-
Ο χρήστης tacos έγραψε:
Καλησπερα.Ειμαι στην ερευνα για μτχρ RX 400και θα ηθελα την βοηθεια σας με το τι να προσεξω και πια τα πιθανα προβληματα.Το Facelift απο ποτε κυκλοφορησε.Ευχαριστω.Δημητρης.-υποθέτω ότι περιμένεις να το βρεις σε εξευτελιστική τιμή που θα αντισταθμίζει το κόστος των τελών κυκλοφορίας και του φόρου πολυτελείας...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Καλησπερα.Ειμαι στην ερευνα για μτχρ RX 400και θα ηθελα την βοηθεια σας με το τι να προσεξω και πια τα πιθανα προβληματα.Το Facelift απο ποτε κυκλοφορησε.Ευχαριστω.Δημητρης.-
υποθέτω ότι περιμένεις να το βρεις σε εξευτελιστική τιμή που θα αντισταθμίζει το κόστος των τελών κυκλοφορίας και του φόρου πολυτελείας...
....και του κόστους αντικατάστασης των μπαταριών (κάποια στιγμή).
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Καλησπερα.Ειμαι στην ερευνα για μτχρ RX 400και θα ηθελα την βοηθεια σας με το τι να προσεξω και πια τα πιθανα προβληματα.Το Facelift απο ποτε κυκλοφορησε.Ευχαριστω.Δημητρης.-
υποθέτω ότι περιμένεις να το βρεις σε εξευτελιστική τιμή που θα αντισταθμίζει το κόστος των τελών κυκλοφορίας και του φόρου πολυτελείας...
ε ναι...έχω ακούσει κατά καιρούς τέτοια αμάξια να πωλούνται κάτω από 10.000 ευρώ...ακόμη και κοντά στα 5.000!
Εάν το πάρεις σε τέτοιες τιμές ακόμη και σε βάθος 5ετίας - 7ετίας θα σου έρθει πιο φτηνά από οποιοδήποτε καινούριο μικρομεσαίο suv (για μεγάλα ούτε λόγος...) -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Οι τιμες ΜΥ 2008 Ελληνικης αντ/ειας με ιστορικο συντηρησης και 70-100000 χλμ σε αψογη κατασταση κυμαινοντε 13-15000Ε.Τα τελη κυκλοφοριας ειναι 550 Ε παλευεται, το τεκμηριο ειναι θεμα,ο φορος πολυτελειας ειναι μεχρι την δεκαεια και ισως μειωθουν απο του χρονου κατα 30%.Το θεμα των μπαταριων και ποσο αντεχουν δεν μπορω να βρω πληροφοριες επισης τι συντηρηση και με τι κοστος χρειαονται οι ηλεκτροκινητηρες και η γεννητρια.Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη.Ευχαριστω.-
-
Βασικά ποια είναι τα κριτήρια επιλογής αυτοκινήτου που έχεις ; Πρέπει να πας σε 3300cc ; Γιατί δεν κοιτάζεις για suv (λαμβάνω ως δεδομένο ότι τέτοιου τύπου αμάξι ψάχνεις εφόσον κοιτάς το Lexus RX) μέχρι 2000cc ή ακόμη καλύτερα και κάτω από αυτά τα κυβικά για να γλιτώνεις τεκμήρια και φόρους πολυτελείας. Εάν χρειάζεσαι τα 2000cc για επιδόσεις, πάλι μπορείς να βρεις μεταχειρισμένα suv μέχρι 15.000 ευρώ (κι αν ανέβεις σε χρήματα ή πας πίσω σε χρονολογία...και premium επιλογές...) τα οποία θα σε καλύψουν όπως και το υπερβολικό από κάθε άποψη lexus που κοιτάζεις...
