-
Παρακολουθώ σιωπηλά την συζήτηση σας επειδή με ενδιαφέρει κάποιο αμάξι κλπ…και διακρίνω μια μεγάλη οξύτητα νεύρων και γενικά εντόνων διαξιφισμών!!!! Ειρήνη μην!!!!! Μια παρέα είμαστε και λέμε τις γνώμες μας και πιστεύω ούτε έχουμε «στενά» μυαλά να μην διακρίνουμε τα συν και τα πλην ενός αμαξιού….
Μπορώ να πω ότι φλερτάρω έντονα το civic για τους χώρους του, την ποιότητα και την αξιοπιστία του. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ ότι η τιμή του είναι άκρως τσιμπημένη την σημερινή εποχή, αλλά όπως μου έχουν πει (δεν το έχω ψάξει ακόμη γιατί πιθανών πρώτα ο Θεός, του χρόνου για αγορά….) έχει τα πάντα από τα πρόσθετα μέσα στα δυο του μοντέλα…. Ας μου πει αυτός που δεν το «χωνεύει», ένα μοντέλο στην κατηγορία του με ΜΕΓΑΛΟΥΣ χώρους, αξιόπιστο κινητήρα, οικονομικό στην κατανάλωση φυσικά χασπας-μπανγκ και όχι πολυμορφικό και SUB λογω όγκου και ταυτοχρονως αυξημένη κατανάλωση με τιμή κάτω από 23!!!! Είχα κοιτάξει το v40 πολύ καλό κλπ, αλλά σχεδόν ανύπαρκτο πορτ παγκαζ (με ενδιαφέρει λογω δουλειάς να είναι μεγάλο). Φυσικά το Α3 ξεφεύγει από τιμή….(μιλάμε αντιπροσωπίας, άσχετα να παίζουν κάποιες εκπτώσεις….), Focus…… αξιόλογο, αλλά και αυτό τσιμπημένο αν του προσθέσουμε κάποια βασικά καλούδια συν το κάπως περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο……
Κάποια πράγματα είναι μονόδρομος αλλά μη ξεχνάμε ότι σε γενικές γραμμές τα γιαπωνέζικα είναι άκρως αξιόλογα…. Γνωστό μου άτομο σε passat 1800 βενζίνη πριν 4 χρόνια (αυτό με τα περισσότερα άλογα δεν θυμάμαι μοντέλο…) παιδεύτηκε τρομερά μιλάμε για ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ επειδή έκαιγε λάδια και ευτυχώς μέσα στην εγγύηση του άλλαξαν βαλβίδες αν δεν κάνω λάθος….
Μια απλή ερώτηση;;;;; γιατί λένε ότι όλα τα ευρωπαϊκά λίγο πολύ καίνε λάδια και τα γιαπωνέζικα καθόλου;;;;; έχω παλιό TOYOTA και ΜΗΔΕΝ λάδι καεί!!!! (να μην το ματιάζω….)
Πάντως φίλοι μου μια παρέα είμαστε και δεν χρειάζεται να έχουμε διαξιφισμούς…..
Πάντως εγώ περιμένω να μου πείτε ένα μοντέλο με αυτά τα παραπάνω κριτήρια για να το δω και από κοντά.!!!!! -
Πας καρφωτός για Auris !
-
Ο χρήστης 1kost12 έγραψε:
. Ας μου πει αυτός που δεν το «χωνεύει», ένα μοντέλο στην κατηγορία του με ΜΕΓΑΛΟΥΣ χώρους, αξιόπιστο κινητήρα, οικονομικό στην κατανάλωση φυσικά χασπας-μπανγκ και όχι πολυμορφικό και SUB λογω όγκου και ταυτοχρονως αυξημένη κατανάλωση με τιμή κάτω από 23!!!!εγω αν και το χωνευω το civic , αλλα δεν θα το προτιμησω τελικά λόγω τιμης και εξετερικής εμφανισης, θα σου πω ενα μοντελο με μεγαλους χωρους, για την κατηγορια παντα, οικονομια στην καταναλωση, crossover κατω αρκετα απο 23. Το sx4 scross.
