-
Πόσες σελίδες από το topic έχεις διαβάσει;
-
Καλησπέρα!
Για το φίλο faiaka να πω ότι αν έπαιρνα τώρα αυτοκίνητο, το φαβορί θα ήταν το pulsar 1200.
Με 14000€ παίρνεις 'πολύ' αυτοκίνητο.
Ένα test-drive & αν μείνεις ικανοποιημένος κάνεις αγορά.
Έχω Nissan 1500 diesel & είμαι πολύ ευχαριστημένος. -
Ο χρήστης bill971 έγραψε:
Καλησπέρα!
Για το φίλο faiaka να πω ότι αν έπαιρνα τώρα αυτοκίνητο, το φαβορί θα ήταν το pulsar 1200.
Με 14000€ παίρνεις 'πολύ' αυτοκίνητο.
Ένα test-drive & αν μείνεις ικανοποιημένος κάνεις αγορά.
Έχω Nissan 1500 diesel & είμαι πολύ ευχαριστημένος.Δεν σταματησε το Pulsar;
-
Η παραγωγή ναι...
Πρέπει να πωλούνται ακόμα μερικά καινούρια που έχουν ξεμείνει στους εμπόρους...Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει κάνει κάποιος χρήση του προγράμματος Mapcare που προσφέρει 3 χρόνια δωρεάν αναβάθμιση χαρτών;
Πήγα στο επίσημο site για τις αναβαθμίσεις χαρτών της Nissan και μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα. Αν θυμάμαι καλά παλιότερα που είχα ξαναεπισκεφτεί τη σελίδα μου έβγαζε να αγοράσω μια SD κάρτα μνήμης με τους νέους χάρτες. Τώρα αντί για αγορά κάρτας με ενημερώνει για την ύπαρξη του προγράμματος Mapcare.https://nissan.navigation.com/product-list/Catalog/Catalog_Pulsar_2018/en_GB/NissanEMEA/EUR
MapCare is available on the Nissan passenger car range embedded with NissanConnect produced from the 1st May 2016 onwards (1st June 2016 for Juke and 1st November 2016 for Navara). Vehicles that were produced before 1st May 2016 (1st June 2016 for Juke and 1st November 2016 for Navara) are excluded from this offer.
To benefit from that program, please contact your Nissan dealer. -
Καλες γιορτες χρονια πολλα.πως τα πατε με την καταναλωση καυσιμου σε τι επιπεδα βρισκεστε;εγω στα 3500χλ εχω περιπου 6.1 εκτος 7.4 εντος.ειναι λιγο τσιμπιμενη.ισχυει οτι η καταναλωση θα πεσει οσο το αμαξι κανει χιλιομετρα;δηλαδη μετα τα 20000-30000 θα δω την πραγματικη σταθερη καταναλωση;;
-
Καλά Χριστούγεννα. Εγώ με diesel με 28000χλμ στην Αθήνα έχω 4.8 με 5. Τώρα που θα μετακομίσω επαρχία ισως πέσω λιγω.
-
Είμαι στα 55000χλμ και έχω μέση κατανάλωση 4,7 με το 70% των χλμ εκτός.Από καύσιμο μόνο avin best action.
-
Καλησπέρα σε όλους τους κατόχους nissan pulsar πετρέλαιο και όχι μόνο φυσικά!
Την έρχομενη Δευτέρα πάω για test drive ενός μεταχειρισμένου nissan pulsar 1.5 πετρέλαιο του 15 με 59.000 στα 12500 €. Επειδή δύο μέρες έχω διαβάσει πολλά εδώ μέσα.,θα ήθελα να μου πείτε οι κάτοχοι κοντά στ χλμ αν έχει βγάλει ζημιές πως σας φαίνεται τι μπορεί να έχει βγάλει μέχρι τώρα ούτως ώστε να το κοιτάξω και φυσικά στα 60000 θα πρέπει να κάνει το μεγάλο σέρβις. Αν μπορείτε να μου πείτε που προτείνετε τιμή που σας πήγε και γενικά ότι περισσότερο θα με υπερβοηθουσατε αφού τις 2 δραχμουλες που μαζέψαμε με τη γυναίκα να μην πάνε στο βρόντο. Συγνώμη για την πολυλογία αλλά είμαι ενθουσιαμενος και κάπως αγχωμένος. Επίσης να αναφέρω, σε περίπτωση που κάποιος έχει πάρει το αμάξι σκέφτομαι να το πάρω από την spotacar και δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση αλλά αγωνία ενός νέου ανθρώπου που θα ακουμπήσει δύο φράγκα.Καλη χρόνια σε όλους με ζώνες χωρίς αλκοόλ και προσοχή σε παιδιά φανάρια διαβάσεις, κάποιοι μας αγαπάνε και μας περιμένουν!
