλία πετρελαίου, μακριά από εδώ ). Ο κινητήρας έχει καδένα, μπουζί δεν υπάρχουν καθότι diesel, άρα βασικά έχουμε αλλαγές λαδιών, όλα τα κλασικά φίλτρα,δίσκους-τακάκια, δίσκο-πλατό και αμορτισέρ (φαντάζομαι μετά τα 100.000 χλμ τα 2 τελευταία).
Με τον καιρό οι δονήσεις του λεβιέ ταχυτήτων περιόριζονται (ή απλά το συνηθίζεις ), τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω στο δικό μου. Το πρόβλημα δημιουργείται γιατί ο λεβιές ταχυτήτων είναι πάνω στο κεντρικό τούνελ μετάδοσης (και πάλι βέβαια έπρεπε να βρουν μια λύση).
Το start-stop όσον αφορά την λειτουργία του είναι πολύ γρήγορο και άμεσο, το θέμα εδώ είναι ότι όταν παίρνει μπροστά ο κινητήρας υπάρχει ένα τρέμουλο όλου του αυτοκινήτου (ίσως λόγω τοποθέτησης στον διαμήκη άξονα). Το πιο smooth start/stop στα μεσαία diesel είναι για μένα του V40, δεν καταλαβαίνεις ότι πήρε εμπρός το μοτέρ.
Και για τον πίνακα οργάνων έχεις δίκιο, στο δικό μου που έχει τον διευρυμένο πίνακα οργάνων (μεγαλύτερη οθόνη) και μετά από αρκετές ρυθμίσεις σε τιμόνι και κάθισμα βρήκα την χρυσή τομή και βλέπω τα πάντα (άντε να κρύβονται κάποιες φορές οι άνω ενδείξεις του ταχυμέτρου). Το ιδανικό θα ήταν να πάρεις και τα xenon, μιλάμε για απίστευτη απόδοση το βράδυ και φυσικά εντυπωσιακή εμφάνιση. Το μόνο που μετάνιωσα γιατί πίστευα ότι μελλοντικά μπορεί να μπουν (γίνεται αλλά κοστίζει αρκετά). Προτίμησα το drivers pack. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Το πρώτο service που έκανα στον άσο κόστισε 100 ευρώ (6 λίτρα full συνθετικό λάδι bmw, φίλτρο λαδιού, υγρό υαλοκαθαριστήρων, μπρίζωμα στο διαγνωστικό για τυχόν σφάλματα ή updates και οι τυπικοί έλεγχοι). Το μοτέρ της 116 d παίρνει 5.2 λίτρα και το περίσσευμα το έχω στο πορτ μπαγκάζ για τυχόν συμπλήρωμα (γενικά δεν καίει καθόλου λάδι). Γενικά τα κόστη θα είναι σε φυσιολογικά πλαίσια εκτός απροόπτου (αντλία πετρελαίου, μακριά από εδώ ). Ο κινητήρας έχει καδένα, μπουζί δεν υπάρχουν καθότι diesel, άρα βασικά έχουμε αλλαγές λαδιών, όλα τα κλασικά φίλτρα,δίσκους-τακάκια, δίσκο-πλατό και αμορτισέρ (φαντάζομαι μετά τα 100.000 χλμ τα 2 τελευταία).
Με τον καιρό οι δονήσεις του λεβιέ ταχυτήτων περιόριζονται (ή απλά το συνηθίζεις ), τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω στο δικό μου. Το πρόβλημα δημιουργείται γιατί ο λεβιές ταχυτήτων είναι πάνω στο κεντρικό τούνελ μετάδοσης (και πάλι βέβαια έπρεπε να βρουν μια λύση).
Το start-stop όσον αφορά την λειτουργία του είναι πολύ γρήγορο και άμεσο, το θέμα εδώ είναι ότι όταν παίρνει μπροστά ο κινητήρας υπάρχει ένα τρέμουλο όλου του αυτοκινήτου (ίσως λόγω τοποθέτησης στον διαμήκη άξονα). Το πιο smooth start/stop στα μεσαία diesel είναι για μένα του V40, δεν καταλαβαίνεις ότι πήρε εμπρός το μοτέρ.
