-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
α ναι με συνΓχωρεις, ξεχασα..Που χάθηκε αυτό το σούργελο για λίγο δούλεμα??
-
Παιδια ο μπαμπας ειναι αναποφασιστος, και εχει μπει σε σκεψεις να το φτιαξει το αμαξι, μιας και μας βγαινει φτηνα, επειδη η ζημια τελικα δεν ειναι και τοσο μεγαλη. Θα δειξει τι να πω εγω προσωπικα το λατρευα το συγκεκριμενο focus.
-
Έ....πάρε ένα ίδιο...ή τουλ. παρόμοιο....
-
Φιλικα παντα αν το κανετε αυτο και με βαση αυτο που ειδαμε μιλαμε για επικη βλακεια...
-
+1
-
+2....
-
Ανταλλακτικά βρίσκεις εύκολα σε ανακυκλώσεις κλπ σε καλές τιμές, αλλά μαζί με το κόστος της εργασίας δεν θα συμφέρει... Ειδικά δε αν συνυπολογίσεις ότι οι περισσότεροι μαστόροι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και τα μηχανήματα για να στο κάνουν σαν εργοστασιακό και επίσης ασφαλές, η καλύτερη λύση θα ήταν να πάρεις ένα άλλο Focus 1.6 απ' τα καλά, ίδιο, και να κρατήσεις το παλιό για ανταλλακτικά.
Βέβαια, με λίγα παραπάνω λεφτά παίρνεις το MK2...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3958682/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3532233/ -
Και εγω τι να του πω του πατερα μου μπορειτε να μου πειτε? Αν καταληξει στα χερια μου το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μπει roll cage μεσα.
-
Ότι με τέτοια ζημιά στην οροφή είναι αμαρτία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ότι με τέτοια ζημιά στην οροφή είναι αμαρτία.Ισχυει Ντινο, αλλα εχει σιχαθει το θεμα με το αυτοκινητο κλπ. Αμα παει να το φτιαξει, και το αυτοκινητο βγει ισιο κλπ και στη τιμη που του εχουν πει τοτε συμφερει ακομα παραπανω απο οτι να παρει καποιο αλλο και να μας το παρουν οι εξυπνοι εδω στην Ελλαδα πεντακαθαρο αμαξι και προσεγμενο για ψιχουλα. Καλυτερα να το παρω και να παω να το λιωσω στις πιστες (εστω και στραβο) γιατι ολοι νομιζουν πως ειναι μαγκες και τα πραγματα τα οποια εχουν πληρωθει με αιμα και ιδρωτα, δινονται τσαμπα και μετα τα φτιαχνουν αυτοι οπως οπως και τα πουλανε για ατρακαριστα και αριστα διατηρημενα. Οχι ρε και εγω ειμαι μαγκας, στη προκειμενη περιπτωση, το φτιαχνω τσαμπα και το πουλαω στον Θεο.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ότι με τέτοια ζημιά στην οροφή είναι αμαρτία.
Ισχυει Ντινο, αλλα εχει σιχαθει το θεμα με το αυτοκινητο κλπ. Αμα παει να το φτιαξει, και το αυτοκινητο βγει ισιο κλπ και στη τιμη που του εχουν πει τοτε συμφερει ακομα παραπανω απο οτι να παρει καποιο αλλο και να μας το παρουν οι εξυπνοι εδω στην Ελλαδα πεντακαθαρο αμαξι και προσεγμενο για ψιχουλα. Καλυτερα να το παρω και να παω να το λιωσω στις πιστες (εστω και στραβο) γιατι ολοι νομιζουν πως ειναι μαγκες και τα πραγματα τα οποια εχουν πληρωθει με αιμα και ιδρωτα, δινονται τσαμπα και μετα τα φτιαχνουν αυτοι οπως οπως και τα πουλανε για ατρακαριστα και αριστα διατηρημενα. Οχι ρε και εγω ειμαι μαγκας, στη προκειμενη περιπτωση, το φτιαχνω τσαμπα και το πουλαω στον Θεο.
Καλώς ή κακώς έτσι είναι πάντως, σοβαρά χτυπημένο αμάξι χάνει αμέσως το μεγαλύτερο μέρος της αξίας του.
