-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πάντως αν είχα 28000euro (δηλ. σε κάποια άλλη ζωή) δεν υπήρχε περίπτωση να τα σκάσω για ένα Honda... [emoji38]Μπες πρώτα μέσα σε ένα hrv, οδήγησε το και μετά μπορείς να το κρίνεις τόσο αυστηρά.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πάντως αν είχα 28000euro (δηλ. σε κάποια άλλη ζωή) δεν υπήρχε περίπτωση να τα σκάσω για ένα Honda... [emoji38]Εγω αν ειχα 28.000 θα επαιρνα ενα tiguan!!!
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εγώ πάντως αν είχα 28000euro (δηλ. σε κάποια άλλη ζωή) δεν υπήρχε περίπτωση να τα σκάσω για ένα Honda... [emoji38]
Εγω αν ειχα 28.000 θα επαιρνα ενα tiguan!!!
Εσύ δεν μετράς βρε, ήδη το έκανες.....
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Εγώ πάντως αν είχα 28000euro (δηλ. σε κάποια άλλη ζωή) δεν υπήρχε περίπτωση να τα σκάσω για ένα Honda... [emoji38]
Εγω αν ειχα 28.000 θα επαιρνα ενα tiguan!!!
Εσύ δεν μετράς βρε, ήδη το έκανες.....
Να πουμε και καμια μ@λ@κι@ να περασει η ωρα Στεφανε
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Μπες πρώτα μέσα σε ένα hrv, οδήγησε το και μετά μπορείς να το κρίνεις τόσο αυστηρά.
Δεν το έκρινα σαν αυτοκίνητο.
Κριτική στη τιμή έκανα. Και είπα ότι εγώ δεν θα έδινα ποτέ 28 χιλιάρικα για Honda.
Και επειδή δεν θα τα έδινα, ούτε μέσα θέλω να μπω, ούτε να το οδηγήσω. -
Ο άλλος δε θα τα έδινε για honda και θα τα έδινε για το προβληματικό tiguan
-
Εγώ πάντως ούτε Tiguan θα έπαιρνα αν είχα 28 χιλιάρικα...
-
Ο άλλος δε θα τα έδινε για honda και θα τα έδινε για το προβληματικό tiguanΌταν από την αρχή του χρόνου το HR-V έχει πουλήσει συνολικά λιγότερα κομμάτια από ότι το Volvo XC-90 για παράδειγμα , τότε προφανώς κάτι δεν πάει καλά. Για να μην το συγκρίνουμε με το QQ ή το Vitara για παράδειγμα.
-
Να προτιμάει κάποιος το vitara από το hrv μόνο σαν ανέκδοτο το ακούω.
-
Όποιος για παράδειγμα θέλει τετρακίνηση προφανώς και θα επιλέξει το Vitara.
-
Ο άλλος δε θα τα έδινε για honda και θα τα έδινε για το προβληματικό tiguanΔεν εχω ακουσει γιανπροβληματικα πετρελαια οποτε λες να ειμαι ανωμαλος που το πηρα?
Να προτιμάει κάποιος το vitara από το hrv μόνο σαν ανέκδοτο το ακούω.
Τελικα μονο honda πρεπει να αγοραζουμε απ οτι καταλαβα
-
Να προτιμάει κάποιος το vitara από το hrv μόνο σαν ανέκδοτο το ακούω.Οι πωλησεις μάλλον δείχνουν το ανάποδο.
-
Αν είχαν την ίδια τιμή;
-
Αν είχαν την ίδια τιμή;Το ποσο καλό ειναι ενα προϊόν ειναι συνάρτηση τόσο της ποιότητας οσο και της τιμης του.
-
Μπες στο hrv και κρίνεις μετά. Πρόκειται για αμαξαρα τη στιγμή που το vitara είναι σαν παιδικό παιχνίδι.
-
Το vitara όντως ειναι φτηνιάρικο, αλλα το hrv αμαξαρα δεν ειναι.
-
Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Το vitara κινείται και off-road ένω το hrv είναι ένα πολύ ποιοτικό ασφάλτινο crossover που είχε χαντακωθεί λόγω τιμής.
Ο αγοραστής του ενός δεν θα κοίταζε το άλλο. -
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Το vitara κινείται και off-road ένω το hrv είναι ένα πολύ ποιοτικό ασφάλτινο crossover που είχε χαντακωθεί λόγω τιμής.
Ο αγοραστής του ενός δεν θα κοίταζε το άλλο.Ανόμοια πράγματα δεν ειναι. Μικρά SUV ειναι και τα δυο και το vitara δεν εχει μόνο 4χ4 εκδόσεις. Η μονη διαφορα που κανει άτοπη την σύγκριση ειναι οτι το vitara ειναι σωστά τιμολογημενο ενω το hrv ειναι υπερτιμολογημενο.
-
Η honda λόγω ποιότητας αξίζει λίγο παραπάνω από την Suzuki. Με τις μειώσεις έχει έρθει φυσιολογική πλεον η τιμή του HRV.
-
Τα Honda είναι όντως πανάκριβα αλλά πρόκειται για αυτοκίνητα τα οποία μόνο αν τα ζήσει κάποιος θα μπορέσει να αντιληφθεί τη ποιότητα τους.
Honda HR-V 2014