-
Για να γυρίσουμε εντός θέματος...
File manager...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πάμε μια φορά ακόμη...- Προφανώς και έχει bluetooth το iOS, απλώς δεν υποστηρίζει μεταφορά αρχείων με αυτό.
- Μια χαρά είναι και για file transfer όταν δεν έχεις καλύτερη επιλογή. Το NFC είναι εξαιιρετικά πρακτικό, δεν γνωρίζω πιο εύκολο τρόπο να μεταφέρεις ένα αρχείο άμεσα και χωρίς πολλά πολλά.
- Είναι απαραίτητο να υποστηρίζεται η διασυνδεσιμότητα (sic) μεταξύ των κινητών/φορητών συσκευών. Είναι κατά όλων των χρηστών.
- Τα data είναι απαραίτητα σε ένα smartphone. Αν όμως δεν έχεις εκείνη την στιγμή data, είναι μια χαρά και το bluetooth, μέχρι και οι υπέρυθρες θα έκαναν δουλειά!
- Ακόμη και ο διαφορετικός φορτιστής είναι πλεονέκτημα; Γιατί, έχει πιο 'γουστόζικο' βύσμα; Τι διαφορετικό κάνει από το να ...φορτίζει;
- Δεν την υποστηρίζει με τα android όπως και τα android δεν την υποστηρίζουν με ios.
- mail, dropbox, ένα εκατομμύριο sharing apps. Τα οποία πιθανότατα θα το κάνουν και πιο γρήγορα
- το inter από το net νόμιζα ότι αναφέρεται εκεί
- Αν δεν έχεις μπαταρία Γι' αυτό. Σταθερό τηλέφωνο και cd player να τον πάρεις στο σταθερό να του το βάλεις να ακούσει.
- Μπαίνει πιο εύκολα
Και για να κλείσω (στ' αλήθεια όμως). Το πιο σημαντικό ξεχνάς:
- Δεν έχει flash το ios. Oh wait
-
- Δηλαδή για να καταλάβω, το Android δεν υποστηρίζει το iOS, αλλά υποστηρίζει όλα τα υπόλοιπα; Μήπως απλά η Apple υποστηρίζει μόνον τα δικά της και αδιαφορεί για τα υπόλοιπα;
- Αν έχεις την δυνατότητα εννοείται. Αν δεν την έχεις, οφείλουν οι εταιρείες να δίνουν εναλλακτικές. Δεν νομίζω πως λέω κάτι δύσκολο. Το να μην υποστηρίζει το NFC είναι τραγικό για παράδειγμα. Το NFC ΔΕΝ είναι του Android, είναι ανοιχτό πρωτόκολλο να θυμίσω.
- Αν υπάρχει Internet πολύ ωραία. Αν είσαι στην μέση της θάλασσας πχ και έχεις από data μόνον GPRS, να δεις τι όμορφο και γρήγορο που σου φαίνεται το Bluetooth!
- Είναι πρόβλημα η μπαταρία. Εγώ κυκλοφορώ πάντα με φορτιστή επάνω μου ή κοντά μου έστω και ψάχνω να αγοράσω και power bank. Άρα, είναι όντως ένα πρόβλημα, οπότε προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ή όχι;
(έχεις λάθος στην αρίθμηση... ) - ΟΚ, συμφωνώ απόλυτα (ας συμφωνήσουμε και σε κάτι).
- Oh wait... Ποιος χάρηκε που έπαψε να υποστηρίζεται το flash στο Android; Εγώ σίγουρα όχι. Το ότι εν τέλει βόλεψε και την ίδια την Google, δεν λέει κάτι... Εγώ θα ήθελα να μπορώ να δω και flash streams στο κινητό μου. Δεν το βλέπω λοιπόν σαν θετική εξέλιξη. Αν δεν υπήρχε πια flash εκεί έξω, να το πετάγαν, κανένα πρόβλημα, τώρα, ΕΙΝΑΙ πρόβλημα, γιατί χάθηκε μια ευκολία.
Over and out κι από εμένα.
-
Θεμα για Windows Phone σου λέει μετά
-
Και δεν έχει κανένας μας από δαύτα! Εγώ περίμενα 1 μήνα και για να αποφύγω το Lumia 520 και να πάρω Android στο εταιρικό...
-
σε παρακαλώ. εγώ έχω και τέτοιο.
-
Για πες εντυπωσεις Αντρεα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
είναι παλιό πλέον (ένα lumia 800), οπότε δεν νομίζω να έχουν μεγάλη σημασία οι εντυπώσεις. Οι οποίες και πάλι δεν ξέρω αν θα σε βοηθούσαν ιδιαιτέρως στο να καταλάβεις πιο θα βρεις πιο βολικό για εσένα
-
Πέρα απ' την απλότητα του λειτουργικού, τι άλλος θες απο την συσκευή σου Δία?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και δεν έχει κανένας μας από δαύτα! Εγώ περίμενα 1 μήνα και για να αποφύγω το Lumia 520 και να πάρω Android στο εταιρικό...Πολύ σοφή επιλογή. Οτιδήποτε κάτω από 625 από win phones είναι απλά για πέταμα.
-
Άλλα λένε οι πωλήσεις αλλά οκ...
Κάτι πιο smooth και lagfree απ' το 520 (ή το 630 τώρα) δεν υπάρχει σ' αυτή τη τιμή...
Λες και το 625 έχει τρελές διαφορές από 520/620...
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Πέρα απ' την απλότητα του λειτουργικού, τι άλλος θες απο την συσκευή σου Δία?Καλούτσικη οθόνη και κάμερα και κυρίως να είναι lag free. Δεν μπορώ να πατάω κάτι και να ανοίγει το αντίστοιχο παράθυρο μετά από 2 sec! Οι εφαρμογές που υπάρχουν για τα WP με καλύπτουν.
-
Άρα καλύτερα να κοιτάξεις κάτι σε 920/925...
Λένε πάντως οτι ετοιμάζεται να βγάλει και νέες συσκευές... -
Για 925 μάλλον πάω. Έβγαλε και το 930 που είναι τούμπανο (1920χ768 οθόνη, 4πύρηνος στα 2200 MHz, 2 GB RAM, Win 8.1) αλλά αυτό θα είναι πανάκριβο.
-
FHD η οθόνη.
Οι προπαραγγελίες στην Ελλάδα από Expansys, παίζουν στα 570€ αν θυμάμαι καλά...
Στο 925 μου έχω τα 8.1 και πάει πιο νεράκι απ' ότι πριν. -
Βγήκε επίσημα 8.1 για το 925; OTA?
-
Όχι ακριβώς επίσημα. Developer Preview ΟΤΑ... Έχω βάλει link μερικές σελίδες πριν.
Επίσημα με Nokia Cyan, τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλιού. -
Ανα γειά σου κι εγώ έτσι είχα διαβάσει. Χάνεις βέβαια τις εφαρμογές με το preview. Οπότε εγώ θα περιμένω το Cyan. Βγήκε και file manager αν σε ενδιαφέρει: http://www.insomnia.gr/_/articles/micro ... E%B1-r6785
-
Δεν χάνεις τίποτα με το Preview...
Πόσταρα και για τον File Manager μερικές σελίδες πριν, αλλά μας χάλασαν το θέμα το Android vs iOS...
-
Άρχισε να γίνεται διαθέσιμη η 8.1 με την Cyan για τα Lumia...
Το δικό μου CV IT μόλις την πήρε. Τσεκάρετε τις συσκευές σας...
Windows Phone. Η επιστροφή; (and Nokia's Farewell..)