-
@ataim said in TESLA FORUM:
https://www.teslarati.com/tesla-japan-offers-5-year-free-supercharging-inventory-model-y/
Πέντε (5) έτη δωρεάν supercharging στην Ιαπωνία για το προηγούμενο model y
δυνατη προσφορα! δεν εχω ακουσει κατι τοσο καλο ειτε σε αλλη χωρα ειτε οταν εγινε η αλλαγη προς το highland. Ειναι σημαδι ομως ποσο δυνατα μπορει να παιξει κανεις οταν εχει και την υποδομη ανεφοδιασμου δικη του.
-
Αυτό σημαίνει στρατηγική.
-
Τοξικό κλίμα στο Λος Αντζελες και από τα καμένα Tesla
-
Στην εφαρμογή μπορείτε να αλλάξετε τα δολάρια σε ευρώ, την ώρα σε 24ωρη και τη βδομάδα να ξεκινάει Δευτέρα;
-
@subseven said in TESLA FORUM:
Στην εφαρμογή μπορείτε να αλλάξετε τα δολάρια σε ευρώ, την ώρα σε 24ωρη και τη βδομάδα να ξεκινάει Δευτέρα;
Μήπως το κινητό σου είναι σε region Αμερική ή κάτι τέτοιο;
-
Το κινητό είναι (προφανώς) στα αγγλικά, κάτι άλλο δεν βλέπω για locale στο Android. Για κάποιες εφαρμογές μπορείς να ρυθμίσεις ξεχωριστά τη γλώσσα, για της Tesla δεν γίνεται.
Εσύ το έχεις στα ελληνικά και βλέπεις ευρώ ας πούμε;
Επίσης, μου ήρθε μέιλ για 150 χιλιόμετρα δωρεάν supercharging αλλά δεν βλέπω κάτι στην εφαρμογή. Any ideas;Το βρήκα -
@subseven said in TESLA FORUM:
Το κινητό είναι (προφανώς) στα αγγλικά, κάτι άλλο δεν βλέπω για locale στο Android. Για κάποιες εφαρμογές μπορείς να ρυθμίσεις ξεχωριστά τη γλώσσα, για της Tesla δεν γίνεται.
Εσύ το έχεις στα ελληνικά και βλέπεις ευρώ ας πούμε;
Επίσης, μου ήρθε μέιλ για 150 χιλιόμετρα δωρεάν supercharging αλλά δεν βλέπω κάτι στην εφαρμογή. Any ideas;Το βρήκαios εχω στα αγγλικα, με χωρα Ελλαδα. Δεν βλεπω καμμια ρυθμιση για country/region στο app παντως.
Τα 150χλμ φορτισης στα δινουν επειδη βασει ΕΕ ειναι υποχρεωμενοι να το δινουν με ενα συγκεκριμενο soc, το οποιο δεν κανουν. Επομενως σου δινουν τα 150χλμ δωρεαν φορτισης (σε superchargers) ως αντισταθμιση (υπαρχει πιο σωστο ουσιαστικο, το οποιο μου διαφευγει τωρα). Δεν χρειαζεται να κανεις κατι, απλα οταν πας σε sc, πρωτα θα καταναλωθουν αυτα και μετα θα σε χρεωσει.
TESLA FORUM