Και για τον πίνακα οργάνων έχεις δίκιο, στο δικό μου που έχει τον διευρυμένο πίνακα οργάνων (μεγαλύτερη οθόνη) και μετά από αρκετές ρυθμίσεις σε τιμόνι και κάθισμα βρήκα την χρυσή τομή και βλέπω τα πάντα (άντε να κρύβονται κάποιες φορές οι άνω ενδείξεις του ταχυμέτρου). Το ιδανικό θα ήταν να πάρεις και τα xenon, μιλάμε για απίστευτη απόδοση το βράδυ και φυσικά εντυπωσιακή εμφάνιση. Το μόνο που μετάνιωσα γιατί πίστευα ότι μελλοντικά μπορεί να μπουν (γίνεται αλλά κοστίζει αρκετά). Προτίμησα το drivers pack.χρησιμες και κυριως ψυχραιμες παρατηρησεις σχετικα αποστασιοποιημένες , και οχι της λογικης πηρα νεο αμαξι το οποιο ειναι τελειο φοβερη επιλογη και δεν υπαρχει αλλο! να το χαιρεσαι φιλε! Αυτο το τρεμουλο τον -τον στιγμαιο συντονισμο ολων των μερων στο σταρτ στοπ τον θυμαμαι και εγω στο td αλλα δεν ειχα δωσει ιδαιτερη σημασια, τωρα που το σχολιασες το θυμηθηκα.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
χρησιμες και κυριως ψυχραιμες παρατηρησεις σχετικα αποστασιοποιημένες , και οχι της λογικης πηρα νεο αμαξι το οποιο ειναι τελειο φοβερη επιλογη και δεν υπαρχει αλλο! να το χαιρεσαι φιλε! Αυτο το τρεμουλο τον -τον στιγμαιο συντονισμο ολων των μερων στο σταρτ στοπ τον θυμαμαι και εγω στο td αλλα δεν ειχα δωσει ιδαιτερη σημασια, τωρα που το σχολιασες το θυμηθηκα.Θα ήταν στρουθοκαμηλισμός το να πει κάποιος κάτι διαφορετικό. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν αδυναμίες (που άλλους ενοχλούν πολύ και άλλους λίγο) και αν δεν τις αποδεχτείς δεν θα αγαπήσεις ποτέ το αμάξι σου είτε είναι lada είτε bentley. Το αμάξι το χαίρομαι πραγματικά όποτε το οδηγώ, νιώθω όμορφα μέσα σε αυτό και άρα μάλλον έκανα την σωστή επιλογή για τα δικά μου μέτρα και σταθμά (και με βασικό άξονα την οικονομία μιας και διανύω 20.000-23.000 χλμ ετησίως).
Καλό είναι ο κάτοχος κάθε νέου αυτοκινήτου να προσπαθεί να γράφει αντικειμενικά γιατί μόνο έτσι θα βοηθήσει τους αναγνώστες του forum. -
χρησιμες και κυριως ψυχραιμες παρατηρησεις σχετικα αποστασιοποιημένες , και οχι της λογικης πηρα νεο αμαξι το οποιο ειναι τελειο φοβερη επιλογη και δεν υπαρχει αλλο! να το χαιρεσαι φιλε! Αυτο το τρεμουλο τον -τον στιγμαιο συντονισμο ολων των μερων στο σταρτ στοπ τον θυμαμαι και εγω στο td αλλα δεν ειχα δωσει ιδαιτερη σημασια, τωρα που το σχολιασες το θυμηθηκα.
Θα ήταν στρουθοκαμηλισμός το να πει κάποιος κάτι διαφορετικό. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν αδυναμίες (που άλλους ενοχλούν πολύ και άλλους λίγο) και αν δεν τις αποδεχτείς δεν θα αγαπήσεις ποτέ το αμάξι σου είτε είναι lada είτε bentley. Το αμάξι το χαίρομαι πραγματικά όποτε το οδηγώ, νιώθω όμορφα μέσα σε αυτό και άρα μάλλον έκανα την σωστή επιλογή για τα δικά μου μέτρα και σταθμά (και με βασικό άξονα την οικονομία μιας και διανύω 20.000-23.000 χλμ ετησίως).
