-
Το λαδακι για τον 1,5dci με dpf ειναι αυτο και μονο αυτο.
https://www.motoroeldirekt.de/Motoroel/ ... /p-OIL-458
Προδιαγραφων RN0720.Υπαρχει και το απλo 5-30dpf αλλα καμμια σχεση με το παραπανω.Οτιδηποτε αλλο μαλλον θα κλαψεις νωρις το dpf και δεν το κοβω για φθηνο!!!!! -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Μόλις έκανε την πρώτη αλλαγή στα 10,000.
Μάλλον του έβαλαν μικρή ποσότητα λάδι στην αντιπροσωπεία!
Όλα καλά πάντως.....συμπληρώσαμε από βενζινάδικο....ο συνάδελφός μου είναι πιο τρελός απο μένα
και στο τσακ γλυτώσαμε το εγκεφαλικό!φαντάζομαι ότι είναι πετρέλαιο,
είναι σίγουρος ότι απ το βενζινάδικο, βρήκε λάδι με προδιαγραφή Rn720, που απαιτεί το diesel μοτερ της renault ;Σίγουρα...Δεν ξέρει ο βενζινάς ότι φοράει μοτέρ renault με τις τάδε προδιαγραφές ??? Εδώ ακόμα και σε αντιπροσωπείες βάζουν ότι ναι... Μετά κλαίνε για τα dpf όμως...
-
Εχεις δικιο Κωστα.Στο δικο μου οχημα η πρων αντι/πεια 2 φορες μου εβαλε λαθος λαδι απλο 5-30 και οταν μετα απο μιση ωρα τους ξαναπηγα το αυτοκινητο μου τα αλλαξαν με το σωστο προδιαγραφων rn720 χωρις να πουν το παραμικρο.Μαλιστα την δευτερη φορα εφεραν ενα 5-30 dpf απο την αντ/πεια της nissan γιατι δεν εχαν οι ιδιοι!!
-
χαχαχα...καλά τους έκανες ! εσύ όμως φίλε μου το ήξερες το θέμα και το είχες ψάξει..κάποιος που δεν ασχολείται όμως, κλάφτα χαράλαμπε...
-
Ο χρήστης TEOHUNTER έγραψε:
Το λαδακι για τον 1,5dci με dpf ειναι αυτο και μονο αυτο.
https://www.motoroeldirekt.de/Motoroel/ ... /p-OIL-458
Προδιαγραφων RN0720.Υπαρχει και το απλo 5-30dpf αλλα καμμια σχεση με το παραπανω.Οτιδηποτε αλλο μαλλον θα κλαψεις νωρις το dpf και δεν το κοβω για φθηνο!!!!!βγάζουν κι άλλες εταιρίες λάδι προδιαγραφών RN720. Αν για οποιονδήποτε λόγο ΔΕΝ μπορείς να τα βρεις και Πρέπει να συμπληρώσεις ..... (κάτω απ το min), βάζεις προσωρινά κάποιο ACEA C4.
-
Ο χρήστης SpeechLess έγραψε:
Πάραυτα οφείλω να πω πως η ταχύτητα αλλα και η εξυπηρέτηση της αντιπροσωπείας ήταν άψογη, όπως και του Customer Care στα κεντρικά που έσπευσε να επικοινωνήσει μαζί μου αμέσως μόλις δημοσίευσα το θέμα εδώ.
Καλούς δρόμους να έχουμε και μακριά απο μας τέτοια συμβάντα ξανά...Το ζουμί της ιστορίας όλης.
Αυτά να βλέπουν και να διαβάζουν άλλοι εισαγωγείς που σφυρίζουν αδιάφορα και νοιάζονται μόνο για τις πωλήσεις.Τέλος καλό, όλα καλά, να το χαρείς και καλοτάξιδο.
-
ΤΟΥΟΤΑ δεν θα γινει βέβαια, αλλά τα παιδιά στο cc προσπαθούν....