Εχει το ιδιο μηκος και πλατος με το civic και μονο σε υψος ειναι ψηλοτερο 10εκ αλλα ειναι η λιγοτερο 'ενοχλητικη διασταση' που επιβαρυνει τον ογκο. Και ειναι από τα λιγα που ανταγωνιζεται σε εξοπλισμο στα ισα το civic , χανει μονο σε καμερα οπισθοπορειάς και led φωτα ημερας, και συστημα start stop, και εχει καλυτερες ρεπριζ απο το χοντα και πολυ κοντα στην οικονομια καυσιμου, και εχει συστημα keyless push start (στην εκδοση gl+) ενω το χοντα οχι. -
Καλά μη το λες αυτό για τα λάδια, μου 'χει τύχει και μένα η στραβή με γνήσιο Ιάπωνα
-
Παρακολουθώ σιωπηλά την συζήτηση σας επειδή με ενδιαφέρει κάποιο αμάξι κλπ…και διακρίνω μια μεγάλη οξύτητα νεύρων και γενικά εντόνων διαξιφισμών!!!! Ειρήνη μην!!!!! Μια παρέα είμαστε και λέμε τις γνώμες μας και πιστεύω ούτε έχουμε «στενά» μυαλά να μην διακρίνουμε τα συν και τα πλην ενός αμαξιού….
Μπορώ να πω ότι φλερτάρω έντονα το civic για τους χώρους του, την ποιότητα και την αξιοπιστία του. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ ότι η τιμή του είναι άκρως τσιμπημένη την σημερινή εποχή, αλλά όπως μου έχουν πει (δεν το έχω ψάξει ακόμη γιατί πιθανών πρώτα ο Θεός, του χρόνου για αγορά….) έχει τα πάντα από τα πρόσθετα μέσα στα δυο του μοντέλα…. Ας μου πει αυτός που δεν το «χωνεύει», ένα μοντέλο στην κατηγορία του με ΜΕΓΑΛΟΥΣ χώρους, αξιόπιστο κινητήρα, οικονομικό στην κατανάλωση φυσικά χασπας-μπανγκ και όχι πολυμορφικό και SUB λογω όγκου και ταυτοχρονως αυξημένη κατανάλωση με τιμή κάτω από 23!!!! Είχα κοιτάξει το v40 πολύ καλό κλπ, αλλά σχεδόν ανύπαρκτο πορτ παγκαζ (με ενδιαφέρει λογω δουλειάς να είναι μεγάλο). Φυσικά το Α3 ξεφεύγει από τιμή….(μιλάμε αντιπροσωπίας, άσχετα να παίζουν κάποιες εκπτώσεις….), Focus…… αξιόλογο, αλλά και αυτό τσιμπημένο αν του προσθέσουμε κάποια βασικά καλούδια συν το κάπως περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο……
Κάποια πράγματα είναι μονόδρομος αλλά μη ξεχνάμε ότι σε γενικές γραμμές τα γιαπωνέζικα είναι άκρως αξιόλογα…. Γνωστό μου άτομο σε passat 1800 βενζίνη πριν 4 χρόνια (αυτό με τα περισσότερα άλογα δεν θυμάμαι μοντέλο…) παιδεύτηκε τρομερά μιλάμε για ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ επειδή έκαιγε λάδια και ευτυχώς μέσα στην εγγύηση του άλλαξαν βαλβίδες αν δεν κάνω λάθος….
Μια απλή ερώτηση;;;;; γιατί λένε ότι όλα τα ευρωπαϊκά λίγο πολύ καίνε λάδια και τα γιαπωνέζικα καθόλου;;;;; έχω παλιό TOYOTA και ΜΗΔΕΝ λάδι καεί!!!! (να μην το ματιάζω….)
Πάντως φίλοι μου μια παρέα είμαστε και δεν χρειάζεται να έχουμε διαξιφισμούς…..