Ευχαριστω
-
Γεια σας και Χρόνια πολλά! Πριν λίγες μέρες αλλάξαμε τη μπαταρία στο pulsar (εντός εγγύησης) και από κείνη τη μέρα και μετά παρατήρησα ότι δεν λειτουργεί ο εσωτερικός φωτισμός των ενδείξεων στο air condition. Αυτό διορθώνεται μέσω του υπολογιστή ταξιδίου;;
υ.γ. Όταν άλλαξαν την μπαταρία δεν έβαλαν το αμάξι στο κομπιούτερ. -
Μάλλον έχει να κάνει με την αλλαγή της μπαταρίας.Εφόσον έχεις εγγύηση πήγαινε να το δουν.
-
Ο χρήστης violaris έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους τους κατόχους nissan pulsar πετρέλαιο και όχι μόνο φυσικά!
Την έρχομενη Δευτέρα πάω για test drive ενός μεταχειρισμένου nissan pulsar 1.5 πετρέλαιο του 15 με 59.000 στα 12500 €. Επειδή δύο μέρες έχω διαβάσει πολλά εδώ μέσα.,θα ήθελα να μου πείτε οι κάτοχοι κοντά στ χλμ αν έχει βγάλει ζημιές πως σας φαίνεται τι μπορεί να έχει βγάλει μέχρι τώρα ούτως ώστε να το κοιτάξω και φυσικά στα 60000 θα πρέπει να κάνει το μεγάλο σέρβις. Αν μπορείτε να μου πείτε που προτείνετε τιμή που σας πήγε και γενικά ότι περισσότερο θα με υπερβοηθουσατε αφού τις 2 δραχμουλες που μαζέψαμε με τη γυναίκα να μην πάνε στο βρόντο. Συγνώμη για την πολυλογία αλλά είμαι ενθουσιαμενος και κάπως αγχωμένος. Επίσης να αναφέρω, σε περίπτωση που κάποιος έχει πάρει το αμάξι σκέφτομαι να το πάρω από την spotacar και δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση αλλά αγωνία ενός νέου ανθρώπου που θα ακουμπήσει δύο φράγκα.Καλη χρόνια σε όλους με ζώνες χωρίς αλκοόλ και προσοχή σε παιδιά φανάρια διαβάσεις, κάποιοι μας αγαπάνε και μας περιμένουν!
Ευχαριστω
Το αυτοκίνητο για τα λεφτά του είναι πολυ καλό.Αξιόποιστο μηχανή που του πάει γάντι και οικονομικό.Μεγάλο servise δεν ξέρω τι εννοείς.Βασικά λάδια φίλτρα θέλει κάθε 10000χλμ.Εκεινο που στοιχίζει είναι η αλλαγή φίλτρου πετρελαίου στα 100 ευρώ.
Να προσέξεις στην αγορά σου στα πετρέλαια παίζουν πολλά με γυρισμένα χλμ κακοσυντηρημένα κλπ.Κόιτα να χει βιβλίο servise.Sth nissan πλέον με αριθμό πλαισίου μπορείς να δεις αν έκανε περιοδικό έλενγχο και τι έχει αλλάξει. -
[quote='violaris'] Καλησπέρα σε όλους τους κατόχους nissan pulsar πετρέλαιο και όχι μόνο φυσικά!
