-
άστρωτος είσαι ακόμη Μήτσο...! Θα πέσει και άλλο!
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Πολλά λέμε για το αυτοκίνητο αλλά σήμερα θέλω να μοιραστώ εδώ με τους υπόλοιπους την λογική κατανάλωση που κατέγραψε σύμφωνα πάντα με το βάρος του , την τετρακίνηση του και το αυτόματο κιβώτιο του . 7.9 λοιπόν από Αθήνα Μαντουδι περίπου 140 χιλιόμετρα . Τα άλογα του και την δύναμη του δεν την χρειάζεσαι μόνο για προσπεράσεις αλλά την εκτιμάς και σε ανηφόρες όπως έτυχε να την εκτιμήσω όταν φτάσαμε τελικά στην Σκόπελο ...Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατ'αρχήν καλές διακοπές.
Αλήθεια χαίρομαι που ευχαριστιέστε τα αμάξια σας.
Ο emperor έχει δίκιο, θα πέσει κι'άλλο. -
6000 χιλιόμετρα . Έχει μεγάλη σημασία και πως πατάς το γκάζι . Έχω αρχίσει να είμαι πιο τρυφερός μαζί του . Πέφτει και η συνολική κατανάλωση σιγά σιγά. Κάνω αρκετά χιλιόμετρα μέσα στη πόλη προς το παρόν . Όπου να ναι θα βγάλει το δίπλωμα και το κορίτσι μου ( έχει αργήσει ήδη ) και θα χρησιμοποιουμε Και το δικό της όχημα σε λίγο καιρό .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχει και τα αρνητικά του . Δηλαδή μικρή οθόνη για τα Λεφτά που έδωσα . Το αντίστοιχο 500Χ έχει την 7 ιντσών. Και ήταν πολύ ακριβή για να τη βάλω ως έξτρα. Αν ήταν πακέτο με τους αναδιπλουμενους καθρέφτες θα το σκεφτόμουν πιο σοβαρά . Επισης Λίγο οι θήκες για μικρό πράγματα - ποτήρια είναι περιορισμένες .
-
Δημητρη δεν πειράζει που το jeep σου (γράφω την λέξη jeep και το ευχαριστιέμαι) την έχει μικρή την οθόνη. Σε όλα τα υπόλοιπα είναι και συμπεριφέρεται σαν jeep και στην σύγκριση με το αδελφάκι του πάλι ηγέτης είναι.
-
Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο. Από άλλους βλέπω ότι το εκτιμούν από άλλους παίρνω απόψεις του στυλ ... Έλα μωρέ με το Fiat . Ιταλικό είναι . Οι μηχανές των Ιταλών δεν συγκρίνονται με τον Ιαπώνων ή δεν είναι και γερμανικό και διάφορα άλλα . Εγώ αυτό που εισπράτω από το αυτοκίνητο είναι ότι τα καταφέρνει μια χαρά σε όλα . Αν και ήμουν λίγο φοβισμένος να πάρω αυτοκίνητο πρώτης γενιάς , ξεπέρασα σχετικά γρήγορα τις όποιες φοβίες μου αφού ο κινητήρας κυκλοφορεί αρκετά χρόνια και δεν έχει βγάλει προβλήματα μετά τα 2 πρώτα χρόνια που βγήκε στην αγορά .
Επίσης οι κριτικές που διάβαζα για την κατανάλωση μου φαίνονται πλέον αστείες . Το αυτοκίνητο δεν έχει ουσιαστική διάφορα στην κατανάλωση σε σύγκριση με άλλα οχήματα από άλλες εταιρείες που συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ... εκείνα όμως πιθανόν να μην έχουν ούτε τετρακίνηση ούτε το ίδιο βάρος .
Τέλος μπορώ να πω ότι έχει το τέλειο μέγεθος για τις δικές μου ανάγκες . Ούτε μικρό αλλά ούτε και μεγάλο . Αρκετά βολικό στις περισσότερες μετακινήσεις .
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο. Από άλλους βλέπω ότι το εκτιμούν από άλλους παίρνω απόψεις του στυλ ... Έλα μωρέ με το Fiat . Ιταλικό είναι . Οι μηχανές των Ιταλών δεν συγκρίνονται με τον Ιαπώνων ή δεν είναι και γερμανικό και διάφορα άλλα . Εγώ αυτό που εισπράτω από το αυτοκίνητο είναι ότι τα καταφέρνει μια χαρά σε όλα . Αν και ήμουν λίγο φοβισμένος να πάρω αυτοκίνητο πρώτης γενιάς , ξεπέρασα σχετικά γρήγορα τις όποιες φοβίες μου αφού ο κινητήρας κυκλοφορεί αρκετά χρόνια και δεν έχει βγάλει προβλήματα μετά τα 2 πρώτα χρόνια που βγήκε στην αγορά .Επίσης οι κριτικές που διάβαζα για την κατανάλωση μου φαίνονται πλέον αστείες . Το αυτοκίνητο δεν έχει ουσιαστική διάφορα στην κατανάλωση σε σύγκριση με άλλα οχήματα από άλλες εταιρείες που συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ... εκείνα όμως πιθανόν να μην έχουν ούτε τετρακίνηση ούτε το ίδιο βάρος .