Πάντως εγώ περιμένω να μου πείτε ένα μοντέλο με αυτά τα παραπάνω κριτήρια για να το δω και από κοντά.!!!!!Kia seed 1.6 diesel 128hp
-
Ας μου πει αυτός που δεν το «χωνεύει», ένα μοντέλο στην κατηγορία του με ΜΕΓΑΛΟΥΣ χώρους, αξιόπιστο κινητήρα, οικονομικό στην κατανάλωση φυσικά χασπας-μπανγκ και όχι πολυμορφικό και SUB λογω όγκου και ταυτοχρονως αυξημένη κατανάλωση με τιμή κάτω από 23!!!!Μεγάλους χώρους έχει και το Citroen C4 1.6 e-hdi 115... Έχει και αξιόπιστο κινητήρα και πιο δοκιμασμένο από του Honda, καθώς έχει τοποθετηθεί σε πολλές μάρκες: Peugeot, Citroen, Bmw, Ford, volvo... Επίσης το θεωρώ και από τα πιο ποιοτικά της κατηγορίας το C4 και με πάρα πολύ καλή ηχομόνωση.. Και το πιο βασικό έχει πολύ καλύτερη τιμή απο το Civic... Με 18.000 ευρώ αποκτάς το C4 1.6 e-hdi 115 σε AYTOMATO και με πολύ καλό εξοπλισμό
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
Ας μου πει αυτός που δεν το «χωνεύει», ένα μοντέλο στην κατηγορία του με ΜΕΓΑΛΟΥΣ χώρους, αξιόπιστο κινητήρα, οικονομικό στην κατανάλωση φυσικά χασπας-μπανγκ και όχι πολυμορφικό και SUB λογω όγκου και ταυτοχρονως αυξημένη κατανάλωση με τιμή κάτω από 23!!!!
Μεγάλους χώρους έχει και το Citroen C4 1.6 e-hdi 115... Έχει και αξιόπιστο κινητήρα και πιο δοκιμασμένο από του Honda, καθώς έχει τοποθετηθεί σε πολλές μάρκες: Peugeot, Citroen, Bmw, Ford, volvo... Επίσης το θεωρώ και από τα πιο ποιοτικά της κατηγορίας το C4 και με πάρα πολύ καλή ηχομόνωση.. Και το πιο βασικό έχει πολύ καλύτερη τιμή απο το Civic... Με 18.000 ευρώ αποκτάς το C4 1.6 e-hdi 115 σε AYTOMATO και με πολύ καλό εξοπλισμό
Συμφωνω σε ολα ειδικά για τον κινητηρα του, οταν η citoren εβγαζε κινητηρες ντιζελ ολοι οι υπολοιποι ηταν πολυ μακρια...
Διαφωνω μόνο στο ποιοτικο, σε σχεση με το civic παντα, και στους μεγάλους χώρους. Υστερεί σε σχεση με το civic.
Παντως οντως τα 18000 C4 1.6 e-hdi 115 σε AYTOMATO και με πολύ καλό εξοπλισμό ειναι δυνατο vfm. Mε 18000 παίρνεις βεβαια και το sx4 scross με δυνατο κινητηρα, φρεσκο μοντελο, καλυτερους χωρους, ποιο καλοστημενο αμαξι, αλλά με φτωχοτερο εξοπλισμό και χωρίς αυτομάτο. -
Εγω εχω το C4 που περιγραφετε και μονο καλα λογια εχω να πω. Απο εκει και περα για vfm εχει πολλα τωρα σε αυτη την τιμη αλλα δεν παυει να ειναι μια εξαιρετικα αξιοπιστη και δοκιμασμενη επιλογη. Στο Greek Citroen club αλλα και σε ξενα forums οπως στο C4Owners αλλα και στο Planete Citroen δεν εχει μεχρι στιγμής αναφερθεί ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτε σοβαρο, ως πρόβλημα. Οι χώροι είναι καλοι, εχουν ακουστεί πολλα για τους χώρους πισω και ειναι γεγονος οτι δεν ειναι φοβεροι ΑΛΛΑ ειναι καλύτεροι απο τον μεσο ορο της κατηγορίας και κατι που θυμάμαι χωροταξικα ας πουμε κατα την επιλογη μου ειναι η διαφορα του απο το Megane III και συγκεκριμένα οτι ηταν ψηλότερο (αρα σκυβεις λιγότερο να βάλεις τα παιδιά) και οτι το κεφάλι μου δεν εβρισκε στην κυρτη γωνια του Megane πισω. Απο εκει και περα πλαστικα (9/10) , αισθηση βαρύτητας κατασκευής 7/10 (αλλα νιώθουν πιο βαρια αλλα ειναι καθαρα θεμα αισθησης), αξιοπιστια σε 29 χιλιαδες χιλιομετρα 2 ετη της πιο πολυπλοκης εκδοσης αψογη (10/10), κινητηρας πολυ ροπάτος και οικονομικος (9/10), εξοπλισμος και διακοσμος αντικρουομενος.....εχει ας πουμε hill holder και ηλεκτρικο χειρόφρενο, αισθητηρα φωτων και βροχης αλλα η οθόνη του ειναι τύπου περασμένης 10ετιας (8/10), τιμη (9/10).