Εάν πάλι κοιτάζεις το lexus επειδή είναι υβριδικό και σε ενδιαφέρει η οικονομία στο καύσιμο δες και την επιλογή του πετρελαίου στα αμάξια που θα ψάξεις ή και το ενδεχόμενο να μετατρέψεις το μεταχειρισμένο που θα πάρεις σε υγραέριο.
Συγκεκριμένα μοντέλα δεν προτείνω γιατί το τι αρέσει στον καθένα από εμφάνιση είναι εντελώς υποκειμενικό... -
Εχω ψαξει τοAudi Q5 S-TRONIC.Eιναι πολυ ακριβοτερα 5-6000Ε, περισσοτερα απο τον φορο πολυτελειας τεσσαρων ετων.Μεγαλυτερα τελη κυκλοφοριας 660 αντι 550 αλλα το κυριοτερο, πολλα προβληματα με υπεκαταναλωση λαδιου και το αυτοματο κιβωτιο το οποιο ειναι κυριολεκτικα 'χαρτινο'και οχι η αρμοζουσα αντιμετωπηση απο την αντπροσωπεια..Η BMW X3 με αυτοματο κιβωτιο λιγακι ακριβωτερη αλλα πρεπει να πας στην 2,5 η3,0 si οποτε μια απο τα ιδια το volvo 2,0T powershift 203 HP ακριβωτερο και μονο δικηνητο.Μιλαω πανταγια μτχ.-Μην ξεχναμε οτι τα Lexus Eλληνικης αντιπ.εχουν εξαετη εγγυηση οποτε ολα ειναι συντηρημενα στην αντιπ.για να ισχυει η εγγυηση.-
-
Άρα θέλεις μόνο μεγάλο SUV;
Nissan Qashqai, BMW X1, Audi Q3, Mitsubishi ASX, VW Tiguan, Ford Kuga να υποθέσω ότι δεν καλύπτουν τις ανάγκες σου ; Εδώ υπάρχουν και τα Hyundai και Kia
Τα λίγο μεγαλύτερα Subaru Forester, Toyota Rav4, Mitsubishi Outlander, Honda CRV ; -
Παραλειψη μου αλλα ψαχνω για αυτοματο.Τα διλιτρα εχουν και αυτα ουτως η αλλως τα'χαρατσια'τους και μια οι τιμες ειναι χαμηλες πιστευω οτι αξιζει μια ετησια δαπανη καπως μεγαλυτερη για καποιο 'πρωτοκλασατο'μοντελο.-
-
http://www.drive.gr/test-drives/apostol ... o-lexus-nh
πρώτη 'ελληνική' κριτική! η 'κατ’ εκτίμηση' τιμή με βάση όσα διαβάζω σε ξένα site δε θα έχει σχέση με την πραγματικότητα...Μάλλον γύρω στα 40k θα είναι...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Άρα θέλεις μόνο μεγάλο SUV;
Nissan Qashqai, BMW X1, Audi Q3, Mitsubishi ASX, VW Tiguan, Ford Kuga να υποθέσω ότι δεν καλύπτουν τις ανάγκες σου ; Εδώ υπάρχουν και τα Hyundai και Kia
Τα λίγο μεγαλύτερα Subaru Forester, Toyota Rav4, Mitsubishi Outlander, Honda CRV ;Τελικα πηρα μια BMW X1 XDrive 2,0 L Twin power steptronic 8 σχεσεων μοντελο 6/20013 με διετη εγγυηση απο τα bmw premium selection.Μετα απο 3500 διακοποχιλιομετρα βουνισια και παραλιακα εχω να πω οτι το αυτοκινητο αν και crossover(?) κραταει-φρεναρει-επιταχυνει και ΣΤΡΙΒΕΙ σαν πολυ καλο GTI.Βεβαια ξεφυγαμε οικονομικα αλλα κατι η γονικη βοηθεια και κυριως το χρηματοδοτικο της ΒΜW βοηθησε να το παρω.
