-
Αγαπητοί φίλοι,
Στην έκθεση της Φρακφούρτης στα μέσα Σεπτεμβρίου του 2013, παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο κοινό, το 4ο μοντέλο της Γερμανικής εταιρείας (Μετά την A&Β-Class και την CLA), το οποίο ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας και κάνει πολλούς σχετικά νέους, που δεν είχα σκεφτεί ποτέ τους ότι θα αποκτήσουν το αστέρι (τόσο λόγο χρημάτων όσο και φιλοσοφίας μεγαλύτερων ηλικιών οχημάτων) να μπορούν υπό προϋποθέσεις να το αποκτήσουν. Το μοντέλο το είχα δει ως προωτύτυπο στην Έκθεση της Σαγκάης.
Επί της ουσίας, πρόκειται για την SUV εκδοχή της Α-Class, που έχει «κτισθεί» στη νέα πλατφόρμα MFA (η οποία ήδη χρησιμοποιείται στις Α-Class, B-Class και CLA). Όταν ξεκινήσει και επίσημα τη σταδιοδρομία της στην αγορά, θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον εμπορικό «στίβο» το Volvo XC60, τη BMW X1, το Range Rover Evoque,το Audi Q3, αλλα και φθηνότερα SUV όπως V40 Crossover, Tiguan 2014, ενώ όντας κοντά σε τιμή (με φτωχό όμως εξοπλισμό) με τα υπόλοιπα θα πάρει αγοραστές και από τα φθηνότερα (πλην τίμια) QQ κτλ.
Η GLA Mercedes έχει μήκος 4.417 χιλιοστά, 1.804 χιλιοστά πλάτος και 1,494 ύψος. Ακόμα όμως κι αν είναι αρκετά υψηλή, εν τούτοις η GLA έρχεται με συντελεστής οπισθέλκουσας 0,29 (το χαμηλότερο σε crossover-Suv). Έτσι η Mercedes υποστηρίζει ότι η GLA είναι σε θέση να συνδυάσει την καθημερινή χρήση με αρκετά αξιοπρεπείς off-road δυνατότητες. Το GLA έρχεται με το νέας γενιά 4MATIC μόνιμο σύστημα all-wheel-drive και πλήρως μεταβλητή κατανομή ροπής, ενώ σε αντίθεση με την A-class έχει χώρο αποσκευών 421 l, που αυξάνεται κατά πολύ με προεραιτικό πακέτο εξοπλισμού.
Η γκάμα βενζινοκινητήρων περιλαμβάνει την Mercedes GLA200, η οποία τροφοδοτείται από έναν 1.6-λίτρων 4-κύλινδρο κινητήρα που έχει απόδοση 115 kW / 156 hp στις 5.300 σ.α.λ. και 250 Nm ροπής μεταξύ 1.250 και 4.000 σαλ. Η GLA250 και το GLA250 4MATIC τροφοδοτείται από έναν 2.0 λίτρων κινητήρα που αποδίδει 211 hp στις 5.500 σ.α.λ. και 350 Nm στις 1,200-4,000 σαλ. Η πετρελαιοκίνητη γκάμα του GLA περιλαμβάνει την GLA200 CDI και CDI 4MATIC GLA200 που έρχονται με κινητήρα 2143 κ.ε. που αποδίδει 136 hp στις 3,600-4,000 σαλ. Η Mercedes GLA220 CDI και η GLA220 CDI 4MATIC έρχονται με τον ίδιο κινητήρα, αλλά έχουν μια ισχύ 170 hp στις 3,600-4,000 και 350 Nm στις 1,600-3,200 σαλ.