Τέλος μπορώ να πω ότι έχει το τέλειο μέγεθος για τις δικές μου ανάγκες . Ούτε μικρό αλλά ούτε και μεγάλο . Αρκετά βολικό στις περισσότερες μετακινήσεις .
Ναι, αλλά μόλις έγραψα ότι χαίρομαι που το ευχαριστιέσαι, να στο καπάκι το post με τα αρνητικά.
-
Χαχαχαχα . Απλά μάλλον άργησα να το postαρω . Χαχαχαχα . Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια . Όπως και τον spi για την ευχή για Καλές διακοπές. Και στα δικά σας παιδιά αν δεν έχετε πάει .
Θα ξαναπώ , για να γυρίσουμε στα θετικά, ότι τον χωματόδρομο και σε ανηφόρα με το air condition στο hi και γεμάτος μπαγκάζια τον έχει για πλάκα . Διασκεδαστικοτατο !
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Χαχαχαχα . Απλά μάλλον άργησα να το postαρω . Χαχαχαχα . Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια . Όπως και τον spi για την ευχή για Καλές διακοπές. Και στα δικά σας παιδιά αν δεν έχετε πάει .Θα ξαναπώ , για να γυρίσουμε στα θετικά, ότι τον χωματόδρομο και σε ανηφόρα με το air condition στο hi και γεμάτος μπαγκάζια τον έχει για πλάκα . Διασκεδαστικοτατο !
Ευχαριστώ πολύ, μάλλον εσύ θα γυρίζεις όταν εγώ θα φεύγω για διακοπές. Κανε και καμιά βουτιά και για εμάς. Καλές βόλτες
-
Διακοπές φίλε . Μαγική λέξη για όλους μας . Nick σόρρυ που ρωτάω ... τι όχημα έχεις ; Ή οχήματα αν έχεις παραπάνω από ένα ...
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Διακοπές φίλε . Μαγική λέξη για όλους μας . Nick σόρρυ που ρωτάω ... τι όχημα έχεις ; Ή οχήματα αν έχεις παραπάνω από ένα ...Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι σόρρυ καλέ? σιγά το μυστικό του κράτους, ή που θα ντραπώ.
Ένα ταπεινό toyota auris 1.4 vvt-i, το πήρα μεταχειρισμένο τον Ιούνιο του 2014. Του κάνω min 40 χλμ τη μέρα. Μια 6η και 15 άλογα παραπάνω θέλω οπωσδήποτε, τα άλλα είναι λεπτομέρειες. βέβαια σε ταξίδι με την μπέμπα χρειάζονται και παραπάνω χώροι, αλλά no money για κάτι άλλο. -
Παιδιά κοιτάξτε άμεσα αυτό, φαίνεται σοβαρό.
http://autotriti.gr/data/news/preview_news/Anaklhsh-Fiat-Chrysler_136385.asp
ένας vin decoder που βρήκα στο net για να δείτε ημερομηνία παραγωγής
http://www.vindecoderz.com/EN/Jeep
drenie ελπίζω να μη σου χάλασα τις διακοπές
-
Στην Ευρώπη πρέπει να είναι πολύ λίγα τα οχήματα . Τα πρώτα που κυκλοφόρησαν στην Αμερική είχαν θέματα και με το 9ταχυτο αυτόματο κιβώτιο .
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Στην Ευρώπη πρέπει να είναι πολύ λίγα τα οχήματα . Τα πρώτα που κυκλοφόρησαν στην Αμερική είχαν θέματα και με το 9ταχυτο αυτόματο κιβώτιο .Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το έχεις ψάξει το θεματάκι, οκ τότε
Καλές βουτιές
-
Ευχαριστώ nick για την ενημέρωσή πάντως . Το δικό μου έχει ημερομηνία παραγωγής τέλος του 15... αλλά μια ερώτηση θα τη κάνω αν και λίγο πριν φύγω για διακοπές πέρασα για ένα ακόμα update ...
Εδώ η Αμερικανοιταλίδα μου μαζεύει ελιές ! [emoji1] [emoji7] [emoji13] [emoji23]
-
Μοιάζει στο...'φυσικό' της περιβάλλον!
-
Ο χρήστης drenie έγραψε:
Εδώ η Αμερικανοιταλίδα μου μαζεύει ελιές ! [emoji1] [emoji7] [emoji13] [emoji23]
Δεν είναι η εποχή τους, μην κάνεις ζημιές.
Πολύ ωραία φώτο πάντως, συμφωνώ με τον emperor.
-
Από τα λίγα που θα κυκλοφορήσουν σε κόκκινο. Τι λέτε;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ωραίο είναι, του πάει το κόκκινο. Αλλά το κόκκινο δεν είναι για την Ελλάδα, γίνεται ροζουλι ή πορτοκαλί σε χρόνο μηδέν αν δεν το προσέχεις σαν τα μάτια σου.
nickthetrib from tapatalk
-
Εμένα το κόκκινο δε μου αρέσει...λίγα από τα διαθέσιμα χρώματα του Renegade μου αρέσουν και μάλιστα κάποια(όπως πχ το λαδί) μου φαίνονται άθλια!
Τζιμάκο που είσαι καμάρι μου,που το πήγες το κορίτσι;;
Jeep Renegade 2015