-
Ισχυει αυτο που λες...
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το ψαξω αρκετα πριν κανω καποια κινηση μιας και δεν βιαζομαι.
Εν τω μεταξυ χθες το συζητουσα με εναν φιλο και μου ανεφερε οτι Νavara D22 του '01 με τα 105hp απο εμπειρια ενος θειου του που το εχει σαν κυριο αγροτικο με σκληρη χρηση δεν του εχει βγαλει το παραμικρο...Για αυτα με τα 133hp ειχε ακουσει και εκεινος τα χειροτερα!!!
Ιδωμεν λοιπον!! -
Αυτά με τα 133 έχουν πρόβλημα με τα λάδια.Πρόκειται για τα 4χ4 επειδή έχουν κοντό κάρτερ σε αντίθεση με τα 4χ2 και δεν προλαβαίνει να λαδώνεται σωστά ο κινητήρας,όταν το αυτοκίνητο κινήται με υψηλές στροφές.Επειδή τα έχει φοβηθεί το μάτι μου,αν πρόκειται για νισσαν να το χιλιοσκεφτείς!
-
Oποιος καει στο χυλό,φυσαει και το γιαουρτι,εε?
-
Απο τα αγροτικα εκεινης της γενιας,αν θες λιγο γκαζι παραπανω πας σε navara αν θες να βγαζεις μεροκοματο πηγαινε στο hi lux.
Αν θες να τα συνδιασεις και τα 2 παρε ενα d-max,το καλυτερο για μενα φορτηγακι και απο αποψη δυναμης και αξιοπιστιας,φιλοι και συγκενεις τα εχουν και βαζω το isuzu Πιο ψηλα απ ολα. -
Καλησπερα,
Εχω αγροτικη ιδιοτητα προσφατα και θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο.Μπορω να αγορασω και μεταχειρισμενο αυτοκινητο και να το θεσω σε καθεστως αγροτικου η πρεπει να ειναι μονο καινουργιο?Ποια ειναι η νομολογια (το φεκ) ξερει κανεις? -
@yiorgosa said in Αγορά μεταχειρισμένου αγροτικού 4Χ4:
Καλησπερα,
Εχω αγροτικη ιδιοτητα προσφατα και θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο.Μπορω να αγορασω και μεταχειρισμενο αυτοκινητο και να το θεσω σε καθεστως αγροτικου η πρεπει να ειναι μονο καινουργιο?Ποια ειναι η νομολογια (το φεκ) ξερει κανεις?Εννοείται ότι δεν χρειάζεται να είναι καινούργιο. Αν ήταν μόνο καινούργιο θα πεινούσαν οι μαντράδες...
-
Να ρωτησω εδω μηπως ξερει καποιος.
Ο πεθερος μου εχει ενα pajero με αδεια Αγροτικου (το ειχε παρει σαν γεωπονος καθως δικαιολογουταν τοτε να βγαινουν με αδεια ΑΜ)
Πλεον δεν οδηγει λογω ηλικιας, ειναι εφικτο να μεταβιβαστει σε καποιο απο τα παιδια του σαν ΑΜ? Τι χρειαζεται για να το οδηγησουν?
-
@imr said in Αγορά μεταχειρισμένου αγροτικού 4Χ4:
Να ρωτησω εδω μηπως ξερει καποιος.
Ο πεθερος μου εχει ενα pajero με αδεια Αγροτικου (το ειχε παρει σαν γεωπονος καθως δικαιολογουταν τοτε να βγαινουν με αδεια ΑΜ)
Πλεον δεν οδηγει λογω ηλικιας, ειναι εφικτο να μεταβιβαστει σε καποιο απο τα παιδια του σαν ΑΜ? Τι χρειαζεται για να το οδηγησουν?
Αν ξέρει κάποιος άλλος ας με διορθώσει. Αυτές οι πινακίδες ΑΜ ήταν ένα παραθυράκι για να παίρνουν 4Χ4 κάποιοι βυσματίες. Έχουν καταργηθεί εδώ και πολλά χρόνια, ήταν νομίζω μια πρακτική πίσω στη δεκαετία 80 και 90 και μαζί με τρακτέρ είχε γεμίσει ο τόπος με Mitsubisi και Land Rover, κύρια, τζιπάκια.
Θεωρώ ότι είναι μάταιο ακόμα και να το ψάξεις για να γίνει τέτοια μεταβίβαση, όσοι πρόλαβαν... πρόλαβαν και νομίζω ότι δεν θα μπορέσεις να κάνεις μια τέτοια κίνηση. Εκτός βέβαια αν "ξέρεις" πρόσωπα σε συγκεκριμένες υπηρεσίες οπότε... ποτέ μην λες ποτέ!!!
Αγορά μεταχειρισμένου αγροτικού 4Χ4