Τιμια επιλογή, σιγουρα υπάρχουν ΚΑΙ καλύτερα ΙΣΩΣ αυτοκίνητα , εξαρτατε τι ειναι καλύτερο για τον κάθε ενα βέβαια...Το αμάξι κάνει περίπου 90 χιλιάδες πωλήσεις παγκοσμίως και είναι 2ο η 3ο στην κατηγορία του στην Γαλλία (πίσω απο 308 πλέον, αλλα μπροστα η λιγο πίσω απο το Megane). Γενικα θεωρείτε περισσότερο χιλιομετροφάγος εθνικής και προτιμάται κυρίως για αυτο. Η κατασκευή του είναι απο ένα εργοστάσιο στην Μυλούζ και επειδή είναι 'μικρής' παραγωγής θεωρείτε προσεγμένο αυτοκίνητο ποιοτικά ισως πιο προσεγμένο απο αλλα που κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες εως εκατομμύρια πωλήσεις ετήσια και σε διαφορα εργοστασια σε ολο τον κοσμο -
Οδηγική ευχαρίστηση 6.5/10, οδική συμπεριφορά 8.5/10 για τα άλλα στον μέσο όρο
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
Είδα το sx4 scross. Που δεν το ήξερα (μέσα από το ιντερνετ), εκ πρώτης απόψεως ωραίο, καλό, αλλά…..δεν έχει και τόσο πολλά από τα σύγχρονα ηλεκτρονικά καλούδια που έχουν τα σημερινά αμάξια, σχετικά βγάζει αρκετό CO2 (βέβαια να δούμε πως θα τα βάλουν τα τέλη με νέα όπως λένε μέτρα που σιγοψιθυρίζουν……) και σχετικά ψηλή τιμή που ξεπερνά τα 25 το 4χ4, το αυτόματο κλπ…..Χώροι όπως το θέλω έχει πολύ καλούς αλλά υπάρχουν αρκετά πλην που μάλλον θα το έχω σαν δεύτερη ή καλύτερα τρίτη επιλογή……
Θα κοιτάξω το C4 αν και λένε (δεν ξέρω, λένε ότι τα γαλλικά ωραία είναι εμφάνιση, κινητήρας κλπ, αλλά τα ηλεκτρικά του υστερούν (αρχίζουν τα μικροπροβλήματα μετά από 4-5 χρόνια!!!!!) φυσικά δεν ξέρω αν τώρα τα έχουν βελτιώσει……
Το civic δεν έχω πρόβλημα με την κάπως φουτουριστή εμφάνιση, (έχω ακούσει ότι έχει τρομερούς χώρους και καλή πρόσμιξη στο έδαφος με στροφές κλπ….. αλλά 23.000 είναι πολλά!!!!!
Δύσκολη η επιλογή ενός αμαξιού σήμερα….. και περιμένω πότε θα γίνει καμιά έκθεση να τα δω όσο γίνεται όλα (αρκετά) μαζεμένα….. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Η φουλ έκδοση του σιβικ στα περίπου 22.700 αντίστοιχει σε εξοπλισμο +25000 στο γκολφ! Πως ειναι φθηνότερο το γκολφ? η δε βασικη του σιβικ στα 21 κατι εχει απείρως περισσότερα απο τα 20,5 του γκολφ! Πως ειναι φθηνότερο το γκολφ?
Εξαρτάται τι εννοεί κανείς φουλ. Στα 20.800 τελική τιμή έβγαινε το 1.6 d generation χωρίς καμία ουσιαστική έλλειψη. Δεν ξέρω τι επιπλέον εξοπλισμό έχει το honda. Φαντάζομαι ότι στα 23 χιλιάρικα παίρνεις ένα golf υπερπλήρες.
