-
Πεταμένα λεφτά.
-
Λογικά όλα αυτά που λέτε όντως.
-
Και εγω ειμαι εναντιον τετοιας κινησης εκτος και αν συντρεχει καποιος σοβαρος λογος (π.χ. τρειλερ,ταξιδια φορτωμενο επιβατες/αποσκευες) και επισης να γινεται μεσω αντιπροσωπειας ωστε να ισχυει κανονικα η εγγυηση...
-
Και γω το θεωρώ άνευ ουσίας με ρίσκο.Ο Κ9Κ κινεί το pulsar με χαρακτηριστική ευκολία έχει καλή ροπή και καίει κάτω από 5λτ./100χλμ.Τι παραπάνω να ζητήσεις;
-
Παιδιά ξέρουμε κάποιον καλό που να επισκευάζει βαθουλώματα από χαλάζι με την μέθοδο pdr στα δυτικά προάστια;
Με βρήκε χαλάζι σε ταξίδι μου,ευτυχώς πρόλαβα να το βάλω κάτω από κάτι δέντρα αποφεύγοντας την μεγάλη ζημιά αλλά έχω 5-6 βαθουλώματα στο καπό και δυο-τρια στον οουρανό. -
Καλημέρα. Εχω διαπιστώσει ένα τρίξιμο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου σαν όταν περνάω από λακκούβες και σαμαρακια. Ο θόρυβος ακούγεται όταν έχω ανοιχτά τα παράθυρα. Τι μπορεί να είναι; το έχει ακούσει κάποιος στο δικό του;
-
Υπάρχουν αναφορέςγια τριξιμο που προέρχεται από τα παραθυρα όταν αυτά είναι λίγο κάτω.Δεν με απασχολεί οπότε δεν έχω ψαχτεί για κάποια λύση.
-
Δεν είναι από τα παράθυρα το τρίξιμο. Το παρατήρησα όταν περνάω σαμαρακια και όταν περνάνε και οι δύο ρόδες ταυτόχρονα. Όταν περναει η μία ρόδα μέσα από λακκούβα δεν τρίζει. Πρέπει να πατήσουν και οι δύο ρόδες.
-
σημερα πηγα για ελεγχο στα λαστιχα...τα μετρησα ηταν κομπλε.μολις ξεκινησα να φυγω αναψε η λυχνια για προβλημα στο μπροστινο ελαστικο του οδηγου..η πιεση του αερα ειναι σωστη.η λυχνια ομως ειναι αναμενη.για ποιο λογο ειναι αναμενη;
-
Καλησπέρα. Έβαλε κάποιος πατάκια πλαστικά στο pulsar του; έχετε να μου προτείνετε κάποιο κατάστημα να αγοράσω κάποια που να μου αντέξουν στον χρόνο
-
Καλησπέρα!
Εμένα στο note είχαν φθαρεί & πήγα στη Nissan στον Κυριακούδη. Αυτά που πήρα είναι εξαιρετικά!
Τιμή δε θυμάμαι. Είναι φορεμένα περίπου 11/2 χρόνο & δεν έχουν πάθει τίποτα παρά τη σκληρή χρήση που τραβάνε. -
Ο χρήστης bill971 έγραψε:
Καλησπέρα!
Εμένα στο note είχαν φθαρεί & πήγα στη Nissan στον Κυριακούδη. Αυτά που πήρα είναι εξαιρετικά!
Τιμή δε θυμάμαι. Είναι φορεμένα περίπου 11/2 χρόνο & δεν έχουν πάθει τίποτα παρά τη σκληρή χρήση που τραβάνε.Είναι τα αυθεντικά της Nissan αυτά που πήρες;
-
giannis85: απο τα πρωτα χιλιομετρα φοραω τα γνησια ελαστικα πατακια της nissan στην τιμη των 60 ευρω τα ειχα παρει με εκπτωση 25% , παρα πολυ καλα και ανθεκτικα , του οδηγου κουμπωνει κιολας .
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
giannis85: απο τα πρωτα χιλιομετρα φοραω τα γνησια ελαστικα πατακια της nissan στην τιμη των 60 ευρω τα ειχα παρει με εκπτωση 25% , παρα πολυ καλα και ανθεκτικα , του οδηγου κουμπωνει κιολας .Καλή τιμή για γνήσια. Τώρα που ρώτησα μου είπανε 75€
-
τον μαρτιο του 2016 τα ειχα βαλει με αυτην την τιμη.
-
Καλησπέρα σε όλους,
Προχτές οδηγώντας παρατήρησα οτι εαν κινούμαι σε σχετικά χαμηλές ταχύτητες (μέχρι 50 χλμ περίπου) πολλές φορές, αλλα οχι πάντα, όταν στρίβω το τιμόνι δεξιά αισθάνομαι ενα 'τακ' τις περισσότερες φορές στην επαναφορά του τιμονιού απο δεξιά προς ευθεία ξανά.
Δεν ακούγεται κάποιος θόρυβος αλλά το αισθάνομαι 'εμφανώς' και είναι σε αίσθηση και διάρκεια περίπου σαν το θόρυβο που κάνει το χειριστήριο των φλάς όταν επανέρχεται στην κανονική του θέση που σβήνει.
Για να το κάνω πιο λιάνα (γιατί δεν ξέρω πως να το περιγράψω) σαν να αισθάνομαι ενα 'καρούμπαλο' κατά την επαναφορά του τιμονιού.
Για να ανακεφαλαιώσω, δεν το κάνει πάντα και δεν εχω βρεί ακόμα υπο ποιές προυποθέσεις το κάνει για να το αναπαράγω κατα βούληση (είναι σχετικά τακτικό πάντως) κι όπως είπα το κάνει μονάχα στρίβωντας το τιμόνι δεξιά (νομίζω).
Δεν επηρεάζει κάπου πάντως στην οδήγηση ή στην οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
ΥΓ. Δοκίμασα να αλλάξω την θέση του τιμονιού καθ' υψος μπας και αλλά χωρίς αποτέλεσμα. -
SpeechLess : Φιλε μου καλησπερα ναι το εχω ακουσει και εγω στο δικο μου, οταν στριβω δεξια σε ενα ανηφορακι στη γειτονια μου , οταν παει να κανει επαναφορα ευθεια τοτε ακουγεται .
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
SpeechLess : Φιλε μου καλησπερα ναι το εχω ακουσει και εγω στο δικο μου, οταν στριβω δεξια σε ενα ανηφορακι στη γειτονια μου , οταν παει να κανει επαναφορα ευθεια τοτε ακουγεται .Καλημέρα,
Στο έκανε εξαρχής? Προσωπικά το παρατήρησα τώρα (το αμάξι είναι 3,5 ετών) αν και δεν το οδηγώ συστηματικά γιατι το κυκλοφορεί η σύζυγος οπότε μπορεί να το κάνει και καιρό ενδεχομένως.
Καμιά ιδέα κανείς τι μπορεί να είναι? -
μετα τις 45000 χιλιομετρα ξεκινησε να με το κανει τωρα πλησιαζω τα 60000 οποτε οταν το παω σερβις θα τους πω να το κοιταξουν.
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
μετα τις 45000 χιλιομετρα ξεκινησε να με το κανει τωρα πλησιαζω τα 60000 οποτε οταν το παω σερβις θα τους πω να το κοιταξουν.Ωραία κάνε μια ενημέρωση σε παρακαλώ να δω τι θα μου πουν και μένα όταν το ρωτήσω στο επόμενο σέρβις (τώρα είμαι στα 64k με επόμενο στα 70k)
Nissan Pulsar