Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
εχουμε ξαναδεί αγώνα όπου με σταθερές καιρικές συνθήκες ο πρώτος ρίχνει συνεχόμενα 3δευτερόλεπτα/γύρο σε όλο τους άλλους?
Guys εγώ μόνο αυτό θέλω να σχολιάσω. Δε μπορώ να θυμηθώ πότε ξαναείδα τέτοιο πράγμα. Σε κάθε, μα σε κάθε, γύρο να ρίχνει 2-3 δευτερόλεπτα στον 2ο ????;;;!!!!
Αναρωτιέμαι σε πόσους θα είχε ρίξει γύρο αν δεν είχε βγει το safety car.
Στη Σιγκαπούρη ήταν σε άλλο πλανήτη εντελώς.
Θυμαμαι κατι αναλογο απο τον Schumacher στη Βραζιλια του 2006,στο Μονακο του 2000 η στο SPA του 1998.....αλλα 2 και 2,5 δευτερα στο γυρο δεν μου φαινονται καθολου φυσιολογικα,οσο και αν παραδεχομαι την κλαση του οδηγου και την ανωτεροτητα του μονοθεσιου.
Και εξηγουμαι (για τους κακοπιστους)........ για να μην παρεξηγουμαι:
Το palmares του Vettel ειναι ηδη απιστευτo και απολυτα δικαιo.Ο τυπος ειναι fuoriclasse.......και εχω βασιμες υποψιες οτι πατερας του ειναι καποιος κυριος απο το Kerpen AΛΛΑ το χθεσινο (σταθερα 2 δευτερα απο τον επομενο σε ολο σχεδον τον αγωνα και οχι απλα σε ενα σετ γυρων,χωρις φοβο για τοιχους και kerbs, ατσαλακωτος στο τελος του αγωνα......οταν οι αλλοι ειναι κομματια,με απιστευτη ευγενικη διαχειριση των ελαστικων,που διαρκουν πολυ περισσοτερο του αναμενομενου και κυριως με τετοια διαφορα απο τον Webbεr).....δεν μπορει να οφειλεται ουτε απλα στο ποδι του Vettel (που ας δεχθουμε οτι ειναι ικανος για τουλαχιστον μισο δευτερο λιγοτερο απο το Webber στο γυρο καταταξης),ουτε στη μηχανικη προσφυση,ουτε στα μαγικα του καραφλα....
Οι υποψιες μου πανε σε 'περιεργο' mapping της ECU.... ωστε να λειτουργει μεσα στον αγωνα ως TC (κατι που ενδεχομενως δεν υπαρχει στο μονοθεσιο του αυστραλου)............... Γιατι κανεις μετα το Montreal δεν εχει ζητησει απο τη FIA ελεγχο του mapping των εγκεφαλων;ουτε εξηγησεις για το 'ευπαθες' των ECU της McLaren;.......
Και κατι τελευταιο για τη 'χλιαρη' αποδοχη που απολαμβανει ο Vettel,για την ελλειψη μεγαλου ογκου προσωπικων οπαδων και το 'αχρωμο' των απιστευτων μεχρι τωρα επιτευγματων του.Το προβλημα εδω ειναι η RBR (η ευτυχης συγκυρια που το φαινομενο συναντα το καταλληλο μονοθεσιο).Του ηρθαν,χωρις βεβαια να φταιει γι αυτο ο ιδιος,ολα βολικα απο την αρχη.Με το καλημερα σχεδον, τεσσερεις (παναξιοι)τιτλοι στη σειρα.Ο Schumacher,που ειναι ο μονος που εχει αναλογο προηγουμενο σερι,απεκτησε την 'αυρα' και το φανατικο κοινο που ακολουθει τον κορυφαιο,που προς το παρον λειπει απο το Vettel,γιατι τιποτα δεν το πετυχε με το καλημερα.Περαν του οτι οι δυο πρωτοι του τιτλοι συνοδευτηκαν απο γενικη καχυποψια και αμφισβητηση,αυτο που 'καθαγιασε' και μεγενθυνε το σερι των πεντε επομενων ειναι ο γολγοθας της τετραετιας που προηγηθηκε (αμφισβητηση,κριτικες,σοβαρα ατυχηματα,αμφιλεγομενες κινησεις,αλλα και θαυαματα σαν αυτα της Ισπανιας και της Monza του 96 η του SPA του 98).
Η λογικη λεει οτι ο Vettel θα απολαυσει σε βαθος χρονου,ολα αυτα που συνοδευσαν την καριερα του Schumacher.Προς το παρον του λειπουν ακομα τουλαχιστον τρεις τιτλοι και σχεδον 60 νικες........