Έθεσα το golf ως σημείο αναφοράς (αναφορικά με την τιμή) γιατί είναι το αυτοκίνητο που καλώς ή κακώς έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην κατηγορία. Προφανώς όσοι το παίρνουν κάτι του βρίσκουν (χώροι, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ευκολία/άνεση οδήγησης, άνεση ανάρτησης, dsg για όποιον γουστάρει αυτόματο κλπ). Προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο σαν αυτοκίνητο αλλά αντιλαμβάνομαι γιατί το επιλέγουν τόσοι πολλοί. Αν το honda λοιπόν ξεκινούσε από τα 18 και έφτανε τα 20 καταλαβαίνεις ότι θα έπαιρνε τα σώβρακα και από το auris και από πολλά ευρωπαικά αυτής της τιμής.Βασικά ο εξοπλισμός του Civic στα 23.500 είναι ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ με πολλά βοηθήματα. Κινητήρας με 120 ίππους και μέση κατανάλωση 3.3λτ/100χλμ. Τώρα όποιος μπορεί να συμβιβαστεί με το εξωτερικό (υποκειμενικό άλλωστε) και μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της κακής υποστήριξης από τον αντιπρόσωπο (όπως ειπώθηκε από κάποιο μέλος με ανάλογη εμπειρία), νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάζει το γκολφ.
Επίσης, σήμερα διάβαζα στο AutoΤρίτη ότι ήρθε ανανεωμένο Civic, με σημαντικές μηχανικές αλλαγές (πέρα από αισθητικές), όπου είναι: αλλαγή της υπάρχουσας πισω ανάρτησης που φέρει πλεον ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΑΙΛΕΝΤΜΠΛΟΚ, βελτίωση επικοινωνίας με το τιμόνι μέσω αλλαγής γωνίας κάστερ, το μήκος του ακροαξονίου και του Σαιλεντμπλοκ, ενώ πλέον το EPS (Electric Power Steering) διαθέτει νέα χαρτογράφηση. Οι τιμές του παραμένουν ίδιες
-
Είδα το sx4 scross. Που δεν το ήξερα (μέσα από το ιντερνετ), εκ πρώτης απόψεως ωραίο, καλό, αλλά…..δεν έχει και τόσο πολλά από τα σύγχρονα ηλεκτρονικά καλούδια που έχουν τα σημερινά αμάξια, σχετικά βγάζει αρκετό CO2 (βέβαια να δούμε πως θα τα βάλουν τα τέλη με νέα όπως λένε μέτρα που σιγοψιθυρίζουν……) και σχετικά ψηλή τιμή που ξεπερνά τα 25 το 4χ4, το αυτόματο κλπ…..Χώροι όπως το θέλω έχει πολύ καλούς αλλά υπάρχουν αρκετά πλην που μάλλον θα το έχω σαν δεύτερη ή καλύτερα τρίτη επιλογή……
Θα κοιτάξω το C4 αν και λένε (δεν ξέρω, λένε ότι τα γαλλικά ωραία είναι εμφάνιση, κινητήρας κλπ, αλλά τα ηλεκτρικά του υστερούν (αρχίζουν τα μικροπροβλήματα μετά από 4-5 χρόνια!!!!!) φυσικά δεν ξέρω αν τώρα τα έχουν βελτιώσει……
Το civic δεν έχω πρόβλημα με την κάπως φουτουριστή εμφάνιση, (έχω ακούσει ότι έχει τρομερούς χώρους και καλή πρόσμιξη στο έδαφος με στροφές κλπ….. αλλά 23.000 είναι πολλά!!!!!
Δύσκολη η επιλογή ενός αμαξιού σήμερα….. και περιμένω πότε θα γίνει καμιά έκθεση να τα δω όσο γίνεται όλα (αρκετά) μαζεμένα…..Καλα 25 εχει το 4χ4 και στην φουλ έκδοση που εχει τα πάντα! Σε ενδιαφέρει η τετρακίνηση? Ποιο σύγχρονο ηλεκτρονικο καλούδι δεν εχει η φουλ έκδοση του σουζουκι?