Καλό είναι ο κάτοχος κάθε νέου αυτοκινήτου να προσπαθεί να γράφει αντικειμενικά γιατί μόνο έτσι θα βοηθήσει τους αναγνώστες του forum.ετσι ειναι φιλε. Απλα πολλοι και δεν αναφερομαι μονο για τα αυτοκινητα, γενικα για τις καταναλωτικες επιλογες οχι μονο στρουθουκαμηλίζουν αλλα εμμενουν παραπληροφορουν σκοπιμα κρυβοντας χοντρα προβληματα των επιλογων τους και οδηγουν και αλλους που τους ακουν σε αντιστοιχες λαθος επιλογες. Υποτιθεται κανεις μας δεν εχει συμφεροντα απο οσα γραφουμε οποτε θα πρεπει να γραφουμε κατα το δυνατον αμεροληπτα και αντικειμενικα. Τελος
-
Και για τον πίνακα οργάνων έχεις δίκιο, στο δικό μου που έχει τον διευρυμένο πίνακα οργάνων (μεγαλύτερη οθόνη) και μετά από αρκετές ρυθμίσεις σε τιμόνι και κάθισμα βρήκα την χρυσή τομή και βλέπω τα πάντα (άντε να κρύβονται κάποιες φορές οι άνω ενδείξεις του ταχυμέτρου). Το ιδανικό θα ήταν να πάρεις και τα xenon, μιλάμε για απίστευτη απόδοση το βράδυ και φυσικά εντυπωσιακή εμφάνιση. Το μόνο που μετάνιωσα γιατί πίστευα ότι μελλοντικά μπορεί να μπουν (γίνεται αλλά κοστίζει αρκετά). Προτίμησα το drivers pack.Πολυ καλη περιγραφη και χρησιμες πληροφοριες.
Για μενα τα xenon δεν αξιζουν σαν εξτρα γενικα εκτος αν ταξιδευεις πολυ συχνα βραδυ. Αντιθετα, αυτο που αξιζει με τα 1000 είναι τα σπορ καθισματα (μονο αυτα ομως, οχι το υπολοιπο πακετο του sport line), με τις πολλαπλες ρυθμισεις, ειδικα αν τα συγκρινεις με της βασικης που μου φανηκαν οτι εχουν ελλειπη πλευρικη στηριξη.
Ξερεις αν ο διευρυμενος πινακας σου δειχνει παραπανω πληροφοριες σε σχεση με την απλη εκδοση, ή απλα εμφανιζει τις ιδιες σε αλλο σημειο;
Πχ θυμαμαι οτι καταναλωση και αλλαγη ταχυτητας εμφανιζονται στην τελευταια γραμμη του καντραν και ειναι σχεδον αδυνατο να τις δεις, τουλαχιστον με το σπορ τιμονι. Με τον διευρυμενο δεν λυνεται αυτο το προβλημα;Για το service inclusive αποτι λεει εδω ειναι και τα ανταλλακτικα μεσα:
http://www.bmw.gr/gr/el/owners/service/ ... index.html -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Και για τον πίνακα οργάνων έχεις δίκιο, στο δικό μου που έχει τον διευρυμένο πίνακα οργάνων (μεγαλύτερη οθόνη) και μετά από αρκετές ρυθμίσεις σε τιμόνι και κάθισμα βρήκα την χρυσή τομή και βλέπω τα πάντα (άντε να κρύβονται κάποιες φορές οι άνω ενδείξεις του ταχυμέτρου). Το ιδανικό θα ήταν να πάρεις και τα xenon, μιλάμε για απίστευτη απόδοση το βράδυ και φυσικά εντυπωσιακή εμφάνιση. Το μόνο που μετάνιωσα γιατί πίστευα ότι μελλοντικά μπορεί να μπουν (γίνεται αλλά κοστίζει αρκετά). Προτίμησα το drivers pack.Για το service inclusive αποτι λεει εδω ειναι και τα ανταλλακτικα μεσα:
http://www.bmw.gr/gr/el/owners/service/ ... index.htmlXωρις να υπαρχει διαφορα στην τιμη των βασικων εκδοσεων προ προσφορας? αν ναι ειναι οντως προσφορα , αν εχει αλλαξει η τιμη θελει ψαξιμο ποσο εχει αλλαξει. Θεωρω παντως απιθανο να περιλαμβανονται ανταλλακτικα και να μην στα χρεωνουν στην τιμη του βασικου πακετου.
-
εμενα τα xenon με φοβίζουν σαν ανταλλακτικό περισσότερο.....