Πόσο μάλλον όταν είναι ήδη αρκετά απαξιωμένο λόγω ηλικίας, ο αγοραστής που βρίσκει ήδη φτηνά αμάξια από αυτό το μοντέλο, για να πάρει χτυπημένο θα θέλει να δώσει ψίχουλα.
Έτσι δουλεύει η αγορά μεταχειρισμένου. Γι αυτό και περισσότερο συμφέρει να το δώσεις ανταλλακτικά που το κάθε κομμάτι φτουράει μεμονωμένα, παρά ολόκληρο. -
Αν το δωσεις κομματι κομματι, θα χαλασεις ποσα λεφτα για να βγαλεις σασμαν κινητηρες και δε ξερω εγω τι αλλο. Αλλα πραγματικα δε ξερω. Η δουλεια θελει ψαξιμο, και το αμαξι ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ. Ας βρουνε αυτους που εχουν πραγματικη αναγκη για λεφτα, η δε νιαζονται. Στη χειροτερη το κραταω ως εχει και του φτιαχνω ολα τα παραθυρα καλυτερα ειναι.
-
Eίχε καλυφθεί όλο με θαλασσινό νερό;
-
...
-
Κατω απο 5k ειναι σκοτωμα να το δωσεις, σα καινουργιο ειναι
-
Θα σου πω οτι σου ξαναειπα εκ πειρας.. θα παρεις ιδιο μοντελο και αμαξι και θα εχεις το υπαρχον ως πληρες σετ ανταλλακτικων.. ειναι ο μονος τροπος να μετριασεις τη χασουρα και τα λεφτα θα σου ερθουν το ιδιο και λιγοτερα απο το να φτιαξεις το υπαρχον το οποιο θα ειναι ΣΤΡΑΒΟ και ΣΟΥΡΓΕΛΟ μετα.. και στη τελικη τρακαρισμενο και ξαναβαμμενο.. το οτι εχεις να κανεις με τον πατερα και δε παιρνεις εσυ την αποφαση ειναι θεμα αλλα δειξτου τι σου γραφουμε στη τελικη.. αυτο το αμαξι ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ να βγει στο δρομο παλι.
-
Εγω για δε παιρνω την αποφαση? Αμα ηταν στο χερι μου το ιδιο σε 1800 θα αγοραζα αλλα απο την ωρα που δεν ειναι δε μπορω να μιλησω. Τις πιθανες λυσεις τι νομιζετε δε τις εχω πει? Και να σας πω και το αλλο αμα ας πουμε ωραια του λεω δεν αξιζει και μπλα μπλα μπλα οτι λενε οτι δε κανει να το φτιαξεις κλπ. Μια γνωμη των εξω θα ειναι τι ειναι αυτοι λαμαριναδες για να ξερουν? Τελοσπαντων δε θελω να πω κατι κακο για το φορουμ κλπ εγω προσωπικα τη σεβομαι την αποψη του καθενα, και το οτι τιπ εχει να μου δωσει εκτος και αν κολλησει το μυαλλο μου σε καποιο συγκεκριμενο θεμα, αλλα σας λεω πως υπαρχει και αυτος ο κοσμος που δε σεβεται την ιντερνετικη γνωμη του αλλου γιατι κινουνται φιδια μεσω του ιντερνετ κλπ.
-
Τί ακριβώς χρειάζεται αλλαγή, επισκευή;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Τί ακριβώς χρειάζεται αλλαγή, επισκευή;Μια σελίδα πίσω στο πόστ του drdinou θα δείς τι χρειάζεται
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Τί ακριβώς χρειάζεται αλλαγή, επισκευή;Θελει σιδερωμα η οροφη, αλλαγη 3 πορτες (οι δυο αριστερες, και η πισω), ενα φτερο μπροστα αριστερα, φτιαξιμο το καπο μπροστα γιατι και αυτο εχει παρει τον ανηφορο, φτιαξιμο ενα χτυπημα πισω δεξια και μετα τα βαψιματα. Τωρα για τον αεροσακο μεσα σκεφτομαι τι μπορει να γινει. Θελει και εγκεφαλακι η μονο τον καινουριο αεροσακο, τον βαζεις και ολα ειναι κομπλε? Οπως και τον προεντατηρα της ζωνης το ξεχασα αυτο.
Ψάχνοντας αυτοκινητο.