Με κατω απο 18 παίρνεις το απλό δικινητο και με κατω απο 20 το φουλ , που έχοντας δει απο κοντά αυτο και το c4 και συγκρίνοντας τα μάλλον στο σουζουκι θα έκλεινα. Οσο για το σιβικ έχω γράψει τα καλα του που ειδα και οδήγησα , αλλα εντάξει δεν εχει και τόσο τρομερούς χώρους, ειδικα πισω. Καλούς ναι τρομερούς οχι. -
Ο χρήστης Crektis έγραψε:
Επίσης, σήμερα διάβαζα στο AutoΤρίτη ότι ήρθε ανανεωμένο Civic, με σημαντικές μηχανικές αλλαγές (πέρα από αισθητικές), όπου είναι: αλλαγή της υπάρχουσας πισω ανάρτησης που φέρει πλεον ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΑΙΛΕΝΤΜΠΛΟΚ, βελτίωση επικοινωνίας με το τιμόνι μέσω αλλαγής γωνίας κάστερ, το μήκος του ακροαξονίου και του Σαιλεντμπλοκ, ενώ πλέον το EPS (Electric Power Steering) διαθέτει νέα χαρτογράφηση. Οι τιμές του παραμένουν ίδιες
Ναι έτσι είναι και δε το βρίσκω να το δω από κοντά, λένε ότι το έχουν τα δημοσιογραφικά. Τους πίνουν το αίμα
-
Ο χρήστης Crektis έγραψε:
Η φουλ έκδοση του σιβικ στα περίπου 22.700 αντίστοιχει σε εξοπλισμο +25000 στο γκολφ! Πως ειναι φθηνότερο το γκολφ? η δε βασικη του σιβικ στα 21 κατι εχει απείρως περισσότερα απο τα 20,5 του γκολφ! Πως ειναι φθηνότερο το γκολφ?
Εξαρτάται τι εννοεί κανείς φουλ. Στα 20.800 τελική τιμή έβγαινε το 1.6 d generation χωρίς καμία ουσιαστική έλλειψη. Δεν ξέρω τι επιπλέον εξοπλισμό έχει το honda. Φαντάζομαι ότι στα 23 χιλιάρικα παίρνεις ένα golf υπερπλήρες.
Έθεσα το golf ως σημείο αναφοράς (αναφορικά με την τιμή) γιατί είναι το αυτοκίνητο που καλώς ή κακώς έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην κατηγορία. Προφανώς όσοι το παίρνουν κάτι του βρίσκουν (χώροι, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ευκολία/άνεση οδήγησης, άνεση ανάρτησης, dsg για όποιον γουστάρει αυτόματο κλπ). Προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο σαν αυτοκίνητο αλλά αντιλαμβάνομαι γιατί το επιλέγουν τόσοι πολλοί. Αν το honda λοιπόν ξεκινούσε από τα 18 και έφτανε τα 20 καταλαβαίνεις ότι θα έπαιρνε τα σώβρακα και από το auris και από πολλά ευρωπαικά αυτής της τιμής.Βασικά ο εξοπλισμός του Civic στα 23.500 είναι ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ με πολλά βοηθήματα. Κινητήρας με 120 ίππους και μέση κατανάλωση 3.3λτ/100χλμ. Τώρα όποιος μπορεί να συμβιβαστεί με το εξωτερικό (υποκειμενικό άλλωστε) και μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της κακής υποστήριξης από τον αντιπρόσωπο (όπως ειπώθηκε από κάποιο μέλος με ανάλογη εμπειρία), νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάζει το γκολφ.
Συμφωνω εκτός απο την μέση καταναλωση , αυτη θα την βρεις κάπου 4.8 με 5. Ετσι ακριβώς ειναι αν συμβιβαστείς με το εξωτερικό του στα 23.500 παίρνεις πλήρες πακετο. Κι οσο για τα σχόλια οτι με 20800 παίρνεις το γκολφ χωρις ουσιαστική έλλειψη πάλι ειναι η μισή αλήθεια. Γιατι το τι ειναι σημαντική έλλειψη για τον καθένα ειναι σχετικο, το σίγουρο ειναι οτι με 23.5 παίρνεις τόσο πλήρη εξοπλισμο που πρεπει να δώσεις πάνω απο 25 στο γκολφ για τον ίδιο εξοπλισμο. Άρα το γκολφ ειναι αρκετα ακριβότερο απο το σιβικ για τον ίδιο εξοπλισμο. Ελπιζω να μην αρχίσουμε μετα τις τριπλες και τι να τον κανεις τόσο εξοπλισμο εγω θελω την γκολφω άδεια γιατι ειναι ....η γκολφω!