-
Εγώ πάντως για την Toyota δεν έχω διαβάσει εδώ μέσα, από το 2003 που είμαι, κανένα θετικό σχόλιο από πελάτη για το κεντρικό customer care της Toyota, για πρόβλημα που προέκυψε σε αυτοκίνητο που αγόρασε.
Και αν δεν κάνω λάθος μόνο η NISSAN έχει παρουσία στο φόρουμ και παρακολουθεί θέματα που αφορούν τα αυτοκίνητά της.
Και ενίοτε επεμβαίνει και καλά κάνει φυσικά. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πάντως για την Toyota δεν έχω διαβάσει εδώ μέσα, από το 2003 που είμαι, κανένα θετικό σχόλιο από πελάτη για το κεντρικό customer care της Toyota, για πρόβλημα που προέκυψε σε αυτοκίνητο που αγόρασε.Και αν δεν κάνω λάθος μόνο η NISSAN έχει παρουσία στο φόρουμ και παρακολουθεί θέματα που αφορούν τα αυτοκίνητά της.
Και ενίοτε επεμβαίνει και καλά κάνει φυσικά.Μπραβο τους. Ειναι μεγαλη υποθεση να ξερεις πως δεν σε εχουν ξεχασμενο μετα την πωληση του αυτοκινητου. Οταν διαβασα το post να επικοινωνησει ο φιλος με τα κεντρικα νομιζα πως ειναι τρολ. Σωστοι οι παικτες. Φιλε μην βαζεις στο μυαλο σου τπτ υποπτο, οπως σου ειπαν και οι φιλοι παραπανω, απολαυσε το αμαξι και πλεον ξερεις πως αν χρειαστει κατι, διαθεση υπαρχει απο την αντιπροσωπεια. Καλα χιλιομετρα να εχεις.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Εγώ πάντως για την Toyota δεν έχω διαβάσει εδώ μέσα, από το 2003 που είμαι, κανένα θετικό σχόλιο από πελάτη για το κεντρικό customer care της Toyota, για πρόβλημα που προέκυψε σε αυτοκίνητο που αγόρασε.
Και αν δεν κάνω λάθος μόνο η NISSAN έχει παρουσία στο φόρουμ και παρακολουθεί θέματα που αφορούν τα αυτοκίνητά της.
Και ενίοτε επεμβαίνει και καλά κάνει φυσικά.Μπραβο τους. Ειναι μεγαλη υποθεση να ξερεις πως δεν σε εχουν ξεχασμενο μετα την πωληση του αυτοκινητου. Οταν διαβασα το post να επικοινωνησει ο φιλος με τα κεντρικα νομιζα πως ειναι τρολ. Σωστοι οι παικτες. Φιλε μην βαζεις στο μυαλο σου τπτ υποπτο, οπως σου ειπαν και οι φιλοι παραπανω, απολαυσε το αμαξι και πλεον ξερεις πως αν χρειαστει κατι, διαθεση υπαρχει απο την αντιπροσωπεια. Καλα χιλιομετρα να εχεις.
Η αλήθεια είναι πως εντυπωσιάστηκα όταν εντέλει κάλεσα τρείς μέρες μετά στο CC (το πόστ να τους καλέσω έγινε Παρασκευή και κάλεσα Δευτέρα) όπου πρίν ολοκληρώσω τις λέξεις Pulsar και πρόβλημα με ρώτησαν αν είμαι ο κύριος απο το φόρουμ των 4Τ.
Επίσης χτές που πήγα για την αντικατάσταση με περίμενε και ενας προσωπικός φάκελος απο τα κεντρικά με ενα καπελάκι Nissan. Θα προτιμούσα δώρο βέβαια τίποτα φιμέ τζάμια ή κάποιο κάλυμμα πορτμπαγκάζ για το οποίο θέλουν 106 (εκατόν έξι!) ευρώ παρακαλώ ενώ φίλος αγόρασε το γνήσιο της BMW με 70 για το αμάξι του! -
Προσανατολίζομαι (σχεδόν το έχω αποφασίσει) στην αγορά του Pulsar Acenta 1,2 DIG-T. Χρήση για μικρές διαδρομές εντός πόλης και κάποια ταξίδια στην Εθνική. Πάνω-κάτω καμιά 10.000 χλμ το χρόνο. Προφίλ οδήγησης ήπιο...
