-
Καλησπερα σε ολους.λοιπον προ 5μηνου αγορασα γκολφ 6 1.4 τσι μεταχειρισμενο απο αντιπροσωπο στη θεσσαλονικη,μοντελο 4/2010 με 47800 χλμ.πριν απο καμια 5αρια μερες παω να βαλω μπρος και γινεται το αμαξι χριστουγεννιατικο δεντρο...οτι λαμπακι ειχε στο κατραν ειχε αναψει,το λαμπακι για το χειροφρενο αναβοσβηνε και εκανε τρια μεγαλα 'μπιπ'.Το παω στον επισημο αντιπροσωπο της vw (ξανθη) και μετα απο 6ωρο!!! Ελεγχο με παιρνει τηλ κ μου λεει οτι φταει ο εγκεφαλος του Abs και οτι θελει 820ε για καινουριο...πηρα τηλ τον αντιπροσωπο στη θεσσνικη γιατι το αμαξι ειχε ακομη ενα χρονο εγγυηση και μου λεει οτι θα αναλαβει αυτος στελνοντας εναν αλλο εγκεφαλο απο ενα απο τα αυτοκινητα που εχει εκει,μεταχειρισμενο δλδ.χθες με παιρνει τηλ αυτος απο το συνεργειο και μου λεει οτι δεν χρειαστηκε να φερουν το ανταλακτικο απο θεσσνικη γιατι πηραν υην κεντρικη αντιπροσωπεια της vw στην αθηνα και τους ειπαν οτι ειναι απλα θεμα ρυθμισεων τις οποιες και εκαναν και με διαβεβαιωσαν οτι το αμαξι δουλευει αχογα και να περασω σημερα να το παρω.παω λοιπον σημερα το πρωι και μολις αναβω να φυγω παλι χριστουγεννιατικο δεντρο το αμαξι!!!τους λεω τι γινεται ρε μαγκες;στην επισημη αντιπροσωπεια το εφερα η στο μπαμπη το μαστορα;;αν ειναι δυνατον...και τελικα τωρα ξανα απο την αρχη την δευτερα.εχει συμβει καρι αναλογο σε καποιον απο εσας;;;αλλιως εχετε να προτεινετε κατι γιατι σαν να μη μου τα λενε και πολυ καλα...
Ζητω συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο και ευχαριστω προκαταβολικα οποιον βοηθησει...
-
Καλησπερα σε ολους.λοιπον προ 5μηνου αγορασα γκολφ 6 1.4 τσι μεταχειρισμενο απο αντιπροσωπο στη θεσσαλονικη,μοντελο 4/2010 με 47800 χλμ.πριν απο καμια 5αρια μερες παω να βαλω μπρος και γινεται το αμαξι χριστουγεννιατικο δεντρο...οτι λαμπακι ειχε στο κατραν ειχε αναψει,το λαμπακι για το χειροφρενο αναβοσβηνε και εκανε τρια μεγαλα 'μπιπ'.Το παω στον επισημο αντιπροσωπο της vw (ξανθη) και μετα απο 6ωρο!!! Ελεγχο με παιρνει τηλ κ μου λεει οτι φταει ο εγκεφαλος του Abs και οτι θελει 820ε για καινουριο...πηρα τηλ τον αντιπροσωπο στη θεσσνικη γιατι το αμαξι ειχε ακομη ενα χρονο εγγυηση και μου λεει οτι θα αναλαβει αυτος στελνοντας εναν αλλο εγκεφαλο απο ενα απο τα αυτοκινητα που εχει εκει,μεταχειρισμενο δλδ.χθες με παιρνει τηλ αυτος απο το συνεργειο και μου λεει οτι δεν χρειαστηκε να φερουν το ανταλακτικο απο θεσσνικη γιατι πηραν υην κεντρικη αντιπροσωπεια της vw στην αθηνα και τους ειπαν οτι ειναι απλα θεμα ρυθμισεων τις οποιες και εκαναν και με διαβεβαιωσαν οτι το αμαξι δουλευει αχογα και να περασω σημερα να το παρω.παω λοιπον σημερα το πρωι και μολις αναβω να φυγω παλι χριστουγεννιατικο δεντρο το αμαξι!!!τους λεω τι γινεται ρε μαγκες;στην επισημη αντιπροσωπεια το εφερα η στο μπαμπη το μαστορα;;αν ειναι δυνατον...και τελικα τωρα ξανα απο την αρχη την δευτερα.εχει συμβει καρι αναλογο σε καποιον απο εσας;;;αλλιως εχετε να προτεινετε κατι γιατι σαν να μη μου τα λενε και πολυ καλα...
Ζητω συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο και ευχαριστω προκαταβολικα οποιον βοηθησει...
-
-
Mπαταρία;
-
Αν εννοεις το λαμπακι της ηταν ανναμενο...η μπαταρια σε αριστη κατασταση ειναι..ετσι πιστευω δλδ τρια χρονια δπυλεψε μονο τι προλαβε να παθει..
-
Ο χρήστης geomar_z έγραψε:
Αν εννοεις το λαμπακι της ηταν ανναμενο...η μπαταρια σε αριστη κατασταση ειναι..ετσι πιστευω δλδ τρια χρονια δπυλεψε μονο τι προλαβε να παθει..Όταν χαλάσει η μπαταρία ,ή έχει χαμηλή τάση ,τρελαίνει τα ηλεκτρονικά.3 χρόνια δεν τα λες και λίγα.
