-
Πάντως γενικότερα το εσωτερικο του qq είνα πολυ καλύτερο απο του Suzuki και σου δίνει την αίσθηση οτι είναι περισσοτερο συγχρονο.
-
Ο χρήστης panos13 έγραψε:
επικινδυνο δεν θα το ελεγα , το κάνεις με το δεξι χερί εννοείται εξω απο το τιμονι, αλλα οτι χανει σε χρηστικοτητα πολυ είναι γεγονός. Αντιστοιχα στο qq ολες τις λειτουργειες της οθονης τις χειριζεσαι πολυ πρακτικά από χειριστηριο στα αριστερα του τιμονιου με το ιδιο κουμπι πανω-κατω και οκ. Και να πω οτι αυτο ειναι θεμα κοστους? μαλλον αδιαφορια μου δείχνει. Εχεις που εχεις χειριστηρια στο τιμονι βαλε και τον χειρισμο της οθονης εκει να εισαι ωραιος...
Ενω ελεγα βρεθηκε ενα αυτοκινητο να τα εχει ολα...και σε τιμη που συμφερει...και τωρα ερχεται αυτο..και σε ψιλοξενερωνει...και αρχιζεις παλι τις σκεψεις..
Eνταξει και μετά βλέπεις οτι βγαίνει 5 χιλίαρικα φθηνοτερο και ξεπερνας το ξενερωμα!!!
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Πάντως γενικότερα το εσωτερικο του qq είνα πολυ καλύτερο απο του Suzuki και σου δίνει την αίσθηση οτι είναι περισσοτερο συγχρονο.Συμφωνω! αλλα και 5 χιλιάρικα ποιο ακριβο από την αντιστοιχη εκδοση. Αν υπαρχουν τα φραγκα πας στο qq με κλειστα ματια. Αν οχι πας στο suzuki χωρις ομως πολλες τυψεις οτι χανεις πολλά, και αυτό είναι το μεγαλο ατου του αμαξιου.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Συμφωνω! αλλα και 5 χιλιάρικα ποιο ακριβο από την αντιστοιχη εκδοση. Αν υπαρχουν τα φραγκα πας στο qq με κλειστα ματια. Αν οχι πας στο suzuki χωρις ομως πολλες τυψεις οτι χανεις πολλά, και αυτό είναι το μεγαλο ατου του αμαξιου.
Ετσι ειναι αλλα...Για να δουμε τελικα που θα καταληξεις κι εσυ...
-
To QQ 1.6D AWD πώς τα πάει από θόρυβο/κροτάλισμα κινητήρα σε σχέση με το s-cross? Στο 2ο είναι αρκετά έντονος
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
To QQ 1.6D AWD πώς τα πάει από θόρυβο/κροτάλισμα κινητήρα σε σχέση με το s-cross? Στο 2ο είναι αρκετά έντονοςAν τα ακουσεις από έξω νομίζω το qq ειναι αρκετα ποιο αθόρυβο, από την καμπίνα όμως εν κινήσει σβηνει η διαφορα των db. Στα νουμερα κάπου είχε παρει το μάτι μου ότι σε κάποιες ταχύτητες μπορεί να είναι και ποιο αθόρυβο το suzuki.
Nα ρωτησω και εγω κάποιον κατοχο scross να μας πει στο ρελαντι σε φανάρι υπάρχουν ενοχλητικοί συντονισμοί σε τιμόνι, λεβιε κονσόλα μιας και ο κινητήρας δεν σβήνει? για πείτε γιατί δεν θυμάμαι από τa td.
-
Δε πρόσεξα κάτι τέτοιο, εχθές έκανα td.
Να:
SX4 1.6/120 allgrip (4x4) t/d:
- περισσότερο άνετο από το Mokka
+- λιγότερο βάρκα, αλλά παρόλα αυτά ένιωθες εύκολα τις κλίσεις
- έντονο κροτάλισμα, κανα δυο κλικ λιγότερο απ'το Mokka
- είχα μια αίσθηση ότι περνούσαν οι ανωμαλίες του δρόμου στο πεντάλ του φρένου
Αν ήταν αθόρυβο και λίγο καλύτερο κράτημα μάλλον θα πήγαινα γι'αυτό.
- περισσότερο άνετο από το Mokka
-
Θα ξαναπαω σήμερα το απογευμα απο την αντιπροσωπεία και αν εχουν το αμαξι δοκιμης θα το βάλω μπρος να το ακουσω ποσο ακουγεται στο ρελαντι μεσα εξω και τι κραδασμους εχει.
-
Συμπέρασμα σχετικα με τους θορύβους του κινητήρα και τυχόν κραδασμούς στο ρελαντί.
Λοιπόν εξωτερικά στεκομενος βάζοντας το μπρος και αφήνοντας στο ρελαντί ο θόρυβος ηταν ιδιαίτερα χαμηλός , τον ειχα στο μυαλο μου ποιο έντονο , δεν γυρίζεις να πεις πετρέλαιο?
Εσωτερικά για αυτο που με ανυσηχουσε. Έλεγχος στο ρελαντί για τυχόν κραδασμούς. Ουτε κιχ! Σε τιμόνι ταμπλό λεβιέ! Σαν να ηταν σβηστο το αμάξι! Και ο έλεγχος έγινε σε αμάξι με 10.500! Ολα καλα!
Τα κουμπιά για τις επιλογές των πολλαπλών ενδείξεων ειναι όντως στο ταμπλό.