-
Γράψε για τιμή που το αγόρασες κ κατανάλωση που έχει. Για το πώς πάει το αμάξι έχω διαβάσει τα καλυτερα, αλλά διαβάζω για καταναλώσεις γύρω στο 10. Επίσης, οι χώροι ειναι επαρκείς;
-
Ρε παιδιά, έχει και κανείς άλλος την εντύπωση ότι πάνε από το κακό στο χειρότερο στην Ελλάδα; Τις τελευταίες φορές που έχω παραγγείλει ανταλλακτικά, όλο λάθος γίνεται και 'χάνεται' η παραγγελία. Και περιμένω… περιμένω το τηλέφωνο να μου πουν ότι ήρθε η παραγγελία και τίποτα δεν γίνεται εάν δεν τους πάρω εγώ 2-3 τηλέφωνα. Κι όλα αυτά σε μία περίοδο που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να κάνουν τούμπες που υπάρχουν ακόμα κάποιοι που πάνε στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
-
Το βαζω εδω γιατι μπορει να ειναι Lexus αλλα στην ουσια ειναι Toyota.
Συγχωνεύθηκε στο Lexus Forum [Admin]
-
Μολις χθες το ειδα και γω αυτο το βιντεακι και ελεγα να το ποσταρω. Πραγματικα τρομακτικη η τετρακινηση του Acura... Τρενο..!!
-
Ναι τα παει πολυ καλα. Ανεβηκε χωρις ιδιαιτερο προβλημα. Tα Acura στην ουσια ειναι Honda.
-
Που προφανώς οι Hondaιοι δεν έβαλαν ετούτη την τετρακίνηση στα μικρότερα και φτηνότερα με αποτέλεσμα να κολλάνε και στην ευθεία.
Στο βουβό το είδα το βίντεο, ελπίζω να εξηγεί πως και γιατί αυτή η αστοχία των δύο άλλων -ΙΜΟ πολύ καλυτερων- SUVs...
-
Αν δεν παιζει κατι ΙΜΟ καλυτερο το acura ειναι...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Που προφανώς οι Hondaιοι δεν έβαλαν ετούτη την τετρακίνηση στα μικρότερα και φτηνότερα με αποτέλεσμα να κολλάνε και στην ευθεία.Στο βουβό το είδα το βίντεο, ελπίζω να εξηγεί πως και γιατί αυτή η αστοχία των δύο άλλων -ΙΜΟ πολύ καλυτερων- SUVs...
Οχι δεν λεει τπτ το βιντεο. Μονο μουσικη παιζει. Γιατι δεν βαλανε αυτην την 4κινηση; Ειναι θεμα κοστους που θα ανεβαζε την τιμη;
Αν δεν παιζει κατι ΙΜΟ καλυτερο το acura ειναι...
Μαζι σου Νονε. Καλυτερο.
-
file:///C:/Users/tacos_2/Documents/IMG_20181121_150311.jpg
Όπως καταλαβαίνετε δεν έχουμε πρόσβαση στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Για να επισυνάψετε φωτογραφίες πρέπει να ακολουθήσετε τις διαδικασίες που θα βρείτε σε αυτό το Θέμα: https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 11&t=22303 [Admin]
-
Αναρωτιέμαι γιατί το τελευταίο αμάξι το έδειξαν αποσπασματικά!;!
Λίγο στην αρχή, στη μέση και το τέλος που ανέβηκε!
Μου δημιουργεί τις έντονες υποψίες για #creative_advertising, cropάροντας κλιπάκια και συνθέτοντας μια εικόνα που δεν βγαίνει από μόνη της σε μια ενιαία λήψη!Και τα λέω αυτά μετά φόβου Kyushu [emoji23], μιας και είμαι πλέον και νέος κάτοχος Lexus, μετά από μακρά θητεία πίσω από RWD τευτονικα και άλλα RME αμάξια από τη Γηραιά Αλβιώνα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lexus Forum