Την έρχομενη Δευτέρα πάω για test drive ενός μεταχειρισμένου nissan pulsar 1.5 πετρέλαιο του 15 με 59.000 στα 12500 €. Επειδή δύο μέρες έχω διαβάσει πολλά εδώ μέσα.,θα ήθελα να μου πείτε οι κάτοχοι κοντά στ χλμ αν έχει βγάλει ζημιές πως σας φαίνεται τι μπορεί να έχει βγάλει μέχρι τώρα ούτως ώστε να το κοιτάξω και φυσικά στα 60000 θα πρέπει να κάνει το μεγάλο σέρβις. Αν μπορείτε να μου πείτε που προτείνετε τιμή που σας πήγε και γενικά ότι περισσότερο θα με υπερβοηθουσατε αφού τις 2 δραχμουλες που μαζέψαμε με τη γυναίκα να μην πάνε στο βρόντο. .Τελικα προχωρησες στην αγορα του αυτοκινητου που πηγες να κανεις test drive ?
Απο οτι ειδα μεσα στο car γιατο συγκεκριμενο οχημα που ελεγες φοραει την μπαταρια renault-nissan η οποια ειχε παρουσιασει προβληματα οποτε μεσα στην εγγυηση η nissan την αλλαζε δωρεαν ζητησε τους να στην αλλαξουν αν το πηρες απο αυτην την εταιρια που το εχει αγγελια .
Σερβις θελει μια φορα το χρονο , εχει μεσα βιβλιο οδηγιων καθε ποτε χρειαζετε να το κανεις , ειναι ολα καθαρογραμμενα και κατανοητα. -
To ερωτημα ειναι,αν αξιζει να πας σε μεταχειρισμενο 4ετιας και 60000χλμ στα 12500,οταν το καινουριο εχει 14000 μεν αλλα βενζινη δε...
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
To ερωτημα ειναι,αν αξιζει να πας σε μεταχειρισμενο 4ετιας και 60000χλμ στα 12500,οταν το καινουριο εχει 14000 μεν αλλα βενζινη δε...Υπάρχει ακόμα καινούργιο ; Επίσης θα του κάνει η βενζίνη ;
-
μετρημενες βενζινες εχει μεσα το car
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
To ερωτημα ειναι,αν αξιζει να πας σε μεταχειρισμενο 4ετιας και 60000χλμ στα 12500,οταν το καινουριο εχει 14000 μεν αλλα βενζινη δε...
Υπάρχει ακόμα καινούργιο ; Επίσης θα του κάνει η βενζίνη ;
Στο site τουλαχιστον υπαρχει.Εγω με τα δικα μου δεδομενα θα πηγαινα στο καινουριο παντως...
https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehi ... tions.html -
Στοκ έχουν.
-
Καλημέρα,
Εχω μπεί στην έρευνα για λάστιχα, διάβασα τα σχετικά μηνύματα εδω και απ'οτι κατάλαβα θα πρέπει να κοιτάξω για 205/55/16 αντί για τα εργοστασιακά 195/60/16 κυρίως λόγω κόστους...
Ο λαστιχάς μου δουλεύει με Continental και Matador και με έβαλε σε δίλημμα καθώς 'ορκίζεται' οτι τα Matador είναι ακριβώς τα ίδια και δεν αξίζει να δώσω την διαφορά των ~80 ευρώ για Continental.
Η αλήθεια είναι οτι ναι μεν τον εμπιστεύομαι, απο την άλλη μου κάθεται κάπως να βάλω ελάστικα μιας τέτοιας εταιρείας είδικα όταν διάβαζα εδω για δείκτες οικονομίας καυσίμου A, B κλπ. και το συγκεκριμμένο (Matador) έχει Ε καθώς και δείκτη κρατήματος στο βρεγμένο C.
Continental δεν έιχε διαθέσιμο να μου δείξει για να δω μοντέλο και δείκτες αλλά θα ήθελα την άποψη σας τόσο για την επιλογή ή μη των Matador όσο κι αν έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμμένο μοντέλο Continental σε λογικό κόστος για να επιλέξω.Ευχαριστώ...
-
Να αλλάξεις λαστιχά γιατί αυτός που έχεις ψεύδεται απροκάλυπτα!
Υπάρχει λόγος που η Continental θεωρείται premium εταιρία και η Matador budget εταιρία, όπως υπάρχει και ένας λόγος για τη διαφορά τιμής μεταξύ των δύο. Ή μάλλον δύο λόγοι: απόδοση και διάρκεια.
Nissan Pulsar