-
Ευχαριστώ πολύ, λευκό με φιμε τζάμι... Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο, βέβαια έχω λίγα χιλιόμετρα αλλά στο ταξίδι μια χαρά άνετο ήταν και στιβαρό επίσης!!! Εγώ πήρα το πετρέλαιο λόγω κατανάλωσης, είχα βενζίνη πριν και είχα ψιλοκαει ολίγον!!!
-
Σε ποσες μερες παραλαβατετο αυτοκινητο σας;εκανα παραγγελια 23/8 και ακομα δεν εχει ερθει.το αυτοκινητο μου ειπαν ειναι ετοιμοπαραδοτο
-
Εγώ με παραγγελία 10/08..Το παρελαβα 27/08..Κ θα το είχα πάρει 5 μέρες νωρίτερα αν δεν μεσολαβουσε της Παναγίας...Στα φυσιολογικά πλαίσια αναμονής για Ετοιμοπαράδοτος είσαι...Η αντιπροσωπεία τι σου λεει;
-
Εγώ σήμερα μέτρησα την κατανάλωση...Όταν το πήρα το αυτοκίνητο γέμισα το ντεπόζιτο...φουλαρε με 80 ευρώ.. περίπου...Σήμερα έφτασε στο μισό...Κ έχω γράψει 400 χιλιόμετρα ..άρα 10 ευρώ τα 100 χιλιόμετρα.. με μέση κατανάλωση 5.8 με 6.2..Έχω το 1.2..Κ Ο κινητήρας είναι αστρωτος...θεωρώ πως είναι αρκετά καλά..
-
Εγώ με παραγγελία 10/08..Το παρελαβα 27/08..Κ θα το είχα πάρει 5 μέρες νωρίτερα αν δεν μεσολαβουσε της Παναγίας...Στα φυσιολογικά πλαίσια αναμονής για Ετοιμοπαράδοτος είσαι...Η αντιπροσωπεία τι σου λεει;
Στην συμβολαιο πανω λεει 8 εργασιμες και ο πωλητης μου ειπε αυτη την βδομαδα μεχρι παρασκευη θατο εχω ..αντε ναδουμε
-
Εγώ σήμερα μέτρησα την κατανάλωση...Όταν το πήρα το αυτοκίνητο γέμισα το ντεπόζιτο...φουλαρε με 80 ευρώ.. περίπου...Σήμερα έφτασε στο μισό...Κ έχω γράψει 400 χιλιόμετρα ..άρα 10 ευρώ τα 100 χιλιόμετρα.. με μέση κατανάλωση 5.8 με 6.2..Έχω το 1.2..Κ Ο κινητήρας είναι αστρωτος...θεωρώ πως είναι αρκετά καλά..
Πολυ καλη καταναλωση εχεις.80ευρω με τι τιμη βενζινης.;46λιτρα ρεζερβουαρ εχει νομιζω
-
1.70ευρω bp ultimate...Κ εγώ εντυπωσιασμένος είμαι..θα δούμε..μακάρι να συνεχίσει έτσι...
-
95αρα βαζεις;μηπως λογω τουρμπο που κ που θελει 97αρα ή 100αρα;σου ειπαν κατι;
-
Όχι δεν μου είπαν κάτι για 100αρα..95αρα κανονικά...Αυτό λέει κ στο εγχειρίδιο της nissan..
-
Ένα απλό μοτεράκι είναι...
-
Ο χρήστης Elron έγραψε:
Εγώ σήμερα μέτρησα την κατανάλωση...Όταν το πήρα το αυτοκίνητο γέμισα το ντεπόζιτο...φουλαρε με 80 ευρώ.. περίπου...Σήμερα έφτασε στο μισό...Κ έχω γράψει 400 χιλιόμετρα ..άρα 10 ευρώ τα 100 χιλιόμετρα.. με μέση κατανάλωση 5.8 με 6.2..Έχω το 1.2..Κ Ο κινητήρας είναι αστρωτος...θεωρώ πως είναι αρκετά καλά..Μετά συγχωρήσεως, αλλά αν νομίζεις ότι αυτό είναι μέτρηση κατανάλωσης, πλανάσαι πλάνην οικτρά!
Ο δείκτης του καυσίμου δεν είναι αναλογικός ούτε δίνει ακρίβεια μετρήσεων. Μόνο όταν ξαναφουλάρεις θα βρεις την πραγματική σου κατανάλωση! -
+1
-
Κ έτσι όπως τα λες να είναι...πόση να είναι η απωλεια;συν..πλην 5 λιτρα;Κ πάλι καλά είναι...