Το configurator και οι παραγγελίες στην Ελλάδα αρχίζουν τέλη Νοεμβρίου, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα θα φτάσουν στους κατόχους (όσοι τα προπαρραγγείλουν) Μάρτιο του 2014. Η τιμή του αυτοκινήτου ξεκινά στην Γερμανία από τα 29.304 ευρώ και αφορά την βενζινοκίνητη έκδοση με τον κινητήρα του 1.6 λίτρου και τους 156 ίππους (GLA 200). Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Στην ίδια περίπου τιμή θα πωλείται και στη χώρα μας, όπως ισχύει άλλωστε και με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας. Κάνοντας τη σχετική αναγωγή (με την CLA), φρονώ ότι με απόσυρση θα ξεκινά στην Ελλάδα από τα 28.000 ευρώ, τιμή που μου φαίνεται τίμια (για τα δεδομένα) και καλύτερο value for money από την A-Class. Τιμολογιακά δηλαδή θα τοποθετείται μεταξύ της A-Class και της CLA. Αυτό σημαίνει ότι το πακέτο AMG LOOK (που την υπερομορφαίνει), θα κοστίζει περίπου 3.000 ευρώ και άρα η λιανική τιμή πώλησης (χωρίς πιθανές εκπτώσεις αντιπροσώπου) με το ΑΜG LOOK θα κάνει περίπου 31.000 ευρώ.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ MERCEDES GLA AMG LOOK
Youtube VideoΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
Έχοντας κάνει test drive την Α-CLASS και την CLA με το AMG LOOK, φρονώ ότι η sport ανάρτηση θα είναι το ίδιο σκληρή και o επιβάτης θα δέχεται εγκάρσιες δυνάμεις που δε θα απορροφούνται ανάλογα από αυτήν, λόγω και της κατάστασης των ελληνικών δρόμων, όμως ούτως η άλλως τα SUV έχουν πιο σκληρή ανάρτηση για καλύτερο κράτημα, λόγω ύψους, οπότε δε θα είναι τόσο μεγάλο μειονέκτημα, όσο στην Α-CLASS και την CLA (σε σχέση με τους αντίστοιχους ανταγωνιστές τους). Επίσης σημαντικά καλός ο συντελεστής οπισθέλκουσας, που σημαίνει μειωμένες αντιστάσεις και βελτιωμένη κατανάλωση, για τα δεδομένα της κατηγορίας. Περιμένω επίσης βελτιωμένα πλαστικά στο κάτω μέρος του εσωτερικού του αυτοκινήτου (κάτι για το οποίο είχαν κράξει την A-CLASS και έτσι βελτιώθηκαν στη CLA που βγήκε μετά).ΓΙΑΤΙ SUV?
Στην ερώτηση γιατί SUV, για μένα θα πω το εξής:
Ναι έχουν χειρότερο κράτημα, αλλά δε δίνω χαρά στα στροφιλίκια..
Ναι έχουν αυξημένη κατανάλωση, αλλά αυτό φαίνεται να έχει καλή αεροδυναμική..
Ναι δε θα πηγαίνω συχνά στο βουνό και ναι δε θα έδινα τα extra χρήματα για την τετρακίνησηΑΛΛΑ....(από εμπειρία περίπου 25.000 χλμ με WV Tiguan)...
Έχουν όμως μια θέση οδήγησης (ψηλή) που εμένα μου αρέσει και οδηγώ ξεκούραστα και 'αρχοντικά'.
Μπαίνω και βγαίνω από το αμάξι άνετα, χωρίς να τσαλακώνομαι και ταλαπωρούμαι..
Όταν τα βλέπω από έξω παρκαρισμένα μου φαίνονται πιο ωραία στο μάτι και μυώδη.
Επίσης μου δημιουργούν την εντύπωση (πείτε το και ψευδαίσθηση) ότι φαίνονται πιο ακριβά από ότι κάνουν πραγματικά (σε σχέση με τα hatchback) και μου δίνουν ένα (ψευτο)-image.
Γενικά, πείτε το ανωμαλία, αλλά μου αρέσουν στο μάτι (μερικά) ...Θα ήθελα όποιος έχει πληροφορίες για το αμάξι ή τους ανταγωνιστές του ή ότιδήποτε άλλο, να εκφράζει τι γνώμη του, καθώς υπό προϋποθέσεις, όταν με το καλό βγει, ίσως σκεφτόμουν σοβαρά την αγορά του και στις μέρες μας τέτοιες αγορές..τις παντρεύεσαι ίσως και για δεκαετία-ες..
Ευχαριστώ για την υπομονή όσων διαβάσανε όλο αυτό!