Σημ: η μέση καταναλωση του αμαξιου δοκιμής ηταν στα 5.8 λτ. -
Εντελώς παρόμοιες πωλήσεις κάνουν τα 2 μοντέλα τους πρώτους 4 μήνες του χρόνου. 5 περισσότερα αμάξια εχει πουλήσει το scross! Αυτο δείχνει ποσο καλα εχει μπει απέναντι στο νέο qq (240 κομμάτια με 235 απο την αρχη της χρονιάς)!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Εντελώς παρόμοιες πωλήσεις κάνουν τα 2 μοντέλα τους πρώτους 4 μήνες του χρόνου. 5 περισσότερα αμάξια εχει πουλήσει το scross! Αυτο δείχνει ποσο καλα εχει μπει απέναντι στο νέο qq (240 κομμάτια με 235 απο την αρχη της χρονιάς)!Τωρα και με τετοια τιμη...θα αυξηθει η διαφορα!!
-
εντελώς υποκειμενικά το cross εμένα μου φαίνεται ένα φτηνότερο qq.
αν τα βάλεις δίπλα το νισσαν φαίνεται πιο δεμένο και ομορφοτερο. -
Ο χρήστης axem έγραψε:
αν τα βάλεις δίπλα το νισσαν φαίνεται πιο δεμένο και ομορφοτερο.Ναι όντως ενα φθηνό qq! 5000 χιλιαρικα φθηνότερα βγαίνει!
-
Ειδικά το πίσω μέρος του suzuki μοιάζει σαν καρικατούρα του προηγούμενου qq. Μάλλον και η ίδια η suzuki ξέρει ότι αν το τιμολογούσε πιο ψηλά δεν θα είχε πολλές ελπίδες απέναντι στο qq. Πάντως σε σκούρο χρώμα είναι πιο εύπεπτο σαν σχήμα.
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
αν τα βάλεις δίπλα το νισσαν φαίνεται πιο δεμένο και ομορφοτερο.Ναι όντως ενα φθηνό qq! 5000 χιλιαρικα φθηνότερα βγαίνει!
5 χιλιάρικα πάνω κοστίζει ένα αντίστοιχα εξοπλισμένο 1.6 qq?
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Ειδικά το πίσω μέρος του suzuki μοιάζει σαν καρικατούρα του προηγούμενου qq. Μάλλον και η ίδια η suzuki ξέρει ότι αν το τιμολογούσε πιο ψηλά δεν θα είχε πολλές ελπίδες απέναντι στο qq. Πάντως σε σκούρο χρώμα είναι πιο εύπεπτο σαν σχήμα.εντελώς υποκειμενικά το cross εμένα μου φαίνεται ένα φτηνότερο qq.
5 χιλιάρικα πάνω κοστίζει ένα αντίστοιχα εξοπλισμένο 1.6 qq?
5300 ειχα διαφορα στην προσφορα που πήρα μεταξυ 1.6 qq acenta vs gl+ Και το σουζουκι σε αυτη την έκδοση ειναι ποιο φορτωμένο απο το qq! Οπότε σε τέτοιες διάφορες τι να συγκρίνουμε τωρα....
-
Πιστεύω ότι με τον 1.5 το qq θα είναι αξιοπρεπέστατο και έχει τιμή που ακούγεται. Οκ, χάνει κατά κράτος από το suzuki σε επιδόσεις αλλά τουλάχιστον είναι εξίσου οικονομικό και παίρνεις και την καλύτερη σχεδίαση μέσα-έξω.
-
Τα κριτήρια είναι υποκειμενικά...γράφτηκε και παραπάνω...
Αν ζητάς απλά άνεση και ομορφιά αρκείσαι στο 1.5
Προσωπικά ύστερα από αμάξια δίχως επιδόσεις θέλω πια κάτι που να με βοηθά να προσπερνώ πραγματικά άνετα δίχως να κατεβάζω ταχύτητα όπως κάνω μέχρι τώρα.
Αύριο έχω td το 1.6...Να δω πως θα μου φανεί... -
τα 5 χιλ διαφορά είναι αρκετά πειστικό επιχείρημα για το πιο να διαλέξεις.χώρια που το σουζούκι έχει και τα 130 αλόγατα.
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Πιστεύω ότι με τον 1.5 το qq θα είναι αξιοπρεπέστατο και έχει τιμή που ακούγεται. Οκ, χάνει κατά κράτος από το suzuki σε επιδόσεις αλλά τουλάχιστον είναι εξίσου οικονομικό και παίρνεις και την καλύτερη σχεδίαση μέσα-έξω.Mε το 1.5 qq όντως αμφιταλαντευτηκα αρκετα αλλα ειναι στα ίδια λεφτα η πλούσια έκδοση του σουζουκι με την φτωχή έκδοση του qq ! Οπότε απο την μια ειχα καλυτερη εξωτερικη σχεδίαση, γιατι μεσα το σουζουκι δεν χάνει μην μπερδευομαστε με την οθονη αφής του connect αυτη ειναι + στην acenta και την πληρωνεις 1000, με 350 παίρνω απο το ebay multi navi και εισαι κομπλέ!, απέναντι σε πολυ καλυτερες επιδοσεις και πολυ πολυ καλύτερο εξοπλισμο! Η πλάστιγγα έγειρε γρήγορα στο σουζουκι...
-
Ο χρήστης axem έγραψε:
τα 5 χιλ διαφορά είναι αρκετά πειστικό επιχείρημα για το πιο να διαλέξεις.χώρια που το σουζούκι έχει και τα 130 αλόγατα.120 εχει, 130 εχει το qq 1.6, αλλα έχουν την ίδια ροπή 32 kn
Νissan Qashqai new ή Suzuki SX4 S-Cross (4x4)