-
Ευχαριστώ πολύ Emperor
Ευχαριστώ πολύ Drenie για τις πληροφορίες και τις ευχές σου
-
Λοιπόν έκανα και την πρώτη σχετικά μακρινή διαδρομή .
Αθήνα - αραχωβα . Έκανα περίπου 400 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα .
Ήταν πολύ άνετα και ξεκούραστα . Δεν είχα θέμα με θορύβους .
Η κατανάλωση ήταν στα 8.5 . Πήγαινα από 100 έως 150 . Άνετες προσπεράσεις όταν πατάς το πόδι σου στο Γκάζι . Δεν έχει ούτε eco , ούτε sport mode . Δεν μπορώ να πω ότι η sport μου έλειψε , αλλά για κάποιον που θα ήθελε να πάει συντηρητικά και να δει την κατανάλωση του να πέφτει το eco Mode θα βοηθούσε πολύ .
Πάντως ο ήχος που κάνει όταν πατάς απότομα το γκάζι και ανεβάζει στροφές είναι υπέροχος .Το αυτόματο κιβώτιο είναι φοβερό . Δεν ανέβηκε σχεδόν ποτέ πάνω από τις 3 χιλιάδες στροφές . Έκανε την επιτάχυνση παιχνίδι αν και μόλις του δώσεις μια αμέσως ανεβαίνει και η κατανάλωση.
Αρνητικό το μικρό ρεζερβουάρ. Χωράει 48 λίτρα και πάνω κάτω η αυτονομία είναι να πας από Αθήνα μέχρι την Θεσσαλονίκη. Να πω ότι βάζω μόνο 100 οκτανίων βενζίνη από την πρώτη μέρα . Σχεδόν 2 μήνες μετά έχω 1900 χιλιόμετρα .Για ψηλό και τετράγωνο αυτοκίνητο ήταν πολύ ευχάριστο το ταξίδι και το navigation πολύ εύχρηστο .
Δοκίμασα να βάλω σκληρό δίσκο πάνω για μουσική και δεν τον διάβασε , ενώ τα usb sticks τα διαβάζει μια χαρά .
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε περιμένω Γιάννενα! Σούζα το Renegade!!
-
Καλησπέρα παιδιά,
παρέλαβα και εγω το Renegade μου
Μου αρέσει πάρα πολύ και πιστεύω οτι έκανα μια πολύ καλή επιλογή.
Το μόνο που μπορώ να πω για την ώρα είναι οτι αυτό το αυτόματο 9αρι είναι απλά παράδεισος -
Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε, και μην φοβηθεις να το λερωσεις..
-
Καλοτάξιδο!!! Ωραία όσα ακούω για το αυτόματο!
Αυτές τις μέρες πρέπει να έγινε χαμός με νέες παραδόσεις -
Μπράβο billi ! Καλοτάξιδος και πάλι ! Ευκαιρία να ανταλλάξουμε και απόψεις .
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά
ναι iceman είχε αρκετές παραδόσεις.
drenie μπορείς να μου στείλεις κανα link αν βρεις για την κάμερα που σε είχα ρωτήσει ? -
Καλά drenie για την οροφή είχες απόλυτο δίκιο είναι απίστευτα ωραίο συναίσθημα
-
Για να μην σου λέω παπαριες θα ψάξω να βρω το βίντεο που είχα δει. Αλλά νομίζω ότι αν βάλουμε κάτι πάνω θα χάσουμε την εγγύηση. Όχι αμέσως . Όμως αν συμβεί κάτι στα ηλεκτρικά του οχήματος θα ρίξουν την ευθύνη στο aftermarket αξεσουάρ οπότε χάνεις την εγγύηση .
-
οχ κατάλαβα
-
Ωχ ή οκ ;
-
Ο χρήστης billipapa100 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
παρέλαβα και εγω το Renegade μου
Μου αρέσει πάρα πολύ και πιστεύω οτι έκανα μια πολύ καλή επιλογή.
Το μόνο που μπορώ να πω για την ώρα είναι οτι αυτό το αυτόματο 9αρι είναι απλά παράδεισοςΚαλορίζικο! καλοτάξιδο!
Από τα αμάξια που θα απολαμβάνεις οδήγηση! -
ευχαριστώ πολύ Emperor
drenie ok ηθελα να πω
-
Καλημέρα φίλε . Εντάξει λοιπόν συννενοηθήκαμε ! Πάντως έχω ρωτήσει στην jeep για aftermarket οθόνη , κάμερα κτλ ( εγώ θέλω πχ να βάλω και τηλεόραση αν μπορώ λόγω δουλειάς ) Και μου είπαν ότι θα το ψάξουν Και θα μου πουν . Πάντως όλες οι ηλεκτρικές λειτουργίες περνάνε από το uconnect .
Αν έχεις παιδιά βάλε και τις κλειδαριές να κλείνουν αυτόματα . Στο μενού του uconnect θα το βρεις .
-
βρε ομορφαντρα μου lleonidas το μηδενιζεις το trip ? εχεις κανει δοκιμες να δεις τι γινεται με την καταναλωση ;
-
Μονος μου τα λεω , μονος μου τα ακουω !!!
Ενα ακομα πολυ ωραιο βιντεακι που δειχνει τις δυνατοτητες του αυτοκινητου .
http://www.gocar.gr/videos/watch/c1232/ ... _Camp.html
-
Λύσσαξες
-
Είμαστε 3 με τον ίδιο κινητήρα που έχουμε αναφέρει καταναλώσεις (τον 1.6 ντίζελ της FIAT). Ένα Vitara, ένα 500X κι εσύ. Οι δύο λέμε ότι έχουμε κατανάλωση γύρω στο 6.3. Μου φαίνεται πολύ περίεργο το Renegade, με 200 κιλά παραπάνω να έχει και 1.5 λίτρο πάνω. Εκτός και αν κινείσαι μεγάλα διαστήματα σε έντονη κίνηση.
-
Αυτή την λύση την σκέφτηκες;
ΥΓ. Πέρα από την πλάκα, νομίζω πως είναι κυρίως θέμα αεροδυναμικής. Η εμμονή των αυτοκινητοβιομηχανιών στο Cd δεν είναι τυχαία. Το QQ για παράδειγμα έχει Cd 0.3 ενώ το Renegade 0.35 εώς 0.37 για το Trailhawk, ενώ ένα Tesla 3 μόλις 0.21.
Jeep Renegade 2015