-
Αγαπητοί φίλοι,
Στην έκθεση της Φρακφούρτης στα μέσα Σεπτεμβρίου του 2013, παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο κοινό, το 4ο μοντέλο της Γερμανικής εταιρείας (Μετά την A&Β-Class και την CLA), το οποίο ενσωματώνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας και κάνει πολλούς σχετικά νέους, που δεν είχα σκεφτεί ποτέ τους ότι θα αποκτήσουν το αστέρι (τόσο λόγο χρημάτων όσο και φιλοσοφίας μεγαλύτερων ηλικιών οχημάτων) να μπορούν υπό προϋποθέσεις να το αποκτήσουν. Το μοντέλο το είχα δει ως προωτύτυπο στην Έκθεση της Σαγκάης.
Επί της ουσίας, πρόκειται για την SUV εκδοχή της Α-Class, που έχει «κτισθεί» στη νέα πλατφόρμα MFA (η οποία ήδη χρησιμοποιείται στις Α-Class, B-Class και CLA). Όταν ξεκινήσει και επίσημα τη σταδιοδρομία της στην αγορά, θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον εμπορικό «στίβο» το Volvo XC60, τη BMW X1, το Range Rover Evoque,το Audi Q3, αλλα και φθηνότερα SUV όπως V40 Crossover, Tiguan 2014, ενώ όντας κοντά σε τιμή (με φτωχό όμως εξοπλισμό) με τα υπόλοιπα θα πάρει αγοραστές και από τα φθηνότερα (πλην τίμια) QQ κτλ.
Η GLA Mercedes έχει μήκος 4.417 χιλιοστά, 1.804 χιλιοστά πλάτος και 1,494 ύψος. Ακόμα όμως κι αν είναι αρκετά υψηλή, εν τούτοις η GLA έρχεται με συντελεστής οπισθέλκουσας 0,29 (το χαμηλότερο σε crossover-Suv). Έτσι η Mercedes υποστηρίζει ότι η GLA είναι σε θέση να συνδυάσει την καθημερινή χρήση με αρκετά αξιοπρεπείς off-road δυνατότητες. Το GLA έρχεται με το νέας γενιά 4MATIC μόνιμο σύστημα all-wheel-drive και πλήρως μεταβλητή κατανομή ροπής, ενώ σε αντίθεση με την A-class έχει χώρο αποσκευών 421 l, που αυξάνεται κατά πολύ με προεραιτικό πακέτο εξοπλισμού.
Η γκάμα βενζινοκινητήρων περιλαμβάνει την Mercedes GLA200, η οποία τροφοδοτείται από έναν 1.6-λίτρων 4-κύλινδρο κινητήρα που έχει απόδοση 115 kW / 156 hp στις 5.300 σ.α.λ. και 250 Nm ροπής μεταξύ 1.250 και 4.000 σαλ. Η GLA250 και το GLA250 4MATIC τροφοδοτείται από έναν 2.0 λίτρων κινητήρα που αποδίδει 211 hp στις 5.500 σ.α.λ. και 350 Nm στις 1,200-4,000 σαλ. Η πετρελαιοκίνητη γκάμα του GLA περιλαμβάνει την GLA200 CDI και CDI 4MATIC GLA200 που έρχονται με κινητήρα 2143 κ.ε. που αποδίδει 136 hp στις 3,600-4,000 σαλ. Η Mercedes GLA220 CDI και η GLA220 CDI 4MATIC έρχονται με τον ίδιο κινητήρα, αλλά έχουν μια ισχύ 170 hp στις 3,600-4,000 και 350 Nm στις 1,600-3,200 σαλ.
Το configurator και οι παραγγελίες στην Ελλάδα αρχίζουν τέλη Νοεμβρίου, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα θα φτάσουν στους κατόχους (όσοι τα προπαρραγγείλουν) Μάρτιο του 2014. Η τιμή του αυτοκινήτου ξεκινά στην Γερμανία από τα 29.304 ευρώ και αφορά την βενζινοκίνητη έκδοση με τον κινητήρα του 1.6 λίτρου και τους 156 ίππους (GLA 200). Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς και συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Στην ίδια περίπου τιμή θα πωλείται και στη χώρα μας, όπως ισχύει άλλωστε και με τα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας. Κάνοντας τη σχετική αναγωγή (με την CLA), φρονώ ότι με απόσυρση θα ξεκινά στην Ελλάδα από τα 28.000 ευρώ, τιμή που μου φαίνεται τίμια (για τα δεδομένα) και καλύτερο value for money από την A-Class. Τιμολογιακά δηλαδή θα τοποθετείται μεταξύ της A-Class και της CLA. Αυτό σημαίνει ότι το πακέτο AMG LOOK (που την υπερομορφαίνει), θα κοστίζει περίπου 3.000 ευρώ και άρα η λιανική τιμή πώλησης (χωρίς πιθανές εκπτώσεις αντιπροσώπου) με το ΑΜG LOOK θα κάνει περίπου 31.000 ευρώ.
