-
Εχουμε κλεισει λιγο παραπανω προς το mondeo (του πατερα μου του αρεσει και το ηθελε καιρο τωρα). Τι λετε για το συγκεκριμενο αμαξι?
-
Eξωτερικά καλό φαίνεται.
-
Καλό φαίνεται. Και είναι από τα τελευταία Mk2 που παράχθηκαν, άρα είναι απαλλαγμένο από τυχόν ''παιδικές ασθένειες''.
Με το μαύρο στο Αίγιο που σου είχα προτείνει τι έγινε τελικά?? -
Το ειδαμε το αμαξι αλλα πρωτα απο ολα το συγκεκριμενο ηταν φορτωμενο με τα διπλα χλμ, ηταν trend εκδοση και ειχε και τα δερματα που καλοκαιρι δε θα εμπαινες μεσα για κανενα λογο. Συν οτι ηθελε αναρτησεις-λαστιχα και ο τυπας κατω απο τα 4200 δεν επεφτε για αυτο, σημερα μου μπηκε στο ματι το συγκεκριμενο αμαξι και θα τον ρωτησω αν μπορει να μου στειλει παραπανω φωτο κλπ.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εχουμε κλεισει λιγο παραπανω προς το mondeo (του πατερα μου του αρεσει και το ηθελε καιρο τωρα). Τι λετε για το συγκεκριμενο αμαξι?για 2 άτομα λίγο μικρό δεν είναι ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εχουμε κλεισει λιγο παραπανω προς το mondeo (του πατερα μου του αρεσει και το ηθελε καιρο τωρα). Τι λετε για το συγκεκριμενο αμαξι?
για 2 άτομα λίγο μικρό δεν είναι ?
Θα του κοτσαρω και μια ρυμουλκα απο πισω.
-
7 σελίδες ώστε η κατάληξη να είναι η αναμενόμενη
I love this forum
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
7 σελίδες ώστε η κατάληξη να είναι η αναμενόμενηI love this forum
Άστα να πάνε
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μάγκες δεν μεγαλώνει η τσουτσου σας πρηζοντας τα @@ μας για την ανωτερότητα των επιλογή σας...Για κάνε ένα βήμα πρός τα πίσω........
-
Εεεε τωρα ρε σεις αν δεν παρει φορντ ο Γιωργος, ας κλεισει η εταιρια καλυτερα!!
-
Έεεμαα.....!!!
-
Λοιπον...Εχουμε αρχισει και λοξοκοιταμε και τα focus ti-vct...Αν βρισκατε καλα focus mk2 ti-vct με μαξιμουμ τα 5 χιλιαρικα και mondeo mk3 στα ιδια λεφτα τι θα προτιμουσατε?
-
Αν δεν χρειάζεσαι τους χώρους του Mondeo, δεν βλέπω γιατί να μην πάρεις Focus. Το 2 μάλιστα είναι πιο μεγάλο και σταθερό από το δικό μας Γιώργο.
-
Eγω θα πήγαινα στο φοκους αλλά αλλιώς σκέφτεται ένας νέος αλλιώς ένας μεγαλύτερος. Προτιμούν τις μαουνες
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
-
Βασικα εχω βρει ενα mondeo mk3 με 75.000χλμ και πλουσια εκδοση, μονο με 4κ... Για αυτο το σκεφτομαστε σοβαρα και το mondeo ακομα επειδη φαινεται στη πενα. Βεβαια περιμενουμε φωτογραφιες
-
Γιώργο τί έκανες τελικά;
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Γιώργο τί έκανες τελικά;Πήραν Mercedes
-
Δλδ εχουμε και λεμε ο Γιωργος mercedes, εσυ Citroen αρα παω για ford...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δλδ εχουμε και λεμε ο Γιωργος Mercedes, εσυ ciNtroen αρα παω για ford... -
α ναι με συνΓχωρεις, ξεχασα..
Ψάχνοντας αυτοκινητο.