-
Με γρήγορο διάβασμα μέσα από το Ιντερνετ είδα ότι το sx4 scross κάπου μέσω όρο γύρω στα 24.000 να στοιχίζει χωρίς βέβαια κάμερα οπισθοποριας και κάποια άλλα καλούδια όπως αυτόματο φρενάρισμα (βέβαια δεν είναι και το πρωτεύον μου κριτήριο αυτό, αλλά και κάπως αυξημένο το CO2. πάντως το ξαναδιάβασα σε κάποιο άλλο site και μου έκανε ένα «κλικ»!!!!!! θα δούμε. Είπαμε για του χρόνου πρώτα ο Θεός και θα πέσει από ότι βλέπω αρκετή «μάχη» ανάμεσα στο ακριβό civic με το c4 ή το sx4 scross. (βέβαια ακριβά ανεβαίνει και άμα του βάλουμε και την γυάλινη ηλιοροφή πάνω του…..
Θα δούμε!!!!!!!
Όλα είναι συνάρτηση για τους μεγάλους χώρους, οικονομικό στην οδήγηση, αξιοπιστία και …..κάτω από 23.000!!!!
Τώρα όσο για τα τέλη του;;;; θα δούμε από το χειμώνα τι θα μας επιφυλάξει η κυβέρνηση…… -
Κατεβασε απο εδω τον τιμοκαταλογο γιατι κατι κοιταζεις λαθος.
http://www.suzuki.gr/auto/cars/explore/ ... gos-suzuki
24420 εχει η ακριβοτερη εκδοση 1.6 GLX DDiS 4X4 φυσικα χωρις ηλιοροφη.
Αυτη θελει αλλα 1100. Και το πακετο -Ηλιοροφή / ∆ερµάτινο σαλόνι / θερµαινόµενα καθίσµατα: 1800.
Αλλα αυτα τα καλούδια ηλιοροφες, δέρματα, αυτόματο φρενάρισματα ξεφεύγουν αρκετα , αν και στην σουζουκι και αυτα έχουν καλές τιμες, αλλα αν τα βάλεις σε μάρκες γερμανικές ειδικα, οι τιμες εκτοξεύονται!
-
Βάζουμε και αυτά στο παιχνίδι; (sx4, qashqai, asx, mokka κλπ) γιατί χάνεται η μπάλα μετά
-
24 σελίδες το νήμα? Και μπαίνουν στη μάχη και τα Κακάσι, Σκροσς, Μόκα και ΑΣΧ?
-
Καλύτερα να μη τα βάλουμε γιατί μετά πάει αλλού Η αλήθεια είναι ότι αρχικά προσανατολιζόμουν προς τα κει ώστε να έχω την 4κίνητη άνεση σε offroad (βουνό, λάσπες, χιόνια) αλλά μιας και τα κάνω σπανιότατα αυτά και να μη θυσιάσω παραπάνω κατανάλωση, άνεση στην οδήγηση κλπ αποφάσισα να κοιτάξω σε πιο...συμβατικά. (αυτά που κοιτάω τώρα δλδ)
-
Είδα το civic my14, μικροαλλαγές μέσα, ξεχωρίζει λίγο παραπάνω το πλαίσιο των διακοπτών στο τιμόνι και λευκές ραφές στο τιμόνι και το κάθισμα κι έξω η προέκταση του προφυλακτήρα είναι μαύρη. Και ρυθμίσεις στην ανάρτηση και στο τιμόνι.
Με χαλάει όμως έντονα η θέση της λωρίδας στο πίσω παρμπρίζ από τον μεσαίο καθρέφτη. Ας μου πει κανάς χρήστης αν παλεύεται με τον καιρό.
Για να έρθω στα ίσα μου ξαναπέρασα να δω την 116
Αγορά νέου diesel αυτοκινήτου