Υπάρχει κάποιος κάτοχος για να μου πει εντυπώσεις από το αυτοκίνητο; Ο κινητήρας είναι επαρκής; Έχει παρουσιάσει το συγκεκριμένο μοτέρ τίποτα προβλήματα; -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
ΤΟΥΟΤΑ δεν θα γινει βέβαιαΜακρυά από εμάς το φαρμακείο...
-
Εδώ και ένα χρόνο έχω το diesel.Από τα πρώτα που ήρθαν στην Ελλάδα.15000χλμ εως τώρα.Ευχαριστημένος.Χωρίς προβλήματα αξιοπρεπέστατη οδική συμπεριφορά,χώροι και καλή εργονομία,ορατότητα.Πολύ οικονομικο.4,6 μέση κατανάλωση με το 70% των χλμ εκτός πόλης.
Τώρα για τον 1,2 που ρωτάς δεν γνωρίζω αλλά τον ίδιο κινητήρα τον φοράει και το QQ οπότε πιστεύω ότι δεν θα χεις πρόβλημα μια και το pulsar έχει καλύτερη αεροδυναμική και μικρότερο βάρος. -
Ευχαριστώ για την απάντηση alexandrine. Κυρίως με απασχολεί ο 1.2 DIG-T, όχι τόσο για την επάρκεια αλλά κυρίως για το πόσο αξιόπιστος είναι. Δεν έχω βρει/ακούσει από κατόχους QQ ή Pulsar και πολλές πληροφορίες για τον συγκεκριμένο.
-
Δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό για τον 1,2 DIG-T
Και να έχει υπάρξει, ενάμιση χρόνο μετά σίγουρα το έχουν διορθώσει.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο αγγλικό qq forum Κώστα στον 1,2 αναφέρονται προβλήματα με λάδια.... Ψάξτε το λιγο ....
-
Για τον φίλο που αντιμετώπισε πρόβλημα με τον πίνακα οργάνων.Μάλλον δεν είσαι ο μοναδικός.
http://www.pulsarforums.co.uk/viewtopic.php?f=8&t=155
Επίσης από τι φαίνεται κάτι τρέχει και με τα λάδια στον 1,2
-
Ο χρήστης alexadrinos έγραψε:
Για τον φίλο που αντιμετώπισε πρόβλημα με τον πίνακα οργάνων.Μάλλον δεν είσαι ο μοναδικός.http://www.pulsarforums.co.uk/viewtopic.php?f=8&t=155
Μπά εξακολουθώ να είμαι ο μοναδικός, δεν πρόσεξες τα usernames, ο ίδιος άνοιξα το θέμα και εκεί!
-
Ο χρήστης SpeechLess έγραψε:
Για τον φίλο που αντιμετώπισε πρόβλημα με τον πίνακα οργάνων.Μάλλον δεν είσαι ο μοναδικός.
http://www.pulsarforums.co.uk/viewtopic.php?f=8&t=155
Μπά εξακολουθώ να είμαι ο μοναδικός, δεν πρόσεξες τα usernames, ο ίδιος άνοιξα το θέμα και εκεί!
ναι δεν το πρόσεξα.Κάπου με προβλημάτισε η αντιμετώπιση του προβλήματος(ίδια ακριβώς).Ελπίζω από δω και πέρα να μην έχεις άλλο πρόβλημα.ΝΑ δούμε μήπως φτιάξουμε ελληνικό φόρουμ για το pulsar και τα λέμε μέσα από κει.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οσο παει μ αρεσει και περισσοτερο αισθητικα αυτο τ αμαξακι..Αναφερομενος στην εξωτερικη σχεδιαση καθως στην εκθεση θυμηθηκα ποσο προσπαθησαν να το κανουν τοσο χαλια μεσα...
Nissan Pulsar