-
Ο χρήστης giorgis4886 έγραψε:
Ειναι λιγο, οντως.Αλλα στηριζονται στο κολημα της αγορας,και σε τυπους σαν και μενα που καιγονται γιατι εχουν ξεμεινει απο καρο...Μην τα δώσεις.Έκδοση acenta έχω πάρει και γω 18.500 μαζί με την επέκταση εγγύησης για άλλα 3 χρόνια.Όχι μεταλλικό χρώμα.
-
μμ καλα θα το σκεφτω και ισως να το παζαρεψω....θα δω.
-
Τελικα το εκλεισα στα 17000 περιπου σε εκδοση acenta σε βενζινη και χωρις αποσυρση γιατι ξεμεινα απο αυτοκινητο και δεν μπορουσα να περιμενω αλλο.Σε 10 μερες ελπιζω να το εχω...
-
Με το καλο νατο παραλαβεις...χρωμα;
-
καλοριζικο, καλες τουρμπισιες βολτες ..
-
Για τον1,2 έχει αναφερθεί ότι τσιμπάει λάδι από οσο ξέρω από αναφορές στο QGC αλλά και στο αντίστοιχο αγγλικό φόρουμ.Μάλιστα έχει βγει soft που κάνει remap στη λειτουργία της μηχανής πρόσφατα.Ψάξτο λίγο πριν αγοράσεις.
http://www.qashqaiforums.co.uk/viewtopi ... 0&start=60
-
Ευχαριστω παιδια ...σε ασπρο το πηρα,απο βδομαδα μου ειπαν θα δουμε.Οσο για το αν καιει λαδι τι να πω δεν ξερω θα δειξει ...
-
Καλοταξιδο!
-
Καλοτάξιδο , κάθε μέρα που περνάει το Pulsar με ενθουσιάζει περισσότερο . Απλά για κάποιο λόγο μου αρέσει
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Καλοτάξιδο,καλα και ασφαλή χλμ.
-
γιωργο τι δωρακια σε εκαναν ?
-
Ευχαριστω παιδια,με εκαναν δωρο φιμε τζαμια, λασπωτηρες μπρος πισω και κατι αλλες βλακειες δεν θυμαμαι...α και κατι διακοσμητικά αυτοκολητα σε χρωμιο, μπρος πισω ....κατι τετοια οχι συναγερμους και παρκτρονικ,δεν τα θελα
-
Απο τα 19200 στα 17000 ετσι απλα?
-
καλα ποια εκδοση πηρες ακριβως , την απλη ασεντα ? η την ασεντα κοννεκτ?
-
Εχεις δικιο δεν ειπα πως τα 19200 ηταν πετρελαιο ασεντα και τα 17000 ειναι βενζινη ασεντα και απο αλλον dealer και δεν ειναι conect και επισης ειναι χωρις αποσυρση παρα μονο με τη προσφορα της nissan για εξτρα εκπτωση 400 ευρω για την
περιπτωση που γινει η παραγγελια με τον τροπο που εγινε δηλ. χωρις αποσυρση...Δεν ξέρω αν έγινα νοητός ....
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
χαχαχα με κοροϊδεύεις αλλα ενταξει...
-
Δε σε κοροιδευω
-
Πρωτη φορα παιρνω καινουριο αυτοκινητο,το σοκ θα ναι μεγαλο στη παραλαβη...
-
Κανένας πελάτης Nissan δεν θα επιβαρυνθεί με το ποσό της απόσυρσης...
Nissan Pulsar