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Και για τον πίνακα οργάνων έχεις δίκιο, στο δικό μου που έχει τον διευρυμένο πίνακα οργάνων (μεγαλύτερη οθόνη) και μετά από αρκετές ρυθμίσεις σε τιμόνι και κάθισμα βρήκα την χρυσή τομή και βλέπω τα πάντα (άντε να κρύβονται κάποιες φορές οι άνω ενδείξεις του ταχυμέτρου). Το ιδανικό θα ήταν να πάρεις και τα xenon, μιλάμε για απίστευτη απόδοση το βράδυ και φυσικά εντυπωσιακή εμφάνιση. Το μόνο που μετάνιωσα γιατί πίστευα ότι μελλοντικά μπορεί να μπουν (γίνεται αλλά κοστίζει αρκετά). Προτίμησα το drivers pack.Για το service inclusive αποτι λεει εδω ειναι και τα ανταλλακτικα μεσα:
http://www.bmw.gr/gr/el/owners/service/ ... index.htmlXωρις να υπαρχει διαφορα στην τιμη των βασικων εκδοσεων προ προσφορας? αν ναι ειναι οντως προσφορα , αν εχει αλλαξει η τιμη θελει ψαξιμο ποσο εχει αλλαξει. Θεωρω παντως απιθανο να περιλαμβανονται ανταλλακτικα και να μην στα χρεωνουν στην τιμη του βασικου πακετου.
Οχι βεβαια, η τιμη αλλαξε αμεσως μολις το ανακοινωσαν .
Εννοειται οτι εχει συμπεριληφθει στο κοστος αγορας, αλλιως θα μπαινανε μεσα.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Πολυ καλη περιγραφη και χρησιμες πληροφοριες.Για μενα τα xenon δεν αξιζουν σαν εξτρα γενικα εκτος αν ταξιδευεις πολυ συχνα βραδυ. Αντιθετα, αυτο που αξιζει με τα 1000 είναι τα σπορ καθισματα (μονο αυτα ομως, οχι το υπολοιπο πακετο του sport line), με τις πολλαπλες ρυθμισεις, ειδικα αν τα συγκρινεις με της βασικης που μου φανηκαν οτι εχουν ελλειπη πλευρικη στηριξη.
Ξερεις αν ο διευρυμενος πινακας σου δειχνει παραπανω πληροφοριες σε σχεση με την απλη εκδοση, ή απλα εμφανιζει τις ιδιες σε αλλο σημειο;
Πχ θυμαμαι οτι καταναλωση και αλλαγη ταχυτητας εμφανιζονται στην τελευταια γραμμη του καντραν και ειναι σχεδον αδυνατο να τις δεις, τουλαχιστον με το σπορ τιμονι. Με τον διευρυμενο δεν λυνεται αυτο το προβλημα;Για το service inclusive αποτι λεει εδω ειναι και τα ανταλλακτικα μεσα:
http://www.bmw.gr/gr/el/owners/service/ ... index.htmlΕκτός της πολύ μεγάλης βελτίωσης όσον αφορά την ορατότητα κατά την νυχτερινή οδήγηση, τα xenon στην περίπτωση του άσου βελτιώνουν και την εμφάνιση.
Όσον αφορά τα sport καθίσματα συμφωνώ απόλυτα αλλά τα 500 ευρώ τα κράτησα μιας και με τα υπόλοιπα extra που έβαλα έφτασα το ταβάνι που είχα θέσει για αγορά αυτοκινήτου (αλλιώς βάλε βάλε θα είχα δώσει άλλα 3 χιλιάρικα σε extra ).
Ο διευρυμένος βγάζει και μια μπάρα οικονομίας κάτω δεξιά η οποία δε νομίζω ότι υπάρχει στα απλά όπως και διάφορα σύμβολα για αλλαγή ταχυτήτων και πίεσης του γκαζιού που είναι ευδιάκριτα. Για άλλες πληροφορίες δεν είμαι σίγουρος αλλά αξίζει και με το παραπάνω τα 200 ευρώ που κοστίζει επιπλέον.εμενα τα xenon με φοβίζουν σαν ανταλλακτικό περισσότερο.....
Δηλαδή ότι αν τρακάρεις με δική σου υπαιτιότητα θα τα πληρώσεις μαυροχάβιαρο?
-
[/quote]
Οχι βεβαια, η τιμη αλλαξε αμεσως μολις το ανακοινωσαν .
Εννοειται οτι εχει συμπεριληφθει στο κοστος αγορας, αλλιως θα μπαινανε μεσα.[/quote]
ε τοτε τι συζηταμε! αν αυξηθηκε η τιμη και την εχουν ενταξει στην τιμη ποια δωρεαν και ποια 5 και 15 χρονια!