-
Κρίμα που καταργείται ένα αυτοκίνητο ιδανικό για τον οικογενειαρχη.... Δεν το διαφημισαν όσο έπρεπε και ένα facelifting δεν θα του έκανε κακό... Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά του αν και το έχω λίγο καιρό. Ούτε μήνα ακόμα και τα πρώτα 1500χλμ ήρθαν αδιαμαρτυρητα και πολύ οικονομικά..
-
Για πιο λόγο να προωθήσουν το Pulsar την ίδια στιγμή που έχουν στην γκάμα τους το QQ που πουλάει σαν ζεστό ψωμί και από το οποίο βγάζουν πολύ μεγαλύτερο κέρδος;
-
Με κίνδυνο να παρεξηγηθώ θα κάνω την παρακάτω τοποθέτηση :
Εξαιρετική αγορά το Pulsar στα 14 χιλιάρικα το 1.2Τ βενζίνης και στα λιγότερα από 16 χιλιάρικα το 1.5D, αλλά και απόλυτα κατανοητή η απόφαση του κοψίματος του, όντας ένα αυτοκίνητο άχρωμο, άοσμο και οριακά στο μέσο όρο της κατηγορίας, με μοναδικό δυνατό σημείο τους εξαιρετικούς χώρους. -
Πρίν λίγες μέρες κάπου διάβασα τυχαία πως υπήρχε pulsar 1.6 dig-T με...190 άλογα!!! και με 22.000 χιλιάρικα περίπου.
Δεν είχα ιδέα.
Οκ , μπορεί να μην είχε το...ονειρωδες τιμόνι και κράτημα του focus (μπούρδες δλδ για το 90% των διαδρομών ενός μέσου οδηγού) αλλά 190 άλογα με άνετη ανάρτηση και μεγάλους χώρους είναι ένας συνδυασμός σπάνιος σε τέτοιες τιμές .
Όλα για το QQ , ούτε οι ίδιοι οι πωλητές δεν θα ήξεραν πως υπήρχε στην γκάμα της NissanSent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Πρίν λίγες μέρες κάπου διάβασα τυχαία πως υπήρχε pulsar 1.6 dig-T με...190 άλογα!!! και με 22.000 χιλιάρικα περίπου.Δεν είχα ιδέα.
Οκ , μπορεί να μην είχε το...ονειρωδες τιμόνι και κράτημα του focus (μπούρδες δλδ για το 90% των διαδρομών ενός μέσου οδηγού) αλλά 190 άλογα με άνετη ανάρτηση και μεγάλους χώρους είναι ένας συνδυασμός σπάνιος σε τέτοιες τιμές .
Όλα για το QQ , ούτε οι ίδιοι οι πωλητές δεν θα ήξεραν πως υπήρχε στην γκάμα της NissanSent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Στο RS αναφέρεσαι;
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Πρίν λίγες μέρες κάπου διάβασα τυχαία πως υπήρχε pulsar 1.6 dig-T με...190 άλογα!!! και με 22.000 χιλιάρικα περίπου.Δεν είχα ιδέα.
Πάτησες κάλο τώρα. Είχα ζητήσει να μου την βρουν και δεν υπήρχε καν όταν ήταν να πάρω το pulsar, μετά απο πολλούς συμβιβασμούς είπα να πάρω το n connecta παραγγελία απο εργοστάσιο και έφαγα πόρτα, κατέληξα κλασικά και γω στο qq με 2 λίτρα παραπάνω κατανάλωση...
Στο RS αναφέρεσαι;
Οχι υπήρχε μια έκδοση στην τεκνα με 190 άλογα στα 24 όμως όχι 22 που λέει ο φίλος.
Στα 22 ήταν η accenta αλλά δεν την έκαναν ποτέ εισαγωγή, μόνο με παραγγελία.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Πρίν λίγες μέρες κάπου διάβασα τυχαία πως υπήρχε pulsar 1.6 dig-T με...190 άλογα!!! και με 22.000 χιλιάρικα περίπου.
Δεν είχα ιδέα.
Στο RS αναφέρεσαι;
Όχι στο απλό , και το έθεσα λίγο υπερβολικά , έτσι καπως το παρουσιάζε ο ειδικός τύπος και ειδικά οι Άγγλοι.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Nissan Pulsar