Φαντάζομαι έχουν συνδέσει το διαγνωστικό για έλεγχο,έτσι;
-
Το διαγνωστικο το συνδεσαν και επι 4 ωρες δεν μπορουσαν να βρουν τι εχει...τελικα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει επικοινωνια μεταξυ των εγκεφαλων και οτι φταιει ο εφκεφαλος του abs
-
Και επισης ξεχασα να αναφερω οτι δεν ηταν μονο τα λαμπακια..το τιμονι ειχε γινει παρα πολυ βαρυ και κατα την αλλαγη πρωτη σε δευτερα μολις πατουσα συμπλεκτη ακουγονταν ενα 'γκραν γκραν' σαν θορυβος γραναζιων δλδ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mπαταρία;ριξε μια ματια.
-
Πραγματικα ολα αυτα μαζι συνηγορουν στη μπαταρια.. και μακαρι να ειναι αυτη..
-
Τουλαχιστον βγαλε τον θετικο, και αστο να κανει ενα reset και δες μετα αν θα δουλεψει κανονικα το αμαξι. Αν συνεχισει να κανει σαν χριστουγενιατικο δεντρο, παρε μια φρεσκια μπαταρια. Μπορει να ηταν με συνδεδεμενο τον θετικο πολο στον μαντρα το αμαξι.
Δες μερικα βιντεακια σχετικα
-
Κοιταξτε και τις γειωσεις.... παντου!!!
Εχει γινει καμια επισκευη στο αμαξι τελευταια? ....ασχετη με ηλεκτρικα!
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Δυστυχώς γνωστό θέμα στα VW
Στα περισσότερα, αφού γίνει έλεγχος στην πλεξούδα, αλλάζουν ΟΛΗ την μονάδα με κόστος 1500 ++++
Ακούγεται τίμια η προσέγγιση μόνο για τον εγκέαλο κια μόνο για 800 €
Με ένα ψαξιμο που είχα κάνει , στο ιντερντε κάποιοι επισκευάζουν τους εγκεφάλους(ειδικά σε περιπτώσεις κακής επικοινωνίας) και βασικό, όταν βγάλεις τον εγκέφαλο το αυτοκίνητο μπορεί να κινείται, προφανώς χωρίς ABS & ESP -
Θα τους πω για την μπαταρια αλλα δεν ηταν το πρωτο πραγμα που επρεπε να ελεγξουν??τελος παντων στην τελικη θα τους πω να το βγαλουν εντελως για ενα διαστημα...αλλα πως γινεται ρε παιδια ενα ABS να τρελαινει ολο το αυτοκινητο?τιμονια,συμπλεκτες κ ετσι?αυτο δν καταλαβα..
-
Χωρις να εχω αποψη για το Golf, επιβεβαιωνω αυτο με την μπαταρια... σε Fiat Stilo φιλου, εβγαζε λαθος για ABS οποτε ηθελε, και διαφορα αλλα κουλα, χριστουγεννιατικα δεντρα την ωρα που πας με 120 στην εθνικη κλπ.
Ψαχτηκε το θεμα σε φόρα δεξια αριστερα και η γιατρεια που ελεγαν ολοι ηταν 'βαλτε μπαταρια με πολλα αμπερωρια, σαν και αυτη που εχει το ντιζελ' κλπ
Αλλαχτηκε η μπαταρια και εκτοτε δεν εκανε ουτε κιχ, πανω απο ενα χρονο τωρα.Κατα τα αλλα η παλαια μπαταρια μια χαρα δουλευε, το εβαζε μπρος αγογγυστα κλπ.
-
την μπαταρια που εχει απ το εργοστασιο 44αρα ειναι μικρη για το γκολφ..εγω στα 3χρονια την ξαναφορτησα με φουλ χρηση φαντασου και οχι να καθετε ,γιατι εβγαζε μηνημα χαμηλης τασης (επισης ειχα τρεμοπαιγμα στην ταση των φωτων +ενδειξη καμενης λαμπας χωρις να ειναι κατι καμενο.)
οποτε το αλφα και το ωμεγα ειναι η μπαταρια.- οπου σε βρουνε σε αντιπροσωπια χωρις επισημη εγγυηση
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Δυστυχώς γνωστό θέμα στα VW
Στα περισσότερα, αφού γίνει έλεγχος στην πλεξούδα, αλλάζουν ΟΛΗ την μονάδα με κόστος 1500 ++++
Ακούγεται τίμια η προσέγγιση μόνο για τον εγκέαλο κια μόνο για 800 €
Με ένα ψαξιμο που είχα κάνει , στο ιντερντε κάποιοι επισκευάζουν τους εγκεφάλους(ειδικά σε περιπτώσεις κακής επικοινωνίας) και βασικό, όταν βγάλεις τον εγκέφαλο το αυτοκίνητο μπορεί να κινείται, προφανώς χωρίς ABS & ESPΣίγουρα δεν θα έχει πρόβλημα με τον κατανεμητή;
-
Φυσικά και θα έχει. Για την ακρίβεια ΔΕΝ θα έχει κατανεμητή.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φυσικά και θα έχει. Για την ακρίβεια ΔΕΝ θα έχει κατανεμητή.Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ναι δεν θα έχει, και μάλιστα θα είναι σταθερό μάλλον 50-50 ,επικίνδυνο
Προβλημα με εγκεφαλο ABS σε golf 6 1.4 tsi