Καλησπερα,
Εχω αγροτικη ιδιοτητα προσφατα και θελω να αγορασω ενα αυτοκινητο.Μπορω να αγορασω και μεταχειρισμενο αυτοκινητο και να το θεσω σε καθεστως αγροτικου η πρεπει να ειναι μονο καινουργιο?Ποια ειναι η νομολογια (το φεκ) ξερει κανεις?
Latest posts made by yiorgosa
-
RE: Αγορά μεταχειρισμένου αγροτικού 4Χ4
-
RE: Αλλαγη τακακια και φρεναρισμα
@polistas said in Αλλαγη τακακια και φρεναρισμα:
@yiorgosa said in Αλλαγη τακακια και φρεναρισμα:
αλλαξε προς το παρον μονο το μπροστα αριστερα και εβαλε καινουργιο
Και το άλλο ζευγάρι τί το έκανε ο μάστορας?
Δεν χρειαζοντουσαν αλλαγη...μας παραπληροφορησανε
-
Αλλαγη τακακια και φρεναρισμα
Καλησπερα,πηγε να αλλαξει ο αδελφος μου τακακια σε ενα οπελ και αλλαξε προς το παρον μονο το μπροστα αριστερα και εβαλε καινουργιο.Γενικα δεν θελαν αλλαγμα αλλα του ειπανε οτι σφυριζουν και το αλλαξε μονο το ενα.Το θεμα ειναι οτι φρεναρω τερμα και το αμαξι στριβει προς τα δεξια.Αυτο σημαινει οτι δεν εχει μπει καλα το φρενο(φαινεται να δουλευει).Η οτι θελει στρωσιμο το τακακι δεν ξερω.Να το παω συνεργειο επειδη στο φρεναρισμα στριβει δεξια?
-
RE: Μηχανικος Αυτοκινητων αξιζει?
δεν τρολιζει καθολου.Προχθες ημουνα στο δικαστηριο για θανατους .Ξερω τι ρωταω.
Το σπορ το εχω απλα να δω τι γινεται στη πιατσα θελω οταν ρωταω για επικινδυνοτητα. -
@fanis75 said in Μηχανικος Αυτοκινητων αξιζει?:
Τι σχέση έχουν τα 220 V με τα 12 V των αυτοκινήτων!;!;
αρα ειναι ηρεμα?δεν εχει επικινδυνοτητα?καμια?καμια????
-
Να ρωτησω κατι αλλο...
Το επαγγελμα μηχανικου αυτοκινητων ειναι επικινδυνο?
Αυτο γιατι εχω βρεθει σε πολλα ατυχηματα μεσα στα εργοστασια και το τελευταιο μου αφησε φοβια με τα 220 volts γενικα αλλα και με οτιδηποτε ειναι πολυ επικινδυνο.Γενικα ειναι ηρεμα ή η αυτοκινηση εχει πολλους κινδυνους ?Για τα ηλεκτρικα μερη εννοω.
-
@storm said in Μηχανικος Αυτοκινητων αξιζει?:
@yiorgosa said in Μηχανικος Αυτοκινητων αξιζει?:
Καλησπερα στην ομαδα,
Ειμαι μηχανολογος,εργαζομαι σαν προγραμματιστης υπολογιστων και τωρα στα 35 μου σκεφτηκα το ενδεχομενο να ασχοληθω με το χωρο του αυτοκινητου και στο μελλον να ανοιξω μαζι με ενα φιλο, συνεργειο αυτοκινητων.
Το ερωτημα ειναι το εξης.Αξιζει το κοπο που θα δωσω,τα συνεργεια στην Ελλαδα εχουν δουλεια?Το κοστος εξισωνεται με το οφελος για ενα συνεργειο?Να το κανω?
Αξίζει μόνο για συνεργείο ηλεκτρονικών αυτοκινήτων ή δικύκλων. Αφού είσαι και στο χώρο του προγραμματισμού θα σου φανούν όλα ποιο εύκολα.
Όσο αφορά το development και όλα τα υπόλοιπα περί προγραμματισμού είναι μπούρδες. Υπαλληλίσκος κάποιου κατόχου γαλέρας; Άστο καλύτερα. Άκου που σου λέω.
Όλη η μούργα στην Ελλάδα έχει μαζευτεί.
Άνοιξε δική σου δουλειά που να έχει και μέλλον.
Ηλεκτρονικό αυτοκίνητο και δίκυκλο. Απλά τα πράγματα.Φιλε μπορεις να επεκταθεις λιγο?
Με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται?
Πιστευεις οτι εαν ασχοληθεις με ηλεκτρικα αυτοκινητα στην Ελλαδα θα παει καλα ? -
Μηχανικος Αυτοκινητων αξιζει?
Καλησπερα στην ομαδα,
Ειμαι μηχανολογος,εργαζομαι σαν προγραμματιστης υπολογιστων και τωρα στα 35 μου σκεφτηκα το ενδεχομενο να ασχοληθω με το χωρο του αυτοκινητου και στο μελλον να ανοιξω μαζι με ενα φιλο, συνεργειο αυτοκινητων.
Το ερωτημα ειναι το εξης.Αξιζει το κοπο που θα δωσω,τα συνεργεια στην Ελλαδα εχουν δουλεια?Το κοστος εξισωνεται με το οφελος για ενα συνεργειο?Να το κανω?
-
mercedes 200E του 1989
Καλησπερα,
Εχω μια mercedes του 1989 η 200Ε
Θελω να την φτιαξω για να την κυκλοφορω.
Ξερετε εαν μπορω να βαλω αλλο κινητηρα?Πετρελαιο?Και απο ποιο αυτοκινητο?
Δεν ειμαι και πολυ στα κολπα οποτε εαν ξερει κανεις βοηθηστε!