Youtube VideoΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
Έχοντας κάνει test drive την Α-CLASS και την CLA με το AMG LOOK, φρονώ ότι η sport ανάρτηση θα είναι το ίδιο σκληρή και o επιβάτης θα δέχεται εγκάρσιες δυνάμεις που δε θα απορροφούνται ανάλογα από αυτήν, λόγω και της κατάστασης των ελληνικών δρόμων, όμως ούτως η άλλως τα SUV έχουν πιο σκληρή ανάρτηση για καλύτερο κράτημα, λόγω ύψους, οπότε δε θα είναι τόσο μεγάλο μειονέκτημα, όσο στην Α-CLASS και την CLA (σε σχέση με τους αντίστοιχους ανταγωνιστές τους). Επίσης σημαντικά καλός ο συντελεστής οπισθέλκουσας, που σημαίνει μειωμένες αντιστάσεις και βελτιωμένη κατανάλωση, για τα δεδομένα της κατηγορίας. Περιμένω επίσης βελτιωμένα πλαστικά στο κάτω μέρος του εσωτερικού του αυτοκινήτου (κάτι για το οποίο είχαν κράξει την A-CLASS και έτσι βελτιώθηκαν στη CLA που βγήκε μετά).ΓΙΑΤΙ SUV?
Ναι δε θα πηγαίνω συχνά στο βουνό και ναι δε θα έδινα τα extra χρήματα για την τετρακίνησηΑΛΛΑ....(από εμπειρία περίπου 25.000 χλμ με WV Tiguan)...
Έχουν όμως μια θέση οδήγησης (ψηλή) που εμένα μου αρέσει και οδηγώ ξεκούραστα και 'αρχοντικά'.
Επίσης μου δημιουργούν την εντύπωση (πείτε το και ψευδαίσθηση) ότι φαίνονται πιο ακριβά από ότι κάνουν πραγματικά (σε σχέση με τα hatchback) και μου δίνουν ένα (ψευτο)-image.
Γενικά, πείτε το ανωμαλία, αλλά μου αρέσουν στο μάτι (μερικά) ...Θα ήθελα όποιος έχει πληροφορίες για το αμάξι ή τους ανταγωνιστές του ή ότιδήποτε άλλο, να εκφράζει τι γνώμη του, καθώς υπό προϋποθέσεις, όταν με το καλό βγει, ίσως σκεφτόμουν σοβαρά την αγορά του και στις μέρες μας τέτοιες αγορές..τις παντρεύεσαι ίσως και για δεκαετία-ες..
-
Αγαπητοί φίλοι,
Youtube VideoΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
-
Επίσης να πω ότι θα ήθελα και άλλους κινητήρες για το αμάξι αυτό, όπως:
- Τον 1.6 βενζίνη με τα 122ps (στη CLA αυτός ο κινητήρας είναι περίπου 2.900 ευρώ φθηνότερος από αυτόν με τα 156 άλογα)
- Τον 1.8 diesel της Mercedes με τα 136 άλογα, που με βάση την CLA τιμολογείται περίπου 2.200 ευρώ παραπάνω από τον 1.6 με τα 156 άλογα.
- Τον κορυφαίο 1.6 dci Της Renault-Nissan που φορά και το QQ, καθώς διαβάζω πως μετά τη συμφωνία της Mercedes με την Renault-Nissan για τον 1.5 dci με τα 109 ps, που φορά πλέον η A-Class και η CLA, η Μερσέντες θέλει και τον 1.6 dci για την νέα C-Class, ως entry diesel engine, κινητήρας που θα μπορούσε να τοποθετηθεί και στην GLA.
-
ολο μαλακιες και η μερσεντες με αυτη την παπαρια και η bmw με την χ1 και χ4 και η αουντι με το q1....
ευχομαι να μην πουλησει ουτε ενα. η απληστια ειναι κακο πραγμα!