Αν είναι να πληρωνεις προκαταβολικα τα σερβις που θα κανεις για 5 χρονια τι να λεμε?!
Δλδ τα πληρωνεις προκαταβολικα , σε δενουν για 5 χρονια δεν μπορεις να πας πουθενα και που να πας αφου τα εχεις πληρωσει, και αν τα βαλεις με δοσεις τα κοστη αγορας τοτε θα πληρωνεις και τα σερβις με τοκους!!!
Μιλαμε πραγματικα για τρομερη προσφορά!!! Σε λιγο θα βαλουν και δωρεαν λαστιχα για 100.000 χλμ! θα τα πληρωνεις προκαταβολικα και με τοκους , αλλα στην διαφημιση θα γραφουν ΔΩΡΕΑΝ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!
-
επειδή το ρώτησα η αντικατάσταση του xenon είναι από ένα χιλιάρικο κάθε φανάρι.
όντως πολυ ξεκούραστο το βράδυ και δείχνει πολύ όμορφο το αμάξι με αυτά αλλά είχα φτάσει ήδη ταβάνι οπότε δεν πλησίασα.όντως το δωρεάν service είναι 5 χρόνια ή 60000 χλμ όποιο έρθει πρώτο.προφανώς θα αφορά το κόστος εργασίας και όχι των ανταλλακτικών.+ δωρεάν οδική και αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης(φτου-φτου)
επίσης ένα άλλο που έμαθα είναι το κόστος των runflat δεν είναι πολύ ψηλό .400 μου πε ο τρικαλιώτης 370 τα βρίσκεις έξω.Βεβαια αν θες να το γυρίσεις σε normal δεν έχεις ρεζέρβα γιατί δεν έχει θέση.Θα δείξει από το πως πάνε στο δρόμο αν και δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.
για το λεβιέ που τρέμει λίγο στο ρελαντί δεν καίγομαι κιόλας λες και όλη την ώρα αυτόν θα κοιτάω
και εννοείται ρε παιδιά ότι πρέπει να λέμε τα αρνητικά που βρίσκουμε κανένα αμάξι δεν βγήκε από γραμμή παραγωγής τέλειο.Τα 1-2 θεματάκια του σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να επισκιάσουν τα πολλά θετικά του στα δικά μου μάτια.
-
Το δικό μου ήρθε με τα goodyear efficient grip και από όσα έχω διαβάσει είναι από τα καλύτερα rft στην αγορά. Προηγούμενη εμπειρία με τέτοια λάστιχα δεν έχω αλλά τα συγκεκριμένα στον άσο μια χαρά τα βρίσκω τόσο από θέμα άνεσης όσο και κρατημάτων. Το μόνο μείον είναι ο λίγο αυξημένος θόρυβος που έχουν, πιστεύω με συμβατικά λάστιχα θα έχουμε λίγο καλύτερη άνεση και ποιότητα κύλισης. Αλλά είναι τεράστια υπόθεση να μην έχεις το άγχος του κλαταρίσματος + την ασφάλεια που σου προσφέρουν τα rft. Είτε χιονίζει είτε βρέχει είτε έχει καύσωνα, όπου και να είσαι απλά συνεχίζεις το ταξίδι σου. Σκέψου να έχεις φορτώσει μέχρι τα μπούνια το πορτ μπαγκάζ, να έχεις και κανένα παιδί πίσω και να πρέπει να αλλάξεις λάστιχο. Μια τέτοια στιγμή αρκεί για να πεις ότι αξίζουν. Πραγματικά όταν έρθει η ώρα της αλλαγής θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά για το αν θα πάω σε συμβατικά. Η μόνη λύση μετά είναι να υπάρχει πάντα στο αυτοκίνητο κιτ επισκευής που και πάλι δεν είναι πανάκεια γιατί αν σκιστεί το πλαινό πχ μόνο με οδική ξεμπερδεύεις.
-
και μένα efficient grip έχει και αφού λες ότι είναι από τα καλά runflat είμαι οκ.
όπως λες να μαι φορτωμένος με μπαγκάζια, με την κόρη μου πίσω και να σκάσει το λάστιχο τρέχα γύρευε
Αγορά νέου diesel αυτοκινήτου