-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Μα τα Windows Phone είναι το πιο minimal πεθαίνεις λειτουργικό.
Αυτο άκουσα και εγώ από όσους τα έχουν...
-
Μπουσο, για YouTube προτείνω το MyTube...
Βιλλ, όντως δεν υπάρχει πιο μινιμαλ απ' αυτό... Μπορείς να το κάνεις κι αχταρμά αν θες βέβαια
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Μπουσο, για YouTube προτείνω το MyTube...Βιλλ, όντως δεν υπάρχει πιο μινιμαλ απ' αυτό... Μπορείς να το κάνεις κι αχταρμά αν θες βέβαια
Αυτή η οθόνη είναι μίνιμαλ;
-
Δεν σε υποχρεώνει κανείς να την κάνεις έτσι. Όσο το συνηθίζεις βέβαια θα σου φαίνεται χρήσιμο και θα το κάνεις...
-
μινιμαλ
-
Μπουσο, για YouTube προτείνω το MyTube...Βιλλ, όντως δεν υπάρχει πιο μινιμαλ απ' αυτό... Μπορείς να το κάνεις κι αχταρμά αν θες βέβαια
Ωραίος. Μάλλον η καλύτερη που έχω δει ως τώρα. Την έχει 0.99€. Αρχικά έβαλα να τη δοκιμάσω και έπειτα την αγοράζω.
2 ερωτήσεις:
α) Πατάω κάποιο λινκ youtube μέσω του facebook. Γίνεται να με πετάει σε αυτή την εφαρμογή και όχι στο youtube app στον browser?
β) Σερφάρω από το κινητό μέσω του ΙΕ και αν ποστάρει κάποιος ένα βιντεο youtube δεν μου το εμφανίζει. Γιατί?
-
Για το α): Πάτα 3 τελίτσες κάτω στη εφαρμογή και πήγαινε About+Extras. Έκει έχει οδηγίες...
Για το β): Εννοείς embeded σε κάποια σελίδα ή στο φορουμ?
-
+1 για το MyTube .Βέβαια έχω ακόμη την trial και δεν ξέρω τί παραπάνω έχει επί πληρωμή αν και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Με τo DP τί γίνεται? Χάνεται τελικά η εγγύηση? όχι τίποτα αλλά το NSU μετά το τελευταίο update δε βλέπει τη συσκευή και έτσι δεν έχω τρόπο να το επαναφέρω σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή .
-
Για το α): Πάτα 3 τελίτσες κάτω στη εφαρμογή και πήγαινε About+Extras. Έκει έχει οδηγίες...Για το β): Εννοείς embeded σε κάποια σελίδα ή στο φορουμ?
α) Εκεί πήγα και έχει ένα λινκ. Το κάνω copy, κάνω τη σελίδα που μου λέει τις οδηγίες 'αγαπημένη' και μετά στη διεύθυνση κάνω paste το λινκ που έλεγε να κάνω copy, αλλά δεν δουλεύει. Τι κάνω λάθος?
β) Εννοώ τα βιντεάκια που δεν είναι λινκ, αλλά ολόκληρη προεπισκόπηση. Δεν μου τα εμφανίζει.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Με τo DP τί γίνεται? Χάνεται τελικά η εγγύηση? όχι τίποτα αλλά το NSU μετά το τελευταίο update δε βλέπει τη συσκευή και έτσι δεν έχω τρόπο να το επαναφέρω σε περίπτωση που γίνει καμιά στραβή .
Μας τελείωσε το NSU !!! Κατέβασε το Nokia Software Recovery Tool !!!
α) Εκεί πήγα και έχει ένα λινκ. Το κάνω copy, κάνω τη σελίδα που μου λέει τις οδηγίες 'αγαπημένη' και μετά στη διεύθυνση κάνω paste το λινκ που έλεγε να κάνω copy, αλλά δεν δουλεύει. Τι κάνω λάθος?
β) Εννοώ τα βιντεάκια που δεν είναι λινκ, αλλά ολόκληρη προεπισκόπηση. Δεν μου τα εμφανίζει.
To α) πρέπει να το τσεκάρω...
β): Εμένα μόνο στο 4Τforum δεν εμφανίζονται τα βίντεα. Σε άλλες σελίδες δεν έχω θέμα... Πάντως γενικότερα παρουσιασε bugs ο ΙΕ με τη GDR1. Δοκίμασε τον UC Browser...
-
Σε ευχαριστώ πολύ!Θα το βάλω να κατεβαίνει.
Ελπίζω να πέσει αρκετα η τιμή του 930 μεσα στο φθινόπωρο και κυρίως να μην έχει τόσο θέμα με την υπερθέρμανση
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Δεν κάνεις copy/paste το λινκ, αλλά το javascript...
Αν τα έχεις κάνει σωστά και βάλεις να δείς βίντεο στο YouTube απ' τον ΙΕ, θα πρέπει να ανοίξεις απ' τα αγαπημένα τη σελίδα που έφτιαξες και θα βάλει στο MyTube να δεις το βίντεο...
-
Δεν κάνεις copy/paste το λινκ, αλλά το javascript...
Αν τα έχεις κάνει σωστά και βάλεις να δείς βίντεο στο YouTube απ' τον ΙΕ, θα πρέπει να ανοίξεις απ' τα αγαπημένα τη σελίδα που έφτιαξες και θα βάλει στο MyTube να δεις το βίντεο...
Κάνε μου μια paste εδώ αυτό που λες ώστε να το βάλω στη Διεύθυνση Web.
-
Αφού στο έχει στη σελίδα με τις οδηγίες. Τι σε δυσκολεύει ?
Αυτο είναι:
javascript: location.href = 'mytube:link=' + location.href;Sent from my Lumia 925
-
Αφού στο έχει στη σελίδα με τις οδηγίες. Τι σε δυσκολεύει ?Αυτο είναι:
javascript: location.href = 'mytube:link=' + location.href;Sent from my Lumia 925
Αυτό έχω κάνει και εγώ
Το θέμα είναι ότι έπρεπε μόλις πατήσω κάποιο λινκ με βίντεο youtube, με πέταγε στη σελίδα official youtube και δεν ένιωθα ότι πρέπει να πατήσω από τα 'αγαπημένα' το --->Open in MyTube.
Κουλό μου φαίνεται αλλά δουλεύει. -
Είναι κουλό...
Για τώρα έτσι θα βολευόμαστε. -
ειναι ωραιο το 930 καλοριζικο john. Το μοναδικο ‘προβλημα‘ για μενα ειναι το μεγεθος...δε μπορω με κατι μεγαλυτερο απο το 800 μου η 4αρι iphone....
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
ειναι ωραιο το 930 καλοριζικο john. Το μοναδικο ‘προβλημα‘ για μενα ειναι το μεγεθος...δε μπορω με κατι μεγαλυτερο απο το 800 μου η 4αρι iphone....Ευχαριστώ πολύ Τάκη
Καιρός για upgrade
Εδώ πήρα στη μητέρα μου το 4.5ιντσο Lumia 630 και έφυγε από τις 3.7inches του Lumia 710. -
625 ή 630 ? 4πύρηνο vs 2πύρηνο αλλά με 512 ram μήπως απλά θα τρώει παραπάνω μπαταρία?
-
Αν θέλεις φλας/φακό, το 25 είναι μονόδρομος.
Windows Phone. Η επιστροφή; (and Nokia's Farewell..)