-
και αλλα εχουν ψηλη θεση για να εχει αυτα τα αβανταζ αλλα δεν χρειαζεται να ειναι γερμανικο και ακριβο..βλεπε γιαπωνεζικα.... με δεδομενο οτι πλεον δεν κρατανε τα αυτοκινητα για μια ζωη...
-
@224v το ακριβό είναι σχετικό, ανάλογα με τον καθένα. Για μένα π.χ. είναι πανάκριβα τα μικρά αυτοκίνητα των 20.000 ευρώ, που δεν έχουν σχεδόν τίποτα, είναι κλουβάκια, αλλά προσιτά σε μεγαλύτερες μάζες ανθρώπων και σύμφωνα με το νόμο της προσφοράς και ζήτησης πουλάνε..Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το AUDI A1, που το θεωρώ το πιο ακριβό αυτοκίνητο που υπάρχει για αυτό που είναι..άλλος έχει άλλα κριτήρια...Πάντως διαβάζω ότι:
Πέπτη 7 Νοεμβρίου παρουσιάζεται το νέο Nissan QQ:
http://www.newslog.gr/art/1196454/antis ... an-qashqai
-
Επειδή πλέον στην Ελλάδα τα αυτοκινητα τα παντρεύεσαι, θεωρώ λάθος επιλογή να αγοράσεις αυτοκίνητο που δεν περπατάει εμπορικά στην Ελλάδα.
Αν το κανείς και ποσο μάλλον με τελείως νέο μοντέλο θα βρεθείς να είσαι το πείραμα σε κάθε ελληνική αντιπροσωπεία. Οταν θα ζητήσεις κανά καθρέπτη η κανά εξάρτημα απο το μη εμπορικό μοντέλο, θα σου απαντήσουν σε 1μηνα θα το έχουμε οδικώς, αλλιώς πληρώστε τα δίπλα να έρθει αεροπορικώς.
Και εμένα μου αρέσουν πιο σπάνια μοντέλα, αλλα για Ελλάδα δεν τα σκέφτομαι καν. -
Οσον αφορα στους κινητηρες για την GLA, ακουσα οτι μεσα στο 2014 θα κυκλοφορησει ο 1.5 ντιζελ με τα 109 αλογα και ο 1.6 βενζινης με τα 122. Καμια αναφορα δεν εχει γινει μεχρι στιγμης τουλαχιστον για τον 1.6 dci που προσωπικα για μενα θα ηταν η καλυτερη επιλογη απο καθε αποψη. Ελπιδα για τον 1.8 ντιζελ παλι, δυστυχως δεν βλεπω να υπαρχει μιας και τον αντικαθιστα -δεν εχω καταλαβει ακομα το γιατι- ο 2.1 με τα 136 αλογα. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι η mercedes προχωραει σε μια τετοια κινηση και δεν ακολουθει στους κινητηρες το μοτιβο των Α, Β και CLA μιας και ολα μαζι μοιραζονται την ιδια πλατιφορμα!!!!Θελω να την προπαραγγειλω και δεν μπορω να διαλεξω κινητηρα...1.6 με 156 αλογα ή 1.5 ντιζελ με 109??? Ή μηπως να περιμενω μπας και προστεθει ο 1.6 dci που θεωρειται απ ολους κορυφαιος???
-
Δεν θα έλεγα ότι είναι σώφρον να προπαραγγείλεις το οτιδήποτε πριν το δεις στην πράξη. Επίσης κράτα μικρό καλάθι για τους πλέον αδύναμους κινητήρες.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Δεν θα έλεγα ότι είναι σώφρον να προπαραγγείλεις το οτιδήποτε πριν το δεις στην πράξη. Επίσης κράτα μικρό καλάθι για τους πλέον αδύναμους κινητήρες.Συμφωνώ ότι είναι μέγα λάθος η προπαραγγελία..Καλά κάνουμε και περιμένουμε μήπως πάρουμε ολόφρεσκα μοντέλα και ζυγίσουμε τσέπη και ορέξεις/εξοπλισμό, αλλά στο τέλος, το test drive είναι βασικό!
