-
Αυτοκίνητο που να ταιριάζει με τα θέλω πατρός και υιού ταυτόχρονα, νομίζω, δεν θα βρούμε. Κάτι 207gt, StreetKa, TT μπορεί να ενθουσιάζουν τον δεύτερο, όχι απαραίτητα και τον πρώτο.
Ένας ικανοποιητικός συμβιβασμός είναι το ζητούμενο, κάτι σε σεντάν μικρομεσαίο. Μεγαλύτερο είναι νομίζω υπερβολή.
Ένας καλός συμβιβασμός φαίνεται να είναι το Mazda 3 Sedan. Στα 1600 είναι επαρκές για τον πατέρα και ανεκτό για τον γιο.
Ένας καλύτερος συμβιβασμός είναι κανένα Opel Astra Sedan 1800. Καλούτσικες επιδόσεις, πιο 'κούρσα' για τον πατέρα, νομίζω αρκετά ικανοποιητικό για τον γιο, αλλά υστερεί στο στρίψιμο του Φόκους που είχατε.
Ακόμα καλύτερος συμβιβασμός - έως μη συμβιβασμός - είναι κανένα Γκολφ / Τζέτα GT / TSI. Πολύ καλή ποιότητα, μπόλικο γκάζι, καλό στρίψιμο. Τα περί αξιοπιστίας των VAG είναι οι γνωστές υπερβολές. Ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο αξιόπιστα από τον μέσο όρο.
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
ο πατερας μου θελει κατι βαρυ, στιβαρο και να ταξιδευει ανετα
Κλασικός μπαρμπας...
Θεωρώ οτι με τι χαρχαλο το φοκους εχει μείνει πίσω στο θεμα εξέλιξης ... Ας οδηγήσει ένα 207 γτ να δει τι παει μα πει Ζουμπερμινι
Ωραιο το gt που λες αλλα δεν τρελαθηκα κι ολας οταν το οδηγησα,το περιμενα ενα κλικ πανω σε ολα με τοσα που εχω διαβασει.
Καταρχην παναλαφρο τιμονι που δεν μου αρεσε,μοτερ που σαν να του ελειπαν 5-6 kg ροπη και γαλλικος λεβγες ταχυτητων.
Ωραιο δεν λεω,σιγουρα ασφαλες και ανετο αλλα με τιποτα δεν σε κανει να πεις εδω ειμαστε αυτο το αυτοκινητο εχει κατι το ξεχωριστο.Με 6k κάτι φρέσκο και ξεχωριστό δεν... Τώρα αν μπορεί μα πάρει το ρίσκο (φορολογικό και πιθανών ζημιών) και να χτυπήσει κακά γερμανική αρχαιολογία ειναι άλλο θεμα...
Προσωπικά ούτε και εμένα μου άρεσε το 207, αλλα οβερολλ ειναι αρκετά ολοκληρωμένο
-
Γενικά ποτε δεν κατάλαβα γιατι ο Ελληνας αγοράζει πολυ μεγαλύτερο αυτοκίνητο απο αυτο που πραγματικα χρειάζεται...
Για 2 φορές τον χρόνο πήγαινε έλα τιρανα ειναι νομίζω του ματς κάτι μεγαλύτερο απο γκολφ...
-
Εγώ θα προτείνω κάτι διαφορετικό,το μόνο αρνητικό τα μόλις 122 αλογάκια αλλά είναι τόσο όμορφο(στα μάτια μου)που μπορώ να παραβλέψω τα λίγα άλογα......http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/3555357/
-
Εταιρίας που έχει κλείσει? Μεγάλο ρίσκο για τα ανταλλακτικά και τα σερβις.
-
Ανταλλακτικά μεταχειρισμένα και σέρβις σε εξειδικευμένο με καλή φήμη.
Αντίστοιχα θα μπορούσε να γίνει το ίδιο και σε ένα αμάξι εταιρίας που υπάρχει ακόμα, αλλά έχει σταματήσει να παράγεται (όπως το Golf 5 ας πούμε) -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εταιρίας που έχει κλείσει? Μεγάλο ρίσκο για τα ανταλλακτικά και τα σερβις.Μιλάμε για ένα μοντέλο που κατασκευάστηκε την εποχή της GM που σημαίνει πάτωμα και κινητήρας ίδιος με του opel vectra αλλά με ποιότητα SAAB,δηλαδή μηχανικά μέρη άφθονα και όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται σε αφθονία(δεν ξέρω από τιμές ανταλλακτικών
φανοποιίας τι γίνεται).Για να είμαι ειλικρινής καλόβλεπα το μεγάλο του αδερφάκι με τα 210Ps αλλά λόγω 2000cc έκανα πίσω!!!! -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γενικά ποτε δεν κατάλαβα γιατι ο Ελληνας αγοράζει πολυ μεγαλύτερο αυτοκίνητο απο αυτο που πραγματικα χρειάζεται...+1
2004-07 γινοτανε πανικος απο αυτοκινητα. καθε μελος της οικογενειας ειχε το δικο του αυτοκινητο.
