-
Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
Να ρωτήσω και κάτι τεχνικό... η πρώτη ένδειξη για την αλλαγή ήρθε από το "σκλήρυνση" του συμπλέκτη. Το κιβώτιο δουλεύει ακριβώς όπως την πρώτη μέρα. Θεωρώ ότι με τον καιρό θα έρθουν και τα υπόλοιπα προβλήματα, σωστά;
Θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο εκτός από αντικατάσταση δίσκο-πλατό;
-
@theoapo said in Jeep Renegade 2015:
Να ρωτήσω και κάτι τεχνικό... η πρώτη ένδειξη για την αλλαγή ήρθε από το "σκλήρυνση" του συμπλέκτη. Το κιβώτιο δουλεύει ακριβώς όπως την πρώτη μέρα. Θεωρώ ότι με τον καιρό θα έρθουν και τα υπόλοιπα προβλήματα, σωστά;
Αν δεν έχεις κάποιου είδους πατινάρισμα ή έλλειψη προοδευτικότητας στην σύμπλεξη ή κατέβασμα του σημείου σύμπλεξης στο πετάλι, ίσως μια αλλαγή βαλβολίνων να επαναφέρει την "γλυκιά¨ λειτουργία του.
-
@theoapo said in Jeep Renegade 2015:
Η σκληρότητα του συμπλέκτη πιθανόν να έχει σχέση με τα υγρά ή με την αντλία. αν ο συμπλέκτης απομονώνει ψηλά και το αμάξι αρχίζει και πατινάρει, ναι, είναι δισκος-πλατώ. πάρε και μια δεύτερη γνώμη
-
Σε δύο αυτοκινητα μου πάντως ήταν απο το δίσκο.Είχε σκληρύνει πολύ ο συμπλέκτης.
Είναι πρώιμο σημαδι αλλάγης . -
Καλημέρα παιδιά έχω ένα jeep renegade 1600 πετρέλαιο μοντέλο 2015 και μου κάνει αρρυθμίες όταν το μοτέρ είναι παγωμένο ,όταν ζεσταθεί δεν μου κάνει. Βλάβες στην obd δεν βγάζει . Όταν άλλαξα λάδια για κάποιες μέρες σταμάτησε να μου το κάνει αλλά μετά ξανά άρχισε. Το έχει παρουσιάσει σε άλλον η είμαι μόνος τυχερός δεν ξέρω αν μπορώ να ανεβάσω και βιντεάκι εδώ για να δείτε τι κάνει.
-
Jeep Renegade 2015