-
Ο χρήστης Giannis_80 έγραψε:
Οσον αφορα στους κινητηρες για την GLA, ακουσα οτι μεσα στο 2014 θα κυκλοφορησει ο 1.5 ντιζελ με τα 109 αλογα και ο 1.6 βενζινης με τα 122. Καμια αναφορα δεν εχει γινει μεχρι στιγμης τουλαχιστον για τον 1.6 dci που προσωπικα για μενα θα ηταν η καλυτερη επιλογη απο καθε αποψη. Ελπιδα για τον 1.8 ντιζελ παλι, δυστυχως δεν βλεπω να υπαρχει μιας και τον αντικαθιστα -δεν εχω καταλαβει ακομα το γιατι- ο 2.1 με τα 136 αλογα. Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι η mercedes προχωραει σε μια τετοια κινηση και δεν ακολουθει στους κινητηρες το μοτιβο των Α, Β και CLA μιας και ολα μαζι μοιραζονται την ιδια πλατιφορμα!!!!Θελω να την προπαραγγειλω και δεν μπορω να διαλεξω κινητηρα...1.6 με 156 αλογα ή 1.5 ντιζελ με 109??? Ή μηπως να περιμενω μπας και προστεθει ο 1.6 dci που θεωρειται απ ολους κορυφαιος???Εδώ για τον 1.6 dci στη νέα c-class. το έχω βρει και σε πολλά ξενόγλωσσα site.
http://www.gocar.gr/news/new-models/101 ... des_C.htmlΟ 1.5 dci, είναι φρονώ λίγος ακόμα και για συντηριτικούς οδηγούς όπως εγώ για την GLA...Αν και είναι είναι ροπάτος και καλύτερος (σε λειτουργία/ηχομόνωση/ραφινάρισμα) από τον 1.6 tdi της WV (προσωπική πάντα αίσθηση).
Στην A-Class δίνει 0-100 σε 11.3sec
Στην CLA δίνει 0-100 σε 11.6 sec με Cd=0,23Στην GLA,με Cd=0,29 και περίπου ίδια κιλά πιθανολογώ ένα 0-100 να γίνεται σε 11.9-12,2 sec. Αν και η ροπή είναι καλή, εντούτοις χλωμιάζει σε υψηλές στροφές και κάνει πολύ ήχο (το κακό του 1.5 dci μετά τα 140). Θα ήθελα κάτι καλύτερο για την GLA, όπως ο 1.6 dci. (τους έχω οδηγήσει τους κινητήρες αυτούς σε άλλα αυτοκίνητα). Με τον 1.8 diesel και εγώ δεν μπορώ να τους καταλάβω, αν και φρονώ ότι το κάνουν να διατηρήσουν το high prestige group segment στη Γερμανία...Θα δείξει!!
-
Na symfwnisw mazi sou alla to idio high end prestige den thelei kai gia tin CLA?isws to kanei gia na min exei katholoy euro 5 sti gkama tis gia to 2014...isws pali kai na kanw lathos...me vlepw gia ton 1.6 me ta 156 cv mallon
-
Ο χρήστης Giannis_80 έγραψε:
Na symfwnisw mazi sou alla to idio high end prestige den thelei kai gia tin CLA?isws to kanei gia na min exei katholoy euro 5 sti gkama tis gia to 2014...isws pali kai na kanw lathos...me vlepw gia ton 1.6 me ta 156 cv mallonΓράφε με ελληνικούς χαρακτήρες [mod]
-
Ξέρει κανεις αν βγει η GLA σε 1500 diesel?
Και αν ναι θα βγει σε 4matic? -
Θα βγει σίγουρα μέσα στη χρονιά η 1,5 diesel. Για 4motion πολύ χλωμό μιας και το βάζει στις μεγαλύτερες εκδόσεις μόνο.
Οδήγησα test drive την 1,6 (GLA200) με το αυτόματο κιβώτιο και αυτό που μου έμεινε είναι η πολύ καλή ποιότητα κύλησης και η άνεση.
Περιμένω τέλος Απρίλη τη δικιά μου για περισσότερα! -
από ροπή πώς πάει ;
-
@birbilis, καλορίζικο. Πόσο πηγε; Υπήρχε προσφορά;
-
-
Καλως να το παραλαβεις φιλε μου και περιμενουμε φωτο . Οντως πολυ καλη επιλογη η edition1 αλλα εγω θα περιμενω λιγο τον 1,5 diesel και το off-raod πακετο
MERCEDES-BENZ GLA