τωρα εχει μειωθει παρα πολυ αυτο. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
μαλλον για Ford Focus mk2 liftback σε κοβω.
Ποιό είναι αυτό;
αυτο λεω http://spoki.tvnet.lv/upload/articles/3 ... ocus-5.jpg
δεν ειναι liftback γιατι εβγενε και sedan.@mad_max_geo 2 ατομα και θελετε οικογενιακο sedan? κατα τη γνωμη μου ενα supermini
ειναι μονοδρομος στην περιπτωση σας. με τα σημερινα supermini κανεις ταξιδι ανετα.Αυτό είναι hatchback.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
Γενικά ποτε δεν κατάλαβα γιατι ο Ελληνας αγοράζει πολυ μεγαλύτερο αυτοκίνητο απο αυτο που πραγματικα χρειάζεται...
+1
2004-07 γινοτανε πανικος απο αυτοκινητα. καθε μελος της οικογενειας ειχε το δικο του αυτοκινητο.
τωρα εχει μειωθει παρα πολυ αυτο.Αμ το 2000 που ήθελαν όλοι κινητά;
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Ένας καλός συμβιβασμός φαίνεται να είναι το Mazda 3 Sedan. Στα 1600 είναι επαρκές για τον πατέρα και ανεκτό για τον γιο.>Έ...όχι και συμβιβασμός......τί εννοείς 'φαίνεται';Άρα δε το έχεις οδηγήσει....
Τα περί αξιοπιστίας των VAG είναι οι γνωστές υπερβολές.
Αυτά,μη τα πετάς έτσι δημόσια!!......Ούτε τους φανατικούς δε πείθεις!! Σαν να σου πώ εγώ,πως το Clio RS,οδηγικά είναι εκτός 'βάθρου' στη κατηγορία του.......Γίνεται;...δε γίνεται!!
Φιλικά
-
Έλα μωρέ, τα Golf θέλουν λίγο λαδάκι, τα Mazda 3 αλλαγή ταμπλώ, τα 307 ζουάν, κλάιν μάιν
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τα Mazda 3 αλλαγή ταμπλώΈεεεππ.....πόθεν;....όχι ανακρίβειες!!
Μήπως εννοείς αυτό;...
http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=53750 -
Όχι, αναφέρομαι στο ότι κάποια ραγίζουν. Οκ, αν είναι εκτός εγγύησης δεν έχει νόημα να αλλαχτεί, αρκετά τα λεφτά.
-
-
Μάγκες δεν μεγαλώνει η τσουτσου σας πρηζοντας τα @@ μας για την ανωτερότητα των επιλογή σας...
Προσωπικά αν και δεν τα πολυ γουστάρω τα βαγκ, απο το να οδηγώ τον αισθητικά αδιάφορο 3το κουβα της μαζντα προτιμώ το σβελτα και ήσυχο γκολφ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μάγκες δεν μεγαλώνει η τσουτσου σας πρηζοντας τα @@ μας για την ανωτερότητα των επιλογή σας... -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ένας καλός συμβιβασμός φαίνεται να είναι το Mazda 3 Sedan. Στα 1600 είναι επαρκές για τον πατέρα και ανεκτό για τον γιο.
Έ...όχι και συμβιβασμός......τί εννοείς 'φαίνεται';Άρα δε το έχεις οδηγήσει....
Όταν λέω 'φαίνεται' δεν το λέω αρνητικά. Προσπαθώ να κοιτάξω τις επιλογές από την οπτική γωνία του ενδιαφερόμενου. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο προκατειλημμένος..
Τα περί αξιοπιστίας των VAG είναι οι γνωστές υπερβολές.
Αυτά,μη τα πετάς έτσι δημόσια!!......Ούτε τους φανατικούς δε πείθεις!! Σαν να σου πώ εγώ,πως το Clio RS,οδηγικά είναι εκτός 'βάθρου' στη κατηγορία του.......Γίνεται;...δε γίνεται!!
Δηλαδή όσο το Κλιο ΡΣ είναι πρώτο οδηγικά, τόσο το vag είναι πάτος στην αξιοπιστία; Εδώ κολλάει το
-
Αμα σ ενδιαφερει c4 2λιτρο στα 4 χιλιαρικα ριξε πμ...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αμα σ ενδιαφερει c4 2λιτρο στα 4 χιλιαρικα ριξε πμ...Γιατι να θέλει να το κανει αυτο στον εαυτό του ;
Ψάχνοντας αυτοκινητο.